Στοιχηματικές με Paysafecard

paysafecard

Ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετούς και ειδικά τους νέους παίκτες που ξεκινάνε την ενασχόληση τους με το στοίχημα, είναι οι οικονομικές συναλλαγές που θα χρειαστεί να κάνουν με την κάθε εταιρία, και σε πρώτη φάση η κατάθεση. Υπάρχει ένας – φυσιολογικός – δισταγμός σε πολλούς οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν online τα στοιχεία της πιστωτικής τους ή χρεωστικής τους κάρτας.

Το πρόβλημα αυτό είχε έρθει να λύσει η προπληρωμένη κάρτα Paysafe. Η αρχική της λειτουργία αφορούσε 16-ψήφιους κωδικούς μιας χρήσης, όπου οι παίκτες προμηθεύονταν από κάποιο σημείο πώλησης, και αντιστοιχούσαν στο ποσό που είχε προπληρώσει ο παίκτης. Το σύστημα αυτό παρείχε μεγάλη ασφάλεια και ανωνυμία, καθώς οι παίκτες δεν έδιναν πουθενά τα προσωπικά τους στοιχεία.

Αυτό αργότερα άλλαξε και πλέον η εταιρία έχει ονομαστεί και επίσημα σε Paysafecard, προσφέροντας ακόμα περισσότερες υπηρεσίες. Στις επόμενες παραγράφους σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika.com, θα δουμε τι είναι ακριβώς αυτή η υπηρεσία και πως λειτουργεί, τους bookmakers με Paysafecard, καθώς και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει κανείς αν προτιμήσει τον συγκεκριμένο τρόπο κατάθεσης.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Paysafecard – τι είναι;

paysafecard

Η Paysafecard πλέον είναι ένας καθιερωμένος και ιδιαίτερα δημοφιλής τρόπος για όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα στην στοιχηματική εταιρία και όχι μόνο. Επίσης, κάτω από την ομπρέλα της λειτουργούν και άλλα τεράστια πορτοφόλια, όπως είναι η Skrill και η Neteller. Ουσιαστικά λειτουργεί ως ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, στο οποίο μπορεί κάποιος να φορτώσει χρήματα αγοράζοντας προπληρωμένες κάρτες από τα διαθέσιμα σημεία πώλησης.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να εγγραφεί μέσα από το site της Paysafecard και από εκεί και έπειτα η διαχείριση του λογαριασμού του μπορεί να γίνει εύκολα μέσω της ιστοσελίδας είτε της εφαρμογής. Τα ποσά που μπορεί να αγοράσει είναι 5, 10, 25, 50 και 100 ευρώ, και φορτώνονται στον λογαριασμό του πληκτρολογώντας τον μοναδικό 16-ψήφιο κωδικό της κάρτας που προμηθεύτηκε.

Από εκεί και πέρα, μπορούμε εύκολα να κάνουμε κατάθεση στις στοιχηματικές με Paysafecard μέσω του λογαριασμού που έχουμε ανοίξει. Εφόσον πάμε στον στοιχηματικό μας λογαριασμό και επιλέξουμε κατάθεση με Paysafecard, θα γίνει σύνδεση με τον Paysafe account μας και κάνουμε κατάθεση το ποσό που έχουμε επιλέξει. Να υπενθυμίσουμε ότι το ελάχιστο ποσό κατάθεσης ορίζεται στα 5 ευρώ ενώ το μέγιστο στα 1000 ευρώ συνήθως, αν και ενδέχεται – ανάλογα με την εταιρεία σας – να υπάρχουν μερικές διακυμάνσεις. Η συναλλαγη ολοκληρώνεται σε λίγα δευτερόλεπτα και τα χρήματα φαίνονται στο στοιχηματικό μας υπόλοιπο αμέσως.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία μακροχρόνια bets

Πάντως εκτός από την παραπάνω διαδικασία, η υπηρεσία της Paysafe δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να εκδώσει μια προπληρωμένη φυσική κάρτα Paysafe Mastercard, την οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε αγορά online και φυσικά στις στοιχηματικές εταιρίες.

Αυτός ο τρόπος κατάθεσης αρχίζει να κερδίζει έδαφος και να προτιμάται από τους παίκτες. Οι bookmakers με Paysafecard είναι πλέον πολλοί και η κατάθεση μέσω Paysafe πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ποιοι είναι όμως οι καλύτεροι bookies που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Ας δούμε παρακάτω.

Ποιοι είναι οι top bookmakers με Paysafecard

800 01 Karta ayli Paysafe card 2500

Όπως προαναφέραμε, οι στοιχηματικές με paysafecard είναι πλέον πολλές. Ωστόσο πάμε να δούμε κάποιες που ξεχωρίζουμε πριν αποφασίσουμε που θα κάνουμε την κατάθεση μας.

Ας ξεκινήσουμε με την Stoiximan, η οποία δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίζει κατάθεση με Paysafecard. Το ελάχιστο όριο για κατάθεση είναι στα 5 ευρώ και το μέγιστο είναι στα 1000 ευρώ, όπως στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Η συναλλαγή μέσω της υπηρεσίας γίνεται άμεσα και, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ακόμα δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα ανάληψης. Εφόσον ο παίκτης θελήσει να κάνει ανάληψη, αυτή θα πρέπει να γίνει με τον τρόπο της τραπεζικής πληρωμής.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

paysafecard 1

Έπειτα έχουμε τη Novibet, για την οποία ισχύουν λίγο πολύ αυτά που αναφέραμε και προηγουμένως. Είναι από τις πρώτες στοιχηματικές που υιοθέτησαν το στοίχημα με Paysafecard και το υποστηρίζει μέχρι και σήμερα. Τα όρια παραμένουν ίδια, 5 ευρώ η ελάχιστη κατάθεση και 1000 ευρώ η μέγιστη, ενώ και εδώ θα δούμε τα λεφτά άμεσα στον στοιχηματικό μας λογαριασμό. Η δυνατότητα της ανάληψης απουσιάζει και από αυτήν την πλατφόρμα, κάτι όμως που υποθέτουμε θα δούμε σύντομα. Σε περίπτωση ανάληψης, και εδώ η τραπεζική πληρωμή είναι μονόδρομος.

Η Winmasters είναι ακόμα μια εταιρία που υποστηρίζει την paysafe υπηρεσία μεταξύ των υπόλοιπων διαθέσιμων. Τα ελάχιστα και μέγιστα όρια των 5 ευρώ και 1000 ευρώ ισχύουν και εδώ, όπως επίσης και η ταχύτητα της συναλλαγής η οποία είναι και εδώ άμεση χωρίς να αναμένουμε κάποια καθυστέρηση στην πραγματοποίηση της.

Η διαφορά της Winmasters είναι ότι προσφέρει την υπηρεσία της paysafe και ως μέθοδο ανάληψης. Το ελάχιστο ποσό ανάληψης που μπορεί να αιτηθεί κάποιος παίκτης με αυτόν τον τρόπο είναι τα 20 ευρώ ενώ το μέγιστο παραμένει στα 1000 ευρω. Η διαδικασία της ανάληψης μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 24 ώρες πριν δούμε τα χρήματα μας στο e-wallet της paysafe, αν και συνήθως ολοκληρώνεται πιο γρήγορα.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Πλεονεκτήματα στο στοίχημα με Paysafecard

Γιατί όμως οι παίκτες εμπιστεύονται όλο και περισσότερο την Paysafecard για τις συναλλαγές τους; Η αλήθεια είναι ότι τα πλεονεκτήματα που έχει κάποιος με τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι πολλά και σημαντικά, ειδικά όπως αυτή έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια.

advantage

Το πιο σημαντικό είναι η ασφάλεια που προσφέρει. Αγοράζοντας μια προπληρωμένη κάρτα με μετρητά χωρίς να δώσεις κάποια προσωπικά στοιχεία, μπορείς να φορτώσεις τον λογαριασμό σου με χρήματα και να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις εσύ. Έτσι δεν έχεις τον φόβο μην γίνει κάποια υποκλοπή ή κάποιος λάθος χειρισμός και αποκαλυφθούν τα στοιχεία της χρεωστικής σου κάρτας σε κακόβουλα άτομα.

Paysafecard

Επίσης, δεν απαιτεί να έχεις κάποιο τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα. Η αρχική αγορά της κάρτας με τον 16-ψήφιο κωδικό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μετρητά σε κάποιο φυσικό κατάστημα, και έπειτα η οποιαδήποτε συναλλαγή στο internet γίνεται μέσω του paysafe λογαριασμού σου. Ειδικά στις στοιχηματικές με Paysafecard, η δυνατότητα άμεσης κατάθεσης είναι σημαντική χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις να φανούν τα χρήματα στο στοιχηματικό σου υπόλοιπο. Από τη στιγμή που τα βλέπεις άμεσα, τόσο γρήγορα σου δίνεται και η δυνατότητα να στοιχηματίσεις χωρίς καθυστέρηση.

advantage

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για κατάθεση στους bookmakers με Paysafecard. Το ποσό που επιλέγεις μεταφέρεται ακέραιο στο λογαριασμό σου, χωρίς κάποια extra κρυφή προμήθεια. Αυτό την μετατρέπει σε πολύ καλή επιλογή για στοιχηματισμό και παιχνίδι με σχετικά μικρά ποσά.

advantage

Ακόμα, γίνεται πολύ εύκολος ο έλεγχος των χρημάτων σου όσον αφορά τα έξοδα σου. Μέσω του ιστορικού του λογαριασμού, μπορείς να δεις αναλυτικά πόσα χρήματα έχεις ξοδέψει, πότε έγιναν οι συναλλαγές και σε ποια υπηρεσία.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία