Στοίχημα με παρολι

παρολί

Ένας από τους πιο παλιούς και πλέον διαδεδομένους τρόπους στοιχήματος είναι το παρολι στοίχημα. Οι περισσότεροι, είτε πρωτάρηδες στο χώρο του στοιχήματος είτε πιο προχωρημένοι, το προτιμούν λόγω της απλότητάς του μιας και το μόνο που έχει να κάνει ο παίκτης είναι να επιλέξει δύο ή περισσότερα σημεία και να τα τοποθετήσει στο ίδιο δελτίο. Εάν και εφόσον όλα τα επιλεγμένα σημεία επαληθευτούν, τότε το δελτίο είναι κερδισμένο. Στην θεωρία φαίνεται αρκετά εύκολο, όμως στην πράξη υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες που θα πρέπει να εστιάσουμε πρωτού αποφασίσουμε να τοποθετήσουμε ένα στοίχημα αυτής της μορφής.

Στις παραγράφους που θα ακολουθήσουν σε αυτον τον οδηγό του Bet-Prognostika, θα αναλύσουμε πως λειτουργεί το παρολι, πότε είναι δόκιμο και αν αξίζει κανείς να παίζει στοίχημα με παρολί αλλά και τι θα πρέπει ένας παίχτης να προσέξει προκειμένου να αποφύγει κάποιες συνηθισμένες παγίδες ώστε να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας του.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Τι είναι το στοίχημα παρολι – Πως λειτουργεί

παρολι

Πάμε να δούμε πως λειτουργεί στην πράξη το στοίχημα με παρολι. Όπως είπαμε και παραπάνω, ο παίκτης χρειάζεται να επιλέξει από το εκάστοτε κουπόνι 2 ή παραπάνω σημεία και να τα προσθέσει στο δελτίο του. Οι επιλογές που μπορεί να κάνει είναι συνήθως από οποιαδήποτε αγορά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που μπορεί να αφορούν ειδικά στοιχήματα παικτών. Η συνολική απόδοση του δελτίου υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας όλες τις επιμέρους αποδόσεις μαζί από τα γεγονότα που έχουν επιλεχθεί.

Ας κάνουμε ένα παράδειγμα. Έστω ότι έχουμε επιλέξει έναν άσσο με απόδοση 2.00, μια ισοπαλία με απόδοση 3.10 και ένα σημείο over με απόδοση 1.95 στην Novibet. Η συνολική μας απόδοση γι’ αυτή την τριάδα υπολογίζεται ως 2 επί 3.10 επί 1.95, δηλάδη 12.09. Για να δούμε πόσα χρήματα θα κερδίσουμε, πολλαπλασιάζουμε το ποντάρισμα μας με την συνολική απόδοση. Άρα στο παράδειγμά μας, αν πούμε ότι ποντάραμε 10 ευρώ τότε τα χρήματα που κερδίζουμε είναι 120.90 ευρώ.

Όπως καταλαβαίνετε, όσα περισσότερα σημεία επιλέξουμε τόσο μεγαλώνει και η συνολική απόδοση του δελτίου και άρα θα έχουμε και μεγαλύτερο κέρδος. Όμως είπαμε πως θα πρέπει να επιβεβαιωθούν όλες οι επιλογές που έχουμε τοποθετήσει στο δελτίο μας.

Έτσι λοιπόν όταν παίζουμε παρολιστο στοίχημα, θα πρέπει παράλληλα να αναλογιστούμε και το αντίστοιχο ρίσκο το οποίο παίρνουμε καθώς τα περισσότερα ματς σημαίνουν και περισσότερες πιθανότητες να χάσουμε κάποιο σημείο με αποτέλεσμα όλο το δελτίο μας να βγει χαμένο. Συνήθως οι παίχτες επιλέγουν μικρά δελτία 3-4 σημείων και τα κάνουν σύστημα γι’ αυτό το λόγο, ώστε να υπάρχει μια σχετική ισορροπία μεταξύ ρίσκου και πιθανότητας επιτυχίας.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία στοιχηματική εταιρία

Πότε να παίξω παρολι;

παρολί

Αν υπολογίσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για κέρδος όταν τοποθετούμε ένα παρολι στοίχημα, τότε θα δούμε ότι αυτές μειώνονται σημαντικά σε σχέση πάντα με ένα μονό αποδεκτό σημείο. Ακόμα και αν επιλέξουμε στο δελτίο μας γεγονότα δύο πιθανών αποτελεσμάτων (πχ αγορές over/under ή νικητή σε αγώνα μπάσκετ) αντί για τριών (όπως το αποτέλεσμα ενός αγώνα ποδοσφαίρου), οι πιθανότητες μπορεί να είναι λίγο καλύτερες αλλά και πάλι δεν είναι με το μέρος μας.

Για να το κατανοήσετε καλύτερα, οι πιθανότητες σε ένα μονό για να επιβεβαιωθούμε είναι θεωρητικά 33% ή 50% αντίστοιχα και αν βάλεις και ένα δευτερο παιχνίδι ίδιας διαλογής, το ποσοστό πέφτει στο 16% και 25%, αν βάλεις ένα τρίτο, πάει στο 8% και 12.5% και ούτω καθ εξής. Παρ’ όλα αυτά το στοίχημα με παρολι δεν είναι απαγορευτικό για τον παίχτη και υπάρχουν περιπτώσεις που αξίζει να χρησιμοποιηθεί.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Σίγουρα έχεις βρεθεί σε μέρες που από τις εκατοντάδες των αγώνων που βρίσκονται στο κουπόνι, είσαι πεπεισμένος ότι έχεις βρει 8-9 σημεία που δύσκολα θα σπάσουν. Σε αυτή τη περίπτωση θα ήταν καλό να κάνεις μια δεύτερη διαλογή στις επιλογές σου. Χώρισε τους αγώνες που πιστεύεις περισσότερο σε δελτία των 2-3 σημείων, έτσι ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις. Άλλωστε, αντικειμενικά μιλώντας, είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε να κάνει το 9 στα 9, όσο διάβασμα και αν έχει ρίξει.

Ακόμα μια καλή λύση είναι να εκμεταλλευτείς το cash out που προσφέρουν οι εταιρίες σε συνδυασμό με ένα στοίχημα σε παρολι. Μπορείς να μοιράσεις τις επιλογές σου μέσα στη μέρα ανάλογα με την ώρα έναρξης του κάθε γεγονότος. Έτσι, αν τυχόν έχεις “πιάσει” για παράδειγμα τα δύο πρώτα σημεία του δελτίου σου, μπορείς πάντα να “κασάρεις” και να έχεις ένα σίγουρο κέρδος. Η ίδια στρατηγική μπορεί να γίνει αρκετά αποδοτική και κατά την διάρκεια live αγώνων.

Έχοντας επιλέξει πάλι ένα παρολι 2-3 αναμετρήσεων, εφόσον δεις ότι κάποια ή κάποιες από τις επιλογές σου πηγαίνουν καλά, με τη χρήση του cash out θα βγεις και πάλι κερδισμένος. Η αλήθεια είναι το παρολι σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό και θα βοηθήσει τον παίχτη να μεγιστοποιήσει το κέρδος του.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν στη Novileague

Παρολι στο στοίχημα: Οι κορυφαίες συμβουλές

Για το τέλος, έχουμε να σου προτείνουμε κάποιες συμβουλές που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες στη περίπτωση που θα ασχοληθείς με το στοίχημα με παρολι. Θα μπορούσαμε να πούμε με αρκετή βεβαιότητα πως αν ακολουθήσεις αυτούς τους “κανόνες” το ποσοστό επιτυχίας σου θα είναι αρκετά μεγαλύτερο.

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Καταρχάς, θα ήταν φρόνιμο να μην τοποθετείς το ίδιο σημείο σε δύο διαφορετικά δελτία με παρολι. Όσο σίγουρη και αν θεωρείς την επιλογή σου, σε περίπτωση που αποδειχθεί λανθασμένη θα χάσεις δυστυχώς και τα δύο δελτία. Μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία ακόμα και αν το “στανταράκι” σου είναι της τάξεως του 1.20, άλλωστε δεν πρέπει να ξέχνας ότι σίγουρα σημεία στο στοίχημα δεν υπάρχουν.

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Επίσης, όσο και αν μας αρέσει να βλέπουμε την συνολική απόδοση του δελτίου μας να ανεβαίνει προσθέτωντας ακόμα ένα ματς, αυτό στην ουσία γυρνάει εναντίον μας. Με την κάθε προσθήκη αγώνα που κάνουμε οι πιθανότητες να πιάσουμε το δελτίο μειώνονται. Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι και κράτα τις επιλογές σου μέχρι τέσσερις το πολύ. Επιπλέον, όταν παίζεις στοίχημα με παρολι θα ήταν καλό οι επιλογές σου να προέρχονται από γεγονότα δύο αποτελεσμάτων. Με αυτό τον τρόπο οι πιθανότητες το δελτίο σου να είναι επιτυχημένο αυξάνονται αισθητά.

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Έχοντας υπόψιν τα παραπάνω, η άποψη μας είναι ότι ο πιο σωστός τρόπος για να ποντάρει κάποιος παραμένει το μονό αποδεκτό σημείο. Τα δελτία πολλαπλών επιλογών χρησιμοποιούνται συνήθως από αυτούς που θέλουν να βγάλουν μεγάλο κέρδος με μικρό ποντάρισμα, πράγμα που ως επί το πλείστον είναι αρκετά δύσκολο.

Αν και η μέθοδος του συγκεκριμένου τρόπου στοιχήματος είναι λίγο πολύ αυτή που χρησιμοποιήσαμε όλοι μας όταν ξεκινήσαμε την ενασχόληση μας με το στοίχημα, τελικά ίσως δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να βγούμε κερδισμένοι. Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να φάνει αρκετά χρήσιμο στον παίκτη, ακολουθώντας πάντα και τις παραπάνω συμβουλές.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters