Ειδικα στοιχηματα μπασκετ

ειδικά στοιχήματα μπάσκετ

Τα ειδικά στοιχήματα μπάσκετ αποτελούν τη νέα «μόδα» στο στοίχημα μπάσκετ. Τα τελευταία χρόνια η τάση στο μπασκετικό στοίχημα είναι ολοένα και μεγαλύτερη προς τα Ειδικα στοιχηματα μπασκετ, τόσο των ομάδων, όσο και φυσικά των παικτών. Βλέπετε, οι στοιχηματικές εταιρίες σπάνια πλέον κάνουν «λάθη» στα παραδοσιακά σημεία νίκης ή πόντων στο μπάσκετ, ωστόσο στα ειδικα στοιχηματα μπασκετ δεν είναι διόλου απίθανο να βρει ο παίκτης στοιχηματικά λάθη και προφανώς αυτό λειτουργεί υπέρ του. Κοντολογίς, οι ευκαιρίες πλέον στα μπάσκετ ειδικά στοιχήματα είναι περισσότερες.

Ως ειδικά στοιχήματα μπάσκετ ορίζουμε και τα ειδικά στοιχήματα ομάδων (πόντοι ομάδων, εύστοχα τρίποντα ομάδων, ημίχρονα/τελικά κλπ), αλλά και τα ειδικα στοιχηματα μπασκετ παικτών (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ παίκτη και διάφορα ακόμα). Μάλιστα, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αντιληφθεί πως η τάση στο μπασκετικό στοίχημα είναι προς τα μπάσκετ ειδικά και γι’ αυτό συνεχώς εμπλουτίζουν τις λίστες τους με τα διαθέσιμα στοιχήματα και οι επιλογές πλέον είναι πολύ περισσότερες, με καινοτόμα special bets μπάσκετ όπως για παράδειγμα τα προσωπικά φάουλ ή τα κερδισμένα φάουλ κάποιου συγκεκριμένου παίκτη.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Ποια είναι τα ειδικα στοιχηματα μπασκετ

Το μπασκετικό στοίχημα δεν είναι τόσο «διάσημο» όσο το ποδοσφαιρικό και γι’ αυτό οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος δεν γνωρίζουν ακριβώς την ποικιλία που υπάρχει στα ειδικα στοιχηματα μπασκετ, καθώς γνωρίζουν αποκλειστικά τα «παραδοσιακά» bets, όπως για παράδειγμα η νίκη, το χάντικαπ και το βασικό σύνολο πόντων μπάσκετ ή αλλιώς over/under.

Παρακάτω θα αναλύσουμε ακριβώς ποια είναι τα διαθέσιμα ειδικα στοιχηματα μπασκετ και ο συγκεκριμένος οδηγός θα σας βοηθήσει να κάνετε τις επιλογές σας την επόμενη φορά που θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα ειδικά στοιχήματα μπάσκετ.

Ειδικά παικτών

ειδικα στοιχηματα μπασκετ

Τα ειδικα στοιχηματα μπασκετ παικτών έχουν φανατικό κοινό πλέον και ο βασικός λόγος είναι πως παρουσιάζουν πολλές ευκαιρίες για ταμείο. Οι στοιχηματικές εταιρίες δεν μπορούν να διαβάσουν το ίδιο καλά τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, επομένως το να κάνουν λάθη είναι ένα σενάριο πολύ πιθανό να συμβεί.

Μάλιστα, πλέον η ποικιλία στα ειδικα στοιχηματα μπασκετ για παίκτες είναι τεράστια, καθώς εκτός από πόντους, ριμπάουντ και ασίστ, μπορείτε να ποντάρετε ακόμα στα εύστοχα τρίποντα, τις προσωπικές βολές, ακόμα και τα προσωπικά φάουλ του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Ειδικά ομάδων

basketball

Τα ειδικα στοιχηματα μπασκετ για ομάδες επίσης προσφέρουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για ταμείο. Τα βασικότερα ειδικά στοιχήματα ομάδων στο μπάσκετ αφορούν τους πόντους που θα πετύχει η κάθε ομάδα, ωστόσο η ποικιλία είναι αρκετά μεγάλη, καθώς μπορείτε να ποντάρετε στα τρίποντα των ομάδων, τα ριμπάουντ, τα λάθη, ακόμα και στο πόσες ασίστ θα μοιράσουν συνολικά.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Αγορές περιόδου

basketball

Οι αγορές περιόδου είναι αρκετά δημοφιλείς αγορές στα ειδικα στοιχηματα μπασκετ. Οι παίκτες μπορούν να προβλέψουν την ομάδα που θα νικήσει την περίοδο (όποια από τις 4 επιλέξετε), τους συνολικούς πόντους που θα σημειωθούν σε μια περίοδο, ενώ μπορούν να ποντάρουν και στο χάντικαπ των ομάδων. Οι συγκεκριμένες αγορές επίσης κρύβουν πολλές ευκαιρίες για κέρδος σε περίπτωση που μπορείτε να εκτιμήσετε σωστά την πορεία των δύο αντιπάλων μέσα στα 40 αγωνιστικά λεπτά.

Αγορές ημιχρόνου

Ειδικά στοιχήματα μπάσκετ

Οι αγορές ημιχρόνου στα ειδικα στοιχηματα μπασκετ μοιάζουν αρκετά με τις αγορές περιόδου. Η διαφορά είναι πως ο παίκτης καλείται να προβλέψει τους συνολικούς πόντους, τον νικητή ή την ομάδα που θα υπερασπιστεί το χάντικαπ σε ένα 20λεπτο και όχι σε μια περίοδο συγκεκριμένα. Το γεγονός ότι είναι 20 -αγωνιστικά- λεπτά αντί για 10 αρέσει σε περισσότερους, καθώς υπάρχει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο να επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή τους και οι διαφορές στις αποδόσεις συγκριτικά με τις αγορές ημιχρόνου δεν είναι μεγάλες.

Περιθώριο νίκης

basketball

Στα ειδικα στοιχηματα μπασκετ θα βρείτε και το περιθώριο νίκης, το οποίο μπορείτε να το ποντάρετε είτε μόνο είτε «στηρίζοντας» μια ομάδα συγκεκριμένα. Τι εννοούμε; Μπορείτε είτε να ποντάρετε εύρος νίκης 1 έως 5 πόντους, 6 έως 10 πόντους κλπ και να θέλετε απλώς μια από τις δύο ομάδες να κερδίσει με τη συγκεκριμένη διαφορά είτε να ποντάρετε -για παράδειγμα- στο 1 έως 5 πόντοι αλλά για μια ομάδα συγκεκριμένα. Προφανώς στη δεύτερη περίπτωση οι αποδόσεις είναι μεγαλύτερες, καθώς εκτός από την τελική διαφορά καλείστε να προβλέψετε και την ομάδα που θα φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Ημίχρονο/τελικό

basketball

Το «ημίχρονο/τελικό» είναι ένα από τα δημοφιλή ειδικα στοιχηματα μπασκετ, το οποίο είναι γνωστό λόγω και της δημοτικότητάς του στο ποδοσφαιρικό στοίχημα. Δεν διαφέρει σε κάτι με το ποδόσφαιρο, μπορείτε να ποντάρετε σε επιλογές όπως το 1/Χ ή Χ/2, με την διαφορά που υπάρχει συγκριτικά με το ποδόσφαιρο να είναι στις αποδόσεις, καθώς όπου «εμπλέκεται» το Χ (ισοπαλία), οι αποδόσεις είναι πολύ μεγαλύτερες στο μπασκετικό στοίχημα.

Άλλα ειδικα στοιχηματα μπασκετ

basketball

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αντιληφθεί το γεγονός πως όλο και περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος αρέσκονται στο να ποντάρουν στα ειδικα στοιχηματα μπασκετ και γι’ αυτό παράγουν συνεχώς νέα μπασκετικά ειδικά στοιχήματα. Στην κατηγορία «άλλα ειδικα στοιχηματα μπασκετ» μπορείτε να βρείτε επιλογές όπως για παράδειγμα αν θα είναι εύστοχο ή όχι το πρώτο σουτ κάποιου συγκεκριμένου παίκτη ή ακόμα και τι θα είναι το πρώτο πράγματα που θα κάνει ένας συγκεκριμένος παίκτης (πχ να σκοράρει, να πάρει ριμπάουντ ή να κάνει λάθος).

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Live betting με ειδικα στοιχηματα μπασκετ

Ειδικά στοιχήματα μπάσκετ

Το live betting (live στοίχημα μπάσκετ) αποτελεί πλέον πολύ σημαντικό μερίδιο του τζίρου των στοιχηματικών εταιριών, επομένως κάθε νέο «τρεντ», προσαρμόζεται και εκεί. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά με τα ειδικά στοιχήματα μπάσκετ, τα οποία είναι διαθέσιμα για ποντάρισμα και στο ζωντανό στοίχημα.

Over/under και χάντικαπ περιόδου και ημιχρόνων, fast bets για το ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη τους 10 ή τους 20 πόντους, αλλά και ειδικά παικτών! Όλα τα παραπάνω ειδικα στοιχηματα μπασκετ είναι διαθέσιμα για ποντάρισμα στο live betting μπάσκετ, συνεπώς οι ευκαιρίες για ταμείο και κέρδος είναι ακόμα περισσότερες, καθώς θα μπορείτε να έχετε και μια εικόνα από την εξέλιξη του αγώνα.

Τα καλύτερα ειδικα στοιχηματα μπασκετ για το NBA

Ειδικά στοιχήματα μπάσκετ

Το NBA αποτελεί το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη και γι’ αυτό οι στοιχηματικές εταιρίες το φροντίζουν ακόμα περισσότερο όσον αφορά τα ειδικα στοιχηματα μπασκετ (ειδικά στοιχήματα NBA). Στον «μαγικό κόσμο» του NBA μπορείτε να… κάνετε παιχνίδι με όλα τα διαθέσιμα ειδικά στοιχήματα μπάσκετ για πόντους, χάντικαπ, ημίχρονα/τελικά, περιόδους.

Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα στα ειδικα στοιχηματα μπασκετ και μια πλούσια λίστα με ειδικά στοιχήματα παικτών, στα οποία μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε πόσους πόντους θα σκοράρει κάποιος παίκτης, πόσα τρίποντα εύστοχα θα έχει, ακόμα και πόσα φάουλ θα κάνει ή πόσες βολές θα πετύχει! Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε υπάρχει διαθέσιμο στα μπάσκετ ειδικά για το NBA.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Τα κορυφαία ειδικα στοιχηματα μπασκετ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ειδικά στοιχήματα μπάσκετ

Η EuroLeague (Ευρωλίγκα), αποτελεί το δεύτερο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι bookmakers φροντίζουν ούτως ώστε να προσφέρουν σε κάθε αγώνα μια πλούσια λίστα από ειδικά στοιχήματα μπάσκετ.

Μπάσκετ ειδικά στοιχήματα παικτών, πόντων, ομάδων, χάντικαπ, ημιχρόνων ή περιόδων είναι διαθέσιμα σε όλες τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ, όπως η EuroLeague, το EuroCup, το Basketball Champions League και τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία, Γερμανία και Γαλλία. Μετά τα ειδικά στοιχήματα NBA, πολλές ευκαιρίες για ταμείο και κέρδος προσφέρουν και special bets στις ευρωπαϊκές λίγκες.

Πως θα βγάλεις κέρδος με ειδικα στοιχηματα μπασκετ

Basketball PNG Clipart 842

Τα ειδικά στοιχήματα μπάσκετ κρύβουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για κέρδος και στο σημείο αυτό μπορείς να διαβάσεις ορισμένα tips για το πως ακριβώς θα βγάλεις κέρδος. Η πρώτη συμβουλή είναι να κατεβάζετε ή να ανεβάζετε (ανάλογα με το αν θέλετε να πάτε στο under ή στο over) τα όρια των στοιχηματικών εταιριών, οι οποίοι πλέον διαβάζουν πολύ καλά τους αγώνες και δεν κάνουν εύκολα λάθη. Αν, όμως, «παίξετε» με τα όρια στα μπάσκετ ειδικά στοιχήματα, θα βρείτε δυνατά σημεία.

Από εκεί και πέρα και στα ειδικά στοιχήματα μπάσκετ πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το ρεπορτάζ για να βγάλετε κέρδος. Αν για παράδειγμα ένας παίκτης δεν παίξει, σημαίνει πως ένας άλλος θα πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής και περισσότερα σουτ. Σε περίπτωση που αυτό αργήσουν να το αντιληφθούν οι bookmakers ή δεν το εκτιμήσουν σωστά, εσείς μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε υπέρ σας και να βγάλετε σημαντικό κέρδος.

Τέλος, αξίζει να ποντάρετε σε παίκτες που έχουν χαμηλό όριο, αλλά που πιστεύετε πως θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Τι εννοούμε; Αν ένας παίκτης περιμένετε πως θα μείνει στο παρκέ περί τα 20 λεπτά, δεν είναι, όμως, το πρώτο «βιολί» και οι στοιχηματικές εταιρίες των προσφέρουν στους 4,5 πόντους ή τα 2,5 ριμπάουντ, αξίζει να πάτε στο over, καθώς θα πάρει κάποια σουτ και μπορεί να σας πληρώσει.

Σίγουρα είναι μια τακτική που μπορεί να σας αποφέρει περισσότερο και πιο εύκολο κέρδος από το να πάτε σε παίκτες με όρια 15,5 -για παράδειγμα- πόντων. Σημειώστε επίσης πως η συγκεκριμένη τακτική είναι πιο αποδοτική στα ειδικά στοιχήματα NBA όπου ο αγώνας είναι 48 λεπτά αντί για 40 και οι παίκτες γεμίζουν πιο εύκολα τη στατιστική τους με ριμπάουντ και ασίστ.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων