Πως θα βγάλω κερδος στο στοιχημα

κέρδος στο στοίχημα

Όσοι ασχολούμαστε με το αθλητικό στοίχημα έχουμε σαν στόχο να μπορούμε να κερδίζουμε μέσα από τα πονταρίσματα μας αφού εκεί είναι η ουσία, σε συνδυασμό πάντα με το βασικό χαρακτηριστικό της διασκέδασης. Επιπλέον, αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε γενικά ένα μακροχρόνιο κερδος στο στοιχημα και να κάνουμε αναλήψεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τον λογαριασμό μας.

Το βέβαιο είναι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο αφού μέσα σε αυτό το σύνολο εταιριών, αγώνων, αγορών και αποδόσεων, ο παίκτης (και ειδικά ο πρωτάρης) είναι πολύ πιθανό να χαθεί. Όμως από την άλλη δεν είναι και ακατόρθωτο καθώς στο online στοίχημα οι τρόποι κέρδους είναι αρκετοί και μπορούν να μας βοηθήσουν στο να βγούμε κερδισμένοι.

Έτσι λοιπόν, στο παρακάτω κείμενο θα δούμε ποια βήματα πρέπει να κάνει ο παίχτης προτού ξεκινήσει και θα αναλύσουμε τους καλύτερους τρόπους κέρδους στο στοίχημα online που μπορεί να εφαρμόσει κανείς ώστε να έχει κέρδος στο στοίχημα και να δει το υπόλοιπο στον στοιχηματικό του λογαριασμό να αυξάνεται.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Τρόπος για κερδος στο στοιχημα online – Πως θα βγάλω λεφτά

Πριν ξεκινήσει κανείς να ασχολείται με τον κόσμο του online betting, θα πρέπει να κάνει μια σχετική προετοιμασία ώστε να ξέρει που πατάει και να θέσει ρεαλιστικούς στόχους όσον αφορά το κερδος στο στοιχημα. Πάμε να δούμε κάποια αρχικά βήματα που πρέπει να κάνει ο παίχτης.

 1. Ανοίγω έναν τραπεζικό λογαριασμό ή ηλεκτρονικό πορτοφόλι
  Θα ήταν καλό να έχεις ένα ξεχωριστό μέρος για τα χρήματα που διαθέτεις για ποντάρισμα. Από εκεί θα γίνονται οι συναλλαγές σου με την κάθε στοιχηματική εταιρία για να ελέγχεις πιο εύκολα τις καταθέσεις και τις αναλήψεις σου. Μπορείς να ανοίξεις ένα καινούριο τραπεζικό λογαριασμό ή ακόμα καλύτερα ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι (πχ βρε στοιχηματικές με Skrill) τα οποία προσφέρουν συνήθως πιο γρήγορες συναλλαγές.
 2. Κάνω λογαριασμό σε αρκετές στοιχηματικές εταιρίες
  Μην “δεσμεύεσαι” σε έναν μόνο bookmaker και άνοιξε λογαριασμό σε όσους περισσότερους μπορείς για να έχεις πρόσβαση σε όλες τις αγορές και να μπορείς να συγκρίνεις αποδόσεις. Εκτός από τις αποδόσεις, θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από ένα σύνολο προσφορών για να βρεις αυτή που σε συμφέρει καλύτερα.
 3. Θέτεις το μπάτζετ σου – Κάνεις bankroll management
  Θα ήταν πολύ απρόσεκτο εκ μέρους σου να ξεκινήσεις την στοιχηματική σου καριέρα χωρίς να ορίσεις το αρχικό σου κεφάλαιο. Αποφάσισε πόσο θέλεις να είναι το αρχικό σου μπάτζετ και ξεκίνα να ποντάρεις αλλά όχι με τυχαία ποσά. Μια καλή στρατηγική για να επιτύχεις κερδος στο στοιχημα είναι να ελέγχεις το ύψος των πονταρισμάτων σου και να κάνεις μια σωστή διαχείριση του χρηματικού υπολοίπου σου.
 4. Κατανόηση βασικών εννοιών στοιχήματος
  Για να βρεις στο online στοίχημα τρόπους κέρδους θα πρέπει να γνωρίζεις κάποιες βασικές έννοιες. Πριν ξεκινήσεις, αφιέρωσε ένα κομμάτι από το χρόνο σου ώστε να μάθεις πως παίζεται το στοίχημα, τι είναι το 1Χ2 ή το over/under, τη σημασία της γκανιότας και πως υπολογίζεται αλλά και πολλά ακόμα που θα πρέπει να γνωρίζεις.
 5. Διαχείριση συναισθημάτων
  Εάν δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα σου, τότε το να βγάλεις κέρδος από το στοίχημα θα σου είναι δύσκολο. Θα πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι τον ενθουσιασμό ενός κερδισμένου δελτίου αλλά και την απογοήτευση ενός χαμένου. Η υπομονή και το να παίζεις με σύνεση ανήκουν στα κόλπα κέρδους στο στοίχημα.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Ποια είναι τα καλύτερα κόλπα για κερδος στο στοιχημα;

Αφού έκανες (ή θα κάνεις) τα παραπάνω, ας περάσουμε στο επόμενο στάδιο, στο πιο στοιχηματικό μέρος της προετοιμασίας. Εκεί όπου θα μάθεις πως να βρίσκεις τη σωστή απόδοση και να καταλάβεις τις αγορές που προσφέρονται σε κάθε γεγονός. Βασικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν σε βάθος χρόνου να βγάλεις κερδος στο στοιχημα.

Μαθαίνεις – Κατανοείς τι είναι η απόδοση

στοίχημα

Στο online στοίχημα, οι τρόποι κέρδους σχετίζονται άμεσα με το να καταλαβαίνεις πως λειτουργούν οι αποδόσεις. Οι αποδόσεις μας δείχνουν τις πιθανότητες που έχει ένα αποτέλεσμα να έρθει, σύμφωνα πάντα με την γνώμη των book. Ας πάρουμε για παράδειγμα έναν τυχαίο αγώνα με αποδόσεις 2.25 στον άσσο, 3.10 στο διπλό και 3.50 σημείο του Χ.

Αυτό σημαίνει ότι οι bookmakers πιστεύουν σαν πιθανότερο αποτέλεσμα τη νίκη του γηπεδούχου, αμέσως επόμενο τη νίκη του φιλοξενούμενο και σαν τελευταία πιθανή εξέλιξη έχουν την ισοπαλία. Γενικά, όσο μικρότερη είναι η απόδοση ενός σημείου, έχει θεωρητικά και τις περισσότερες πιθανότητες να έρθει. Αυτά είναι τα λεγόμενα φαβορί.

Κατανόηση του τι είναι η κάθε αγορά και πως παίζεται

στοίχημα

Έπειτα υπάρχουν και αρκετές αγορές από τις οποίες μπορεί να επιλέξει ο παίχτης. Πλέον κάθε γεγονός έχει εκατοντάδες από αυτές με τις οποίες μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας στρατηγική κέρδους στο στοίχημα. Με τον όρο αγορές εννοούμε όλες τις επιλογές που μας δίνει η κάθε εταιρία τη δυνατότητα να στοιχηματίσουμε.

Οι πιο συνηθισμένες από αυτες είναι το κλασσικό 1Χ2, το over/under 2.5, η διπλή ευκαιρία, το draw no bet, τα ημίχρονα/τελικά, τα Ασιατικά στοιχήματα, τα combo bets και η λίστα συνεχίζει να είναι ατελείωτη. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να ξέρουμε που αναφέρεται η κάθε αγορά και με πιο τρόπο θα επαληθευτεί στο δελτίο μας, ώστε να έχουμε κέρδος στο στοίχημα που επιλέγουμε κάθε φορά.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Η κορυφαία στρατηγική για κερδος στο στοιχημα

Και φτάσαμε αισίως στο σημείο που θα πρέπει να δούμε ποια είναι τα καλύτερα κόλπα για κερδος στο στοιχημα καθώς και την στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Έχοντας όλα τα παραπάνω κατά νου, μπορούμε να ορίσουμε κάποιους βασικούς “κανόνες” να ακολουθήσουμε που θα μας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα να βγούμε κερδισμένοι.

Μην ποντάρεις μόνο σε φαβορί/Πόνταρε σε αουτσάιντερ

κερδος στο στοιχημα

Όλοι μπορεί να πέσουμε στην παγίδα του φαβορί και σε συνδυασμό με μια ενδεχομένως χαμηλή απόδοση να επιλέξουμε ένα σημείο το οποίο εν τέλη δεν πιστεύουμε. Είναι προτιμότερο να επιλέξεις το αποτέλεσμα που θεωρείς πιθανότερο ακόμα και αν πρόκειται για αουτσάιντερ. Άλλωστε αν δούμε στο συνολικό κουπόνι πόσα από τα φαβορί όντως κερδίζουν, η στατιστική θα μας εκπλήξει και ίσα ίσα έτσι μπορούμε να πετύχουμε ένα καλό κερδος στο στοιχημα μας ρισκάρωντας λιγότερα χρήματα.

Βρες τα value bet – Τις καλύτερες αποδόσεις

κερδος στο στοιχημα

Όπως αναφέραμε και πριν, το να έχεις λογαριασμούς σε διάφορες στοιχηματικές εταιρίες σου δίνει την ελευθερία να επιλέξεις την καλύτερη απόδοση για την επιλογή σου και έτσι να δώσεις μεγαλύτερη αξία στο δελτίο σου. Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρεις σε μια εταιρία η οποία θα σου δώσει χαμηλότερη απόδοση από μία άλλη στοιχηματική για το ίδιο σημείο, εφόσον προσπαθείς να πετύχεις το μέγιστο κερδος στο στοιχημα σου.

Επίσης, θα πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου ώστε, αφού καθορίσεις μέσα σου ποιο είναι το σωστό σετ αποδόσεων με βάση συγκεκριμένα δεδομένα τα οποία θα σε οδηγήσουν σε αυτή την απόφαση, θα πρέπει να δεις τι προσφέρει η κάθε εταιρία. Αν αυτό που προσφέρεται από τους bookmaker είναι υψηλότερο από την τιμή που πρόσμενες, τότε συγχαρητήρια, έχεις βρει ένα value bet για σένα.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων

Παίξε χρησιμοποιώντας τις προσφορές

κερδος στο στοιχημα

Όλες οι εταιρίες βγάζουν προσφορές οπότε έχεις μια μεγάλη γκάμα από την οποία μπορείς να διαλέξεις. Χρησιμοποίησε τις προσφορές προς όφελος σου και εκμεταλλεύσου τα προνόμια που μπορεί να σου δώσουν όπως ο διπλασιασμός μιας αρχικής κατάθεσης. Πάντως μην ξεχάσεις να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα των όρων για τυχόν περιορισμούς της κάθε προωθητικής ενέργειας πριν αποφασίσεις ποια θα επιλέξεις.

Παίξε μονά μέχρι δυάδες, όχι παρολί

κερδος στο στοιχημα

Συχνά οι παίχτες παρασύρονται και επιλέγουν τέσσερα, πέντε ή και παραπάνω ματς στα παρολί τους προκειμένου να δουν μεγάλο και γρήγορο κερδος στο στοιχημα. Όμως η αλήθεια είναι ότι με κάθε σημείο που προστίθεται στο δελτίο μας, οι πιθανότητες επιτυχίας που έχουμε πέφτουν σημαντικά. Κατά τη γνώμη μας η επιλογή ενός μονού σημείου ή το πολύ δυάδας είναι καλοί τρόποι για κερδος στο στοιχημα online.

Παίξε με Arbitrage

κερδος στο στοιχημα

Ένας από τους σίγουρους τρόπους για κερδος στο στοιχημα online, αλλά αρκετά δύσκολος, είναι το Arbritage. Αυτό σημαίνει ότι θα ποντάρουμε ταυτόχρονα σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός αγώνα ώστε να είμαστε κερδισμένοι ανεξάρτητα από την έκβασή του. Τέτοια σημεία είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, να βρεθούν και συμβαίνουν συνήθως όταν οι book διαφωνούν στις αποδόσεις. Πάντως με συνεχόμενη έρευνα ανάμεσα στις εταιρίες, τέτοιες ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν.

Ακολούθησε επαγγελματίες tipster που γνωρίζουν όλα τα παραπάνω και μπορούν να σε κατευθύνουν ώστε να μάθεις το σωστό τρόπο παιχνιδιού, αλλά και για να έχεις κερδος στο στοιχημα.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr