Οδηγοί Στοιχήματος Euroleague

euroleague guide

Ειδικα στοιχηματα Euroleague

Η Ευρωλίγκα είναι μια διοργάνωση που προσφέρει πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες. Κάθε αγώνας προσφέρει…

euroleague guide

Σύνολο πόντων Ευρωλίγκα

Η ουσία κάθε μπασκετικού αγώνα βρίσκεται στους πόντους που θα πετύχουν οι ομάδες. Έτσι λοιπόν, το σύ…

Στο Pamestoixima.gr ποντάρεις στην Ευρωλίγκα με 4% γκανιότα

Η Ευρωλίγκα είναι το κορυφαίο μπασκετικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη και αναμενόμενα υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον στοιχηματικά, τόσο από “μπασκετικούς”, όσο και από παίκτες που απλά λατρεύουν να ποντάρουν στις κορυφαίες αναμετρήσεις. Και ως εκ τούτου προφανώς και υπάρχει μεγάλη ανάγκη να βρούμε τα κορυφαία προγνωστικά Euroleague, ενώ ειδική μνεία θα έχουν και οι οδηγοί στοιχήματος Euroleague. Κάθε χρόνο λοιπόν έρχονται αντιμέτωποι οι καλύτεροι Ευρωπαϊκοί σύλλογοι με στόχο στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν το κύπελλο του πρωταθλητή.

Η Ευρωλίγκα χωρίζεται από τρεις φάσεις. Αρχικά έχουμε την κανονική περίοδο, όπου όλες οι ομάδες αναμετριούνται μεταξύ τους σε ένα σύνολο 34 αγώνων. Έπειτα έχουμε τη φάση των πλέι οφ, όπου προκρίνονται οι πρώτες 8 ομάδες της κανονικής περιόδου. Τα ζευγάρια των πλέι οφ καθορίζονται από τη κατάταξη των ομάδων στην regular season. Από κάθε ζευγάρι, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις 3 νίκες, προκρίνεται στην τελευταία φάση της διοργάνωσης και αυτή που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, το Φάιναλ φορ.

Οπότε ως θεατές μπορούμε να περιμένουμε θέαμα υψηλού επιπέδου και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Ως παίκτες του στοιχήματος όμως, η Ευρωλίγκα προσφέρει πάρα πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες και εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και μεγάλα κέρδη. Μέσα σε αυτό το σύνολο σημείων, αποδόσεων και στατιστικών, πάντα χρειάζεται η βοήθεια από τα προγνωστικά Euroleague. Όπως είναι φυσιολογικό, δεν έχουμε όλοι το χρόνο να αναλύσουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να βρούμε τις πιο value στοιχηματικές επιλογές της Euroleague.

Τα προγνωστικά Euroleague που θα βρούμε στο Bet-Prognostika θα μας δώσουν την απαραίτητη βοήθεια και την “επαγγελματική ματιά” που χρειάζεται στους επερχόμενους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τα οποία θα προέρχονται μέσα από τις καλύτερες αγορές και με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, εκείνες του Pamestoixima.gr. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα προγνωστικά μας ξεχωριστά; Η απάντηση στις παρακάτω παραγράφους που θα λειτουργήσουν ως οδηγοί στοιχήματος Euroleague.

Παίζεις στην Ευρωλίγκα με 50+ αγορές στο Pamestoixima.gr

Ποια είναι τα καλύτερα euroleague προγνωστικά;

προγνωστικά Euroleague

Όλοι αναζητούμε τα πάντα τα καλύτερα προγνωστικά Euroleague. Τι εννοούμε όμως με αυτόν τον όρο; Σίγουρα δεν θεωρούμε καλό προγνωστικό ένα σημείο του 1.10 ή ένα 1.20. Όχι φυσικά επειδή θα επιβεβαιωθεί ή όχι. Αναμφίβολα όμως η δουλειά μας είναι να ψάξουμε ακόμα πιο βαθιά, πέραν του προφανούς. Οπότε τα σωστά προγνωστικά Euroleague είναι αυτά που θα δώσουν την μεγαλύτερη αξία στο στοίχημά μας, και στην Ευρωλίγκα θα βρούμε πολλά από αυτά μέσα από το Pamestoixima.gr. Ακόμα, όταν μιλάμε για προγνωστικά, θα πρέπει να έχουμε στο νου μας όλες τις πιθανές αγορές κάθε αναμέτρησης, καθώς θα βρούμε στοιχηματικές ευκαιρίες και πέρα από το κλασικό σημείο του Νικητή αγώνα.

Στο Bet-prognostika δίνουμε σημασία στο value του κάθε στοιχήματος. Και η αξία του στοιχήματος δεν καθορίζεται μόνο από την απόδοση του σημείου αλλά και από το συνολικό ποσοστό αποπληρωμής της αναμέτρησης. Είναι σημαντικό τα σημεία που θα προτείνουμε στα προγνωστικά Euroleague που θα βρούμε μέσα από την ευρεία γκάμα Pamestoixima.gr, να έχουν όσο το δυνατόν μικρότερη γκανιότα αφού εκεί βρίσκεται το value στο ποντάρισμα μας. Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Ελληνικός πάροχος προσφέρει στις περισσότερες αγορές ένα ποσοστό πληρωμής κοντά στο 95%, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της χώρας.

Όμως δεν είναι όλες οι αγορές ίδιες. Στα προγνωστικά Euroleague που παρέχουν οι tipsters μας, θα δούμε κυρίως στοιχήματα και επιλογές που έχουν περάσει από βαθιά μελέτη και ανάλυση. Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τους τύπους στοιχημάτων πάνω στις οποίες οι tipster θα πατήσουν, είναι κυρίως οι τρεις βασικές, όπως χάντικαπ νίκης, Νικητής Αγώνα και σύνολο πόντων, όλες τους έρχονται με ένα ποσοστό αποπληρωμής 95%.

Από εκεί και πέρα θα βρούμε και επιλογές από ημίχρονο, περιόδους, στοιχήματα παικτών, μακροχρόνια στοιχήματα και πολλές ακόμα επιλογές οι οποίες προσφέρονται από τον κορυφαίο ελληνικό πάροχο, το Pamestoixima.gr. Οπότε, αυτό που μπορείτε να περιμένετε από τα προγνωστικά Euroleague του Bet-prognostika είναι επιλογές που είναι “ψαγμένες” εις βάθος, πάντα σε συνδυασμό με τη σωστή αντιστοιχία απόδοσης και σωστής διαχείρισης του κεφαλαίου.

Κορυφαία live betting εμπειρία στην Ευρωλίγκα μόνο στο Pamestoixima.gr

Πως προκύπτουν τα προγνωστικά euroleague;

προγνωστικά Euroleague

Τα προγνωστικά Euroleague δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν 16 ομάδες στην διοργάνωση, η κάθε μία με τις ιδιαιτερότητές της. Παρόλα αυτά, οι tipsters του Bet-prognostika βασίζονται σε κάποιους βασικούς πυλώνες στην μελέτη τους, ώστε να προτείνουν μέσα από το Pamestoixima.gr τα καλύτερα σημεία με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς. Η ανάλυση όλων των διαθέσιμων δεδομένων είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, όμως αυτό είναι που κάνει τα προγνωστικά Euroleague μας να ξεχωρίζουν.

Οι στατιστικές κατηγορίες παίζουν μεγάλο ρόλο στα προγνωστικά Euroleague και οι tipster μας το γνωρίζουν αυτό. Εξάλλου τα στατιστικά της διοργάνωσης είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις στοιχηματικές αγορές που θα βρούμε στο Pamestoixima.gr. Για παράδειγμα, ο μέσος όρος πόντων που πετυχαίνει μια ομάδα στους εντός και εκτός έδρας αγώνες που δίνει, μπορεί να αποτελέσει σημαντική πληροφορία για ένα σημείο over/under.

Ειδικά όταν ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση σε ένα τέτοιο σημείο, ακόμα και ο μισός πόντος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ευτυχώς, στο Pamestoixima.gr θα βρούμε πολλά εναλλακτικά lines, όχι μόνο για το over/under πόντων αλλά και για άλλες αγορές όπως το χάντικαπ. Μέσα από το διάβασμα των στατιστικών που κάνουν οι συντάκτες του Bet-prognostika, θα προκύψουν στοιχηματικές ευκαιρίες που αξίζει να ακολουθήσουμε.

Στοίχημα στην Ευρωλίγκα με μεγάλη γκάμα χάντικαπ

Πέρα από τα στατιστικά, το οποίο είναι ένα βαρυσήμαντο κομμάτι, υπάρχει ακόμα ένα σκέλος στην ανάλυση το οποίο είναι ακόμα πιο σημαντικό. Μιλάμε για το ρεπορτάζ της κάθε ομάδας, το οποίο είναι η κυριότερη βάση για τα προγνωστικά Euroleague. Οι αναλύσεις και τα προγνωστικά που θα βρείτε στην ειδική κατηγορία του site μας, έχουν υπολογισμένη και αυτή τη μεταβλητή.

Μία απουσία ενός σκόρερ ή του καλύτερου αμυντικού μιας ομάδας, μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη ενός αγώνα. Ακόμα, μπορεί να έχει αντίκτυπο στην απόδοση των υπολοίπων παικτών, θετικά ή αρνητικά. Για παράδειγμα, αν λείπει ο βασικός σουτέρ μιας ομάδας, αλλάζουν όλες οι ισορροπίες. Κάποιος άλλος παίκτης στη θέση του θα πάρει ενδεχομένως τα ελεύθερα σουτ, περισσότερες προσπάθειες και αυτό, όταν δεν πρόκειται για δοκιμασμένη συνταγή, είναι δίκοπο μαχαίρι. Εκεί, ίσως έχει αξία να ποντάρουμε σε κάποιο από τα ειδικά στοιχήματα παικτών που θα βρούμε στο Pamestoixima.gr, όπως για παράδειγμα στο under 4.5 τρίποντα στην αναμέτρηση.

Άλλοι σημαντικοί παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη από τους συντάκτες του Bet-prognostika για να προκύψουν εν τέλει τα προγνωστικά Euroleague, είναι δεδομένα όπως η προϊστορία των ομάδων, η φόρμα και το κίνητρο της κάθε ομάδας, ακόμα και εξωαγωνιστικοί παράγοντες. Για παράδειγμα η απόλυση προπονητή, οικονομικά προβλήματα, το να παίζει η ομάδα κεκλεισμένων των θυρών και πολλά ακόμα. Όλα αυτά συντελούν ώστε να φτάσουμε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα, και σε συνδυασμό με τα κορυφαία στοιχήματα του Pamestoixima.gr, να προτείνουμε κορυφαία προγνωστικά Euroleague μέσα από τις στήλες της σελίδας μας.

Οι κορυφαίες αποδόσεις για την Ευρωλίγκα βρίσκονται στο Pamestoixima.gr

Που θα βρω προγνωστικά euroleague σήμερα;

προγνωστικά Euroleague

Στο στοίχημα και τον αθλητισμό τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ωστόσο, πίσω από τα προγνωστικά Euroleague που προτείνουν οι tipster της σελίδας, θα βρούμε πολλές ώρες διαβάσματος και μελέτης. Η ειδική κατηγορία που υπάρχει στο Bet-prognostika, θα σας δώσει μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις αναμετρήσεις της κάθε αγωνιστικής. Η ανάλυση των αγώνων και οι προτάσεις των συντακτών μας γίνεται με γνώμονα ένα μεγάλο σύνολο δεδομένων, αλλά και με βάση τις προσφερόμενες στοιχηματικές αγορές μέσα από το Pamestoixima.gr.

Εκτός από την ανάλυση της κάθε αγωνιστικής ημέρας, τα προγνωστικά Euroleague που θα βρείτε στα άρθρα του Bet-prognostika περιλαμβάνουν και μακροχρόνια στοιχήματα. Στο Pamestoixima.gr άλλωστε, θα βρούμε επιλογές που αφορούν το νικητή της Ευρωλίγκα, την πρόκριση στον τελικό ή στο φάιναλ φορ, και την πρόκριση στα πλέι οφ. Επίσης, δεν πρέπει να παραλείψουμε και τα ειδικά μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν τους παίκτες, για παράδειγμα τον παίκτη με τους περισσότερους πόντους στην κανονική περίοδο.

Τι να προσέξω στα προγνωστικά Ευρωλίγκα – οδηγοί στοιχήματος Euroleague

προγνωστικά Euroleague

Μπορεί τα προγνωστικά Euroleague που προσφέρουμε να είναι τα κορυφαία που μπορείτε να βρείτε εν Ελλάδι, ωστόσο ως παίκτες και πριν τοποθετήσουμε το στοίχημα μας, θα πρέπει να ελέγξουμε κάποιες συνθήκες που είναι δύσκολο να προβλεφθούν. Άλλωστε, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας “συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μαζί με τα προγνωστικά Euroleague που θα βρείτε στο site μας, θα πρέπει και εσείς από τη μεριά σας να κάνετε ένα τελευταίο… πέρασμα στις πληροφορίες που μπορεί να έχουν προκύψει πριν από την έναρξη μιας αναμέτρησης.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι απουσίες της τελευταίας στιγμής. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο οι ομάδες να έχουν απώλειες στο ρόστερ τους λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Είναι ένας παράγοντας που θα πρέπει να συνυπολογίσουμε, ιδίως για το live betting.

Επιπλέον, μια μη προγραμματισμένη ξαφνική αλλαγή έδρας, είναι ακόμα ένα γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη ενός αγώνα και τα προγνωστικά Euroleague. Σήμερα ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης αναφορικά με ενδεχόμενα προβλήματα που προκύπτουν την τελευταία στιγμή. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις live αγορές που θα βρούμε στο Pamestoixima.gr και να ποντάρουμε στις κορυφαίες αποδόσεις που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων. Αρκεί να αναφέρουμε ότι η συνολική γκανιότα για αναμετρήσεις της Euroleague βρίσκεται στο 6%. Σε πολύ απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι θα παίξουμε με εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις και κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Οι παραπάνω περιπτώσεις δυστυχώς δεν μπορούν να προβλεφθούν, ωστόσο μέσα από τα προγνωστικά Euroleague του Bet-prognostika θα έχετε έτοιμο το 98% της πληροφορίας, το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το παιχνίδι και κυρίως πιο… βαθιά ανάγνωση της εκάστοτε αναμέτρησης, την οποία μπορούν να κάνουν μόνο οι εξπέρ του είδους. Ακόμα και αν υπάρχει λοιπόν κάποια απρόβλεπτη αλλαγή στην αναμέτρηση, η ανάλυση που θα έχουμε στο μυαλό μας θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε σε μια ευρεία γκάμα αγορών που θα βρούμε στο Pamestoixima.gr.