Τι είναι το value bet

value bet

Value bet. Μια φράση που θα έχεις ακούσει αρκετά συχνά σε περίπτωση που είσαι παίκτης του στοιχήματος. Ουσιαστικά τα value bets είναι αυτά που θα ακούσεις να λένε «έχουν αξία για ποντάρισμα». Τι είναι, όμως, στην πραγματικότητα αυτό; Ως value στοίχημα ορίζουμε ένα ποντάρισμα το οποίο έχει περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης από αυτές που έχουν ορίσει οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με τις αποδόσεις που προσφέρουν στους παίκτες τους. Ουσιαστικά, λοιπόν, ως value στοίχημα δεν θεωρούμε ένα ποντάρισμα το οποίο έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης και φυσικά δεν πρόκειται για σημεία που εγγυόνται κέρδος.

Ωστόσο, πρόκειται για πονταρίσματα στα οποία ο παίκτης εντοπίζει αξία επειδή οι πιθανότητες επαλήθευσης -με βάση τη δική του ανάγνωση- δεν συνάδουν με τις αποδόσεις που συναντά στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Συνεπώς, οι περισσότεροι παίκτες ποντάρουν στα value bets στη λογική πως μακροπρόθεσμα θα είναι κερδισμένοι, ακόμα και αν χάσουν κάποια πονταρίσματα, καθώς θεωρούν πως εντοπίζουν τα λάθη των στοιχηματικών εταιριών. Και λέμε «θεωρούν», διότι το να εντοπίσει κάποιος ένα στοίχημα με αξία, έχει και αρκετά υποκειμενικά κριτήρια, εκτός από αντικειμενικά, όπως θα διαβάσετε αναλυτικότερα στη συνέχεια.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Τι σημαίνει value bet

value bet

Η παραπάνω εισαγωγή μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε αρχικά τι είναι το value bet στο στοίχημα. Το ζητούμενο, όμως, είναι πως βγαίνει το στοίχημα με value bet και πόσο αξίζει, γιατί εκτός από το αν ένα στοίχημα είναι value, πολύ σημαντικό ερώτημα είναι και πόσο value είναι το συγκεκριμένο στοίχημα, καθώς αυτό ενδεχομένως θα καθορίσει και το μέγεθος του πονταρίσματος. Πώς, λοιπόν, θα πούμε ότι ένα σημείο έχει πραγματικά αξία; Υπάρχει ένα συγκεκριμένος μαθηματικός τύπος ο οποίος ορίζει αν η πιθανότητα επιβεβαίωσης του σημείου είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητες της απόδοσης και μάλιστα πόσο μεγαλύτερη.

Κάθε απόδοση, κρύβει μια πιθανότητα. Για παράδειγμα αν ένας άσος τιμάται στο 1.80, αυτό σημαίνει 100/1.80=55,5% πιθανότητες επαλήθευσης με βάση τις αποδόσεις που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Αν, λοιπόν, εσείς μετά από τη δική σας μελέτη καταλήξετε στο συμπέρασμα πως ο συγκεκριμένος άσος έχει 65% πιθανότητες επαλήθευσης, τότε έχουμε να κάνουμε με τον ορισμό του value στοιχήματος! Πώς θα εκτιμήσετε εσείς τις πιθανότητες επαλήθευσης για να εντοπίσετε τα τέτοια bets; Διαβάστε αναλυτικά στη συνέχεια.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Πώς θα παίξω στοίχημα με value bet

goalgoalstrategy

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, ως value στο στοίχημα ορίζουμε το ποντάρισμα στο οποίο οι πιθανότητες επαλήθευσης είναι περισσότερες από εκείνες που ορίζονται με βάση τα σετ αποδόσεων που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Το ερώτημα, όμως, είναι πως θα εντοπίσει ο παίκτης αυτές τις πιθανότητες, κοινώς πώς θα παίξει στοίχημα με value bet; Η απάντηση είναι πως θα πρέπει να κάνετε μια συγκεκριμένη μελέτη, να λάβετε υπόψιν σας ορισμένες βασικές παραμέτρους και στο τέλος να καταλήξετε σε ένα ποσοστό.

Πάμε να δούμε συνοπτικά αυτές τις παραμέτρους. Αρχικά η φόρμα. Ίσως το πιο βασικό συστατικό στο στοίχημα, καθώς πρέπει να κοιτάτε πάντα σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες. Δεύτερον τα στατιστικά (εντός/εκτός έδρας).

Οι αριθμοί παίζουν κομβικό ρόλο στο Πάμε Στοίχημα και μάλιστα σε ορισμένα αθλήματα όπως το μπάσκετ, τα στατιστικά μπορούν να οδηγήσουν σε τέτοιες ευκαιρίες. Βέβαια, κομβικής σημασίας είναι και το ρεπορτάζ. Βλέπετε, οι απουσίες, οι τραυματισμοί, αλλά και οι επιστροφές επηρεάζουν σε τεράστιο βαθμό τη μελέτη και την πιθανή εξέλιξη των αναμετρήσεων.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να εξετάζουμε ορισμένα στοιχεία όπως το κίνητρο των δύο αντιπάλων, οι σχέσεις των δύο ομάδων (ενδεχομένως φιλικές), αλλά και το κλίμα που υπάρχει στην εκάστοτε ομάδα. Όλα τα παραπάνω, μαζί με κάποια επιμέρους στοιχεία όπως οι καιρικές συνθήκες, θα σας οδηγήσουν σε ένα συμπέρασμα, από το οποίο θα πρέπει να κρίνεται αν ένα ποντάρισμα είναι value bet ή όχι.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Κορυφαία tips για value bets

value bet

Αφού κατάλαβες τι είναι το value bet στο στοίχημα και σου παρουσιάσαμε επίσης τον τρόπο να το υπολογίζεις, πάμε να δούμε ορισμένα tips. Αρχικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως value bet δεν σημαίνει απόλυτα μεγάλες αποδόσεις. Η συγκεκριμένη άποψη επικρατεί, ωστόσο είναι τρομερά λάθος. Ο λόγος είναι πως αν ένα σημείο πληρώνει 1.50 αλλά εσείς θεωρείται πως έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης, τότε έχει αξία έστω και στο 1.50, ενώ αντίστοιχα ένα σημείο που τιμάται στο 5.00 δεν συνεπάγεται απαραίτητα αξία, καθώς είναι πιθανό η πραγματική του τιμή με βάση τη μελέτη σας να είναι το 7.00.

Συνεπώς, αξία κρύβουν και οι μικρές αποδόσεις, ωστόσο είναι γεγονός πως σπάνια τα μεγάλα φαβορί προσφέρουν value bets, ενώ αν όντως κρύβουν αξία, θέλουν ιδιαίτερη «μεταχείριση», για παράδειγμα όχι μονά πονταρίσματα.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Από εκεί και πέρα, value bet σημαίνει ΥΠΟΜΟΝΗ. Κυνηγάτε αποδόσεις, αυτές μπορεί κάποια ημέρα να μην υπάρχουν, συνεπώς θα πρέπει να τηρήσετε στάση αναμονής μέχρι να έρθει η ευκαιρία. Και μιας και είπαμε για στοιχηματικές ευκαιρίες, να έχετε κατά νου πως οι στοιχηματικές εταιρίες τα περισσότερα λάθη τα κάνουν με το άνοιγμα των αποδόσεων. Συνεπώς, αν γνωρίζετε πότε περίπου ανοίγουν τα σετ αποδόσεων των bookmakers, καλό θα είναι να είστε alert, προκειμένου να τα εντοπίσετε.

value bet

Πολύ σημαντική συμβουλή είναι να έχετε εξειδίκευση. Όπως διαβάσατε παραπάνω, το να εντοπίσει ένας παίκτης τα value στοιχήματα είναι μια διαδικασία που απαιτεί αρκετή μελέτη, συνεπώς αυτό δεν μπορεί να γίνει σε πολλά αθλήματα ή πολλές λίγκες. Άρα λίγα πρωταθλήματα και συγκεκριμένα σπορ. Βέβαια, και αυτό είναι το τελευταίο μας tip, πολύ σημαντικό είναι να εμπιστεύεστε και tipsters που ποντάρουν με βάση τα value bets.

Ο λόγος είναι πως η καθημερινότητα αναπόφευκτα μειώνει τον χρόνο της μελέτης, συνεπώς από το να ποντάρεις μόνος σου με λάθος κριτήρια ενδεχομένως, μοιάζει προτιμότερο να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία tipster, που είναι η δουλειά του να κάνει ακριβώς αυτή τη μελέτη.

Για να εντοπίσετε αν ένας tipster ποντάρει σωστά με αξία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κοιτάτε μόνο τις επιδόσεις του, αλλά και την ανάλυσή που παρουσιάζει. Εκεί θα καταλάβετε τον τρόπο παιχνιδιού του και είναι δεδομένο πως μακροπρόθεσμα οι πιθανότητες κέρδους θα είναι αυξημένες, αν όντως ο συγκεκριμένος tipster κάνει ορθή μελέτη.

Στο bet-prognostika θα βρεις επαγγελματίες tipsters που ποντάρουν στην αξία, είναι συνεχώς πάνω από τις εξελίξεις και παρακολουθούν όλα όσα χρειάζονται. Συνεπώς, μπορείς να κάνεις την επιλογή σου.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr