Γιατί να παίξω online στοίχημα

online στοίχημα

Καθημερινά, εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο ασχολούνται με το στοίχημα στο διαδίκτυο εγκαταλείποντας σιγά σιγά τα επίγεια καταστήματα. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη καθώς από τότε που εμφανίστηκε το online στοίχημα, έχει γνωρίσει τεράστια πρόοδο και εξέλιξη, δίνοντάς μας πλέον πολλές περισσότερες επιλογές και πλεονεκτήματα σε αντίθεση με το παραδοσιακό πρακτορείο.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα βρίσκεις πλέον κάποιον που να μην έχει τοποθετήσει τουλάχιστον ένα στοίχημα online και αυτοί που το δοκιμάζουν, πιθανότατα δεν θα επιστρέψουν στο κλασσικό μότο “Μολύβι, δελτίο, πρακτορείο”. Τα νόμιμα διαδικτυακά sportsbooks όλο και πληθαίνουν με τους παίκτες να δείχνουν την ξεκάθαρη προτίμηση τους σε αυτά. Γιατί όμως οι ψηφιακές πλατφόρμες κερδίζουν συνέχεια έδαφος;

Στο παρακάτω κείμενο θα δούμε πιο αναλυτικά τα πλεονεκτήματα που έχουμε σε έναν ιντερνετικό bookmaker και με ποιον τρόπο από τους δύο τελικά συμφέρει να τοποθετείς τα πονταρίσματα σου.

Τα πλεονεκτήματα στο online στοίχημα

Δεν είναι τυχαίο που το σύνολο των παικτών στρέφονται στο διαδικτυακό ποντάρισμα αφού οφέλη που μπορεί να αποκομίσει και να εκμεταλλευτεί κάποιος είναι πολλά. Το ιντερνετικό ποντάρισμα μοιάζει πλέον μονόδρομος για πολλούς, και παρακάτω θα δούμε τα βασικά πλεονεκτήματα που το αποδεικνύουν.

1. Καλύτερες αποδόσεις

Ας ξεκινήσουμε από το βασικότερο. Οι αποδόσεις που θα βρούμε στα ιντερνετικά sportsbooks είναι εμφανώς καλύτερες από αυτές που θα βρούμε στο κουπόνι του πρακτορείου. Η γκανιότα είναι αρκετά μικρότερη δίνοντας μας τη δυνατότητα τα σημεία που διαλέγουμε να έχουν μεγαλύτερη αξία για το δελτίο μας. Μάλιστα, θα δούμε και περιπτώσεις σε συγκεκριμένα ματς όπου η γκανιότα είναι μηδενική, κάνοντας το πονταρισμά μας ακόμα πιο ελκυστικό.

2. Περισσότερες αγορές

Σε κανέναν δεν αρέσει να περιορίζεται. Έτσι λοιπόν και οι παίκτες θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές για να ποντάρουν. Οι ιντερνετικοί πάροχοι προσφέρουν ένα πολύ μεγάλο πλήθος αγορών μέσα από τις οποίες μπορεί να διαλέξει ο παίχτης, με σημεία που δύσκολα θα βρει σε κάποιο φυσικό κατάστημα. Αγορές ημιχρόνων, over/under, κόρνερ, καρτών, ασιατικά, ειδικά παιχτών και combo bets είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δούμε στα κουπόνια των εταιριών, όπως επίσης και αθλητικά γεγονότα από όλο τον κόσμο.

3. Ταχύτερο Live Betting

Το live betting θα λέγαμε ότι γεννήθηκε μαζί με το online στοίχημα και έχει εξελιχθεί και αυτό ανάλογα. Η δυνατότητα που δίνεται στον παίχτη να ποντάρει κατά την διάρκεια ενός αγώνα σε όποια σημεία επιθυμει είναι πολύ σημαντική, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται ταχύτατα πλέον μέσα από τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Η επιλογή σημείου μπορεί να γίνει σχεδόν άμεσα, πράγμα που κάνει το ποντάρισμα ιδανικό για αυτούς που αρέσκονται να ψάχνουν για ευκαιρίες σε live γεγονότα.

4. Δυνατότητα Live Streaming

Αρκετές στοιχηματικές εταιρίες παρέχουν την δυνατότητα παρακολούθησης αθλητικών γεγονότων σε ζωντανή μετάδοση. Σε συνδυασμό με το live betting που αναφέραμε πριν, οι παίκτες μπορούν να έχουν μια συναρπαστική εμπειρία που μόνο το online στοίχημα μπορεί να προσφέρει. Επίσης για πολλούς είναι και μεγάλη βοήθεια καθώς βλέποντας τον αγώνα σε live streaming, ο παίkτης έχει καλύτερη άποψη για το σημείο στο οποίο θα θελήσει να στοιχηματίσει.

5. Θελτικές προσφορές*

Προκειμένου οι εταιρίες να προσελκύσουν όσον το δυνατόν περισσότερο κόσμο, δεν διστάζουν να προβαίνουν σε καμπάνιες και προσφορές* από τις οποίες οι παίχτες μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά. Είτε πρόκειται για νέους χρήστες είτε για υφιστάμενους, όλοι έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν διάφορες προσφορές* όπως ενισχυμένες αποδόσεις σε παρολί, επιστροφή στο 0-0, 0% γκανιότα και πολλές ακόμα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

6. Cash Out / Auto Cashout / Partial Cashout

Όταν παίζουμε online στοίχημα έχουμε τη δυνατότητα του cash out, δηλαδή να εξαργυρώσουμε το δελτίο μας τη στιγμή που θέλουμε παίρνοντας το κέρδος που μας αναλογεί στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, ανεξάρτητα αν έχει λήξει ο αγώνας. Είναι αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό που μας βοηθάει να αυξήσουμε τις πιθανότητες κέρδους μας.

Επίσης πολλές πλατφόρμες προσφέρουν Auto cashout το οποίο σημαίνει ότι μπορούμε να “προγραμματίσουμε” πότε θα εξαργυρώσουμε το δελτίο μας, χωρίς να χρειάζεται να είμαστε σε ετοιμότητα, αλλά και partial cashout, στο οποίο μπορείτε να βγάλετε μέρος των κερδών σας και να συνεχίσετε να έχετε ανοικτό το δελτίο με το υπόλοιπο ποσό.

7. Bet Builder / Edit My Bet/ Multiview

Ακόμα ένα δυνατό χαρακτηριστικό που συναντάμε στο online στοίχημα είναι το λεγόμενο bet builder. Με αυτό έχουμε την επιλογή να διαλέξουμε διάφορα σημεία μέσα από έναν αγώνα και να τα ενσωματώσουμε στο ίδιο δελτίο, αυξάνοντας σημαντικά την συνολική απόδοσή του.

Επιπλέον, κάποιες εταιρίες επιτρέπουν να κάνουμε αλλαγές στα σημεία του δελτίου μας ακόμα και αν έχει ήδη τοποθετηθεί, προσθέτοντας, αφαιρώντας ή ακόμα και αντικαθιστώντας σημεία, δια μέσω της επιλογής Edit My Bet. Τέλος, με την επιλογή του Multiview μπορούμε να βλέπουμε και να ποντάρουμε ταυτόχρονα σε παραπάνω από ένα γεγονός.

8. Στοίχημα από όπου και αν βρίσκεσαι

Από τότε που μπήκαμε στην εποχή των smartphones, το online στοίχημα απέκτησε ακόμα ένα πλεονέκτημα. Πλέον μέσα από το κινητό μας, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στον στοιχηματικό μας λογαριασμό ανά πάσα στιγμή και να ποντάρουμε άμεσα στο γεγονός που επιθυμούμε όπου και αν βρισκόμαστε.

Επιπροσθέτως, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες έχουν αναπτύξει η κάθε μία τη δική τους εφαρμογή, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη την τοποθέτηση στοιχημάτων και κατ’ επέκταση το online στοίχημα μέσα από την κινητή μας συσκευή.

9. Διαθέσιμα στατιστικά

Οι ιντερνετικοί στοιχηματικοί πάροχοι, εκτός από τα γεγονότα που μας προσφέρουν για ποντάρισμα, έχουν προσθέσει και ολοκληρωμένα στατιστικά για τον κάθε αγώνα. Δεν χρειάζεται να ψάξεις κάπου αλλού για να δεις τη φόρμα των ομάδων, πόσα γκολ έχουν πετύχει ή τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα.

Όλα είναι διαθέσιμα επί τόπου μέσα από την εκάστοτε πλατφόρμα εξοικονομώντας μας χρόνο από το ενδεχόμενο ψάξιμο που θα χρειαζόταν να κάνουμε. Παράλληλα μπορείς να δεις και live στατιστικά την ώρα που διεξάγεται ο αγώνας, κάτι το οποίο βοηθάει τα μέγιστα την επιλογή σας στο live online στοίχημα, ειδικά όταν δεν διατίθεται η επιλογή του live streaming.

10. Special Bets

Ακόμα κάτι που μας προσφέρουν οι διαδικτυακοί bookmakers, είναι η δυνατότητα να ποντάρουμε σε γεγονότα έξω από το φάσμα του αθλητισμού. Πονταρίσματα σε αποτελέσματα εκλογών, στους νικητές των Oscars ή ακόμα και η τελική κατάταξη μιας χώρας σε έναν διαγωνισμό όπως η Eurovision, έχουν γίνει ιδιαίτερα διαδεδομένα στο online στοίχημα και προσελκύουν αρκετούς παίχτες. Επίσης, μην ξεχνάμε και τα μακροχρόνια στοιχήματα (νικητής διοργάνωσης, ζευγάρι τελικού, κλπ) τα οποία συγκεντρώνουν αρκετά βλέμματα και προτιμούνται από πολύ κόσμο.

Στοίχημα στο διαδίκτυο vs επίγειο στοίχημα: Τι να διαλέξω τελικά;

Όπως γράψαμε και παραπάνω, το online στοίχημα στην εποχή μας αποτελεί μονόδρομο για τους παίκτες. Και όχι άδικα αφού αν λάβουμε υπόψιν μας όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει, δεν θα βρούμε κάποιο σημαντικό λόγο για να επισκεφθούμε ένα φυσικό κατάστημα. Από όποια πλευρά και να το δούμε, το στοίχημα στο internet έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό, ενώ οι ψηφιακές πλατφόρμες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολες για όλους τους χρήστες.

Όποιος ασχολείται με το online στοίχημα, δεν θα βρει κάποιο ουσιαστικό όφελος για να γυρίσει στο πρακτορείο. Καλώς ή κακώς, οι παίκτες μέσω διαδικτύου έχουν τόσες πολλές επιλογές και απολαμβάνουν τόσα πολλά οφέλη που ακόμα και οι πιο ρομαντικοί θα παραδεχτούν ότι εάν θέλει κάποιος να ξεκινήσει να ποντάρει, τότε η ενασχόληση με το στοίχημα online είναι η καλύτερη λύση.