Λεξικό στοιχήματος – Ορολογία για το στοίχημα

Αρκετοί παίκτες σε καθημερινή βάση παίζουν στοίχημα χωρίς να ξέρουν πραγματικά κάθε όρο που το περιβάλλει. Θα μας πείτε, είναι αυτό τόσο κακό; Και ναι και όχι θα σας πούμε. Πως γίνεται να περιμένεις αποδοτικότητα από κάτι το οποίο δεν κατανοείς πλήρως, ή τουλάχιστον στα περισσότερα κομμάτια του;

Πολλοί παίκτες εκεί έξω δεν ξέρουν καν τι είναι για παράδειγμα το Ασιατικό Χάντικαπ, η γκανιότα ή το παρολί και πως λειτουργούν και όμως συνεχίζουν να παίζουν. Βέβαια, αφαιρώντας τον παράγοντα τύχη, δεν θα μπορέσουν ποτέ αυτοί οι παίκτες να πάρουν το μέγιστο από τη στοιχηματική δραστηριότητά τους, τουλάχιστον όχι αν δεν εκπαιδευθούν σωστά.

Στο παρακάτω κείμενο θα προσπαθήσουμε να σας εισάγουμε σε όλους τους βασικούς και πιο ειδικούς όρους που βρίσκονται στο στοίχημα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όποιο άλλο άθλημα σας ενδιαφέρει.

Τι είναι το over, το under, το goal/goal, η απόδοση και όλα εκείνα τα οποία ακούμε καθημερινά γύρω μας, τα διαβάζουμε σε αναλύσεις, αλλά ίσως δεν τα έχουμε κατανοήσει απόλυτα και ντρεπόμαστε να τα ρωτήσουμε. Όλα ακολουθούν στη συνέχεια, στο λεξικό στοιχήματος του Bet-Prognostika, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε και δεδομένα θα είσαστε αρκετά… σοφότεροι στο τέλος του κειμένου.

Στη Novibet βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων

Οι όροι που θα βρείτε στο στοίχημα

no goal

Όπως είπαμε και στον πρόλογο, είναι πάρα πολλοί οι όροι και κακά τα ψέματα, μόνο αν κάποιος είναι μυημένος στον κόσμο του στοιχήματος θα βρίσκεται σε θέση να ξέρει όλους τους όρους που θα αναφέρουμε πιο κάτω. Από ονομασίες για ειδικά στοιχήματα μέχρι κατηγορίες στοιχημάτων και από μεθόδους πληρωμής μέχρι καθημερινούς όρους που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα στο στοίχημα, όλα θα τα βρείτε εδώ, στο λεξικό στοιχήματος.

Ακριβές Σκορ: Για το λεξικό στοιχήματος, είναι το ποντάρισμα για το τελικό αποτέλεσμα όπως εκείνο διαμορφώνεται με τη λήξη των 90 λεπτών στο ποδόσφαιρο, των τεσσάρων περιόδων στο μπάσκετ κλπ. Συνήθως σε αυτό το σκορ δεν συμπεριλαμβάνεται η παράταση.

Ακριβές Σκορ και Σκόρερ (Scorecast): Σε αυτό το στοίχημα ο παίκτης καλείται να βρει και το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο τέρμα.

Αμερικάνικο Στοίχημα: Είναι το στοίχημα στο οποίο η ισοπαλία εξαλείφεται και ο παίκτης ποντάρει μόνο σε άσο και διπλό. Στην ουσία είναι σαν το DNB με διαφορετικές αποδόσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ο παίκτης παίρνει το ποντάρισμά του πίσω.

Ανταλλακτήριο Στοιχημάτων (Betting Exchange): Σε αυτόν τον τύπο στοιχημάτων δεν υπάρχει ο μεσολαβητής, που είναι ο bookmaker, αλλά το στοίχημα και η απόδοση αγοράζεται από άλλον παίκτη, όπως άλλωστε και το κέρδος.

Αουτσάιντερ: Ως τέτοιο στο λεξικό στοιχήματος χαρακτηρίζεται η ομάδα η οποία έχει λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει, κυρίως λόγω διαφοράς δυναμικότητας.

Αυτογκόλ: Εδώ μιλάμε για το ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει το αν θα υπάρχει αυτογκόλ σε ένα ματς.

Απόδοση: Για το λεξικό στοιχήματος είναι η τιμή στην οποία ο παίκτης αγοράζει ένα σημείο και το οποίο λογίζεται ως ποσοστό κέρδους σε περίπτωση όπου η πρόβλεψη του παίκτη επαληθευθεί.

Αρμπιτραζ (Arbitrage Bet): Σε αυτόν τον τύπο πονταρίσματος, ο παίκτης ποντάρει σε όλα τα πιθανά σημεία, με στόχο το σίγουρο κέρδος. Η επιλογή των αντικρουόμενων σημείων γίνεται σε διαφορετικούς bookmaker, με στόχο στο κάθε σημείο να λάβετε τη μεγαλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς. Επίσης ονομάζεται και ως sure bet.

Ασιατικό Χάντικαπ (Asian Handicap): Για το λεξικό στοιχήματος πρόκειται για τύπο στοιχημάτων που ανακαλύφθηκε στην Ασία, εξ ου και το όνομά του. Το αουτσάιντερ κερδίζει πλεονέκτημα ενός ή περισσότερων τερμάτων ή αντίστοιχα στο μπάσκετ μερικών πόντων. Αν ο παίκτης στηρίξει το φαβορί, τότε για να κερδίσει, θα πρέπει το φαβορί να υπερβεί αυτό το πλεονέκτημα. Αντίστοιχα, αν ο παίκτης στηρίξει το αουτσάιντερ θα πρέπει αυτό να μη χάσει αυτό το πλεονέκτημα αν ηττηθεί.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Accumulator Bet: Στο λεξικό στοιχήματος είναι ο αγγλικός όρος για το παρολί ή αντίστοιχα για το αμερικάνικο Parlay και για να προκύψει, θα πρέπει ο παίκτης να προσθέσει στο δελτίο του 2 ή περισσότερες επιλογές. Για να κερδίσει το δελτίο θα πρέπει να επιβεβαιωθούν όλες οι προβλέψεις.

Anytime Σκόρερ: Ειδικό στοίχημα στο οποίο ποντάρεις να σκοράρει ένας παίκτης σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης, άσχετα αν θα το κάνει πρώτος, δεύτερος ή τελευταίος.

Antepost: Στο λεξικό στοιχήματος είναι το μακροχρόνιο στοίχημα, όπως νικητής διοργάνωσης, ή πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση.

Back: Είναι ο κλασικότερος τύπος στοιχήματος, εκείνος στον οποίο ο παίκτης στηρίζει μια ομάδα για να κερδίσει.

Betting Limits (Όρια στοιχηματισμού): Για το λεξικό στοιχήματος είναι το ελάχιστο και το μέγιστο όριο χρημάτων το οποίο μπορεί να ποντάρει ένας παίκτης σε μία αναμέτρηση, σε μια διοργάνωση και τα όρια αυτά καθορίζονται από τη στοιχηματική εταιρία.

Περισσότεροι όροι στο λεξικό στοιχήματος

Λεξικό στοιχήματος

BIC/SWIFT Αριθμός: Με αυτή την έννοια στο λεξικό στοιχήματος εννοούμε τον κωδικό μέσα από τον οποίο γίνεται η ταυτοποίηση της τράπεζας μέσα από την οποία ολοκληρώνεται η συναλλαγή του παίκτη με την στοιχηματική εταιρία, τόσο για κατάθεση, όσο και για ανάληψη δια μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Bookings: Στο λεξικό στοιχήματος είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο πρέπει να προβλεφθεί ο συνολικός αριθμός από οι κάρτες που θα δεχθεί μία ομάδα ή και οι δύο στην αναμέτρηση. Καθορίζεται ένα συγκεκριμένο όριο από τον bookmaker και ο παίκτης θα πρέπει να βρει αν ο αριθμός των καρτών θα είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος αυτού του ορίου.

CVC: Για το λεξικό στοιχήματος είναι τα αρχικά για το Card Verification Code. Είναι ο τριψήφιος μοναδικός αριθμός ταυτοποίησης της κάρτας που χρησιμοποιείτε και είναι απαραίτητος σε κάθε συναλλαγή με την κάρτα σας

Γκανιότα ( Juice): Είναι το ποσοστό του κέρδους που έχει η στοιχηματική εταιρία σε κάθε αναμέτρηση στην οποία ποντάρει ο παίκτης.

Γκολ-Γκολ (GG): Είναι το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ποντάρει στην πιθανότητα του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Διαχείριση κεφαλαίου: Στο λεξικό στοιχήματος είναι το κεφάλαιο που διαθέτει ο παίκτης για ποντάρισμα σε μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως μηναία, εβδομαδιαία ή ετήσια και το πως το διαχειρίζεται με τα πονταρίσματά του.

Διπλό Αποτέλεσμα (Ημίχρονο/Τελικό): Σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης καλείται να βρει, ή το τελικό αποτέλεσμα, ή εκείνο του ημιχρόνου για να κερδίσει.

Διπλή Ευκαιρία (Double Chance) : Ο παίκτης ποντάρει στα 2 από τα 3 σημεία μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να πληρώνει διπλά χρήματα για την επιλογή των δύο σημείων. Αγοράζει ωστόσο χαμηλότερη απόδοση από ότι να αγόραζε το κάθε σημείο ξεχωριστά.

Δίχως Ισοπαλία ( Draw No Bet): Σε αυτή την περίπτωση η ισοπαλία δεν υφίσταται, ποντάρετε σε άσο ή διπλό, αλλά σε περίπτωση όπου προκύψει η ισοπαλία, το ποντάρισμα επιστρέφεται.

Δεκαδικές αποδόσεις (Decimal Odds): Στο λεξικό στοιχήματος είναι ο ευρωπαϊκός τύπος των αποδόσεων και εκφράζονται με νούμερα όπως τα 2.30, 1.40, 1.95 κλπ.

Deadheat: Ο συγκεκριμένος όρος σημαίνει ότι 2 ή 3 συμμετέχοντες μοιράζονται την ίδια θέση κατάταξης.

Ειδικό Στοίχημα: Στο λεξικό στοιχήματος είναι οποιοσδήποτε τύπος στοιχήματος πέραν του κλασικού 1Χ2 και των επίσης κλασικών πλέον over/under, goal/no goal αναφέρονται ως ειδικά.

Ευρωπαϊκό Χάντικαπ (European Handicap): Σε αυτή την περίπτωση ποντάρει ο παίκτης με πλεονέκτημα στη μία ή την άλλη ομάδα. Για να νικήσει ο παίκτης θα πρέπει να ξεπεραστεί το πλεονέκτημα, καθώς παίζει και η ισοπαλία σε αυτό το στοίχημα.

Λεξικό στοιχήματος

Fixed Odds: Στο λεξικό στοιχήματος είναι οι προκαθορισμένες αποδόσεις που προσφέρονται σε μία αναμέτρηση, πριν από την έναρξη αυτής.

Ζωντανό Στοίχημα (Live Betting): Η δυνατότητα με την οποία ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει ζωντανά και κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης, με τις αποδόσεις να μεταβάλλονται ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Ζωντανό Σκόρ (Live score): Είναι, στο λεξικό στοιχήματος, η υπηρεσία με την οποία ο παίκτης μπορεί να βλέπει σε ζωντανό χρόνο το αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης.

Θα πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες (Goal-Goal): Το στοίχημα στο οποίο θα πρέπει και οι δύο ομάδες να σκοράρουν.

Θα σκοράρει η μία ομάδα: Στοιχηματική επιλογή στην οποία ο παίκτης επιλέγει να σκοράρει τουλάχιστον η μία από τις δύο ομάδες

Ημίχρονο/Τελικό: Στοίχημα στο οποίο θα πρέπει ο παίκτης να επιβεβαιωθεί και στο αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αλλά και σε εκείνο του τελικού αποτελέσματος για να κερδίσει.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Head to Head: Ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης πρέπει να προβλέψει ποια από τις δύο ομάδες ή ποιος από δύο αθλητές θα τερματίσει σε καλύτερη θέση, θα πετύχει περισσότερα τέρματα κλπ.

IBAN: Στο λεξικό στοιχήματος είναι τα αρχικά των λέξεων International Bank Account Number και στην ουσία είναι ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού μαζί με τον υπόλοιπο κωδικό που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί μία διατραπεζική συναλλαγή.

IBAS: Οργανισμός ο οποίος ελέγχει τις στοιχηματικές εταιρίες και έχει ως στόχο να λύσει τις διαφορές μεταξύ των παικτών και των bookmaker.

Juice: Στο λεξικό στοιχήματος είναι ο αγγλικός όρος της έννοιας της γκανιότας και είναι το ποσοστό κέρδους της στοιχηματικής εταιρίας. Θα το βρείτε επίσης ως House Edge, Book Edge και Book percentage.

Live Betting: Στο λεξικό στοιχήματος είναι η αγγλική μεταφραση του Ζωντανού Στοιχηματισμού. Ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει live, κατά την εξέλιξη μιας αναμέτρησης.

Κλασματικές αποδόσεις (Fractional Odds): Στο λεξικό στοιχήματος είναι ακόμα ένας τύπος αποδόσεων, ο οποίος συναντάται κυρίως στην Αγγλία και έχει την μορφή κλασμάτων, όπως 2/5, 3/7, 2/1

Λεξικό στοιχήματος

Μακροχρόνιο Στοίχημα (Ante Post Bet): Στοίχημα στο οποίο ο παίκτης καλείται να βρει τον Νικητή μια διοργάνωσης και διευθετείται με την λήξη αυτής.

Μονό αποδεκτό στοίχημα (Single Bet): Όταν ο παίκτης επιλέγει να ποντάρει σε μία μόνο αναμέτρηση, τότε στο λεξικό στοιχήματος αναφέρεται ως μονό στοίχημα.

Mobile Betting: Η δυνατότητα που έχουν οι παίκτες να στοιχηματίσουν από οποιαδήποτε φορητή συσκευή, κινητό ή τάμπλετ.

Μπουκμέικερ ή Μπουκ (Bookmaker ή Bookie): Στο λεξικό στοιχήματος μιλάμε για τη στοιχηματική εταιρία, όπως είναι η Novibet για παράδειγμα ή το Pamestoixima.gr ήτοι για τους διαχειριστές των αποδόσεων και οι οποίοι δέχονται στοιχήματα και αναλαμβάνουν την πληρωμή των κερδών στους παίκτες.

Μπόνους: Οι χρηματικές προωθητικές ενέργειες που γίνονται από την πλευρά της στοιχηματικής εταιρίας με στόχο είτε να προσελκύσει νέους παίκτες, είτε να ανταμείψει τους υπάρχοντες.

Money Line: Στο λεξικό στοιχήματος είναι στην ουσία οι Αμερικάνικες αποδόσεις, στις οποίες εμφανίζεται το ποσό που θα κερδίσει ο παίκτης εφόσον ποντάρει 100 δολάρια.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Neteller: Ηλεκτρονικό πορτοφόλι μέσα από το οποίο ο παίκτης μπορεί να συνδιαλλαγεί με την στοιχηματική εταιρία, τόσο για αναλήψεις, όσο και για καταθέσεις.

Όρια Στοιχηματισμού (Bet Limit): Σύμφωνα με το λεξικό στοιχήματος, είναι το ελάχιστον και το μέγιστο ποσό το οποίο μπορεί να ποντάρει ένας παίκτης σε μία αναμέτρηση ή μία διοργάνωση.

Νο Γκολ (NG): Σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης ποντάρει στην πιθανότητα να σκοράρει ή η μία από τις δύο ομάδες ή και καμία από τις δύο ομάδες.

Odds: Στο λεξικό στοιχήματος είναι οι αποδόσεις για κάποιο στοιχηματικό γεγονός, τις οποίες εκδίδει η στοιχηματική εταιρία. Είναι στην ουσία το ποσοστό με το οποίο ο παίκτης θα πληρωθεί επί του ποσού πονταρίσματος.

Over/Under: Στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ποντάρει το αν θα υπάρχει σύνολο γκολ, καρτών, κόρνερ κλπ μεγαλύτερο ή μικρότερο από το όριο το οποίο προσφέρει ο bookmaker.

Παρολί (Accumulator Bet ή Parlay): Για να έχουμε παρολί, ο παίκτης θα πρέπει να τοποθετήσει δελτίο με 2 ή περισσότερες επιλογές. Για να κερδίσει, θα πρέπει να επιβεβαιωθούν όλες οι επιλογές. Αν «χαλάσει» μία, το δελτίο είναι χαμένο.

Πρώτος Σκόρερ: Το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης καλείται να βρει τον παίκτης που θα σκοράρει πρώτος στην αναμέτρηση.

Προμήθεια: Στο λεξικό στοιχήματος είναι η προμήθεια που παίρνει το ανταλλακτήριο στοιχημάτων από τα πονταρίσματα των παικτών, ως αντάλλαγμα για την παροχή της υπηρεσίας.

Paypal: Στο λεξικό στοιχήματος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια, το οποίο χρησιμοποιείται για καταθέσεις στον στοιχηματικό λογαριασμό των παικτών και για αναλήψεις από αυτόν.

Paysafecard: Προπληρωμένη κάρτα την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο παίκτης για να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του.

Push: Η επιστροφή των χρημάτων που έχει ποντάρει ο παίκτης, είτε λόγω διακοπής της αναμέτρησης, είτε γιατί έχει επιστροφή από το στοίχημα που έχει παίξει.

Σκόρερ: Το ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης καλείται να βρει τον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει πρώτος, τελευταίος, οποιαδήποτε στιγμή, χατ τρικ ή οτιδήποτε άλλο προσφέρεται προς στοιχηματισμό.

Σύνολο Τερμάτων: Εδώ μιλάμε για το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης καλείται να βρει το σύνολο των τερμάτων που θα επιτευχθούν στην αναμέτρηση και από τις δύο ομάδες.

Σύνολο γκολ Μονά-Ζυγά: Ο παίκτης θα πρέπει να βρει αν το σύνολο των τερμάτων, καρτών, κόρνερ ή οτιδήποτε άλλο προσφέρεται καταλήξει σε μονό ή ζυγό αριθμό.

Σύστημα (System Bet): Δελτίο στο οποίο περιέχονται από 3 και πάνω στοιχηματικά γεγονότα και στο οποίο ο παίκτης ζητάει να επιβεβαιωθούν ορισμένα από αυτά για να έχει κέρδος. Για παράδειγμα σε δελτίο με 4 επιλογές, αν ο παίκτης ζητήσει να κερδίζει με 2 αναμετρήσεις, θα πληρωθεί με μία και μόνο δυάδα, ενώ όσο περισσότερα ματς πετύχει, τόσο περισσότεροι θα είναι οι συνδυασμοί νίκης 2 αναμετρήσεων.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Σύστημα Καναδικό (Canadian System): Στο Καναδικό σύστημα ο παίκτης έχει επιλέξει 5 στοιχηματικά γεγονότα και στο κουπόνι δημιουργούνται 26 στήλες, ήτοι η 5άδα, 5 4άδες, 10 τριάδες και 10 δυάδες. Για να υπάρχει κέρδος θα πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Σύστημα Γιάνκι (Yankee System): Το Σύστημα Γιάνκι αποτελείται από 4 στοιχηματικά γεγονότα και δημιουργούνται 11 στήλες. Μια τετράδα, 4 τριάδες και 6 δυάδες. Για να κερδίσει ο παίκτης θα πρέπει να επιβεβαιωθούν 2 τουλάχιστον επιλογές.

Σύστημα Σούπερ Γιάνκι ( Super Yankee): Σε αυτόν τον τύπο συστήματος το δελτίο περιλαμβάνει 5 γεγονότα και δημιουργούνται 26 στήλες, που σημαίνει ότι έχουμε μία 5άδα, 5 4άδες, 10 τριάδες και 10 δυάδες. Είναι στην ουσία ίδιο με το Καναδικό σύστημα.

Σύστημα Γολιάθ ( Goliath System): Πρόκειται για σύστημα σε δελτίο το οποίο περιλαμβάνει 8 επιλογές και στο οποίο δημιουργούνται 247 στήλες. Μία 8άδα, 8 7άδες, 28 6αδες, 56 5άδες, 70 4άδες, 56 3άδες και 28 2άδες. Για να κερδίσει ιο παίκτης πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Σύστημα Λάκι 63 (Lucky 63 System): Σύστημα σε δελτίο 6 γεγονότων και στο οποίο δημιουργούνται 63 στήλες. Μία εξάδα, 6 5άδες, 15 4άδες, 20 3αδες, 15 2άδες και 6 μονές επιλογές. Αρκεί μία επιτυχία για να έχετε κέρδος.

Σύστημα Λάκι 15 (Lucky 15 System): Εδώ έχουμε σύστημα με 4 επιλογές και το οποίο δημιουργεί 15 στήλες. 1 4άδα. 4 3άδες, 6 2άδες και 4 μονά. Αρκεί να κερδίσει ο παίκτης σε μία επιλογή για να έχει κέρδος.

Σύστημα Πατέντα (Patent): Σύστημα σε δελτίο το οποίο περιέχει 3 γεγονότα και το οποίο δημιουργεί 7 στήλες. Έχουμε 1 3άδα, 3 2άδες και 3 μονά. Αρκεί η επιβεβαίωση ενός σημείου για να υπάρχει κέρδος.

Σύστημα Τρίξι ( Trixie System): Και σε αυτή την περίπτωση έχουμε δελτίο 3 επιλογών το οποίο όμως δημιουργεί 4 στήλες, μιας και πληρώνουν η 3άδα και 3 άδες. Για να κερδίσει ο παίκτης, πρέπει να επιβεβαιωθούν 2 επιλογες.

Σύστημα Χέιντζ (Heinz System): Σύστημα σε δελτίο το οποίο περιέχει 6 επιλογές και στο οποίο δημιουργούνται 57 στήλες. Ήτοι 1 6άδα, 6 5άδες, 15 4άδες, 20 3άδες και 15 2άδες. Πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 σημεία για να υπάρχει κέρδος.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Σύστημα Σούπερ Χέιντζ ( Super Heinz System): Εδώ έχουμε σύστημα σε δελτίο με 7 επιλογές και το οποίο δημιουργεί 120 στήλες. 1 7άδα, 7 6άδες, 21 5άδες, 35 4αδες, 35 3άδες και 21 2άδες. Για να υπάρχει κέρδος θα πρέπει να επιβεβαιωθούν μίνιμουμ δύο επιλογές.

Skrill (πρώην Moneybookers): Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ο παίκτης για κατάθεση και ανάληψη προς και από τη στοιχηματική εταιρία.

Teaser: Τύπος στοιχήματος στο οποίο παίκτης επιλέγει το δικό του πλεονέκτημα και στο οποίο η απόδοση είναι διαφορετική, ανάλογα με το ύψος του χάντικαπ.

Treble (Τριάδα): Παρολί δελτίο το οποίο περιλαμβάνει τρία στοιχηματικά γεγονότα και στο οποίο θα πρέπει να επιβεβαιωθούν και οι 3 επιλογές για να κερδίσει ο παίκτης.

Two way: Στοιχήματα τα οποία έχουν δύο αποτελέσματα, νίκη και ήττα. Δεν υφίσταται ισοπαλία σε αυτά.

Trading: Σε αυτή την περίπτωση έχουμε την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς να υπάρχει ο ενδιάμεσος, ο οποίος είναι ο bookmaker. O παίκτης αγοράζει την απόδοσή του από άλλο παίκτη και αυτό γίνεται μόνο στα ανταλλακτήρια στοιχημάτων.

PngItem 6796659

Τελικό Αποτέλεσμα: Το αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης σε οποιοδήποτε άθλημα. Νίκη, ήττα ή ισοπαλία (αν μιλάμε για αθλήματα με τρία αποτελέσματα).

Φαβορί (Favourite ή Chalk): Η θεωρητικά πιο δυνατή ομάδα από τις δύο και η οποία έχει περισσότερες πιθανότητες για να επικρατήσει στην αναμέτρηση.

Χάντικαπ Τερμάτων: Είναι το πλεονέκτημα το οποίο δόθηκε στην μία από τις δύο ομάδες και το οποίο προστίθεται στο αληθινό τελικό αποτέλεσμα.

Value Betting: Εδώ μιλάμε για το ποντάρισμα σε ένα σημείο στο οποίο ο παίκτης εκτιμά ότι η τιμή είναι υψηλότερη από ότι θα περίμενε και θα έπρεπε να είναι, με βάση τις πιθανότητες που θεωρεί ο ίδιος ότι έχει το σημείο για να επαληθευθεί. Το value bet προκύπτει από όλα τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν για την αναμέτρηση.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων