Στοίχημα DNB

draw no bet

Όταν θέλουμε να στοιχηματίσουμε στο τελικό αποτέλεσμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, οι επιλογές που έχουμε είναι τρεις. Νίκη γηπεδούχου, ισοπαλία ή νίκη φιλοξενούμενου, τα γνωστά σε όλους μας 1Χ2. Άρα είναι σωστό να πούμε ότι οι πιθανότητες επιτυχίας μας είναι 33,3% ή αλλιώς 1 στις 3. Δεν θα ήταν όμως καλύτερα αν ανεβάσουμε αυτό το ποσοστό στο 50% βελτιώνοντας τις πιθανότητες νίκης μας;

Αυτό μπορεί να γίνει με την επιλογή DNB ή όπως θα τη βρούμε σε κάποιες ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες “Ισοπαλία όχι στοίχημα”. Το στοίχημα DNB είναι αρκετά δημοφιλές και όχι άδικα. Αφαιρεί από τα πιθανά αποτελέσματα μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης την ισοπαλία αφήνοντας ως επιλογές μόνο τη νίκη του γηπεδούχου ή του φιλοξενούμενου.

Είναι όμως τόσο εύκολο και συμφέρον όσο δείχνει; Αυτή η ερώτηση θα απαντηθεί στις επόμενες παραγράφους αυτού του οδηγού του Bet-Prognostika.com, όπως επίσης και τι είναι αναλυτικά το στοίχημα χωρίς ισοπαλία. Επίσης θα δούμε στρατηγικές που μπορούν να μας οδηγήσουν σε πιθανά κέρδη, καθώς και εναλλακτικές επιλογές του συγκεκριμένου στοιχήματος.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι είναι το DNB

DNB

Το στοίχημα DNB είναι μία επιλογή πονταρίσματος η οποία εξαλείφει την πιθανότητα της ισοπαλίας σε ένα ποδοσφαιρικό ματς και μας αφήνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε μόνο μεταξύ του άσου και του διπλού ενώ σε περίπτωση που το ματς λήξει τελικά ισοπαλία, τότε το ποντάρισμα μας επιστρέφεται ακέραιο.

Ας φέρουμε ένα παράδειγμα στο μυαλό μας για να γίνει πιο κατανοητό. Σε ένα υποθετικό αγώνα μεταξύ Ρόμα και Λάτσιο στη Stoiximan, επιλέγουμε να ποντάρουμε στη νίκη του γηπεδούχου 5 ευρώ με ισοπαλία όχι στοίχημα. Εάν ο αγώνας λήξει υπέρ της Ρόμα, τότε το δελτίο μας όπως είναι φυσιολογικό, είναι κερδισμένο ενώ αν η τελική νικήτρια είναι η Λάτσιο, τότε το στοίχημά μας είναι χαμένο. Αν όμως το αποτέλεσμα λήξει ισόπαλο, τότε τα 5 ευρώ του πονταρίσματος θα μας επιστραφούν.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία μακροχρόνια bets

Το στοίχημα DNB προσφέρεται σε όλες τις εταιρίες, είτε για ποντάρισμα πριν την έναρξη των αγώνων είτε σε ζωντανές αναμετρήσεις. Οι αποδόσεις που θα βρούμε είναι σχετικά καλές, με τη γκανιότα για τη συγκεκριμένη αγορά να κυμαίνεται πάνω από το 6% στις περισσότερες εταιρίες, όπως η Novibet, η Stoiximan, και η Bet365. Πάντως την υψηλότερη γκανιότα, άρα και τις πιο χαμηλές αποδόσεις, τη βρήκαμε στη Winmasters ενώ τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς τις είχε το Pamestoixima.gr. Συγκεκριμένα, η γκανιότα για την επιλογή Ισοπαλία όχι στοίχημα είναι κάτω από το 6%, σε αντίθεση με τους άλλους παρόχους.

Πως να κερδίσω με DNB στοίχημα

DNB

Η επιλογή του DNB στο στοίχημα είναι μια σημαντική βοήθεια αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται και σωστά. Πριν επιλέξουμε σε πιο σημείο θα τοποθετήσουμε τα λεφτά μας, θα πρέπει όπως πάντα να κάνουμε τη μελέτη μας. Έπειτα μπορούμε να αποφασίσουμε σε ποιο ματς θα ήταν πιο συνετό να ποντάρουμε με την συγκεκριμένη επιλογή.

Το καλό είναι ότι σαν “διάβασμα” δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Ότι προσέχουμε στα παραδοσιακά σημεία, θα πρέπει να τα λάβουμε υπόψιν μας και εδώ. Αρχικά θα πρέπει να ελέγχουμε την φόρμα της κάθε ομάδας και τα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει. Θα πάρουμε σημαντικές πληροφορίες από τα τελικά αποτελέσματα που έχει φέρει, εντός και εκτός έδρας.

Μια ματιά στα τελευταία νέα δεν κάνει ποτέ κακό. Πάντα θα πρέπει να τσεκάρουμε για τυχόν απουσίες της τελευταίας στιγμής, αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, αλλά πιθανά εσωτερικά προβλήματα όπως κάποια έντονη διαφωνία μεταξύ των παικτών και του προπονητή. Γενικά η παρακολούθηση των τελευταίων εξελίξεων μπορεί να φανεί χρήσιμη.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Όταν θέλουμε να παίξουμε στοίχημα με DNB, είναι σωστό να λαμβάνουμε υπόψη τα συνολικά στατιστικά των ομάδων. Για παράδειγμα, πόσες νίκες, ισοπαλίες και ήττες έχει συνολικά στο πρωτάθλημα. Έπειτα, η απόδοση της κάθε ομάδας στα εντός και τα εκτός παιχνίδια ξεχωριστά, όπως και τα γκολ που πετυχαίνει ανά μέσο όρο. Έτσι θα έχουμε μια συνολική εικόνα για το τι να περιμένουμε από μία αναμέτρηση, και αναλόγως να κρίνουμε αν πρέπει να τοποθετήσουμε ένα “στοίχημα χωρίς ισοπαλία”.

Στρατηγική για DNB στοίχημα

DNB

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο DNB θα βρούμε πιο χαμηλές αποδόσεις από αυτές που μπορεί να δίνει ένας άσος ή το διπλό στο κλασικό 1Χ2. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό από την στιγμή που οι πιθανότητες νίκης μας μοιράζονται μεταξύ δύο αποτελεσμάτων αντί για τριών. Για παράδειγμα, ένας άσος με απόδοση 2.00, στο DNB στοίχημα θα δίνει γύρω 1.50.

Ωστόσο, ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιηθεί το Ισοπαλία Όχι στοίχημα; Ένας καλός τρόπος είναι να εφαρμόσουμε τη συγκεκριμένη επιλογή σε ένα δελτίο με παρολί. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε ίσως να ρισκάρουμε με ένα δελτίο 4-5 επιλογών με στοίχημα Χωρίς Ισοπαλία, αφού σε περίπτωση που κάποιο ματς μείνει στο Χ θα είμαστε καλυμμένοι και θα το χρεωθούμε ως μονάδα.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Ακόμα ένας έξυπνος τρόπος είναι το κυνήγι των εκπλήξεων. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε βρει έναν άσο με 3.5 απόδοση, τον οποίο όμως τον πιστεύουμε πολύ ότι θα επιβεβαιωθεί. Με το DNB, μπορούμε να ρισκάρουμε στο αουτσάιντερ ενώ καλύπτουμε και την ισοπαλία η οποία θα μας επιστρέψει τα χρήματα μας αν έρθει.

Επίσης, αντί για παρολί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σύστημα με εκπλήξεις. Σε μια πεντάδα επιλογών, μπορούμε να βάλουμε ζητούμενα με δυάδες. Θεωρητικά οι πιθανότητες επιτυχίας είναι αρκετά καλές, ενώ με την κάλυψη της ισοπαλίας μέσω του DNB θα πληρωθούμε με μονάδα.

Εναλλακτικοί τύποι στο Draw No Bet στοίχημα

Draw No Bet

Στις στοιχηματικές αγορές θα βρούμε και κάποια εναλλακτικά σημεία ή παραλλαγές του DNB, τα οποία σε περιπτώσεις ίσως να είναι προτιμότερα λόγω αποδόσεων.

– Ασιατικό 0

Αρχικά υπάρχει το Ασιατικό χάντικαπ 0 το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με το Draw No Bet στοίχημα. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε πως έχουμε τον αγώνα Λιντς-Τσέλσι. Αν ποντάρουμε στη Λιντς με Ασιατικό 0, το δελτίο μας είναι κερδισμένο μόνο αν νικήσει η Λιντς. Σε περίπτωση που το ματς έρθει ισοπαλία, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται πίσω. Αντίστοιχα το ίδιο γίνεται και αν ποντάρουμε στην Τσέλσι με Ασιατικό 0.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Η διαφορά με την Ισοπαλία Όχι στοίχημα είναι ότι το Ασιατικό 0 δεν είναι πάντα διαθέσιμο στις στοιχηματικές εταιρίες. Ωστόσο σε περίπτωση που μπορούμε να το βρούμε, συνήθως δίνει καλύτερες αποδόσεις από Draw No Bet, μέχρι και 0.20 παραπάνω σε κάθε σημείο.

1 No Bet, 2 No Bet

Έπειτα υπάρχει το 1 No Bet, με το οποίο αφαιρούμε ουσιαστικά τη νίκη του γηπεδούχου από τα πιθανά αποτελέσματα, επιλέγοντας μεταξύ της ισοπαλίας και της νίκης του φιλοξενούμενου. Το ανάλογο σημείο υπάρχει και για το διπλό, το 2 No Bet. Αποκλείουμε τη νίκη του φιλοξενούμενου και επιλέγουμε μεταξύ της ισοπαλίας και τη νίκη του γηπεδούχου.

Τα παραπάνω είναι ένας καλός τρόπος να κυνηγήσουμε πιθανές ισοπαλίες, ειδικά σε αγώνες με ισχυρά φαβορί. Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να ρισκάρουμε ποντάροντας στην ισοπαλία στον αγώνα Τότεναμ-Γουλβς. Ξέροντας ότι η Τότεναμ είναι το ξεκάθαρο φαβορί, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε για το δελτίο μας την ισοπαλία με 1 No Bet. Έτσι, σε περίπτωση ισοπαλίας το δελτίο μας είναι κερδισμένο, ενώ αν νικήσει ο γηπεδούχος το ποντάρισμα θα μας επιστραφεί.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan