Auto Cash out Στοίχημα

auto cash out στοίχημα

Cash out στο στοίχημα. Ένα εργαλείο που οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες εμφάνισαν πριν από μερικά χρόνια και κατά κοινή ομολογία έχει βοηθήσει τους παίκτες στο να βγάλουν κέρδη. Φυσικά, κανένας bookmaker δεν θέλει να βοηθάει τους παίκτες να κερδίζουν και γι’ αυτό το cash out έχει μειονεκτήματα, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα σημαντικό «όπλο» στη «μάχη» για το ταμείο. Μάλιστα, οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες έχουν εξελίξει το προϊόν τους και πλέον προσφέρουν και διάφορες παραλαγές όπως το auto Cash out Στοίχημα.

Με το auto cashout ο παίκτης μπορείτε να ρυθμίσει εξ αρχής το ποσό στο οποίο θέλει να κλείσει το στοίχημά του, συνεπώς έχει τη δυνατότητα να… κοιμάται ήσυχος ή να προχωράει με τις υποχρεώσεις του δίχως να έχει κατά νου και το κλείσιμο του στοιχήματος. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που το auto cash out στοίχημα είναι ήδη αγαπημένο μιας σημαντικής μερίδας παικτών! Διαβάστε στον οδηγό του Bet-Prognostika που ακολουθεί, όλα όσα θέλατε να μάθετε για το auto cashout.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν στη Novileague

Τι είναι το Auto cash out και πως λειτουργεί

Auto Cash out

Ποια είναι η βασική διαφορά του Auto Cash Out στοίχημα με το «παραδοσιακό» cash out; Αυτή είναι η βασική ερώτηση που απασχολεί τους περισσότερους και στο bet-prognostika θα σας την απαντήσουμε με κάθε λεπτομέρεια. Η διαφορά στο στοίχημα cash out είναι πως το κλείσιμο στοιχήματος δεν γίνεται από τον παίκτη τη στιγμή που θέλει, αλλά αυτομάτως, όταν (και αν) η αξία του cash out φτάσει στο ποσό που έχετε ορίσει εσείς.

Πάμε να δούμε ένα παράδειγμα. Έστω ότι έχετε ποντάρει 10 ευρώ σε μια δυάδα με συνολική απόδοση 4.00. Το πιθανό κέρδος φτάνει τα 40 ευρώ. Πριν από την έναρξη του αγώνα, μπορείτε να «κλικάρετε» την επιλογή για το auto cash out στη νόμιμη στοιχηματική εταιρία της επιλογής σας και εκεί να βάλετε το ποσό που θέλετε να γίνει αυτόματο cash out.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε τα 25 ή τα 30 ευρώ και αυτό θα σας «λύσει» τα χέρια, αφού δεν θα χρειαστεί να είστε από πάνω και να παρακολουθείτε την εξέλιξη των αγώνων.

Φυσικά, μπορείτε να το κλείσετε νωρίτερα αν θέλετε (πχ στα 20 ευρώ), ενώ εννοείται πως αν η αξία του cash out ανέβει χωρίς να περάσει από το επίπεδο που έχετε ορίσει, θα πάρετε μεγαλύτερο ποσό. Για παράδειγμα αν από τα 28 ευρώ πάει στα 32, τότε το στοίχημά σας θα κλείσει στα 32 ευρώ, έστω και αν είχατε ορίσει 30 ευρώ για auto cash out στοίχημα.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Εναλλακτικές του Auto cash out

Το αυτόματο cash out (Auto Cash Out στοίχημα) έχει κερδίσει φανατικούς φίλους, ωστόσο υπάρχουν και εναλλακτικές μορφές στο κλείσιμο στοιχήματος. Φυσικά, στο bet-prognostika θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για την καθεμία από τις παρακάτω περιπτώσεις, ωστόσο πάμε να τις δούμε επιγραμματικά:

Κλασικό Cash Out

advantage

Πρόκειται για την πιο… παραδοσιακή μορφή cash out και αυτό που προϋπήρχε του auto cash out στοίχημα. Είναι το κλασικό κλείσιμο στοιχήματος, στο οποίο ο παίκτης μπορεί να διευθετήσει το στοίχημά του πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι αγώνες.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να εξασφαλίσει κάποιο κέρδος (για παράδειγμα το 50% από το πιθανό του κέρδος) ή να «σώσει» κάποιες από τις απώλειες του (για παράδειγμα να πάρει πίσω το 60% του αρχικού του κεφαλαίου). Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στον αναλυτικό οδηγό για το Cash Out. Θα το βρείτε στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες, όπως για παράδειγμα στο Pamestoixima.gr.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Partial Cash Out

advantage

Εκτός από το auto cash out (Auto Cash Out στοίχημα) υπάρχει διαθέσιμο στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και το partial cash out. Στο μερικό κλείσιμο στοιχήματος υπάρχει η δυνατότητα να κλείσει και να διευθετήσει ο παίκτης μόνο ένας μέρος του πονταρίσματος και το υπόλοιπο να το αφήσει να τρέχει. Για παράδειγμα, αν έχετε ποντάρει 15 ευρώ στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, μπορείτε με το partial cash out να «κλείσετε» τα 5 ευρώ και τα υπόλοιπα 10 να τα αφήσετε. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στον αναλυτικό οδηγό για το partial cash out. Το μερικό cashout θα το βρείτε σε εταιρείες όπως η Bet365.

Η καλύτερη στρατηγική για στοίχημα με Auto Cash Out

value bet

Το Auto Cash Out στοίχημα έχει πολλά πλεονεκτήματα και αφού σας εξηγήσαμε αναλυτικά περί τίνος πρόκειται, πάμε να δούμε ορισμένα χρήσιμα tips. Το auto cashout σας δίνει το πλεονέκτημα του αυτόματου κλεισίματος, επομένως είναι ιδανικό είτε έχετε επιλέξει ένα φαβορί είτε ένα αουτσάιντερ.

Το λέμε αυτό διότι αν όντως το φαβορί προηγηθεί με σημαντική διαφορά τερμάτων ή πόντων τότε το στοίχημα σας θα διευθετηθεί δίχως να έχετε το άγχος της ανατροπής, ενώ αν έχετε ποντάρει σε μια έκπληξη και η ομάδα σας προηγηθεί, τότε θα μπορείτε να βγάλετε κέρδος ακόμα και αν στο τέλος η έκπληξη δεν ολοκληρωθεί.

Γενικότερα με το auto cash out στοίχημα η διαχείριση των στοιχημάτων σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη, ενώ κατά κοινή ομολογία το αυτόματο cash out είναι ιδανικό για πονταρίσματα σε μεγάλες αποδόσεις, καθώς μπορείτε να βγάλετε κέρδος ακόμα και αν τελικά η πρόβλεψή σας δεν είναι πετυχημένη.

Τέλος, το Auto cashout είναι ευεργετικό για παιχνίδια που περιμένετε πως θα κριθούν στις λεπτομέρειες, καθώς αν έχετε διαβάσει σωστά την εξέλιξη της αναμέτρησης, θα έχετε ήδη πληρωθεί ακόμα και αν όντως το ματς βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.

Κοντολογίς, το αυτόματο cash out ταιριάζει στους safe παίκτες. Αυτούς δηλαδή που αρέσκονται στο κέρδος, έστω και αν αυτό δεν είναι το 100%. Εκεί είναι και η ένσταση όσων δεν το επιλέγουν. Πρόκειται κυρίως για παίκτες που κυνηγάνε τα value bets, θέλουν να πληρώνονται όλη την αξία της επιλογής τους και γι’ αυτό δεν προχωρούν σε κλείσιμο στοιχήματος όταν έχουν -για παράδειγμα- κέρδος 70%. Κάθε νόμισμα, όμως, έχει δύο όψεις και εσείς θα πρέπει να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan