Top στρατηγική arbitrage

στρατηγική arbitrage

Όσοι ασχολούμαστε με το αθλητικό στοίχημα, κάπου έχουμε ακούσει ή διαβάσει για το Arbitrage ή arbing. Πρόκειται για μία μέθοδο η οποία προέρχεται από το χρηματιστήριο και βρίσκει με μεγάλη επιτυχία εφαρμογή και στο αθλητικό στοίχημα. Για να το πούμε με απλά λόγια, η προσέγγιση αυτή περιλαμβάνει την τοποθέτηση στοιχημάτων σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός αγώνα ώστε να εξασφαλίσουμε σίγουρο κέρδος.

Το παραπάνω για να επιτευχθεί χρειάζεται συνήθως να έχουμε λογαριασμό σε παραπάνω από δύο εταιρίες, όπως επίσης και συνεχή ψάξιμο για να εκμεταλλευτούμε όποια ευκαιρία παρουσιαστεί. Ποια όμως στρατηγική arbitrage μπορούμε να ακολουθήσουμε για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα;

Το να βρεις στο arbitrage μια στρατηγική που θα δουλεύει δεν είναι τόσο δύσκολο. Παρόλα αυτά, χρειάζονται πολλές δοκιμές και πειραματισμοί για να δούμε ποιον τρόπο παιχνιδιού θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Υπάρχουν πολλές στρατηγικές arbitrage στο στοίχημα και καλό είναι να τις έχουμε όλες υπόψιν, έτσι ώστε να βρίσκουμε πιο εύκολα ευκαιρίες να ποντάρουμε, άσχετα αν στο τέλος καταλήξουμε να ασχολούμαστε με μία συγκεκριμένη στρατηγική arbitrage. Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika θα διάφορους τρόπου για arbing, όπως επίσης και ποια θεωρούμε την καλύτερη στο στοίχημα με στρατηγική arbitrage.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Πως να κερδίσεις με την top στρατηγική arbitrage

στρατηγική arbitrage

Η στρατηγική του arbitrage είναι μια καλή μέθοδος για να εξασφαλίσουμε σίγουρο κέρδος χωρίς να μας ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης. Υπάρχουν πολλές στρατηγικές arbitrage στο στοίχημα για να το πετύχουμε αυτό αλλά για εμάς η κορυφαία στρατηγική arbitrage είναι η εκμετάλλευση του live betting.

Πάμε να δούμε πως λειτουργεί το όλο σύστημα. Το ιδανικότερο θα ήταν να εφαρμόσουμε την παρακάτω στρατηγική σε αγώνα με δύο πιθανά αποτελέσματα όπως το μπάσκετ ή το τέννις, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε γεγονότα τριών αποτελεσμάτων όπως το ποδόσφαιρο.

Ας πάρουμε για παράδειγμα έναν αγώνα μπάσκετ. Όπως είπαμε, καλό είναι να έχουμε λογαριασμό σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες να μπορούμε να ελέγχουμε τις αποδόσεις και να μπορέσουμε να στοιχηματίσουμε γρήγορα εφόσον χρειαστεί. Έχοντας λοιπόν ανοιχτά τα live αρκετών εταιριών, ψάχνουμε να βρούμε ένα αουτσάιντερ το οποίο είναι μπροστά στο σκορ και ο χρόνος είναι αρκετός ώστε το φαβορί να γυρίσει το ματς.

Εάν έχει αρκετό χρόνο ακόμα το παιχνίδι, η απόδοση του αουτασάιντερ δεν θα έχει πέσει σημαντικά σε σχέση με το pre-match και εφόσον είναι μπροστά στο σκορ μπορούμε να ποντάρουμε σε αυτό. Σημαντικό, η απόδοση να είναι πάνω από 2.00.

Όσο το ματς κυλάει και το αουτσάιντερ προπορεύεται ακόμα, η απόδοση του φαβορί θα αρχίσει να ανεβαίνει. Μόλις φτάσει και αυτή πάνω από 2.00, τότε είναι η στιγμή να ποντάρουμε τα αντίστοιχα χρήματα και στο φαβορί. Με αυτόν τον τρόπο πλέον δεν θα μας ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα αφού είτε κερδίσει το αουτσάιντερ ή το φαβορί, το κέρδος μας είναι σίγουρο.

Στο στοίχημα, η στρατηγική arbitrage που ακολουθήσαμε παραπάνω είναι αρκετά συνηθισμένη και πολλοί παίκτες την αναφέρουν και ως κάλυψη. Καλύπτουμε δηλαδή όλα τα πιθανά αποτελέσματα εφόσον οι αποδόσεις μας ευνοούν και έχουμε σίγουρο κέρδος.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Όλες οι στρατηγικές arbitrage στο στοίχημα

Ας δούμε όμως ακόμα κάποιες στρατηγικές για arbitrage στο στοίχημα που θα κάνουν τη στοιχηματική ζωή μας πιο εύκολη. Άλλωστε είναι προτιμότερο όταν ψάχνουμε για ευκαιρίες, η στρατηγική arbitrage να μπορεί να αλλάζει και να προσαρμώζεται όπου επιθυμούμε.

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, θεωρούμε το live betting την καλύτερη στρατηγική arbitrage. Για να είναι πετυχημένο θα πρέπει να ελέγχουμε συνέχεια τις αποδόσεις και να έχουμε μια γενική εικόνα από όλα τα ματς που μας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, το arbing μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες αγορές πέρα από τον τελικό νικητή.

Για παράδειγμα, σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μπορούμε να το εφαρμόσουμε στα γκολ ή στα κόρνερ διαλέγοντας αρχικά μια υψηλή απόδοση που ενδεχομένος αργότερα θα πέσει. Τότε μπορούμε να ποντάρουμε στην αντίθετη απόδοση που θα έχει ανέβει και να εξασφαλίσουμε το κέρδος μας.

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ακόμα μία μέθοδος που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι να εμπιστευόμαστε τα αουτσάιντερ. Ψάχνοντας στο κουπόνι θα βρούμε γηπεδούχους που είναι καλές ομάδες και με “σκληρές έδρες”, αλλά παρόλα αυτά δεν είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Αξίζει να ποντάρουμε υπέρ τέτοιων ομάδων πριν το ματς και εφόσον στον αγώνα προηγηθούν, τότε να ποντάρουμε και στον φιλοξενούμενο για σιγουρέψουμε το κέρδος μας.

Υπόψιν, επειδή στο ποδόσφαιρο πιθανό αποτέλεσμα είναι και το Χ, είναι σημαντική η χρήση ενός arbitrage calculator, ένα πρόγραμμα το οποίο θα υπολογίσει αυτόματα πόσα χρήματα ακριβώς θα πρέπει να ποντάρουμε ώστε να βγούμε κερδισμένοι.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Πολλές περιπτώσεις στο στοίχημα για στρατηγική arbitrage θα βρούμε στο τένις. Ελέγχοντας τις αποδόσεις πριν τους αγώνες, θα βρούμε αρκετές διαφορές μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών και τι προσφέρουν. Χρησιμοποιώντας έναν calculator όπως περιγράψαμε πριν, μπορούμε να βρούμε ποιες αποδόσεις μας συμφέρουν και τι ποσό θα πρέπει να στοιχηματίσουμε.

Για παράδειγμα σε έναν αγώνα Ναδάλ-Τσιτσιπάς, υπάρχει περίπτωση να βρούμε σε μία στοιχηματική τις αποδόσεις 1.38-3.10 και σε μια δεύτερη στοιχηματική 1.52-2.75 για τον άσο και το διπλό αντίστοιχα. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη arbing ευκαιρία καθώς αν ποντάρουμε στο άσο του 1.52 και στο διπλό του 3.10 τα ποσά που πρέπει (πχ. για ένα στοίχημα συνολικά 500€, μοιράζουμε 335.50€ και 164.50€ αντίστοιχα), τότε το κέρδος μας είναι σίγουρο (κερδίζουμε 509.96€ ανεξαρτήτου αποτελέσματος).

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Επίσης, καλές ευκαιρίες για arbing μπορούν να παρουσιαστούν και σε αγώνες μπάσκετ pre-match. Η λογική για την στρατηγική arbitrage είναι περίπου η ίδια όπως είναι και στο τένις. Θα χρειαστεί να έχουμε πολλούς λογαριασμούς σε διάφορες εταιρίες για να μπορούμε να εντοπίζουμε γρήγορα τις αποδόσεις που μας εξυπηρετούν. Εκτός από τον τελικό νικητή, τέτοιες ευκαιρίες αξίζει να ψάχνουμε και σε over/under αγορές όπως συνολικοί πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κλπ.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν σε μια μεγάλη γκάμα στοιχημάτων

Τελικά μπορώ να κερδίσω στο στοίχημα με στρατηγική arbitrage;

advantage

Η στρατηγική arbitrage είναι κάτι που κάθε παίκτης θα πρέπει να έχει κατά νου. Μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετικές ευκαιρίες για σίγουρο κέρδος με μόνο λίγο ψάξιμο αποδόσεων μεταξύ των εταιριών.

Βέβαια η στρατηγική arbitrage δεν είναι τέλεια και χρειάζεται προσοχή πριν την χρησιμοποιήσει κάποιος. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε πάντα ένα arbing calculator. Είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα το οποίο θα μας λύσει τα χέρια κάνοντας όλες τις μαθηματικές πράξεις που χρειάζονται για να κερδίσουμε. Ακόμα, πρέπει συνδυάζουμε κάθε στρατηγική arbitrage στο στοίχημα με κάποια άλλη, για να είμαστε πιο ευέλικτοι και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία.

Επιπλέον, όταν παίζουμε live θα πρέπει να προσέχουμε την γρήγορη αλλαγή των αποδόσεων, ιδιαίτερα σε παιχνίδια όπως το μπάσκετ που με κάθε φάση έχουμε και αλλάγή των αποδόσεων. Είναι προτιμότερο να ποντάρουμε σε νεκρό χρόνο (ημίχρονο, περίοδο, τάιμ άουτ) προκειμένου να αποφύγουμε κάποιο λανθασμένο στοιχηματισμό σε απόδοση που είναι κατά μας.

Τέλος, όταν θελήσουμε να στοιχηματίσουμε πολλά χρήματα, οφείλουμε να γνωρίζουμε τα όρια των εταιριών μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Για παράδειγμα, εμείς μπορεί να θέλουμε να ποντάρουμε από 1000€ σε κάθε εταιρία για έναν αγώνα, αλλά η μία να έχει όριο 500€. Είναι κάτι που δεν μας εξυπηρετεί και χρειάζεται πολύ προσοχή, καθώς η χρήση αυτής της τεχνικής μακροπρόθεσμα οδηγεί σε μειωμένα όρια για τους παικτικούς λογαριασμούς.

greek flag

GR

 • Σούπερ προσφορές*
 • Bet-Builder
 • Κορυφαίες αποκλειστικές προσφορές για κινητά

quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα
 • Καταθέσεις από 5 ευρώ
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Χωρίς φορολογία στα κέρδη
 • Ταχύτατες και δωρεάν αναλήψεις
 • Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Pulse bet
 • Μεγάλη γκάμα προσφορών*
 • 30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Χαμηλή γκανιότα στις μεγάλες λίγκες
 • Live Streaming & Partial Cash Out*
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Auto/Partial Cashout
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα