Edit Bet στο στοίχημα

edit bet

Το αθλητικό στοίχημα αλλάζει συνεχώς και εξελίσσεται μέσα από τα χρόνια. Αν ρίξουμε μια ματιά στο πως ποντάραμε πριν από 10-15 χρόνια, θα δούμε ότι οι διαφορές είναι τεράστιες. Καινούργια χαρακτηριστικά, συνδυαστικά στοιχήματα, εξελιγμένες αγορές, όλα είναι μέρος της εξέλιξης και της αύξησης των επιλογών που έχουμε σαν παίκτες.

Μία σχετικά καινούργια λειτουργία που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνιση της, είναι – όπως θα το δούμε στα ελληνικά – η επεξεργασία στοιχήματος ή πιο απλά το edit bet. Τι είναι όμως η επεξεργασία στοιχήματος και που μπορεί να μας βοηθήσει; Στην ουσία, αυτό το νέο χαρακτηριστικό ας επιτρέπει να αλλάξουμε ένα μέρος των παιχνιδιών που έχουμε επιλέξει για το δελτίο μας πριν αυτό διευθετηθεί.

Αν και ίσως ακούγεται λίγο πολύπλοκο, στην πράξη είναι αρκετά εύκολο να εφαρμοστεί η λειτουργία edit bet στο δελτίο μας. Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com θα δούμε πιο αναλυτικά πως λειτουργεί η επεξεργασία στοιχήματος, σε ποιες εταιρίες μπορούμε να συναντήσουμε αυτό το νέο χαρακτηριστικό, καθώς και κάποια tips που θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε ευκολότερα κέρδος από τα δελτίο μας.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Edit Bet – τι είναι

Edit Bet

Ας αναλύσουμε καλύτερα τι είναι το edit bet. Πρόκειται για ένα καινούργιο χαρακτηριστικό που πολλές ακόμα στοιχηματικές εταιρίες δεν το έχουν υιοθετήσει. Με την επεξεργασία στοιχήματος έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε ένα μέρος του δελτίου μας, εάν και εφόσον η έκβαση του στοιχήματος δεν έχει καθοριστεί.

Η επεξεργασία στοιχήματος προσφέρεται σε μονά αποδεκτά στοιχήματα ή σε παρολί και υποστηρίζεται σε γεγονότα που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα αλλά και σε live αναμετρήσεις. Για να έχουμε τη δυνατότητα του edit bet στο δελτίο μας, θα πρέπει εκείνη τη στιγμή να είναι διαθέσιμο το cash out για όλες τις επιλογές μας. Ποιες αλλαγές όμως μας επιτρέπεται να κάνουμε στα σημεία που έχουμε επιλέξει;

Αρχικά μπορούμε να προσθέσουμε μια επιλογή, ενδεχομένως ένα σημείο που δεν προλάβαμε να παίξουμε ή ένα live σημείο που μας φαίνεται αρκετά πιθανό. Έπειτα, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αλλαγή ενός σημείου. Για παράδειγμα, σε μια αναμέτρηση έχουμε παίξει νίκη του γηπεδούχου, αλλά κατά την διάρκεια του ματς δέχεται ένας παίκτης κόκκινη κάρτα και δεν πιστεύουμε στη νίκη πλέον. Με την επεξεργασία στοιχήματος μπορούμε κάλλιστα να αλλάξουμε την επιλογή μας.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Ακόμα, μπορούμε να αφαιρέσουμε ένα ματς που έχουμε επιλέξει, αν πχ μάθαμε κάποιο τελευταίο νέο που πιστεύουμε θα επηρεάσει την έκβαση του αγώνα ή αν δεν αποδίδει καλά κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Τέλος, με την επεξεργασία στοιχήματος έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε το ποντάρισμα μας εφόσον βλέπουμε ότι το δελτίο μας “πηγαίνει καλά”, και να αυξήσουμε το πιθανό κέρδος μας.

Όπως βλέπουμε, με την επεξεργασία στοιχήματος μας δίνονται αρκετές επιλογές που μέχρι πρότινος δεν είχαμε τη δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσουμε. Βέβαια θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι επηρεάζεται σημαντικά η απόδοσή μας σε αρκετές περιπτώσεις και κατ’ επέκταση η γκανιότα στην οποία αγοράζουμε το αλλαγμένο στοίχημα.. Το κακό είναι ότι ακόμα η συγκεκριμένη λειτουργία δεν είναι αρκετά διαδεδομένη, και θα την βρούμε σε λίγες εταιρείες, μια από αυτές είναι η Bet365. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε πως είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρίες.

Παρακάτω θα δούμε συγκεκριμένα παραδείγματα ώστε να εξοικειωθούμε καλύτερα με το νέο αυτό χαρακτηριστικό, καθώς και κάποια edit my bet tips που θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας πριν προχωρήσουμε στην αλλαγή του δελτίου μας.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Πως να δημιουργήσω ένα edit bet δελτίο

Το edit bet μπορεί να μας δώσει μεγάλη ώθηση όσον αφορά τα κέρδη μας ή έχει τη δυνατότητα να μας γυρίσει ένα δελτίο από χαμένο σε κερδισμένο, κάνοντας βεβαίως τις σωστές επιλογές. Πάμε να δούμε κάποια παραδείγματα για να καταλάβουμε καλύτερα το edit bet τι είναι και πως δουλεύει.

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Παράδειγμα 1: Έχουμε τοποθετήσει μια δυάδα όπου και στα δύο ματς έχουμε ποντάρει στη νίκη των γηπεδούχων. Τα ματς είναι περίπου στο πεντηκοστό λεπτό και οι ομάδες κερδίζουν εύκολα 2-0 η κάθε μία. Χρησιμοποιώντας την επεξεργασία στοιχήματος, μπορούμε να προσθέσουμε ακόμα ένα σημείο στο παρολί μας, ώστε να ανεβάσουμε την απόδοση του δελτίου μας και τα πιθανά μας κέρδη.

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Παράδειγμα 2: Έχουμε ποντάρει σε ένα παρολί με τέσσερις αγώνες. Τα τρία ματς φαίνεται να επαληθεύονται καθώς οι ομάδες που έχουμε επιλέξει νικάνε σχετικά εύκολα. Ωστόσο το τέταρτο ματς είναι ακόμα στο 0-0 και η ομάδα μας δεν παίζει καλά. Προκειμένου να μην χάσουμε το δελτίο, έχουμε τη δυνατότητα με την επεξεργασία στοιχήματος να αφαιρέσουμε το τελευταίο ματς που είναι ακόμα 0-0 αφού πιστεύουμε πως θα “σπάσει”. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί η απόδοση του δελτίου μας να μειωθεί αφού θα βγάλουμε τον έναν αγώνα, αλλά καλύτερα να είναι κερδοφόρο παρά χαμένο για ένα ματς.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Παράδειγμα 3: Σε μονό αποδεκτό αγώνα, έχουμε ποντάρει στην ισοπαλία. Το ματς έχει φτάσει στο 80’ με ελάχιστες φάσεις και η επιτυχία του δελτίου μας είναι πιθανή. Σε μια ανυποψίαστη φάση όμως η φιλοξενούμενη ομάδα δέχεται κόκκινη κάρτα και μένει με 10 παίκτες. Στα επόμενα λεπτά, περιμένουμε την γηπεδούχο ομάδα να πιέσει για τη νίκη πιστεύοντας ότι τελικά θα τα καταφέρει. Με την χρήση της επεξεργασίας στοιχήματος, μπορούμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα του δελτίου μας και να εκμεταλλευτούμε αυτή την αλλαγή στην έκβαση του αγώνα.

Γενικά θα βρούμε πολλές περιπτώσεις που η επεξεργασία στοιχήματος θα μας βοηθήσει να βγούμε κερδισμένοι. Αν ταυτόχρονα ακολουθήσουμε και τα edit my bet tips που θα δούμε στην επόμενη παράγραφο, η χρήση της υπηρεσίας θα γίνει ακόμα πιο εύκολη και σωστή.

Τα σημαντικότερα edit my bet tips

no goal

Αφού είδαμε πως λειτουργεί το edit bet και τι είναι, ας ρίξουμε μια ματιά και σε κάποιες συμβουλες που θα μας φανούν χρήσιμες πριν αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε την λειτουργία.

Πριν εφαρμόσουμε το edit bet στο δελτίο μας, θα πρέπει πάντα να ελέγχουμε το cash out μας εκείνη τη στιγμή. Αυτό το προτείνουμε επειδή το cash out θα είναι το νέο ποντάρισμα μας μετά την επεξεργασία του στοιχήματος μας. Μπορούμε βέβαια πάντα να προσθέσουμε χρήματα στο ποντάρισμα μας για να ανεβάσουμε τα κέρδη του δελτίου μας.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία αγορών

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε το edit bet περισσότερο σε live αναμετρήσεις και σε αγώνες που λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα. Έτσι σε κάποιο παρολί, θα είναι πιο εύκολο να αποφασίσουμε αν θα πρέπει να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κάποιον αγώνα, ανάλογα πάντα με την εξέλιξη των υπόλοιπων παιχνιδιών.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες του παρολί μας, είναι καλό να ρίχνουμε μια ματιά στα τελευταία νέα. Μια πιθανή απουσία της τελευταίας στιγμής για κάποια ομάδα μπορεί να αλλάξει την έκβαση του αγώνα όπως την αναμένουμε. Τότε είναι μια καλή στιγμή να χρησιμοποιήσουμε την επεξεργασία στοιχήματος ή αλλιώς edit bet αλλάζοντας το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επεξεργασία στοιχήματος (edit bet) υποστηρίζεται ακόμα και για μονούς αποδεκτούς αγώνες. Αν φορτώσουμε το δελτίο μας με πολλούς αγώνες, τότε το πιθανότερο είναι ότι η επεξεργασία στοιχήματος δεν θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα αφού θα είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλους τους αγώνες ταυτόχρονα και να σκεφτούμε τις επιλογές μας. Οπότε είναι καλύτερο να παίζουμε μονά ματς ή παρολί των 2-3 αγώνων ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε το δελτίο μας πιο εύκολα.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr