Πως παιζω στοιχημα απο το κινητο

στοίχημα από κινητό

Το αθλητικό στοιχημα απο το κινητο έχει εξελιχθεί πολύ με το πέρασμα των χρόνων και ακόμα περισσότερο με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Από το παραδοσιακό πρακτορείο επεκτάθηκε στο διαδίκτυο και αφού η άνοδος των smartphones ήταν ραγδαία, πλέον έχει εδρεύσει για τα καλά και στα κινητά μας τηλέφωνα. Αρκεί να αναφέρουμε ότι μέχρι πριν 6-7 χρόνια το 70% του παιχνιδιού γινόταν από τους desktop υπολογιστές, όμως αυτή η εικόνα έχει αλλάξει άρδην, μιας και πλέον το 80% των πονταρισμάτων γίνονται από τις φορητές συσκευές.

Οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο στοίχημα από κινητό αφού όλα τα betting sites έχουν δημιουργήσει τις δικές τους εφαρμογές ή έχουν διαμορφώσει τη σελίδα τους για εύκολη πλοήγηση και χρήση.

Το στοίχημα από κινητό είναι πολύ εύκολη υπόθεση αφού ο χρήστης μπορεί σχεδόν άμεσα να ποντάρει και να δει τις αγορές που προσφέρονται όπου και αν βρίσκεται. Γι αυτόν το λόγο, το smartphone του κάθε χρήστη γίνεται ένα εργαλείο το οποίο είναι απαραίτητο για όποιον αρέσκεται να ποντάρει μέσω ίντερνετ. Στο παρακάτω κείμενο θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα του να παίζεις στοίχημα online στο κινητό, πόσο εύκολο είναι για τους παίχτες που ποντάρουνε live και αν συμφέρει τελικά να παίζει κανείς από την συσκευή του.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Τα πλεονεκτήματα του να παίζεις στοιχημα απο το κινητο

Το στοίχημα στο κινητό έχει αρκετά πλεονεκτήματα τα οποία κάνουν την στοιχηματική ζωή του παίκτη πολύ πιο εύκολη. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι προτιμούν το στοίχημα από κινητό online και είναι η πρώτη τους επιλογή για ποντάρισμα, αλλά και για την ενημέρωσή τους από το Bet-Prognostika.com ακόμα και αν εκείνη τη στιγμή μπορεί να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή. Ας τα δούμε αναλυτικά.

1. Παίζεις από παντού

στοιχημα απο το κινητο

Το καθημερινό στοιχηματικό κουπόνι έχει αθλητικά γεγονότα όλη μέρα από όλο το κόσμο, από τις πρωινές ώρες μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα. Είναι πολύ σημαντικό για τον παίκτη να έχει πρόσβαση όπου και αν βρίσκεται ανά πάσα χρονική στιγμή καθώς η αγορά είναι αρκετά ρευστή και μπορεί να βρει ευκαιρίες για ποντάρισμα εκμεταλλευόμενος νέα της τελευταίας στιγμής ή πιθανές αλλαγές αποδόσεων. Με το στοιχημα απο το κινητο τα έχεις όλα στο χέρι σου.

2. Γρήγορη φόρτωση αγορών

στοιχημα απο το κινητο

Eταιρίες όπως η Novibet έχουν επενδύσει στο στοιχημα απο το κινητο φτιάχνοντας ειδικές εφαρμογές οι οποίες είναι διαθέσιμες για το σύνολο των smartphones (Android και iOS), κάνοντας την πρόσβαση στις αγορές πολύ γρήγορη. Οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν το ποντάρισμά τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μέσα από πλήθος σημείων και αποδόσεων αφού η πλοήγηση μέσα από τα applications των στοιχηματικών παρόχων είναι άμεση και εύκολη.

3. Πιθανά αποκλειστικές mobile προσφορές*

στοιχημα απο το κινητο

Θέλοντας να προωθήσουν το στοιχημα απο το κινητο, οι εταιρίες πολλές φορές θα βγάλουν αποκλειστικές προσφορές* για κινητά προκειμένου να προσελκύσουν τους παίκτες. Συνήθως αυτές αφορούν νέους χρήστες χωρίς όμως αυτό να είναι απόλυτο. Εφόσον ο παίχτης έχει την εφαρμογή ενός betting site κατεβασμένη στο κινητό του, μπορεί να επιλέξει να ενημερώνεται μέσω ειδοποιήσεων αμέσως μόλις βγαίνει μια προωθητική ενέργεια (πχ. mobile cashback), ώστε να μπορέσει να την εκμεταλλευτεί έγκαιρα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων

4. Επιλέγεις ανάμεσα σε εφαρμογή/browser

PngItem 6796659

Όπως είναι φυσικό, το online στοιχημα απο το κινητο μέσω application μπορεί να μην είναι βολικό για κάποιους. Πάντα στο στοιχημα απο το κινητο υπάρχει και η επιλογή του browser κάνοντας την πρόσβαση στα στοιχηματικά sites να είναι εφάμιλλη σαν να μπαίνετε από υπολογιστή. Μάλιστα, πολλοί πάροχοι έχουν διαμορφώσει έτσι τις σελίδες τους ώστε στις κινητές συσκευές η πλοήγηση στην εκάστοτε πλατφόρμα να γίνεται με ευκολία και αρκετά γρήγορα, προσφέροντας όλες τις επιλογές για ποντάρισμα.

5. Βλέπεις Live Streaming

live streaming

Πολλά στοιχηματικά sites έχουν προσθέσει live streaming αγώνων από διάφορες διοργανώσεις. Πλέον, αυτό το χαρακτηριστικό μεταφέρεται και στις mobile συσκευές μας δίνοντας μας τη δυνατότητα – αφού κάνουμε log in στον λογαριασμό μας είτε από browser είτε από την εφαρμογή – να παρακολουθήσουμε το αθλητικό γεγονός που επιθυμούμε. Σε συνδυασμό κιόλας με το live στοίχημα από κινητό, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να μπορούμε να δούμε ζωντανά την εξέλιξη ενός αγώνα όπου και αν βρισκόμαστε.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Live στοιχημα απο το κινητο

στοίχημα από κινητό

Αρκετοί παίκτες – ιδιαίτερα οι πιο παλιοί – έχουν συνηθίσει να ποντάρουν live σε γεγονότα από τον προσωπικό τους υπολογιστή ή laptop, κάτι το οποίο είναι πράγματι βολικό καθώς μπορείς να έχεις ανοιχτά διάφορα παράθυρα με τις αναμετρήσεις που σε ενδιαφέρουν. Όμως πλέον και το live στοιχημα απο το κινητο δεν έχει μεγάλη διαφορά αφού οι εναλλαγές ανάμεσα στις αναμετρήσεις είναι γρήγορη και η τοποθέτηση επιλογών άμεση.

Είναι σχετικά απλό να χρησιμοποιήσεις το στοιχημα απο το κινητο σε live αγώνες. Το μόνο που έχει να κάνει ο παίχτης είναι να ανοίξει την εφαρμογή του στοιχηματικού παρόχου του και να κάνει σύνδεση στον λογαριασμό του. Από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι σχεδόν ίδιες διαλέγοντας το live γεγονός που θέλει να παρακολουθήσει, βλέποντας ταυτόχρονα όλες τις αγορές και τις αποδόσεις που προσφέρονται.

Επίσης, από το Ζωντανό στοιχημα απο το κινητο δεν λείπουν τα στατιστικά του κάθε αγώνα και είναι άμεσα διαθέσιμα και ευανάγνωστα. Γενικά είναι πολύ εύκολο για τον παίχτη να επιλέξει το σημείο που επιθυμεί και να ποντάρει χωρίς καθυστέρηση ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που ο χρήστης έχει συνδεθεί μέσω browser.

Το σημαντικό κέρδος για τον παίχτη είναι ότι έχοντας όλες αυτές τις επιλογές για online στοιχημα απο το κινητο και εμπειρία παρόμοια με αυτή ενός υπολογιστή, δεν δεσμεύεται από άποψη χρόνου και τοποθεσίας. Από την στιγμή που μέσα από την κινητή του συσκευή έχει όλες τις ευκολίες που χρειάζεται για να παρακολουθήσει και να ποντάρει σε μία live αναμέτρηση, μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Στοιχημα απο το κινητο από app ή browser; Τι με συμφέρει;

στοίχημα από κινητό

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι τρόποι για να παίξει κανείς στοίχημα στο κινητό είναι δύο, είτε μέσω ειδικής εφαρμογής είτε μέσα από πρόγραμμα πλοήγησης. Όμως τελικά ποιος συμφέρει καλύτερα τον παίχτη για να τοποθετήσει το ποντάρισμα του; Η απάντηση είναι απλή. Και οι δύο είναι εξίσου καλοί και δεν θα βρούμε ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους.

Το θέμα είναι τι βολεύει τον καθένα. Όποιος προτιμά να παίζει στοίχημα από κινητό μέσα από application, το μόνο που έχει να κάνει είναι να μπει στο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής του (το Play Store για όσους έχουν Android ή το App Store για τους χρήστες iOS) και να κατεβάσουν το app του στοιχηματικού τους παρόχου. Επίσης, πολλά betting sites σε προτρέπουν να κατεβάσεις την εφαρμογή μέσα από τη σελίδα τους κάνοντας τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη.

Το καλό με τις εφαρμογές είναι ότι σου επιτρέπουν να έχεις άμεση πρόσβαση στον στοιχηματικό σου λογαριασμό αφού οι περισσότερες θα αποθηκεύσουν τα στοιχεία εισόδου σου μετά το πρώτο log in χωρίς να χρειαστεί να τα ξαναβάλεις. Επιπλέον κάνουν όλη τη διαδικασία του πονταρίσματος πολύ εύκολη καθώς είναι ελαφριές, γρήγορες και εξομοιώνουν άριστα τη χρήση που θα έκανε ο παίκτης σε έναν υπολογιστή.

Από την άλλη, η χρήση του browser για online στοιχημα απο το κινητο σίγουρα δεν είναι τόσο άμεση όσο ένα app αλλά έχει και αυτή τα καλά της. Ο παίχτης δεν μπλέκει με κατεβάσματα εφαρμογών γλυτώνοντας ενδεχομένως χώρο από τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής του. Επίσης, η πλοήγηση παραμένει γρήγορη αφού οι στοιχηματικές σελίδες προσαρμόζονται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης του κάθε κινητού, δίνοντας μια αντίστοιχη εμπειρία με την χρήση του application.

Οπότε η μέθοδος που θα χρησιμοποιήσει ο κάθε παίχτης για να παίξει στοιχημα απο το κινητο είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Τέλος, το σημαντικό που πρέπει να επισημάνουμε – αφού μιλάμε κιόλας για χρηματικές συναλλαγές – είναι ότι και οι δύο τρόποι που προσφέρονται είναι απόλυτα ασφαλής, ειδικά από την στιγμή που οι διαδικασίες ταυτοποιήσης των εταιριών είναι πλέον αρκετά αυστηρές. Άρα ουσιαστικά το μόνο που μένει για τον παίχτη είναι να δοκιμάσει ποιος τρόπος τον βολεύει περισσότερο για στοιχημα απο το κινητο και να αρχίσει να στοιχηματίζει.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan