Πως θα κερδίσω με Live Betting;

live betting

Αν και υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να παίξουμε στοίχημα, το live στοίχημα είναι ένα κομμάτι το οποίο προσελκύει πολλούς παίκτες και οι εταιρίες δίνουν πολύ μεγάλη βάση σε αυτό. Σε μια ζωντανή αναμέτρηση θα βρούμε πάρα πολλές αγορές και στοιχηματικές ευκαιρίες που δεν θα βρίσκαμε σε μια αναμέτρηση pre-game. Επίσης μπορούμε να έχουμε αρκετά καλύτερη αντίληψη για το τι συμβαίνει σε έναν αγώνα, άρα και μεγαλύτερη σιγουριά για την επιλογή των σημείων μας.

Όμως ακόμα και έτσι, πρέπει να έχουμε πάντα μια στρατηγική ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες κέρδους του. Έτσι λοιπόν στις επόμενες παραγράφους θα δούμε ποια μπορεί να είναι η καλύτερη live betting strategy, θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα που έχει το ποντάρισμα σε live γεγονότα, όπως και κάποιες συμβουλές που θα φανούν χρήσιμες στα live στοιχήματα ποδοσφαίρου αλλά και μπάσκετ.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία στοιχηματική εταιρία

Η top στρατηγική για στοίχημα με Live Betting

Live Betting

Όταν ανοίξουμε ένα live γεγονός, οι παίκτες ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορα σημεία και αποδόσεις που αλλάζουν ανά λεπτό έχοντας μαζί και την πίεση του χρόνου. Οπότε καλό είναι να έχουμε έτοιμες κάποιες στρατηγικές στο μυαλό μας.

Στοίχημα κόντρα στη ροή του ματς

Δεν είναι λίγες οι φορές που επιβεβαιώνεται ένας από τους πιο διάσημους “κανόνες” του ποδοσφαίρου. Όταν μια ομάδα είναι πολύ καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο, μοιραία εν τέλει να δέχεται το γκολ. Στο live betting, τα συγκεκριμένα ματς είναι πολύ καλές ευκαιρίες, καθώς η απόδοση της ομάδας που θεωρητικά “υστερεί” είναι υψηλότερη και ως εκ τούτου, μας δίνει περισσότερη αξία στο ποντάρισμα.

Ανατροπή γηπεδούχου

Ακόμα μια καλή live betting strategy είναι να ποντάρουμε στην ανατροπή του γηπεδούχου. Σε αγώνες που η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, η πιθανότητα της ανώτερης ομάδας να μείνει πίσω στο σκορ, θα μας προσφέρει μια σπουδαία ευκαιρία.

Το ποντάρισμα στον άσο αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού θα το βρούμε σε μεγαλύτερη απόδοση. Φυσικά παιζει ρόλο και το χρονικό σημείο που δέχεται ο γηπεδούχος το γκολ. Μια σωστή στρατηγική θα ήταν να ψάχνουμε τέτοιους αγώνες με μειονέκτημα του γηπεδούχου ως το τέλους του πρώτου ημιχρόνου, ώστε να υπάρχει χρόνος για την ανατροπή.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Late Goals

Αρκετές είναι οι φορές που ποντάρουμε στα late goals. Με αυτόν τον όρο εννοούμε τα γκολ που πετυχαίνονται συνήθως μετά το 80’ και τα οποία προσφέρονται σε μεγάλες αποδόσεις. Έχοντας δει το μεγαλύτερο μέρος ενός παιχνιδιού, τα στατιστικά του και γνωρίζοντας το κίνητρο κάθε ομάδας, τα late goals έχουν λογική να επιλεχθούν.

Σε μια τέτοια στρατηγική θα πρέπει να αποφεύγονται οι αγώνες όπου οι ομάδες παίζουν ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Μια ματιά στα τελευταία ματς της πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα μας δώσει ορισμένες σημαντικές πληροφορίες.

Κοντράρισμα μεγάλου φαβορί

Ουκ ολίγες φορές τα φαβορί “σπάνε”. Μια καλή στρατηγική στο στοίχημα με live στοίχημα, είναι να ψάχνουμε την αξία στην κόντρα εφόσον τα δεδομένα μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτή. Με τη βοήθεια του live streaming και των live στατιστικών, μπορούμε να δούμε ποιες ομάδες μπορεί να βρίσκονται σε κακή μέρα, ή αν έχουν κάποια σημαντική απουσία στην διάρκεια του αγώνα – πχ. τραυματισμός ή αποβολή- η οποία αλλάζει τα δεδομένα του ματς. Εκεί έχει αξία να ποντάρουμε στο αουτσάιντερ.

Πλεονεκτήματα του να παίζεις Live Betting

Live Betting

Πάγια τακτική μας – συχνά πυκνά – είναι να παίζουμε μόνο live στοίχημα. Και όχι άδικα, καθώς υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα τα οποία μπορούμε να εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα από αυτά.

– Αποδόσεις με αξία

Οι αποδόσεις που θα βρούμε όσο προχωράει μια αναμέτρηση, είναι ως επί το πλείστον καλύτερες από εκείνες του pre match, κυρίως αν θες να παίξεις στα φαβορί. Για παράδειγμα, ένα φαβορί του 1.50, όσο προχωράει το ματς και δεν καταφέρνει να σκοράρει, θα το βρούμε σε υψηλότερη τιμή. Γενικά κατά την διάρκεια ενός Live Betting ματς μπορούν να βρεθούν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες με πολύ καλές αποδόσεις.

– Καλύπτεις τα pre match στοιχήματά σου

Επίσης, το Live Betting είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για κάλυψη των στοιχημάτων μας. Ας πούμε ότι έχουμε τοποθετήσει στο δελτίο μας έναν άσσο του 3.50 στο δελτίο μας πριν την έναρξη του αγώνα. Αν η ομάδα που έχουμε επιλέξει σκοράρει πρώτη, τότε μπορούμε να ποντάρουμε κάποια χρήματα αναλογικά στο Χ2 – το οποίο τώρα θα έχει πιο υψηλή απόδοση – ώστε να είμαστε κερδισμένοι ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι μια χρήσιμη τακτική που συνήθως βοηθάει αν ποντάρουμε σε αουτσάιντερ.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

– Παίζεις βλέποντας το ματς

image

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες μας δίνουν τη δυνατότητα για παρακολούθηση του ματς σε πραγματικό χρόνο, κάτι που βελτιώνει σημαντικά την κρίση και τις αποφάσεις μας. Επίσης η λίστα με τα αθλητικά γεγονότα που μεταδίδονται live είναι αρκετά μεγάλη, οπότε έχουμε πολλές επιλογές, με αποτέλεσμα να καλύπτουμε την ίδια στιγμή, τόσο την ανάγκη της διασκέδασης, όσο φυσικά και το να βλέπουμε το ματς που ποντάρουμε.

– Πολλές επιπλέον διαθέσιμες αγορές

Στον κόσμο του live betting θα βρούμε πολλές επιπλέον διαθέσιμες αγορές. Μια από αυτές είναι τα fast markets, γρήγορα στοιχήματα τα οποία συνήθως αφορούν το τι θα συμβεί στα επόμενα 2, 5,10 λεπτά. Είναι σημεία τα οποία δεν προσφέρονται πριν τους αγώνες, προκύπτουν από την εξέλιξη της αναμέτρησης και δίνουν στους παίχτες περισσότερες επιλογές για ποντάρισμα, άρα και πιθανότητες για κέρδος. Επίσης θα βρούμε στοιχηματικές επιλογές όπως το ποιος θα πετύχει το επόμενο γκολ, αριθμός κόρνερ, σουτ, κάρτες κλπ.

– Περισσότερη στοιχηματική δράση

Πέρα από το κομμάτι του κέρδους, το Live Betting είναι πάνω απ’ όλα συναρπαστικό. Η δυνατότητα που έχουμε στο να εναλλάσουμε γρήγορα ανάμεσα σε διάφορα αθλητικά γεγονότα και να τοποθετούμε στοιχήματα άμεσα, ενώ παράλληλα βλέπουμε την εξέλιξη ενός ματς σε ζωντανή μετάδοση, είναι μια στοιχηματική εμπειρία γεμάτη δράση που δεν συγκρίνεται με το pre-match ποντάρισμα.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Live betting strategy ανά σπορ

Στο Live Betting τα αθλήματα που μαζεύουν τα περισσότερα βλέμματα είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Παρόλο που είναι δύο διαφορετικά αθλήματα, υπάρχουν κάποιες κοινές συμβουλές που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε στο live betting.

Αρχικά, είναι εξαιρετικά σημαντικό να βλέπουμε τον αγώνα στον οποίο ποντάρουμε. Φυσικά, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την ανάλυση του καθε ματς πριν τοποθετήσουμε το δελτίο μας, όπως θα καναμε και σε περίπτωση pre match πονταρίσματος.

Επίσης, σε περίπτωση χασούρας, δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε να ρεφάρουμε. Οφείλουμε να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να έχει αξία το ποντάρισμά μας. Γενικά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή σημείων και στα χρηματικά ποσά που στοιχηματίζουμε ώστε να μην ξεφεύγουμε από το μπάτζετ μας.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία στοιχηματική εταιρία

Στοίχημα Live Betting ποδοσφαίρου

no goal

Σχετικά με το live betting ποδόσφαιρο, αναφέραμε και πριν κάποιες βασικές στρατηγικές. Το σημαντικό είναι έχουμε άποψη για την έκβαση του αγώνα παρακολουθώντας το ίδιο το ματς και τα στατιστικά του. Επίσης θα πρέπει να λαμβανουμε υπόψιν όλες τις αγορές ώστε να βρούμε πιθανές ευκαιρίες.

Για παράδειγμα, αν μια ομάδα χάνει και πιέζει να ισοφαρίσει είναι λογικό να κερδίσει τα επόμενα κόρνερ ή να κάνει το επόμενο σουτ εντός στόχου. Όπως επίσης, αν μια ομάδα αμύνεται σκληρά για να κρατήσει το σκορ είναι πιθανό να δεχτεί την επόμενη κάρτα. Είναι περιπτώσεις στις οποίες μπορούμε να βασιστούμε για να προκύψει κέρδος.

Μπάσκετ Live Betting

Basketball PNG Clipart 842

Στο μπάσκετ τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Στο live στοίχημα οι αποδόσεις και τα σημεία μεταβάλλονται συνέχεια κάνοντας δύσκολο το ποντάρισμα κατά την διάρκεια που παίζεται ο αγώνας. Γι αυτόν το λόγο, το καλύτερο χρονικό σημείο για να ποντάρουμε είναι στα διαλείμματα ανάμεσα στις περιόδους ή σε κάποιο τάιμ άουτ. Επιπλέον, βλέποντας τον ρυθμό του παιχνιδιού, μπορούμε να στοιχηματίσουμε στη διαφορά που θα έχει υπέρ της μια ομάδα σε συγκεκριμένη περίοδο ή αν θα φτάσει πρώτη στους Χ πόντους.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν στη Novileague