Συστήματα στοίχημα

στοίχημα με σύστημα

Υπάρχουν αλάνθαστα συστήματα στοίχημα; Ποιο είναι το πιο κερδοφόρο σύστημα στο στοίχημα; Οι παραπάνω ερωτήσεις απασχολούν αρκετό κόσμο και όχι άδικα. Βλέπετε, το στοίχημα με σύστημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε στο κέρδος, ωστόσο το πιο σημαντικό πλεονέκτημα τους είναι πως μπορούν να περιορίσουν σημαντικά τις απώλειες. Συνεπώς, αν είσαι παίκτης που ρισκάρει σε μεγάλες αποδόσεις ή σε ειδικά στοιχήματα όπως τα ημίχρονα/τελικά, τα συστήματα στο στοίχημα θα σε βοηθήσουν σημαντικά για να φτάσεις στο ταμείο.

Ή τουλάχιστον να μην έχεις τόσο σημαντικές απώλειες συγκριτικά με το αν το ποντάρισμα θα γινόταν σε παρολί. Το στοίχημα με σύστημα επιτρέπει το περιθώριο λάθους, μπορείτε να πάτε στο ταμείο ακόμα και αν χαθούν ένα ή παραπάνω επιλογές σας και αυτή είναι η βασική τους διαφορά συγκριτικά με τα παρολί, εκεί όπου επικρατεί η λογική «όλα ή τίποτα», καθώς ακόμα και ένα σημείο αν χάσετε, το δελτίο σας θα καταλήξει στον… κουβά.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Ποιο είναι το πιο κερδοφόρα συστήματα στοίχημα;

Μετά την απαραίτητη εισαγωγή, ήρθε η ώρα να μπούμε στο πιο σημαντικό κομμάτι του συγκεκριμένου οδηγού, που δεν είναι άλλο από το να αναλύσουμε τα πιο γνωστά συστήματα στο στοίχημα και να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Πώς κερδίζεις στο στοίχημα με σύστημα; Θυμίζουμε πως ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικό στυλ παιξίματος, επομένως διαβάστε την παρακάτω ανάλυση και κάντε την επιλογή σας.

Εννοείται φυσικά πως δεν υπάρχει αλάνθαστα συστήματα στοίχημα. Επίσης, επειδή μπορεί να έχετε απορίες, κρατήστε κάπου αποθηκευμένο τον συγκεκριμένο οδηγό για να βρίσκετε απαντήσεις άμεσα.

Martingale

Συστήματα στοίχημα

Στο συγκεκριμένο σύστημα, ο παίκτης διπλασιάζει το αρχικό του ποντάρισμα μετά από κάθε απώλεια στο στοίχημα με σύστημα. Η εφαρμογή του γίνεται σε αγορές 2way (δύο πιθανά αποτελέσματα) και οι… ρίζες του βρίσκονται στο κόκκινο ή μαύρο της ρουλέτας. Στο στοίχημα, όπως είπαμε, εφαρμόζεται σε 2way αγορές, όπως το over/under, ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η απόδοση να είναι πάνω από 2.00, διότι διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να έχετε κέρδος.

Labouchere

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ακόμα ένα σύστημα που έχει τις… ρίζες του στο καζίνο. Φτιάχνουμε μια ακολουθία αριθμών. Όπως 1-2-3-4-5-6-7-8. Επιλέγουμε το σημείο που θέλουμε να ποντάρουμε στο στοίχημα με σύστημα, πχ ένα οβερ. Προσθέτουμε τους δύο εξωτερικούς αριθμούς της ακολουθίας που φτιάξαμε (1+8) και ποντάρουμε στο over. Έαν κερδίσουμε, σβήνουμε τους αριθμούς 1 και 8 από την ακολουθία μας και συνεχίζουμε στο επόμενο ποντάρισμα με τον ίδιο τρόπο. Εάν χάσουμε, προσθέτουμε τους αριθμούς και τοποθετούμε το άθροισμα τους στο τέλος της ακολουθίας μας.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Kelly Criterion

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Το συγκεκριμένο στοίχημα με σύστημα βασίζεται στα value bets. Δεν είναι ακριβώς σύστημα, αλλά μαθηματικός τύπος, ο οποίος βγάζει την πιθανή αξία, που όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο καλύτερα για τον παίκτη. Ο τύπος είναι ο εξής:

F= [Px(P-Q)]/B

F = το ποσοστό του κεφαλαίου μας που πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο συγκεκριμένο σύστημα στοιχημάτων.

P = Το ποσοστό επιβεβαίωσης της επιλογής σύμφωνα με τη στοιχηματική μελέτη.

Q = H πιθανότητα λανθασμένης επιλογής (δηλαδή ο αριθμός που περισσεύει από τις πιθανότητες της επιλογής μας μέχρι να φτάσει το 100%).

Β = Η απόδοση στοιχήματος που δίνουν οι εταιριες στοιχηματος στην επιλογή μας.

Πώς εφαρμόζεται το κριτήριο Kelly όταν επιλέγετε να παίξετε στοίχημα με σύστημα; Αναλύεται ένα σημείο με βάση τον παραπάνω τύπο και αν -για παράδειγμα- βγαίνει 10% value bet, σημαίνει πως εσείς θα πρέπει να τοποθετήσετε το 10% του κεφαλαίου σας.

Fibonacci

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Το συγκεκριμένο σύστημα στο στοίχημα βασίζεται στην ακολουθία Φιμπονάτσι και επιγραμματικά υπάρχει ένας μαθηματικός τύπος [Fn=(Fn-1) + (Fn-2)], από τον οποίο προκύπτει μια ακολουθία αριθμών, που στο στοίχημα με σύστημα συνδέεται με τα πονταρίσματα.

Αν υποθέσουμε πως ξεκινάμε από το 0, η ακολουθία είναι 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144,233,377 και πάει λέγοντας. Κάθε φορά που χάνετε ποντάρετε ως ποσό το επόμενο νούμερο της ακολουθίας. Κάθε φορά που κερδίζετε το προ-προηγούμενο. Σημειώστε και σε αυτή την περίπτωση πως απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοστεί το Φιμπονάτσι είναι η απόδοση να είναι πάνω από 2.00.

D’ Alembert

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Το συγκεκριμένο στοίχημα με σύστημα μοιάζει με τα συστήματα διπλασιασμού αλλά έχει σημαντικές διαφορές. Ουσιαστικά ορίζετε ένα αρχικό κεφάλαιο (10 ευρώ για παράδειγμα) και σε κάθε ήττα ανεβάζετε με βάση το αρχικό κεφάλαιο (πχ προσθέτετε 10 ευρώ σε κάθε χαμένο ποντάρισμα) ενώ σε κάθε νίκη αφαιρείτε το αρχικό κεφάλαιο.

Πολύ σημαντικό κι εδώ είναι πως το σύστημα D’ Alembert βρίσκει καλύτερη εφαρμογή στα 2way στοιχήματα και ιδανικά σε αποδόσεις άνω του 2.00. Επίσης, προφανώς ούτε αυτό είναι αλάνθαστο σύστημα στο στοίχημα.

Trixie (2-3)

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Το Trixie είναι πιο «παραδοσιακό» σύστημα, δεν βασίζεται σε κάποια μαθηματική ακολουθία και ουσιαστικά πρόκειται για το σύστημα 2-3, το οποίο είναι γνωστό και από το Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ. Οι επιλογές είναι 3 και ο παίκτης έχει το «δικαίωμα» να χάσει κάποια, καθώς πληρώνεται ακόμα και με 2 επιτυχημένες προβλέψεις.

Ανάλογα με τις αποδόσεις, τα 2 σημεία μπορούν να περιορίσουν τις απώλειες ή ακόμα και να φέρουν κέρδος στον παίκτη. Αυτός είναι ίσως ένας πιο safe τρόπος για το πως κερδίζεις με συστήματα στοίχημα, χωρίς προφανώς να υπάρχει κάποια εγγυημένη συνταγή κέρδους.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Patent (1-2-3)

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Το σύστημα Patent έχει και αυτό 3 επιλογές όπως το Trixie, ωστόσο πρόκειται για το 1-2-3, συνεπώς ο παίκτης έχει επιστροφή πονταρίσματος (ή κέρδος), ακόμα και με μια επιτυχημένη πρόβλεψη. Συνήθως το σύστημα 1-2-3 το επιλέγουν παίκτες που ρισκάρουν σε πολύ μεγάλες αποδόσεις και μπορούν να βγάλουν κέρδος ακόμα και με μια πετυχημένη επιλογή.

Yankee (2-3-4)

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ανεβαίνουμε στις 4 επιλογές. Το Yankee είναι επίσης ένα από τα πιο γνωστά συστήματα στοίχημα στο Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ. Πρόκειται για το σύστημα 2-3-4, συνεπώς μπορείτε να πάτε στο ταμείο ακόμα και με 50% επιτυχία. Φυσικά, όσο μεγαλύτερες αποδόσεις, τόσο το καλύτερο για εσάς, προκειμένου να πάρετε σημαντικά χρήματα πίσω.

Canadian (2-3-4-5)

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Πάμε και στα συστήματα στοίχημα 5 επιλογών. Το Canadian, δηλαδή το 2-3-4-5 μπορεί να σας κοστίσει κάτι παραπάνω, ωστόσο έχει το σημαντικό πλεονέκτημα πως μπορεί να σας αποφέρει κάποια επιστροφή κεφαλαίου ακόμα και με μόλις 2/5 επιτυχημένες προβλέψεις. Κοινώς, μπορείτε να σώσετε σημαντικά χρήματα από την κάβα σας.

Lucky 31 (1-2-3-4-5)

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Παραμένουμε στα 5 παιχνίδια, ωστόσο εδώ είμαστε στο 1-2-3-4-5, κάτι που συνεπάγεται ότι υπάρχει επιστροφή χρημάτων ακόμα και με μια πετυχημένη επιλογή στις 5. Το πιο σημαντικό εδώ είναι να ποντάρετε σε υψηλές αποδόσεις, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα σας συμφέρει να πληρώσετε για το συγκεκριμένο στοίχημα.

Heinz (2-3-4-5-6-7)

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ανεβαίνουμε στις 7 επιλογές σε ένα από τα κορυφαία συστήματα στοίχημα. Εδώ το κόστος θα είναι αρκετά υψηλό, επομένως θα πρέπει α είστε σίγουροι ότι υπάρχει αξία να πάτε στο συγκεκριμένο σύστημα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κοιτάξετε τις αποδόσεις των επιλογών σας, οι οποίες θα πρέπει να είναι όσο υψηλότερες γίνεται.

Goliath (2-3-4-5-6-7-8)

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Παρόμοια περίπτωση με το Heinz είναι και το Goliath. Συστήματα στοίχημα με σημαντικό κόστος, αλλά μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικό για παίκτες που ρισκάρουν σε πολύ υψηλές αποδόσεις. Για παράδειγμα, το Goliath είναι σύστημα που εμπιστεύονται οι παίκτες που ψάχνουν πονταρίσματα σε σκορ ή ημίχρονα/τελικά στο ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν στη Novileague

Υπάρχουν τελικά αλάνθαστα συστήματα στοίχημα;

Πώς κερδίζεις στο στοίχημα με σύστημα; Ποιο είναι το πιο κερδοφόρα συστήματα στοίχημα; Τίποτα στο στοίχημα με σύστημα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί το κέρδος. Το ίδιο ισχύει και για τα συστήματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι δεδομένο πως θα σας στείλουν στο ταμείο. Έχουν, όμως, σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η καλύτερη διαχείριση του κεφαλαίου και παράλληλα ο περιορισμός των απωλειών.

Κοντολογίς, τα συστήματα στοίχημα ευνοούν κυρίως τους παίκτες που ρισκάρουν σε υψηλές αποδόσεις και γενικά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς αν οι τιμές των σημείων δεν είναι αυτές που πρέπει, είναι αρκετά πιθανό το ποντάρισμα σε σύστημα να αποδειχθεί ασύμφορο!

Αντί επιλόγου θα σας δώσουμε ως συμβουλή πως σε συστήματα όπως το 2-3-4 (Συστήματα στοίχημα), θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι στη δυάδα θα πρέπει να παίρνετε πίσω τουλάχιστον το 80% του αρχικού σας κεφαλαίου, διότι διαφορά θα είναι «τζάμπα κόπος» το ποντάρισμα σε συστήματα στοίχημα. Σημειώστε επίσης πως το πιο κερδοφόρο συστήματα στοίχημα είναι καθαρά υποκειμενικό, καθώς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το στυλ του κάθε παίκτη.

greek flag

GR

 • Σούπερ προσφορές*
 • Bet-Builder
 • Κορυφαίες αποκλειστικές προσφορές για κινητά

quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα
 • Καταθέσεις από 5 ευρώ
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Χωρίς φορολογία στα κέρδη
 • Ταχύτατες και δωρεάν αναλήψεις
 • Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Pulse bet
 • Μεγάλη γκάμα προσφορών*
 • 30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Χαμηλή γκανιότα στις μεγάλες λίγκες
 • Live Streaming & Partial Cash Out*
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Auto/Partial Cashout
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα