Partial Cash Out Στοίχημα

partial cashout

Ένα από τα μεγάλα πλεονέκτηματα που έχουμε όταν παίζουμε στοίχημα online είναι το cash out, αλλά και παραλλαγές όπως το Partial Cash Out. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κλείσουμε το δελτίο μας πριν τη λήξη όλων των αγώνων και των σημείων που έχουμε επιλέξει και να μας επιστραφεί το ποσό που μας προσφέρει εκείνη τη στιγμή ο book. Το ποσό αυτό έχει να κάνει με τα σημεία που έχουν επαληθευτεί μέχρι τότε ή είναι ανάλογο με την πορεία μιας αναμέτρησης και κατά πόσο πιθανό είναι να “πιάσουμε” το σημείο που έχουμε επιλέξει.

Όμως πόσες φορές έχει τύχει να cashάρουμε και τελικά να το μετανιώνουμε αφού όλες οι επιλογές μας αποδείχτηκαν σωστές; Πλέον, έχουμε ακόμα ένα πολύ χρήσιμο όπλο στην φαρέτρα μας καθώς πολλές εταιρίες προσφέρουν και την επιλογή του Partial Cash Out ή εναλλακτικά μερικό cash out.

Αυτό το χαρακτηριστικό μας επιτρέπει να τραβήξουμε ένα κομμάτι του cashout από το δελτίο μας χωρίς να το κλείσουμε και να αφήσουμε ένα υπόλοιπο συνεχίζοντας να ποντάρουμε στην επιλογή μας μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Πάμε όμως να δούμε σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika.com πιο αναλυτικά τι έιναι το partial cash out.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Τι είναι το partial cash out και πως λειτουργεί

Partial Cash Out

Το partial cashout μας παρέχει τη δυνατότητα να συλλέξουμε ένα μέρος από τα κέρδη που ενδεχομένως έχουμε μέχρι κάποια χρονική στιγμή σε ένα ανοιχτό δελτίο και να αφήσουμε ένα υπόλοιπο σαν ποντάρισμα στα σημεία που είχαμε επιλέξει μέχρι αυτά να λήξουν. Είναι πολύ χρήσιμη λειτουργία αφού μπορούμε να εξασφαλίσουμε κέρδος και ταυτόχρονα συνεχίζουμε να είμαστε “μέσα” στο δελτίο μας με την πιθανότητα να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα. Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό.

Έστω ότι έχουμε παίξει ένα δελτίο παρολί με τέσσερα σημεία έχοντας ποντάρει 10 ευρώ στην Winmasters, με την συνολική απόδοση των επιλογών μας να είναι 10.00, οπότε πάμε για μέγιστο κέρδος στα 100 ευρώ. Αν υποθέσουμε ότι τα τρία πρώτα σημεία έχουν “έρθει” και περιμένουμε μόνο το τέταρτο ματς για να κερδίσουμε το στοίχημά μας, εκείνη τη στιγμή υποθετικά έχουμε δυνατότητα για cash out 50 ευρώ.

Αλλά αντί να πάρουμε τα 50 ευρώ και να κλείσουμε το δελτίο μας, μπορούμε να κάνουμε το εξής: Με τη δυνατότητα που μας δίνει στο στοίχημα το Partial Cash Out, μπορούμε να cashάρουμε τα 40 ευρώ και να αφήσουμε σαν ποντάρισμα 5 ευρώ (συνήθως οι εταιρίες κόβουν ένα ποσοστό από το αρχικό cash out) για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε σίγουρο κέρδος ενώ παραμένοντας μέσα στο δελτίο μας (ακόμα και με μικρότερο ποντάρισμα από το αρχικό) έχουμε τη πιθανότητα να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα.

Όπως καταλαβαίνουμε, το Partial Cash Out στο στοίχημα μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά. Εδώ να αναφέρουμε ότι τα παραπάνω ποσά είναι ενδεικτικά και χρησιμοποιήθηκαν μόνο για την ευκολία του παραδείγματος.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Εναλλακτικές του partial cashout

Υπάρχουν και άλλα είδη πρόωρης εξαργύρωσης στο στοίχημα πέρα από το partial cash out, τα οποία μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ώστε να αυξήσουμε τα κέρδη μας ή στην χειρότερη να μειώσουμε τη ζημιά μας. Ας δούμε τι άλλες επιλογές συμπληρώνουν στο στοίχημα το partial cash out.

Auto cashout

autocashout

Εκτός από το partial cash out, στο στοίχημα θα βρούμε και το Auto cashout. Με το συγκεκριμένο, μπορούμε να προγραμματίσουμε την αυτόματη εξαργύρωση του δελτίου μας μόλις το cash out φτάσει σε ένα καθορισμένο σημείο. Ας πούμε ότι έχουμε επιλέξει ένα σημείο με 2.00 απόδοση και έχουμε ποντάρει σε αυτό 10 ευρώ, άρα πάμε για μέγιστο κέρδος 20 ευρώ.

Με το auto cashout μπορούμε να ορίσουμε μόλις φτάσει το cashout πχ στα 14 εύρω, το δελτίο να εξαργυρωθεί αυτόματα. Είναι αρκετά χρήσιμο σε όσους δεν αρέσει να περιμένουν με το “χέρι στη σκανδάλη” για να cashάρουν αλλά το μειονέκτημα του είναι ότι έχει χρήση μόνο όταν το δελτίο πηγαίνει καλά. Δεν δίνει την επιλογή για εξαργύρωση σε περίπτωση ζημιάς.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Κλασικό cashout

classiccashout

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε απ’ έξω το κλασικό cash out, αυτό με το οποίο είμαστε εξοικειωμένοι οι περισσότεροι. Ανάλογα με το πόσα σημεία έχουμε πιάσει ή ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων στους οποίους έχουμε ποντάρει, μας δίνει τη δυνατότητα να κλείσουμε το δελτίο μας συλλέγοντας ένα κομμάτι από τα κέρδη μας. Επίσης, αν οι επιλογές μας δεν πηγαίνουν όπως τις περιμέναμε, μπορούμε να πάρουμε πίσω ένα μέρος από το ποντάρισμα μειώνοντας τη χασούρα μας.

Η καλύτερη στρατηγική για στοίχημα με partial Cash Out

Σε ποιες περιπτώσεις θα ήταν σωστότερο και πιο χρήσιμο να χρησιμοποίησουμε το partial cashout; Παρακάτω θα δούμε κάποια ενδεικτικά στοιχηματικά παραδείγματα ώστε να επιλέξουμε καλύτερα τη στρατηγική μας και να αυξήσουμε το ποσοστό των κερδών μας.

Partial Cash Out

Όταν έχεις στηρίξει αουτσάιντερ

Εάν μας αρέσει να ποντάρουμε σε εκπλήξεις στις στοιχηματικές εταιρίες και δεδομένου ότι τα αουτσάιντερ δίνουν μεγάλες αποδόσεις, τότε το partial cash out μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά. Για παράδειγμα, έχοντας στοιχηματίσει σε ένα αουτσάιντερ και αυτό προηγηθεί στο σκορ, τότε με το μερικό cash out μπορούμε να εξαργυρώσουμε ένα σημαντικό ποσό από τα κέρδη που θα μας δίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή και να αφήσουμε ένα ποσό για ποντάρισμα στην περίπτωση που το αουσάιντερ τελικά κερδίσει.

Partial Cash Out

Όταν το ματς βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού

Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει σημείο στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα. Αν έχουμε στοιχηματίσει σε ένα ματς όπου οι ομάδες έχουν φάσεις, είναι κοντά μεταξύ τους και το σκορ είναι ρευστό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το partial cash out στο στοίχημά μας ώστε να εξασφαλίσουμε κάποια από τα κέρδη μας συνεχίζοντας να ποντάρουμε στην επιλογή μας. Εάν έρθει και το αποτέλεσμα που έχουμε επιλέξει, θα είμαστε διπλά κερδισμένοι και χωρίς άγχος. Πάντως ότι και να συμβεί, θα είμαστε συν στο στον λογαριασμό μας.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Όταν έχεις ποντάρει σε παρολί

parlay betting icon

Δεν παίζουμε όλοι μονά αποδεκτά παιχνίδια, τα παρολί έχουν και αυτά τη θέση τους στις στοιχηματικές στρατηγικές. Σε συνδυσμό με το μερικό cash out, μπορούμε να διαλέξουμε 3-4 σημεία ή και περισσότερα περιμένοντας να επαληθευτούν κάποια από αυτά. Με κάθε ένα σημείο που θα “πιάνουμε” θα ανεβαίνει και το ποσό της εξαργύρωση μας. Έτσι, μπορούμε να κλειδώσουμε τα κέρδη μας μέχρι τότε, αφήνοντας ωστόσο το δελτίο μας να “τρέχει” στην περίπτωση που έρθουν όλα τα σημεία που έχουμε επιλέξει.

Όταν έχεις παίξει ειδικό στοίχημα με μεγάλη απόδοση

high odds

Τέλος, μια καλή στρατηγική είναι να κυνηγάμε ειδικά στοιχήματα με μεγάλες αποδόσεις. Ας υποθέσουμε πως έχουμε ποντάρει νίκη γηπεδούχου με 3 γκολ διαφορά και το σκορ είναι στο 2-0. Συμφέρει να κάνουμε partial cash out ώστε να έχουμε κέρδος και έπειτα να δούμε πως θα εξελιχθεί το ματς με το δελτίο μας ανοιχτό. Ακόμα, μπορεί να εφαρμοστεί επιτυχημένα και σε ειδικά στοιχήματα παικτών όπως στο μπάσκετ.

Έχοντας επιλέξει για παράδειγμα ένα ειδικό στοίχημα μπάσκετ όπως έναν παίχτη να βάλει over 24,5 πόντους, μπορούμε να κερδίσουμε επιλέγοντας partial cash out σε περίπτωση που έχει πετύχει τους μισούς ή και παραπάνω στο ημίχρονο. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να βγούμε κερδισμένοι ότι και αν συμβεί στη συνέχεια. Επιπλέον, αφού θα έχουμε ακόμα ανοιχτό το δελτίο υπάρχει η πιθανότητα για ακόμα περισσότερα κέρδη.

Στη Novibet βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχηματικών επιλογών