Bet builder στοίχημα

bet builder

Μια σχετικά καινούργια επιλογή στο στοίχημα το οποίο έχουν προσθέσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, είναι το Bet builder. Τι είναι όμως ακριβώς αυτή η επιλογή που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των παικτών; Μπορούμε να πούμε πως μας επιτρέπει να επιλέξουμε πολλά σημεία από τον ίδιο αγώνα ώστε να ανεβάσουμε την απόδοση του δελτίου μας.

Ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού αρχίζει και γίνεται ιδιαίτερα διαδεδομένος και πολλοί παίκτες φαίνεται να το προτιμούν από τις παραδοσιακές επιλογές του στοιχήματος. Αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν πως αυτός ο τρόπος πονταρίσματος αποτελεί εξέλιξη των κλασικών σημείων και θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους παίκτες τα επόμενα χρόνια.

Στο παρακάτω κείμενο θα αναλύσουμε αναλυτικά τι είναι και πως μπορούμε να εφαρμόσουμε το Bet builder στο δελτίο μας ώστε να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο τις αποδόσεις που μας προσφέρονται, όπως επίσης θα αναφέρουμε και κάποια tips που θα μας βοηθήσουν να “χτίζουμε” πιο σωστά το δελτίο μας κάθε φορά.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Bet builder – τι είναι

Bet builder

Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα τι ακριβώς είναι το bet builder. Πρόκειται για έναν τρόπο πολλαπλού πονταρίσματος με τον οποίο μπορούμε να επιλέξουμε διάφορες επιλογές από έναν αγώνα και να τις ενσωματώσουμε στο ίδιο δελτίο. Στην ουσία μπορούμε να φτιάξουμε ένα δελτίο παρολί, που να αποτελείται από διαφορετικά σημεία του ίδιου γεγονότος.

Αυτή η δυνατότητα δεν υπήρχε παλαιότερα και η μόνη επιλογή των παικτών ήταν να ποντάρουν στα σημεία που πίστευαν ως μονά αποδεκτά. Όμως πλέον με το bet builder, το δελτίο μας αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού με κάθε αγορά που διαλέγουμε ανεβάζουμε αυτόματα και την απόδοση του, έχοντας την ευκαιρία με μικρότερο ποντάρισμα να κερδίσουμε αρκετά περισσότερα.

Στην Ελληνική αγορά υπάρχει περίπτωση να το βρούμε και με άλλες ονομασίες. Μία από αυτές είναι “Φτιάξε Αγορά” αλλά η ουσία είναι ακριβώς η ίδια. Εφόσον θεωρούμε ότι θα προβλέψουμε σωστά πολλές επιλογές από την ίδια αναμέτρηση, τότε το σωστό είναι να τοποθετήσουμε το στοίχημα μας με αυτόν τον τρόπο. Η χρήση κάποιων bet builder tips που θα αναφέρουμε παρακάτω, θα μας δώσει ακόμα περισσότερες πιθανότητες το δελτίο μας να είναι κερδοφόρο.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και μπορεί να εφαρμοστεί σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ κυρίως, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι την συγκεκριμένη δυνατότητα θα την βρούμε συνήθως διαθέσιμη σε αγώνες πιο γνωστών διοργανώσεων παρά σε μικρά πρωταθλήματα ή μικρότερες κατηγορίες. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί κανόνα.

Όσον αφορά τις Ελληνικές εταιρείες που το προσφέρουν, αυτές είναι αρκετές. Αυτή που σίγουρα ξεχωρίζει είναι η Stoiximan, η οποία μάλιστα μας επιτρέπει να φτιάξουμε την αγορά και κατά την διάρκεια live αγώνων. Ένα χαρακτηριστικό το οποίο οι περισσότερες εταιρείες δεν προσφέρουν, τουλάχιστον ακόμη. Από εκεί και πέρα, το bet builder θα το βρούμε επίσης στην Bet365, στη Novibet, και στο PameStoixima.

Πως να δημιουργήσω ένα Βet builder δελτίο

Bet builder

Αφού είδαμε το bet builder τι είναι στην θεωρία, ας περάσουμε και στην πράξη. Αν και ίσως θεωρητικά φαντάζει δύσκολο, στην πράξη η δημιουργία ενός δελτίου με την χρήση της συγκεκριμένης επιλογής είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Αρχικά θα πρέπει να επιλέξουμε στον στοιχηματικό μας πάροχο την αναμέτρηση που μας ενδιαφέρει και να βρούμε την επιλογή του bet builder.

Το κάθε site το εμφανίζει διαφορετικά οπότε σε αυτό το σημείο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Για παράδειγμα στη Stoiximan, αφού μπούμε στις αγορές της αναμέτρησης, στην δεξιά πλευρά της σελίδας με τις υπόλοιπες θα βρούμε τον “διακόπτη” του bet builder. Αφού τον επιλέξουμε, πλέον μπορούμε κάνουμε την επιλογή των σημείων που επιθυμούμε προσθέτοντας κάθε σημείο στο δελτίο μας. Με ανάλογο τρόπο θα το βρούμε και στην Novibet, ενώ Bet365 και PameStoixima το έχουν σαν ξεχωριστή αγορά.

Ας δούμε ένα παράδειγμα σε αγώνα ποδοσφαίρου. Σε έναν υποθετικό αγώνα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, μπορούμε να προσθέσουμε στο δελτίο μας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (Ρεάλ), ποιος παίκτης θα σκοράρει (Μπενζεμά), ποιος παίκτης θα δεχτεί κάρτα (Καζεμίρο) και πόσα κόρνερ θα χτυπηθούν σε όλο τον αγώνα (over 8,5).

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Πρόκειται για ένα συνδυασμό πολλαπλών σημείων από την ίδια αναμέτρηση, τα οποία μπορούν να μπουν στο ίδιο δελτίο σαν παρολί, δίνοντάς μας την αντίστοιχη απόδοση.

Αντίστοιχα το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και σε έναν αγώνα μπάσκετ. Μια πιθανή επιλογή είναι να ποντάρουμε σε νικητή αγώνα, συνολικούς πόντους μιας ομάδας, συνολικά τρίποντα ενός παίκτη και συνολικά ριμπάουντ που θα μαζέψει κάποιος άλλος. Όλα αυτά μπορούν να μπουν στο ίδιο δελτίο. Πραγματικά οι επιλογές είναι άπειρες και έτσι έχουμε πολλές επιλογές στο πως να χτίσουμε το δελτίο μας.

Είναι λογικό με όλες αυτές τις αγορές που προσφέρονται για το “χτίσιμο” του δελτίου, κάποιοι παίκτες να παρασυρθούν, βλέποντας κιόλας την συνολική απόδοση να ανεβαίνει. Παρακάτω θα δούμε ποια bet builder tips θα πρέπει να έχουμε κατά νου πριν αρχίσουμε να κάνουμε τις επιλογές των σημείων του δελτίου μας.

Τα σημαντικότερα Βet builder tips

Bet builder

Προτού ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το δελτίο μας με bet builder, τι είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να κάνουμε όσο πιο σωστές επιλογές μπορούμε; Παρόλο που στην ουσία μιλάμε για σημεία τα οποία προστίθενται σε ένα παρολί (άρα δεν έχει μεγάλη διαφορά με το παραδοσιακό στοίχημα), υπάρχουν μέρη στα οποία μπορούμε να σταθούμε.

Όταν κάνουμε την επιλογή των σημείων θα πρέπει να επιλέγουμε συνετά και να μην “ξεχειλώνουμε” το δελτίο μας. Είναι προτιμότερο να περιορίζουμε τις επιλογές μας στις 3-4, καθώς όσα σημεία παραπάνω προσθέτουμε, τόσες λιγότερες πιθανότητες έχουμε να κερδίσουμε. Οπότε, όσο ωραία και να φαίνεται η αύξηση της απόδοσης με τις παραπάνω επιλογές, καλό είναι να βάζουμε ένα στοπ στις 3-4.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Τα στατιστικά των παικτών παίζουν μεγάλο ρόλο, ειδικά στο bet builder που συνήθως συνδυάζουμε τέτοιες αγορές. Για παράδειγμα, αν ένας παίκτης δέχεται συχνά κάρτες, τότε αξίζει να τον προσθέσουμε στο δελτίο μας με την συγκεκριμένη αγορά. Το ίδιο και στο μπάσκετ, πχ πόσους πόντους βάζει ένας παίκτης ανά αγώνα. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις αγορές παικτών που μπορούμε να συνδυάσουμε σε ένα τέτοιο δελτίο.

Bet builder

Ομοίως, την ίδια έρευνα πρέπει να κάνουμε και στα συνολικά στατιστικά των ομάδων. Πέραν από τις κλασικές αγορές (πχ goal over/under), είναι καλό να ρίχνουμε μια ματιά και σε άλλες κατηγορίες. Ας πούμε, πόσα κόρνερ κερδίζει μία ομάδα ανά μέσο όρο σε κάθε αναμέτρηση ή πόσες κάρτες δέχεται συνολικά.

Στο μπάσκετ υπάρχουν επίσης πιο εξειδικευμένα στατιστικά που είναι χρήσιμο να ξέρουμε, όπως συνολικά ριμπάουντ κάθε ομάδας ανά παιχνίδι ή πόσα συνολικά τρίποντα πετυχαίνει.

Μεγάλο ρόλο παίζει και η προϊστορία ανάμεσα στις ομάδες μιας αναμέτρησης, ακόμα και των παικτών. Για παράδειγμα, μπορεί ένας παίκτης να σκοράρει συχνά απέναντι σε μια συγκεκριμένη ομάδα, οπότε εκεί αξίζει να ρισκάρουμε την επιλογή του ως σκόρερ.

Το ίδιο συμβαίνει και στο μπάσκετ, με κάποιος παίκτες να κάνουν καλά παιχνίδια απέναντι σε συγκεκριμένους αντιπάλους. Τέτοιες επιλογές σε συνδυασμό με νικητή αγώνα είναι συνήθως καλές περιπτώσεις σε ένα bet builder δελτίο.

greek flag

GR

 • Σούπερ προσφορές*
 • Bet-Builder
 • Κορυφαίες αποκλειστικές προσφορές για κινητά

quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα
 • Καταθέσεις από 5 ευρώ
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Χωρίς φορολογία στα κέρδη
 • Ταχύτατες και δωρεάν αναλήψεις
 • Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Pulse bet
 • Μεγάλη γκάμα προσφορών*
 • 30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Χαμηλή γκανιότα στις μεγάλες λίγκες
 • Live Streaming & Partial Cash Out*
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Auto/Partial Cashout
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα