Live streaming στο Στοίχημα

live streaming

Το Live streaming στο στοίχημα είναι ένα από τα ίσως ελάχιστα «όπλα» που έχουν οι παίκτες στη «μάχη» με τις στοιχηματικές εταιρίες. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι operators προσφέρουν ολοένα και περισσότερα πρωταθλήματα/αθλήματα σε ζωντανή μετάδοση με στοίχημα live streaming και αυτό δίνει πολλά πλεονεκτήματα στους παίκτες του στοιχήματος.

Οι τελευταίοι μπορούν είτε να βγάλουν συμπεράσματα για έναν συγκεκριμένο αγώνα και να στοιχηματίσουν live, είτε να βγάλουν κάποια συμπεράσματα για μελλοντικές αναμετρήσεις των ομάδων με γνώμονα φυσικά τα μελλοντικά τους πονταρίσματα. Σε κάθε περίπτωση, με όλο και περισσότερους streaming αγώνες διαθέσιμους, οι ευκαιρίες για να πάτε στο ταμείο είναι περισσότερες! Συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό του Bet-Prognostika.com για το Live streaming και δεδομένα θα βρείτε αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Στη Novibet βλέπεις τα κορυφαία ματς με Live Streaming

Πως θα δω live streaming αγωνες στις στοιχηματικές;

live streaming

Το streaming στις στοιχηματικές εταιρίες όπως η η Novibet είναι η ζωντανή μετάδοση αγώνων μέσα από το κομμάτι του live betting από όλα τα σπορ και τις περισσότερες λίγκες. Πώς θα μπορέσετε να δείτε ζωντανά τους κορυφαίους αγώνες από το κινητό ή το τάμπλετ σας; Η βασικότερη προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας. Επειδή οι διαθέσιμες λίγκες διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία, ιδανικά θα μπορούσατε να δημιουργήσετε λογαριασμό σε παραπάνω από έναν bookmaker.

Η επόμενη προϋπόθεση που έχουν εισάγει οι στοιχηματικές εταιρίες τα τελευταία χρόνια είναι να έχετε πραγματοποιήσει κάποια ελάχιστη κατάθεση σε διάστημα μιας εβδομάδας. Δεν χρειάζεται να παίξετε κάποιο στοίχημα, αρκεί να έχετε κάνει κατάθεση τις τελευταίες 7 ημέρες. Βέβαια, η συγκεκριμένη προϋπόθεση διαφέρει σε κάθε εταιρία, επομένως πριν προχωρήσετε σε εγγραφή ή κατάθεση, καλό θα είναι να μελετήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του στοίχημα live streaming.

Τέλος, για να το sports live streaming στις στοιχηματικές εταιρίες όπως η Bet365 θα χρειαστείτε σίγουρα μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υπάρχουν διακοπές στη μετάδοση ή κακή ποιότητα στην εικόνα.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τα πλεονεκτήματα του sports live streaming στα sportsbook

live streaming

Το βασικότερο πλεονέκτημα του live streaming στο στοίχημα είναι πως μπορείτε να δείτε τον αγώνα και να εκτιμήσετε καλύτερα μελλοντικά bets στο live στοίχημα. Τα ερωτήματα για το αν πιέζει μια ομάδα, αν έχει… χαλαρώσει, αν την ευνοεί το μομέντουμ και άλλα παρόμοια, βρίσκουν απάντηση με το live streaming, επομένως μπορείτε να ψάξετε με μεγαλύτερη άνεση για παράδειγμα ποια ομάδα θα σκοράρει το επόμενο τέρμα ή αν κάποια ομάδα θα κάνει μια ανατροπή στο μπάσκετ.

Σίγουρα ο δρόμος για το ταμείο είναι πιο εύκολος με το στοίχημα live streaming, ενώ είναι πολύ σημαντικό πως μπορείτε να βλέπετε live streaming αγώνες -σχεδόν δωρεάν- από το κινητό σας μέσα στην στοιχηματική εταιρία της επιλογή σας, χωρίς να χρειάζεται συνδρομητική τηλεόραση.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Στρατηγική για στοιχημα με live streaming

live streaming

Υπάρχουν πολλά «κόλπα» για να βγάλει κανείς χρήματα στο ζωντανό στοίχημα και δεδομένα το live streaming είναι πολύ σημαντικός βοηθός στην προσπάθεια αυτή. Αρχικά, θα σας βοηθήσει να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα και για τις ομάδες, αλλά και για την εξέλιξη της αναμέτρησης, κάτι που μπορεί να συνεπάγεται στοιχηματικές ευκαιρίες σε αγορές όπως:

  • Τα «late goals»
  • Το «επόμενο γκολ»
  • Οι «ανατροπές»

Παίρνοντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά, θα σταθούμε αρχικά στα late goals. Ως late goal ορίζουμε κάθε τέρμα που μπαίνει μετά το 80ο ή το 85ο λεπτό ενός αγώνα και πρόκειται για ένα στοίχημα με φανατικούς φίλους, καθώς πληρώνει σε εξαιρετικές αποδόσεις. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να παρακολουθείτε ζωντανά έναν αγώνα μέσω live streaming και να είστε οι ίδιοι σε θέση να κρίνετε αν θα μπει γκολ στο φινάλε; Φυσικά τίποτα δεν είναι δεδομένο, ωστόσο αν έχετε εικόνα θα μπορείτε καλύτερα να μετρήσετε τις πιθανότητες.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Στην ίδια λογική και η αγορά «επόμενο γκολ». Ίσως το πιο διάσημο στοίχημα στο live betting και φυσικά μια αγορά που απαιτεί σίγουρα το live streaming, καθώς θα πρέπει να δείτε πως εξελίσσεται η αναμέτρηση. Οι στοιχηματικές ευκαιρίες στην αγορά «επόμενο γκολ» είναι πολλές και με σύμμαχο το live streaming, μπορείτε να τις εντοπίσετε και να βρείτε παράλληλα ακόμα πιο εύκολα τον δρόμο για το ταμείο!

basketball5

Τέλος, αν παρακολουθείτε live streaming αγώνες, θα μπορείτε σίγουρα πιο εύκολα να κρίνετε αν υπάρχει η πιθανότητα ανατροπής. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για άλλα αθλήματα. Για παράδειγμα, στο μπάσκετ δεν είναι διόλου απίθανο να ανατραπούν διαφορές ακόμα και 20 πόντων, επομένως αν βλέπετε ζωντανά τον αγώνα και θεωρείτε πως υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, μπορείτε είτε να κυνηγήσετε την ανατροπή, είτε να ψάξετε κάποιο χάντικαπ υπέρ της ομάδας που χάνει εκεί την στιγμή. Για όλα τα παραπάνω φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα αντίστοιχα συστήματα για live στοίχημα.

Οι ευκαιρίες μέσω του sports live streaming είναι πάρα πολλές, ωστόσο δεν περιορίζονται αποκλειστικά στο ζωντανό στοίχημα, καθώς -όπως αναφέραμε- μπορείτε να βγάλετε και γενικότερα συμπεράσματα για τις ομάδες που παρακολουθείτε, κάτι που μελλοντικά θα σας βοηθήσει να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο και μέσω των pre game bets.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία