Στοιχηματικές με Neteller

neteller

Στην εποχή του internet και των online συναλλαγών, έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Αυτές οι υπηρεσίες – γνωστές ως ewallets – έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, κάνοντας την πιο εύκολη όσον αφορά τις ηλεκτρονικές μας οικονομικές δραστηριότητες. Φυσικά το ιντερνετικό στοίχημα και οι online bookies δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν αυτόν τον τρόπο πληρωμών και αναλήψεων, καθώς περιέχει πολλά πλεονεκτήματα και στις δύο πλευρές. Και όσον αφορά τον παίκτη αλλά και τον πάροχο.

Ένα από τα πιο διάσημα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι η Neteller. Πρόκειται για μια υπηρεσία παγκοσμίου φήμης, η οποία εδώ και πολλά χρόνια εξυπηρετεί τους παίκτες του στοιχήματος, κάνοντας εύκολη υπόθεση τις χρηματικές συναλλαγές με τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες.

Είναι όμως αξιόπιστη και αξίζει τελικά να τη χρησιμοποιήσουμε; Την απάντηση θα τη βρούμε στις επόμενες παραγράφους σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika.com, όπως επίσης θα δούμε και ποιοι είναι οι κορυφαίοι bookmakers με Neteller στην Ελλάδα.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Neteller – τι είναι;

Neteller

Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι ένα από τα κορυφαία στον κόσμο αλλά και από τα πιο παλιά. Έχοντας μια ιστορία πάνω από 20 χρόνια στις online συναλλαγές, θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα και χρησιμοποιείται καθημερινά από χιλιάδες παίκτες παγκοσμίως, οι οποίοι παίζουν στοίχημα με Neteller.

Η ίδρυση της εταιρίας είναι το 1999 στον Καναδά, και από τότε έχει επεκταθεί σε πάνω από 200 χώρες προσφέροντας τις οικονομικές της υπηρεσίες. Είναι περιττό να πούμε ότι διαθέτει όλες τις νόμιμες άδειες λειτουργίας και επιπλέον ελέγχεται από τον Οργανισμό Εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τη διακίνηση ηλεκτρονικού χρήματος στην Ευρώπη.

Αν και αρχικά οι συναλλαγές της εταιρίας και τα κέρδη της προέρχονταν κυρίως από bookmakers με Neteller, πλέον δραστηριοποιείται γενικά στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Από το 2015 ανήκει στον όμιλο Paysafe, όπου μεταξύ άλλων ανήκει ακόμα ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά πορτοφόλια στον κόσμο, το Skrill.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Για να καταλάβουμε πως δουλεύει ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι στην περίπτωση μας, μπορούμε το φανταστούμε σαν ένα online τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο φορτώνουμε ότι ποσό θέλουμε. Έπειτα, μπορούμε να κάνουμε κατάθεση χρημάτων στην στοιχηματική εταιρία της επιλογής μας, δίνοντας τα στοιχεία του λογαριασμού του e-wallet μας ώστε να γίνει η συναλλαγή από εκεί.

Neteller

Πριν δούμε τις στοιχηματικές με Neteller, ας δούμε πρώτα τα χρηματικά όρια της εταιρίας καθώς και τις χρεώσεις. Όσον αφορά τις καταθέσεις, το μέγιστο όριο της υπηρεσίας είναι στα 50.000 ευρώ και το ελάχιστο στα 10 ευρώ, ενώ η μέγιστη ανάληψη που μπορεί να κάνει κάποιος είναι στα 3.300 ευρώ. Αυτά τα όρια ισχύουν μόνο αν έχει γίνει η επαλήθευση του λογαριασμού.

Όσον αφορά τις χρεώσεις, η κατάθεση με κάρτα έχει προμήθεια 2.5% ενώ με τραπεζική μεταφορά χρημάτων είναι δωρεάν. Για τις αναλήψεις, η πλατφόρμα χρεώνει 10 ευρώ σε περίπτωση που επιλέξουμε να τραβήξουμε τα χρήματά μας σε τραπεζικό λογαριασμό, ενώ στη χρήση κάρτας η προμήθεια είναι 0-3.99%. Να προσθέσουμε ότι οι συναλλαγές γίνονται άμεσα εκτός από την περίπτωση της τραπεζικής μεταφοράς χρημάτων που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 24 ώρες.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Ποιοι είναι οι top bookmakers με Neteller

Neteller

Ας δούμε ποιες στοιχηματικές με Neteller υπάρχουν στην Ελλάδα, όπως επίσης τις χρεώσεις και τα όρια τους.

Η bet365 είναι μία από τις εταιρίες που υποστηρίζουν το στοίχημα με Neteller στην Ελλάδα. Μάλιστα είναι από τις στοιχηματικές που προσφέρει πολύ μεγάλα όρια κατάθεσης, καθώς το μέγιστο ποσό που μπορεί κάποιος να προσθέσει στο λογαριασμό του είναι 37.500 ευρώ. Αντίστοιχα, το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι στα 15 ευρώ, ενώ τα ίδια ποσά ισχύουν και σε περίπτωση ανάληψης. Η κατάθεση χρημάτων γίνεται άμεσα ενώ στην ανάληψη μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 12 ώρες.

Η Winmasters είναι ακόμα μια στοιχηματική που μας δίνει τη δυνατότητα της Neteller. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης εδώ ορίζεται στα 10 ευρώ ενώ το μάξιμουμ στα 2.000 ευρώ. Στην ανάληψη, τα λιγότερα χρήματα που μπορεί να τραβήξει ο παίκτης από τον λογαριασμό του είναι τα 10 ευρώ ενω το μέγιστο παραμένει στα 2.000 ευρώ. Και εδώ οι χρόνοι κατάθεσης και ανάληψης είναι σχεδόν άμεσοι.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Η Neteller δεν θα μπορούσε να λείπει και από τη Stoiximan. Τα όρια κατάθεσης και ανάληψης είναι τα ίδια, με 10 ευρώ το ελάχιστο και 10.000 ευρώ το μέγιστο. Όσον αφορά τους χρόνους, η ανάληψη μπορεί να χρειαστεί μέχρι και μία μέρα για να ολοκληρωθεί, ενώ η κατάθεση φαίνεται αμέσως.

Και η Novibet έχει στους τρόπους πληρωμής το ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Και εδώ τα ελάχιστα και μέγιστα ποσά κατάθεσης και ανάληψης είναι ίδια, τα οποία κυμαίνονται από 10 ευρώ έως 5.000 ευρώ. Οι χρόνοι είναι παρόμοιοι και εδώ, με την καταθεση να ολοκληρώνεται άμεσα ενώ στην περίπτωση ανάληψης μπορεί να χρειαστούν έως και 24 ώρες.

Πλεονεκτήματα στο στοίχημα με Neteller

Neteller

Δεν είναι τυχαίο που η Neteller θεωρείται ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά πορτοφόλια για στοίχημα. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στον παίκτη είναι πολλά και σημαντικά, κάνοντας το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό πορτοφόλι μια άριστη επιλογή.

Οι στοιχηματικές με Neteller έχουν πολύ υψηλά όρια σε καταθέσεις αλλά και αναλήψεις. Επιπλέον η μεταφορά από και προς τις στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν κάποια χρέωση ή προμήθεια ενώ γίνονται άμεσα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Η υπηρεσία διαθέτει πολύ υψηλή ασφάλεια, είτε τη χρησιμοποιείται μέσω υπολογιστή είτε μέσω του application. Μάλιστα, πλέον έχει προστεθεί και η έξτρα ασφάλεια του Google Authenticator για οποιαδήποτε online συναλλαγή, κάνοντας τη χρήση του ewallet ακόμα ασφαλέστερη.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Ακόμα ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό, είναι η παροχή χρεωστικής κάρτας από την υπηρεσία για άμεση πρόσβαση στο χρηματικό σας υπόλοιπο. Με τη Net+ Mastercard, μπορείτε να κάνετε απευθείας αγορές σε φυσικά καταστήματα ή ακόμα και ανάληψη μετρητών από ATM, κατευθείαν από το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει χρέωση για ανάληψη μετρητών, η οποία είναι στα 4 ευρώ τη φορά.

Όσον αφορά τους Έλληνες παίκτες, είναι σημαντικό ότι υπάρχει Ελληνικό τμήμα customer support. Σε περίπτωση που χρειαστεί να ρωτήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία ή προκύψει κάποιο πρόβλημα με το λογαριασμό μας, η εξυπηρέτηση που θα έχουμε είναι στα ελληνικά, κάνοντας την χρήση της πλατφόρμας εύκολη υπόθεση ακόμα και γι αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα αγγλικά.

Στην Ελλάδα, οι bookmakers με Neteller είναι η πλειοψηφία, ωστόσο θα βρούμε και περιπτώσεις που δεν υποστηρίζεται. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό πορτοφόλι παρέχεται σαν μέθοδος πληρωμής και ανάληψης στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως. Αυτό αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια αξιόπιστη υπηρεσία και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τον οποιονδήποτε παίκτη του στοιχήματος.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία ασιατικών στοιχημάτων