Στοιχηματικές με Skrill

skrill

Ένας ιδιαίτερα δημοφιλής τρόπος για χρηματικές συναλλαγές ανάμεσα στους παίκτες και τις online στοιχηματικές εταιρίες είναι τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Το πιο γνωστό ίσως και αυτό που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι είναι η Skrill ή για τους πιο παλιούς στο χώρο, Moneybookers, όπως ήταν η αρχική της ονομασία.

Η χρησιμοποίηση των e-wallets δεν είναι κάτι δύσκολο ούτε χρειάζεται να προβληματίζει τους παίκτες. Είναι νόμιμες υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται για γρήγορες και άμεσες συναλλαγές, ενώ τα περισσότερα πορτοφόλια, όπως και η Skrill στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορούν να εκδώσουν χρεωστικές κάρτες για αναλήψεις από ΑΤΜ και αγορές σε καταστήματα.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει αυτή την εταιρία να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες; Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com έχουμε τις απαντήσεις. Θα δούμε ακριβώς πως λειτουργεί και τι πλεονεκτήματα μας συμφέρει, ενώ θα αναφέρουμε και τους καλύτερους bookmakers με Skrill στην Ελλάδα.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Skrill – τι είναι;

Skrill

Η εταιρεία ιδρύθηκε στη Μεγάλη Βρετανία το καλοκαίρι του 2001 εως Moneybookers και έκτοτε είναι μία από τους πρωτοπόρους στον χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Το 2010 ανήκε στις πλατφόρμες με την πιο γρήγορη εξέλιξη και το 2012 αλλαξε την επωνυμία της σε Skrill όπως τη γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα.

Το 2015 θα πωληθεί στον όμιλο Paysafe Group PLC, ο οποίος μεταξύ άλλων κατέχει και τα επίσης δημοφιλή πορτοφόλια της Neteller και Paysafe. Πλέον η εταιρεία μετράει 40 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως σε 200 χώρες και 40 διαφορετικά νομίσματα. Τι σημαίνει όμως αυτό για τις στοιχηματικές εταιρίες και τους παίκτες;

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Όπως αναφέραμε, η Skrill είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Ο καθένας μπορεί να φτιάξει λογαριασμό, να εκδώσει μια χρεωστική κάρτα (εικονική ή φυσική) και να την χρησιμοποιήσει όπως θα γινόταν και με μία τράπεζα. Η διαφορά είναι ότι το στοίχημα με Skrill γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο λόγω της ταχύτητας των συναλλαγών και ιδιαίτερα των αναλήψεων.

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι bookmakers με Skrill δίνουν χρόνο ανάληψης μόλις λίγες ώρες, ενώ σε ελάχιστες περιπτώσεις μία ανάληψη μπορεί να πάρει μέχρι και 3 ημέρες. Πάντως ο μέσος όρος είναι περίπου 12-24 ώρες. Επίσης, οι αναλήψεις έχουν πολύ μικρά χρηματικά όρια, τα οποία ξεκινούν από 5€ σε κάποιες εταιρείες και φτάνουν μέχρι τα 15€.

Όσον αφορά τις καταθέσεις στις στοιχηματικές με Skrill τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά, καθώς το ελάχιστο όριο κατάθεσης κυμαίνεται από 5€ μέχρι 10€ με άμεση εμφάνιση των χρημάτων στον λογαριασμό του παίκτη. Άξιο αναφοράς είναι η μέγιστη κατάθεση που μπορεί να κάνει ο παίκτης με ποσά που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 50.000€.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Ποιοι είναι οι top bookmakers με Skrill

Skrill

Η Skrill πλέον λογίζεται ως ένας από τους βασικούς τρόπους χρηματικών συναλλαγών στις στοιχηματικές εταιρίες και όλοι οι πάροχοι στην Ελλάδα την υποστηρίζουν. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες στοιχηματικές με Skrill για να βάλουμε τα χρήματά μας;

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο είναι η Stoiximan, η οποία όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίζει το συγκεκριμένο e-wallet. Η κατάθεση στη Stoiximan δεν έχει κάποια έξτρα χρέωση. Το ελάχιστο ποσό που μπορεί να καταθέσει ο παίκτης είναι 5€ ενώ το μέγιστο είναι τα 5.000€, με τα λεφτά να φαίνονται άμεσα στον στοιχηματικό λογαριασμό του παίκτη. Σχετικά με τις αναλήψεις, και εκεί η Stoiximan δεν χρεώνει κάποια επιπλέον προμήθεια. Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 10€ και ο εκτιμώμενος χρόνος που δίνει η εταιρία είναι 0-24 ώρες.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Ακόμα μια εταιρεία για στοίχημα με Skrill είναι η Novibet. Και εδώ η κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό δεν έχει επιπλέον χρέωση ενώ το όριο της ελάχιστης κατάθεσης ορίζεται στα 10€ και της υψηλότερης στα 5.000€. Φυσικά τα χρήματα και εδώ φαίνονται άμεσα. Στα όρια των αναλήψεων ισχύει το ίδιο που ίσχυε και στην Stoiximan, με τη διαφορά ότι η Novibet δίνει παραπάνω χρόνο ανάληψης με 0-48 ώρες.

Skrill

Το Pamestoixima υποστηρίζει επίσης το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης τα 5€ ενώ το μεγαλύτερο ποσό για κατάθεση που μπορεί να επιλέξει ο παίκτης είναι τα 1.000€. Επίσης, το Pamestoixima δίνει τον μεγαλύτερο χρόνο ανάληψης μεταξύ των εταιρειών ο οποίος είναι από 1 έως 3 ημέρες. Παρόλα αυτά έχει αρκετά μικρό όριο ανάληψης, μόλις 5€, ενώ και εδώ δεν υπάρχει κάποια έξτρα προμήθεια.

Τέλος, αυτή που ξεχωρίζει σχετικά με την χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού είναι η Bet365. Έχει ελάχιστο όριο κατάθεσης 5€ και μάξιμουμ 35.000€, το μεγαλύτερο από τους παρόχους που αναφέραμε. Ακόμα δίνει τους πιο γρήγορους χρόνους ανάληψης οι οποίοι είναι από 0-12 ώρες και με ελάχιστη ανάληψη τα 5€.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Πλεονεκτήματα στο στοίχημα με Skrill

Skrill

Δεν είναι τυχαίο που τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως η Skrill χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές εταιρίες, καθώς προσφέρουν ένα πλήθος από πλεονεκτήματα που είναι πολύ χρήσιμα για τους παίκτες.

Στην αγορά θα βρούμε πολλές στοιχηματικές με Skrill, ενώ στην Ελλάδα την υποστηρίζουν όλες οι εταιρίες. Με το e-wallet, οι παίκτες μπορούν να κάνουν άμεσες καταθέσεις χωρίς προμήθειες στους στοιχηματικούς τους λογαριασμούς με αρκετά χαμηλά όρια. Το ίδιο ισχύει και για τις αναλήψεις όπου το μίνιμουμ ποσό που επιτρέπεται να τραβήξουμε ξεκινάει ανά περιπτώσεις από τα 5€ και συνήθως διαρκεί λίγες ώρες για να φανούν στο πορτοφόλι μας.

Το στοίχημα σε bookmakers με Skrill είναι μια εύκολη και ασφαλής λύση που οι παίκτες προτιμούν όλο και περισσότερο. Σε χρηστικό επίπεδο, αξίζει να αναφέρουμε ότι η πλατφόρμα παρέχει μια πολύ ελαφριά και εύκολη εφαρμογή για διαχείριση του λογαριασμού σας και των χρημάτων σας από το κινητό. Επιπλέον, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, η εταιρεία διαθέτει και ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης για πιο εύκολη επικοινωνία.

Επίσης, με τη δυνατότητα έκδοσης κάρτας Mastercard, όλοι οι κάτοχοι έχουν τη δυνατότητα άμεσης ανάληψης χρημάτων από ΑΤΜ με προμήθεια κάτω από 2%, ενώ μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την κάρτα για αγορές σε φυσικά ή online καταστήματα. Εδώ να σημειώσουμε πως η κάρτα δεν παρέχεται δωρεάν και έχει ένα τέλος χρήσης το οποίο ανέρχεται στα 10€ το χρόνο.

Παρόλα αυτά, η απόκτηση ενός ηλεκτρονικού πορτοφολιού για αυτούς που ασχολούνται με το online στοίχημα αποτελεί μονόδρομος ώστε να κάνουν τις συναλλαγές τους πιο γρήγορες και με ασφάλεια. Από όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τα e-wallets που υπάρχουν, σίγουρα η Skrill είναι αυτή που ξεχωρίζει για τα χαρακτηριστικά της και τα πλεονεκτήματα της.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία ασιατικών στοιχημάτων