Arbitrage ποδόσφαιρο

arbitrage ποδόσφαιρο

Όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως το ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι τζόγος. Κάθε ποντάρισμα και κάθε δελτίο που τοποθετούμε έχει και το ανάλογο ρίσκο, κάνοντας την επιτυχία μας σε μεγάλο βαθμό να βασίζεται και στην τύχη. Πως θα ήταν όμως αν υπήρχε ένας τρόπος να εξασφαλίσουμε τα κέρδη μας από οποιοδήποτε ποντάρισμα, χωρίς να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του αγώνα που έχουμε επιλέξει;

Αυτός ο τρόπος υπάρχει και μάλιστα τον χρησιμοποιούν πολλοί παίκτες παγκοσμίως. Το sure betting ή αλλιώς arbitrage ποδόσφαιρο, είναι μία μέθοδος στοιχηματισμού η οποία υπόσχεται αυτό που περιγράψαμε προηγουμένως. Σίγουρα κέρδη ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα στον οποίο έχουμε ποντάρει. Πως μπορεί όμως αυτό να είναι εφικτό και να το δέχονται οι εταιρίες στοιχήματος;

Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση θα δοθεί στις παρακάτω παραγράφους αυτού του κειμένου του Bet-Prognostika.com. Θα δούμε πως λειτουργεί ακριβώς αυτός τρόπος στοιχηματισμού, τι εργαλεία πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για τον πετύχουμε, όπως και αν μπορεί να βρει εφαρμογή το arbitrage ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Τι είναι το arbitrage ποδόσφαιρο και πως λειτουργεί

Arbitrage ποδόσφαιρο

Το arbitrage ποδόσφαιρο σημαίνει σίγουρο κέρδος, χωρίς να μας νοιάζει το αποτέλεσμα της επιλογής μας. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να καλύψουμε από μεριάς μας όλα τα πιθανά αποτελέσματα της αναμέτρησης. Αν και στο ποδόσφαιρο αυτό είναι εφικτό, παρόλο που πρόκειται για σπορ με τρία πιθανά αποτελέσματα (1Χ2), είναι καλύτερα να προτιμήσουμε αγορές που περιλαμβάνουν δύο πιθανές καταλήξεις. Τέτοιες αγορές είναι το over/under, το goal/no goal, το draw no bet κλπ.

Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε, είναι να ανοίξουμε λογαριασμό σε όσες περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες γίνεται. Αυτό θα μας βοηθήσει να βρούμε τις αποδόσεις που χρειαζόμαστε, ώστε το sure bet μας να είναι πιθανό. Έχοντας λογαριασμό μόνο σε μια εταιρία δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο, καθώς οι γκανιότες των bookies είναι υπολογισμένες έτσι ώστε να το αποτρέπουν.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Τέλος, θα χρειαστούμε ένα εργαλείο που θα υπολογίσει για εμάς τις αποδόσεις αλλά και το ποντάρισμα που θα πρέπει να τοποθετήσουμε. To εργαλείο που θα χρειαστούμε λέγεται calculator arbitrage ποδόσφαιρο, και μπορούμε να βρούμε εύκολα ένα απλά με μια αναζήτηση στο ίντερνετ. Πρόκειται για προγράμματα που τρέχουν απευθείας μέσω ιστοσελίδας, οπότε δεν χρειάζονται εγκατάσταση ή κάποιου είδους πληρωμής.

Έστω ότι ακολουθήσαμε τα παραπάνω βήματα και είμαστε έτοιμοι για το πρώτο μας arbitrage ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε; Ας το δούμε καλύτερα με ένα παράδειγμα ώστε να γίνει πιο εύκολα κατανοητό. Στον αγώνα Ρόμα – Γιουβέντους, συγκρίνουμε τις αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται το over/under 2.5 γκολ στις στοιχηματικές εταιρίες.

Στην πρώτη εταιρία, ας πούμε για παράδειγμα στη Stoiximan, βλέπουμε ότι το over/under προσφέρεται με αποδόσεις 1.90-2.10, ενώ στο δεύτερη εταιρία, για παράδειγμα στη Novibet, οι αποδόσεις είναι 1.70-2.30. Σε αυτή την περίπτωση, αν ελέγξουμε τις τιμές αυτές με έναν sure bet calculator, θα δούμε ότι το over στη πρώτη εταιρία (1.90) και το under στη δεύτερη εταιρία (2.30) μας δίνουν τη δυνατότητα για ένα σίγουρο στοίχημα.

Επίσης, ο calculator θα μας δείξει και το ακριβές ποντάρισμα που θα πρέπει να τοποθετήσουμε. Αν για παράδειγμα, το συνολικό μας ποντάρισμα είναι 500 ευρώ, τότε θα πρέπει να ποντάρουμε 273.81 ευρώ στο over και 226.19 ευρώ στο under. Με αυτόν τον τρόπο, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα και το σύνολο των γκολ, το σίγουρο κέρδος μας θα είναι 20.24 ευρώ.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Πως θα βγάλω κέρδος με arbitrage ποδόσφαιρο στην Ελλαδα;

no goal

Η αλήθεια είναι ότι το ποσοστό κέρδους μπορεί να φαντάζει μικρό. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα σίγουρο κέρδος χωρίς κάποιο ρίσκο. Πως όμως θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αποτελεσματικότερα το arbitrage ποδόσφαιρο; Οι ευκαιρίες που θα μας δοθούν δεν είναι πολλές αλλά υπάρχουν και εξαρτάται από εμάς να τις βρούμε γρήγορα και να τις εκμεταλλευτούμε.

Συνήθως τέτοιες ευκαιρίες παρουσιάζονται πιο συχνά σε αγώνες μικρότερων πρωταθλημάτων και διοργανώσεων. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές εταιρίες δεν είναι τόσο καλά ενημερωμένες όσον αφορά τις μικρές κατηγορίες ή τα άσημα πρωταθλήματα. Έτσι, η διαφορά που μπορεί να έχει ο ένας bookmaker με τον άλλον στις αποδόσεις μπορεί να είναι μεγαλύτερη.

Οι sure bet calculators μπορούν να υπολογίσουν και αποδόσεις τριών αποτελεσμάτων. Για παράδειγμα, υπάρχει περίπτωση να βρούμε αποδόσεις που να προσφέρουν sure bet μεταξύ των 1Χ2, σε δύο ή τρεις διαφορετικούς bookies. Ωστόσο, επειδή είναι πιο σπάνιο και αρκετά χρονοβόρο, θα ήταν προτιμότερο να διαλέγουμε αγορές όπου τα πιθανά αποτελέσματα είναι δύο.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

arbitrage ποδόσφαιρο

Μπορούμε να πούμε ότι το arbitrage ποδόσφαιρο ευδοκιμεί ιδιαίτερα στο live στοίχημα. Επειδή σε μια ζωντανή αναμέτρηση οι αποδόσεις αλλάζουν συνέχεια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρούμε ευκαιρίες για arbitrage μεταξύ των bookies λόγω κακών υπολογισμών των αποδόσεων από μέρους τους. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είμαστε γρήγοροι ώστε να εκμεταλλευτούμε κάποιο ενδεχόμενο λάθος.

Είναι σημαντικό να ανοίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους στοιχηματικούς λογαριασμούς μπορούμε με όλους τους διαθέσιμους bookmakers. Όσες περισσότερες αποδόσεις μπορούμε να συγκρίνουμε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να βρούμε μια ευκαιρία για sure betting. Επίσης, με τη βοήθεια ενός calculator arbitrage ποδόσφαιρο, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι κάποια ευκαιρία θα παρουσιαστεί, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Πως θα με βοηθήσει ένα calculator για arbitrage ποδόσφαιρο

arbitrage ποδόσφαιρο

Για να πετύχουμε το arbitrage ποδόσφαιρο, η χρήση ενός sure bet calculator είναι απαραίτητη. Οι μαθηματικές πράξεις που χρειάζονται για να δούμε εάν δύο αποδόσεις παρουσιάζουν ευκαιρία για arbitrage μπορούν να γίνουν και από εμάς. Ωστόσο αυτό μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρο και υπάρχει η πιθανότητα πάντα να κάνουμε κάποιο λάθος στους υπολογισμούς μας. Χρησιμοποιώντας όμως έναν sure bet calculator, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι δεν κάνουμε κάποιο λάθος και κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο.

Ειδικά σε live αναμετρήσεις, η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο λόγω των διαρκών αλλαγών των αποδόσεων. Έτσι, το sure bet calculator δεν θα έπρεπε να παραβλέπεται σε καμία περίπτωση αν θέλουμε να βγάλουμε σίγουρο κέρδος. Όμως για να καταφέρουμε να κερδίσουμε με arbitrage ποδόσφαιρο, οι αποδόσεις δεν είναι το μόνο σημαντικό πράγμα που πρέπει να υπολογίσουμε.

Ο calculator, εκτός από το μας δείξει αν οι αποδόσεις είναι σωστές για σίγουρο κέρδος, υπολογίζει και το ακριβές ποντάρισμα που πρέπει να τοποθετήσουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συμπληρώσουμε στο πρόγραμμα το συνολικό ποντάρισμα που επιθυμούμε, και αυτό θα μας το μοιράσει ανάλογα με τις αποδόσεις που έχουμε βρει. Με αυτόν τον τρόπο, το arbitrage ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μπορεί να είναι εφικτό και κερδοφόρο.

greek flag

GR

 • Σούπερ προσφορές*
 • Bet-Builder
 • Κορυφαίες αποκλειστικές προσφορές για κινητά

quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα
 • Καταθέσεις από 5 ευρώ
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Χωρίς φορολογία στα κέρδη
 • Ταχύτατες και δωρεάν αναλήψεις
 • Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Pulse bet
 • Μεγάλη γκάμα προσφορών*
 • 30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Χαμηλή γκανιότα στις μεγάλες λίγκες
 • Live Streaming & Partial Cash Out*
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Auto/Partial Cashout
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα