Στοίχημα με sure bets

sure bets

Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το στοίχημα έχουμε σκεφτεί την ιδανική συνθήκη. Να ποντάρουμε σε έναν αγώνα και να κερδίσουμε ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Να έχουμε δηλαδή μια σίγουρη νίκη στο τσεπάκι μας. Υπάρχει όμως κάποια βάση σε αυτό ή είναι ένα ουτοπικό προϊόν της φαντασίας μας;

Το sure betting υπάρχει σαν όρος και είναι πολλοί αυτοί που το χρησιμοποιούνε ή μάλλον, για να είμαστε πιο σωστοί, το ψάχνουνε. Η αλήθεια είναι ότι τα sure bets στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένα, καθώς για να επιτευχθεί ένα τέτοιο στοίχημα χρειάζεται να έχεις πρόσβαση σε στοιχηματικές εταιρίες και σε ανταλλακτήρια, μόνο που τα τελευταία δεν δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.

Παρόλα αυτά, δεν είναι κάτι ακατόρθωτο και εφόσον έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και παρακολουθούμε τις αποδόσεις, υπάρχει περίπτωση να βρούμε μια ευκαιρία για ένα σίγουρο στοίχημα. Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com θα δούμε τι είναι και πως λειτουργούν τα sure bets, αν γίνεται να εφαρμοστεί μια τέτοια στρατηγική στην Ελλάδα, καθώς και τι εργαλεία θα χρειαστούμε για να εξασφαλίσουμε σίγουρο κέρδος.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι είναι το sure betting και πως λειτουργεί

sure bets

Τα sure bets ενδεχομένως να είναι πιο γνωστά με τον όρο “arbitrage”. Πρόκειται για στοιχήματα στα οποία ποντάρουμε όλα τα πιθανά αποτελέσματα μιας αναμέτρησης ώστε να εξασφαλίσουμε σίγουρο κέρδος. Συνήθως αυτή η στρατηγική εφαρμόζεται σε αγώνες με δύο πιθανά αποτελέσματα αλλά δεν είναι σπάνιο να το δούμε και σε αγώνα τριών αποτελεσμάτων (1Χ2).

Πως μπορεί όμως να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Τα sure bets στην Ελλάδα μπορούν να βρεθούν ψάχνοντας τις αποδόσεις μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών. Γι αυτόν τον λόγο είναι προτιμότερο να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους λογαριασμούς σε στοιχηματικές εταιρίες για να συγκρίνουμε αποδόσεις και να μπορούμε να αντιληφθούμε άμεσα τέτοιες περιπτώσεις.

Οι ευκαιρίες για arbitrage δημιουργούνται όταν δύο στοιχηματικές εταιρίες έχουν διαφορετική άποψη ως προς το πιο πιθανό σημείο μιας αγοράς. Έτσι, υπάρχουν φορές που θα δούμε μεγάλη διαφορά μεταξύ των προσφερόμενων αποδόσεων, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται μια ευκαιρία που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων

Ας δούμε ένα παράδειγμα για να το καταλάβουμε πιο εύκολα. Σε έναν υποθετικό αγώνα Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ, η πρώτη στοιχηματική εταιρία, π.χ η Novibet, έχει το over 2,5 goal σε απόδοση 1,98, ενώ την ίδια στιγμή σε μια άλλη στοιχηματική εταιρία, για παράδειγμα το Pamestoixima.gr το under 2,5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2,15. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε μια ξεκάθαρη ευκαιρία για σίγουρο κέρδος, αφού ποντάροντας 104,12 ευρώ στο over και 95,88 ευρώ στο under, έχουμε μια σίγουρη νίκη με κέρδος 6,15 ευρώ.

Παρόλο που τα παραπάνω ποσά είναι υποθετικά, μας δείχνουν ακριβώς πως λειτουργεί το sure betting. Για να δούμε όμως αν ένα σετ αποδόσεων προσφέρεται για σίγουρο κέρδος, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα sure bets calculator. Πρόκειται για online προγράμματα τα οποία βρίσκονται πολύ εύκολα στο internet και μας βοηθάνε με τους απαραίτητους υπολογισμούς των αποδόσεων και του πονταρίσματος που πρέπει να τοποθετήσουμε.

Ο calculator μπορεί να μας βοηθήσει ακόμα και αν η αναμέτρηση που έχουμε επιλέξει έχει τρία πιθανά αποτελέσματα. Πάντως αυτές οι περιπτώσεις είναι πιο σπάνιες και χρειάζεται αρκετό ψάξιμο προκειμένου να βρούμε κάποια. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι συνήθως οι περιπτώσεις arbitrage, εφόσον παρουσιαστούν, έχουν χαμηλό ποσοστό κέρδους. Συνήθως αυτό κυμαίνεται περίπου στο 3-4% του πονταρίσματος μας.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Πως θα βγάλω κέρδος με sure bets στην Ελλαδα;

sure bets

Όπως αναφέραμε και πριν, για να βρούμε ευκαιρίες sure betting θα πρέπει να έχουμε λογαριασμό σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες. Έτσι λοιπόν, είναι απαραίτητο να ανοίξουμε λογαριασμό σε όλες τις Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες που είναι διαθέσιμες στην χώρα μας. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να συγκρίνουμε αποδόσεις μεταξύ τους και θα έχουμε πρόσβαση σε πάρα πολλούς αγώνες.

Από εκεί και έπειτα, είναι καλύτερο να επικεντρωθούμε σε αγορές με δύο πιθανά αποτελέσματα. Τέτοιες αγορές είναι το over/under, το goal/no goal, ακόμα και οι διπλές ευκαιρίες (1Χ/2, 1/Χ2, 12/Χ). Όποια αγορά μπορεί να μας δώσει με δύο αποτελέσματα όλες τις πιθανές εκβάσεις του αγώνα, είναι άξια ελέγχου.

Εάν θέλουμε να βρούμε sure bets, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις live αναμετρήσεις. Ειδικά στους ζωντανούς αγώνες, οι πιθανότητες να βρούμε συμβατές αποδόσεις για arbitrage είναι ακόμη περισσότερες αφού πρόκειται για γεγονότα που αλλάζουν εκείνη τη στιγμή. Οπότε ένα πιθανό λάθος σε μια απόδοση είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή και να διορθωθεί άμεσα από τον πάροχο.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

sure bets

Πάντως το live στοίχημα θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού με την γρήγορη εναλλαγή των αποδόσεων, μπορεί να μην γίνει δεκτό κάποιο ποντάρισμα μας την στιγμή που το θέλουμε και τελικά να βγούμε χαμένοι. Θα πρέπει να είμαστε σχετικά γρήγοροι με τις αποφάσεις μας και τα πονταρίσματα μας για να γλυτώσουμε τέτοιες καταστάσεις.

Αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο section που είναι πιο πιθανό να βρούμε ευκαιρίες για arbitrage, αυτό είναι οι αγώνες των πιο χαμηλών κατηγοριών. Για παράδειγμα, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να υπάρχει απόσταση μεταξύ των αποδόσεων στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, παρά σε έναν αγώνα Champions League. Συνήθως αυτό συμβαίνει επειδή στις πιο μικρές κατηγορίες οι πάροχοι δεν έχουν τόσο καλό και γρήγορο feedback, οπότε είναι πιο επιρρεπής σε μια ενδεχομένως λανθασμένη απόδοση ενός σημείου.

Φυσικά όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να γίνονται με τη βοήθεια ενός sure bets calculator για να επιβεβαιώσουμε ότι οι αποδόσεις που βρήκαμε προσφέρονται για arbitrage.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Πως θα με βοηθήσει ένα sure bets calculator

sure bets

Η χρήση ενος calculator για sure betting είναι αρκετά απλή. Καταρχάς να πούμε ότι στο internet δεν υπάρχει μόνο ένας calculator, αλλά πολλοί που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Αυτή είναι να κάνουν τους απαραίτητους υπολογισμούς ώστε να δούμε αν το σετ αποδόσεων που βρήκαμε είναι συμβατό για arbitrage.

Στον calculator θα πρέπει να διαλέξουμε αν μας ενδιαφέρει να εισάγουμε δύο ή τρεις αποδόσεις. Αφού εισάγουμε το σετ αποδόσεων από τον αγώνα που μας ενδιαφέρει, πρέπει να συμπληρώσουμε και το συνολικό ποντάρισμα που μας ενδιαφέρει να τοποθετήσουμε. Έπειτα και αφού ο calculator έχει τα παραπάνω στοιχεία στην διάθεση του, θα μας δείξει πόσα χρήματα θα πρέπει να ποντάρουμε σε κάθε απόδοση για να βγούμε σίγουρα κερδισμένοι.

Είναι πολύ απλό πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσει κάποιος και απαραίτητο αν θέλουμε να βρούμε αγώνες με sure bets. Ο calculator υπολογίζει επίσης και το πιθανό κέρδος που θα έχουμε εφόσον εφαρμόσουμε τα ποσά που μας δίνει για ποντάρισμα. Προκειμένου να βρούμε sure bets στην Ελλάδα, η χρήση ενός arbitrage calculator θα μας κερδίσει πολύ χρόνο και θα μας γλυτώσει από περιττές πράξεις που σε κάθε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να κάνουμε μόνοι μας.

greek flag

GR

 • Σούπερ προσφορές*
 • Bet-Builder
 • Κορυφαίες αποκλειστικές προσφορές για κινητά

quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα
 • Καταθέσεις από 5 ευρώ
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Χωρίς φορολογία στα κέρδη
 • Ταχύτατες και δωρεάν αναλήψεις
 • Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Pulse bet
 • Μεγάλη γκάμα προσφορών*
 • 30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Χαμηλή γκανιότα στις μεγάλες λίγκες
 • Live Streaming & Partial Cash Out*
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Auto/Partial Cashout
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα