Στοιχηματικές με Paypal

paypal

Οι online πληρωμές έχουν εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια να γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα ανάμεσα μας. Ένα από αυτά είναι το PayPal, μια πλατφόρμα συναλλαγών η οποία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και την χρησιμοποιεί ένα μεγάλο μέρος χρηστών στο internet για να κάνουν τις καθημερινές χρηματικές συναλλαγές τους.

Από αυτή τη φυσική εξέλιξη δεν θα μπορούσε να λείπει και το κομμάτι του στοιχήματος. Πολλοί παίκτες στρέφονται πλέον στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια μιας και έτσι κερδίζουν πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα τα οποία δεν θα μπορούσαν να έχουν με τις κλασικές μεθόδους πληρωμών όπως η κάρτα ή η τραπεζική μεταφορά χρημάτων.

Στο παρακάτω κείμενο της Bet-Prognostika.com θα δούμε ποιοι είναι οι bookmakers με Paypal υποστήριξη στην Ελλάδα και τα οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος που χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη πλατφόρμα για τις καταθέσεις και τις αναλήψεις του.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία μακροχρόνια bets

Paypal – τι είναι;

Paypal

Το PayPal είναι μια από τις πιο παλιές online υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων. Ιδρύθηκε το 1998 και από τότε αποτελεί για πολλούς το βασικό τρόπο οικονομικών συναλλαγών στο διαδίκτυο, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχουμε στοιχηματικές με PayPal. Στην ουσία μπορούμε να πούμε πως είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, με το οποίο κάποιος μπορεί να στείλει και να λάβει χρήματα αλλά και να πληρώσει για αγορά αγαθών ή υπηρεσιών.

Η δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα είναι αρκετά εύκολη. Αρχικά συμπληρώνετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν και επιπλέον διαλέγετε και μια χρεωστική κάρτα ή έναν τραπεζικό λογαριασμό για συνδέσετε με το account σας. Τέλος, αφού ολοκληρώσετε όλα τα απαραίτητα βήματα θα πρέπει να κάνετε μια ταυτοποίηση στοιχείων πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμός σας. Να αναφέρουμε ότι δεν είναι απαραίτητο να γίνει οποιαδήποτε αρχική κατάθεση χρημάτων για το άνοιγμα του λογαριασμού.

Οι μεταφορές χρημάτων από και προς την πλατφόρμα γίνονται άμεσα, με το χρόνο συναλλαγής μεταξύ της πλατφόρμας και μιας χρεωστικής κάρτα ή τραπεζικού λογαριασμού να ορίζεται περίπου έως 30 λεπτά. Γι αυτούς που παίζουν στοίχημα με Paypal οι χρόνοι μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με την στοιχηματική τους εταιρία.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

H ανάληψη από την πλατφόρμα στον τραπεζικό μας λογαριασμό δεν έχει κάποια χρέωση εφόσον δεν προκύπτει κάποια μετατροπή νομίσματος (πχ. από δολάρια σε ευρώ). Αντιθέτως, η μεταφορά ποσού από τον λογαριασμό μας στην τραπεζική μας κάρτα έχει πάγια χρέωση της τάξεως των 2 ευρώ.

Όσον αφορά τα χρηματικά όρια της πλατφόρμας, η μέγιστη μεταφορά χρημάτων που μπορούμε να κάνουμε ορίζεται στα 10.000 ευρώ για τους οικιακούς λογαριασμούς και στα 60.000 ευρώ για τους επαγγελματικούς. Ωστόσο οι bookmakers με Paypal ενδέχεται να έχουν διαφορετικά όρια για τα οποία θα μιλήσουμε παρακάτω.

Ποιοι είναι οι top bookmakers με Paypal

Paypal

Ας δούμε πιο αναλυτικά σε ποιες ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες μπορούμε να παίξουμε στοίχημα με Paypal. Ξεκινάμε με την Stoiximan, αν και είναι από τις τελευταίες εταιρίες που πρόσθεσαν τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής. Θα πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι ενώ υπάρχει η επιλογή της PayPal για κατάθεση στον λογαριασμό μας, δεν υποστηρίζεται ακόμα η ανάληψη, αν και είναι κάτι που θα προστεθεί στο μέλλον. Η μέγιστη κατάθεση που μπορούμε να κάνουμε είναι στα 10.000 ευρώ ενώ η μικρότερη στα 10 ευρώ.

Συνεχίζουμε με το Pamestoixima, το οποίο προσφέρει την συγκεκριμένη μέθοδο και για ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό μας. Η μέγιστη κατάθεση που υποστηρίζεται είναι στα 1.000 ευρώ και η ελάχιστη στα 10 ευρώ. Αναφορικά με το όριο ανάληψης, αυτό ορίζεται στα 10 ευρώ επίσης.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Στις στοιχηματικές με PayPal μπορούμε να προσθέσουμε και τη Novibet η οποία και αυτή δέχεται την ηλεκτρονική πλατφόρμα ως μέθοδο ανάληψης. Η ελάχιστη κατάθεση που μπορούμε να κάνουμε είναι στα 10 ευρώ ενώ το μέγιστο όριο είναι στα 5.000 ευρώ. Στα 10 ευρώ είναι και το ελάχιστο όριο ανάληψης.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε και την Bet365 ως μια εταιρεία που δέχεται το ηλεκτρονικό πορτοφόλι για μεταφορά χρημάτων. Εδώ το μικρότερο όριο κατάθεσης είναι ελαφρώς υψηλότερο στα 15 ευρώ με το μέγιστο να είναι στα 8.000 ευρώ. Σε περίπτωση ανάληψης, το μικρότερο ποσό που μπορείτε να αιτηθείτε είναι στα 15 ευρώ.

‘Ολες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σχεδόν άμεσα ή στην περίπτωση των αναλήψεων ολοκληρώνονται μέσα σε λίγα λεπτά. Επίσης να σημειώσουμε ότι ο μέγιστο ποσό που μπορούμε να αιτηθούμε ως ανάληψη σε όλες τις εταιρίες είναι τα 4.000 ευρώ, χωρίς να υπάρχει κάποια επιπλέον προμήθεια.

Πλεονεκτήματα στο στοίχημα με Paypal

Paypal

Δεν είναι τυχαίο που πλέον συναντάμε όλο και περισσότερους bookmakers με PayPal. Πρόκειται για έναν σύγχρονο τρόπο συναλλαγών ο οποίος χρησιμοποιείται παγκοσμίως από έναν πολύ μεγάλο αριθμό χρηστών. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα που προσφέρει;

  • Καταρχάς οι συναλλαγές μας εκτελούνται πολύ γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε ακόμα και μέρες προκειμένου να δούμε τα λεφτά μας στον τραπεζικό μας λογαριασμό όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις. Αυτό βεβαίως γίνεται με όλα τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως τα Skrill, Neteller, Viva Wallet κλπ.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

  • Επιπλέον είναι πολύ εύκολο στην χρήση. Η διαχείριση του λογαριασμού και των χρημάτων μπορεί να γίνει μέσω από υπολογιστή και την ιστοσελίδα της πλατφόρμας ή μέσω του ειδικού app που υπάρχει για Android και iOS. Μάλιστα, μέσα από τα applications μπορούμε να κάνουμε απευθείας πληρωμές σε οποιοδήποτε κατάστημα χρησιμοποιώντας μόνο το κινητο μας.
  • Η ασφάλεια είναι ακόμα ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της εταιρείας σε θέματα ασφάλειας είναι στο κορυφαίο επίπεδο, τα οποία και έχει αναπτύξει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της. Άλλωστε, βρίσκεται στο προσκήνιο για πάνω από 20 χρόνια παραμένοντας στις τοπ επιλογές των χρηστών παγκοσμίως. Η φερεγγυότητα της και η ασφάλεια που προσφέρει είναι αποδεδειγμένη.
advantage
  • Ακόμα ένας λόγος είναι η εύκολη μετατροπή των χρημάτων σε οποιοδήποτε νόμισμα. Ίσως όχι τόσο σημαντικό στον τομέα του στοιχήματος αλλά για όποιον ταξιδεύει αρκετά στο εξωτερικό, η υπηρεσία μπορεί να του λύσει τα χέρια όσον αφορά τις συναλλαγματικές μετατροπές.
  • Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά για το οποίο μας συμφέρει να επιλέξουμε στοιχηματικές με PayPal, είναι οι μηδενικές χρεώσεις σε περίπτωση ανάληψης. Επίσης, σε αυτό μπορούμε να προσθέσουμε και τα μεγάλα όρια συναλλαγών που η πλατφόρμα μας επιτρέπει να κάνουμε.

Αν τα συνοψίσουμε όλα αυτά μαζί με τα παραπάνω πλεονεκτήματα, τότε καταλαβαίνουμε ότι το PayPal μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις στοιχηματικές μας κινήσεις και όχι μόνο.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία