Cash Out στο Στοίχημα

cash out

Cash out. Μια καινοτομία που παρουσιάστηκε πριν από μερικά χρόνια στον χώρο του στοιχήματος και άλλαξε τη ζωή των παικτών. Ο λόγος είναι το κλείσιμο στοιχήματος, όπως λέγεται το cash out, έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να διαχειρίζονται καλύτερα τα δελτία και τις επιλογές τους, κάτι που είχε τις περισσότερες φορές ως αποτέλεσμα είτε να βγάλουν σημαντικό κέρδος, είτε να μειώσουν σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό τις πιθανές απώλειες.

Γενικότερα το cashout προσφέρεται στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες ως «όπλο» για τους παίκτες, όσο και αν αυτό φαίνεται οξύμωρο, από τη στιγμή που οι δύο αυτές πλευρές δεν βρίσκονται στην ίδια γραμμή, ούτε φυσικά έχουν τους ίδιους στόχους. Βέβαια, οι στοιχηματικές εταιρίες προφανώς δεν είναι… χαζές, έχουν φροντίσει σε μεγάλο βαθμό να είναι καλυμμένες και αυτό φυσικά γίνεται μέσω της γκανιότας, η οποία διαφέρει στο cash out.

Παρόλα αυτά, το cashout δεν παύει να είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τους παίκτες, το οποίο μάλιστα μπορεί να αποφέρει σημαντικό κέρδος, σε περίπτωση που υπάρξει σωστή διαχείριση και λίγο… τύχη. Δείτε στον οδηγό που ακολουθεί από το Bet-Prognostika.com πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την υπηρεσία προς όφελός σας.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Τι είναι το cashout

cash out

Cash out είναι το κλείσιμο στοιχήματος. Κοντολογίς, η διευθέτηση του στοιχήματος, πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα ή των αγώνων. Το cash out είναι κυρίως εργαλείο για το live betting, ωστόσο μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και pre game, καθώς ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κλείσει το στοίχημά του αν έχει πιάσει τους 3 από τους αγώνες που έχει ποντάρει, ενώ μπορεί -για παράδειγμα- να διευθετήσει νωρίτερα ένα μακροχρόνιο ποντάρισμα. Πάμε, όμως, να δούμε ένα παράδειγμα, προκειμένου να καταλάβετε ακριβώς τι είναι το cash out στο Πάμε Στοίχημα:

Έστω ότι ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και το διπλό τιμάται στο 3.00 στη Novibet. Αν έχετε ποντάρει 10 ευρώ στο διπλό και οι «πράσινοι» προηγηθούν 1-0, μπορείτε να κλείσετε το στοίχημά σας πολύ νωρίτερα από το φινάλε της αναμέτρησης και να εξασφαλίσετε κάποιο κέρδος.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Φυσικά, δεν θα πάρετε το 100% του πιθανού κέρδους, ωστόσο θα αποφύγετε το όποιο άγχος και θα έχετε βγάλει ήδη κάποια χρήματα, ακόμα και αν τελικά ο Παναθηναϊκός ηττηθεί από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Βέβαια, το cashout στοίχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον περιορισμό των απωλειών. Πάμε ξανά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αλλά στο συγκεκριμένο παράδειγμα θα έχουμε ποντάρει στον άσο του 2.00. Αν έχουμε βάλει 10 ευρώ στον άσο και οι «Πράσινοι» προηγηθούν με 0-1, τότε μπορούμε να κλείσουμε το στοίχημα και να πάρουμε πίσω κάποιο ποσοστό από το αρχικό μας ποντάρισμα. Προφανώς και θα έχουμε ζημία, αλλά όχι σε απόλυτο βαθμό.

Διαθέσιμοι τύποι cash out

Το cashout εξελίσσεται, όπως συμβαίνει με κάθε τι στο στοίχημα. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες δουλεύουν και στο κομμάτι του marketing, γι’ αυτό και έχουν εμφανίσει και νέους τρόπους για το κλείσιμο στοιχήματος, εκτός από την παραδοσιακή μορφή. Πάμε να δούμε τις παραλλαγές του cash out στο στοίχημα.

Κλασικό cashout

classiccashout

Πρόκειται για την παραδοσιακή μορφή cashout. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κλείσει το στοίχημα του πριν αυτό διευθετηθεί. Αυτό δίνει την ευκαιρία στον εκάστοτε παίκτη είτε να εξασφαλίσει ένα ποσοστό κέρδους πριν καν ολοκληρωθούν οι αγώνες που έχει ποντάρει, είτε να μειώσει τις απώλειες του, εφόσον βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά και όπως το έχει προβλέψει.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων

Partial Cashout

cash out

Partial cashout ή μερικό cash out είναι το μερικό κλείσιμο στοιχήματος. Τι σημαίνει αυτό; Αν έχετε ποντάρει 10 ευρώ, μπορείτε να κλείσετε τα 5 ευρώ πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα και να αφήσετε τα άλλα 5 να «τρέχουν». Το partial cashout είναι μια πιο safe επιλογή και περισσότερα για τον συγκεκριμένο τύπο cashout, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στον οδηγό του bet-prognostika για το μερικό κλείσιμο στοιχήματος.

Auto cashout

cash out

Το auto cashout ή αυτόματο κλείσιμο στοιχήματος είναι και αυτό μια παραλλαγή του cash out. Το αυτόματο κλείσιμο στοιχήματος προσφέρει και αυτό μια περισσότερη ασφάλεια από την παραδοσιακή μορφή cashout. Ο λόγος είναι πως ο παίκτης μπορεί να ορίσει εκ των προτέρων το ποσό στο οποίο θέλει να διευθετηθεί το στοίχημά του, επομένως γλιτώνει και χρόνο, καθώς δεν θα χρειάζεται να είναι από… πάνω για να πατήσει ο ίδιος το κουμπί για το κλείσιμο στοιχήματος. Περισσότερο μπορείτε να διαβάσετε στον αναλυτικό οδηγό του bet-prognostika για το auto cash out.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Η καλύτερη στρατηγική για στοιχηματικό cashout

cash out

Πώς μπορώ να βγάλω χρήματα με το cashout; Αντί επιλόγου, θα απαντήσουμε στην παραπάνω ερώτηση, αφού από τη στιγμή που διαβάσετε αναλυτικά τι είναι το κλείσιμο στοιχήματος, στόχος πλέον είναι να έρθει το κέρδος. Θα ξεκινήσουμε με ένα δεδομένο. Το cashout είναι μεν “όπλο” στα χέρια των παικτών, ωστόσο οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες φροντίζουν σε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό να είναι καλυμμένες μέσω της αυξημένης γκανιότας.

Αυτός είναι και ο λόγος που σε ορισμένες περιπτώσεις μονών πονταρισμάτων, ενδεχομένως να μην σας συμφέρει το cash out, αλλά η κάλυψη στο αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτό, βέβαια, μπορεί να γίνει κυρίως στα μονά πονταρίσματα κι εφόσον ο παίκτης έχει το κεφάλαιο να καλύψει το στοίχημά του. Εφόσον δεν έχετε να καλύψετε το ποντάρισμά σας, τότε θα πρέπει να κοιτάξετε το cashout.

Γενικότερα το κλείσιμο στοιχήματος αξίζει περισσότερα στα παρολί, ειδικά αν είναι 4 και πάνω αγώνων, και όχι τόσο στα μονά πονταρίσματα. Επίσης, το κλείσιμο στοιχήματος είναι… must στα πονταρίσματα με γκολ, αφού αν έχετε ποντάρει στη Stoiximan σε ένα over 2,5 και μπουν 2 γκολ γρήγορα, τότε θα σας συμφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό να κλείσετε το στοίχημά σας. Κοντολογίς, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη στρατηγική στο cash out, αφού υπάρχει και το υποκειμενικό στοιχείο, του τι ζητάει δηλαδή ο κάθε παίκτης από το παιχνίδι του.

Άρα κρατήστε κατά νου ως γενική συμβουλή ότι το cash out στοίχημα αξίζει περισσότερο στα παρολί πολλών αγώνων, σε μακροχρόνια bets, αλλά και στα γκολ, ωστόσο από εκεί και πέρα τα πάντα είναι υποκειμενικά και φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και η εξέλιξη των εκάστοτε αναμετρήσεων.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan