Arbitrage μπάσκετ

arbitrage μπάσκετ

Ένα από τα καλύτερα αθλήματα για σίγουρο κέρδος στο στοίχημα είναι το μπάσκετ. Χρησιμοποιείται από πάρα πολλούς παίκτες ανά τον κόσμο και αποτελεί ιδανική αγορά γι αυτούς που θέλουν να ποντάρουν χωρίς ρίσκο και να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους. Όμως τι ακριβώς είναι το arbitrage μπάσκετ;

Αν θέλουμε να το πούμε με απλά λόγια, είναι το στοίχημα το οποίο, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που έχουμε ποντάρει, θα μας αποφέρει σίγουρο κέρδος χωρίς ρίσκο. Γνωστό και ως sure betting ή arbing, το arbitrage μπάσκετ στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένο όσο στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, πρόκειται για μια στρατηγική η οποία μπορεί να εφαρμοστεί κάλλιστα και στην χώρα μας, από προχωρημένους αλλά και από αρχάριους παίκτες.

Στις παρακάτω παραγράφους σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika.com θα δούμε τι ακριβώς είναι το arbitrage μπάσκετ και με πιο τρόπο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Επιπλέον θα μάθουμε τρόπους ώστε να βγάλουμε πιο εύκολα κέρδος βρίσκοντας στοιχηματικές ευκαιρίες για sure bets, αλλά και τι προγράμματα θα χρειαστούμε ώστε να κάνουμε την υπόθεση arbing πιο εύκολη.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Τι είναι το arbitrage μπάσκετ και πως λειτουργεί

Arbitrage μπάσκετ

Προκειμένου να δούμε τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί η στρατηγική του arbitrage μπάσκετ, θα πρέπει να καταλάβουμε τον όρο και τι σημαίνει. Πρόκειται για το στοίχημα, στο οποίο ποντάρουμε σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός αγώνα ώστε να κερδίσουμε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί μόνο σε μια στοιχηματική εταιρεία, καθώς οι αποδόσεις ορίζονται με τέτοιο τρόπο από τους bookmakers ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα σίγουρου κέρδους από τον παίκτη. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι που το sure betting μπορεί να εφαρμοστεί κάπως διαφορετικά.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε λογαριασμό σε όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές εταιρίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουμε να βρούμε τις αποδόσεις που θα μας επιτρέψουν να τοποθετήσουμε ένα sure bet. Όμως θα χρειαστούμε και κάτι επιπλέον για το πετύχουμε αυτό.

Απαραίτητο εργαλείο για την επιτυχία αυτής της στρατηγικής είναι ένας arbitrage calculator. Στο arbitrage μπάσκετ ειδικά, οι παίκτες το χρησιμοποιούν κατά κόρον καθώς είναι ένας σίγουρος τρόπος για την εύρεση τέτοιων στοιχηματικών ευκαιριών. Επίσης, το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπολογίζει και το ακριβές ποσό που θα πρέπει να πονταριστεί σε κάθε σημείο ώστε να έχουμε το μέγιστο σίγουρο κέρδος.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Ας δούμε όμως πως θα εφαρμόσουμε όλα τα παραπάνω σε ένα παράδειγμα με arbitrage μπάσκετ στην Ελλάδα. Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι το μπάσκετ είναι ιδανικό για sure betting, επειδή είναι άθλημα το οποίο έχει δύο πιθανά αποτελέσματα. Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο όπου τα πιθανά αποτελέσματα ενός αγώνα είναι τρία (1Χ2), στο μπάσκετ έχουμε μόνο νίκη γηπεδούχου ή νίκη φιλοξενούμενου.

Ας υποθέσουμε λοιπόν, πως θέλουμε να ποντάρουμε στον αγώνα της Εφές ενάντια στη Μακάμπι. Κάνοντας την έρευνα μας μεταξύ των bookmakers, βρίσκουμε την απόδοση του άσου στο 1.60 και του διπλού στο 2.50 σε έναν από τους bookies, για παράδειγμα στην Winmasters.

Αντίστοιχα σε έναν δεύτερο bookmaker, για παράδειγμα στην Bet365 οι αποδόσεις για το συγκεκριμένο αγώνα είναι στο 1.40 για τη νίκη της Εφές, ενώ η νίκη της Μακάμπι προσφέρεται στο 3.05. Αν βάλουμε την απόδοση της Εφες από τον πρώτο bookie και την απόδοση της Μακάμπι από τον δεύτερο σε ένα sure bet calculator, θα δούμε μια ξεκάθαρη στοιχηματική ευκαιρία για arbing (1.60/3.05).

Τέλος, θα πρέπει να μάθουμε τα ποσά που θα πρέπει να ποντάρουμε σε αυτά τα δύο σημεία για να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Σε περίπτωση που το συνολικό μας ποντάρισμα θέλουμε να είναι στα 500 ευρώ, θα πρέπει να ποντάρουμε 327.96 ευρώ στο 1.60 του άσου και 172.04 ευρώ στο 3.05 του διπλού. Είναι ένας υπολογισμός που γίνεται και αυτός μέσα από το sure bet calculator. Έτσι, ανεξάρτητα από το ποιος θα επικρατήσει τελικά στην αναμέτρηση, εμείς έχουμε εξασφαλίσει ένα κέρδος της τάξης του 24.73 ευρώ.

Στη Novibet παίζεις με σούπερ ειδικά στοιχήματα

Πως θα βγάλω κέρδος με arbitrage μπάσκετ στην Ελλαδα;

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το μπάσκετ είναι ιδανικό για τέτοια πονταρίσματα, λόγω των μόνο δύο πιθανών αποτελεσμάτων της κάθε αναμέτρησης. ‘Ομως το arbitrage με μπάσκετ, μπορεί να επιτευχθεί και με άλλους τρόπους πέρα από το ποντάρισμα στο νικητή ενός αγώνα.

advantage

Στο μπάσκετ θα βρούμε πάρα πολλές αγορές δύο αποτελεσμάτων. Κάποια παραδείγματα είναι τα over/under σε πόντους (συνολικά στον αγώνα αλλα και ομαδικά), νίκη με handicap, πρώτος στους Χ πόντους, κλπ. Αυτό σημαίνει ότι στο arbitrage μπάσκετ, θα έχουμε πολλές περισσότερες πιθανότητες να βρούμε μια τέτοια στοιχηματική ευκαιρία από οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

advantage

Το live betting στο μπάσκετ κρύβει σημαντικό ρίσκο για μια τέτοια στρατηγική λόγω των συνεχών αλλαγών που υπάρχουν στις αποδόσεις. Παρόλα αυτα, δεν θα πρέπει να αποκλείουμε τους ζωντανούς αγώνες για στοιχηματισμό, καθώς μπορεί να παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες για arbing. Θα ήταν προτιμότερο να ποντάρουμε μεταξύ των διακοπών που υπάρχουν στους αγώνες (τάιμ άουτ, ημίχρονο, περίοδοι) όπου οι αποδόσεις παραμένουν σταθερές και έχουμε χρόνο να ελέγξουμε αν οι αποδόσεις που έχουμε βρει είναι οι σωστές για sure betting.

advantage

Επίσης δεν θα ήταν σωστό να αρκεστούμε σε 2-3 διαφορετικές στοιχηματικές εταιρίες για να βρούμε ένα sure bet. Η εγγραφή μας σε όλους τους διαθέσιμους bookmakers που υπάρχουν, θα μας δώσουν πολλές περισσότερες επιλογές και πιθανότητες, να βρούμε αποδόσεις που θα εξυπηρετήσουν το σκοπό μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την χρησιμοποίηση ενός calculator για arbitrage μπάσκετ, ώστε να είμαστε σίγουροι πριν τοποθετήσουμε το στοίχημα μας.

Παίζεις στοίχημα με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Πως θα με βοηθήσει ένα calculator για arbitrage μπάσκετ

arbitrage μπάσκετ

Οι sure bet calculators μπορούν να βρεθούν πολύ εύκολα στο internet. Είναι ελεύθερα προγράμματα τα οποία δεν χρειάζονται κατέβασμα ή εγκατάσταση καθώς τρέχουν απευθείας μέσα από τις ιστοσελίδες. Η επιτυχία που θα έχουμε στο arbitrage μπάσκετ, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη σωστή χρήση του προγράμματος. Γιατί όμως είναι τόσο απαραίτητος ένας sure bet calculator;

Το πιο σημαντικό είναι ότι θα μας γλυτώσει από χρονοβόρες διαδικασίες και πολύπλοκους υπολογισμούς, στους οποίους θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο λάθος. Έτσι, χρησιμοποιώντας έναν calculator, εξαλείφουμε την πιθανότητα λάθους και είμαστε σίγουροι για το στοίχημα μας.

Επιπλέον, ο υπολογισμός του πονταρίσματος είναι επίσης σημαντική διαδικασία ώστε να έχουμε σίγουρο κέρδος με arbitrage μπάσκετ. Σε περίπτωση που προσπαθήσουμε να κάνουμε τον υπολογισμό μόνοι μας, υπάρχει η πιθανότητα να κάνουμε κάποιο λάθος και να βγούμε χαμένοι από την όλη διαδικασία.

Συνοψίζοντας, η χρήση ενός arbitrage calculator κρίνεται απαραίτητη για το arbitrage μπάσκετ στην Ελλαδα. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συμπληρώσουμε τις αποδόσεις και το συνολικό ποντάρισμα που επιθυμούμε, προτού το πρόγραμμα μας εμφανίσει αν πρόκειται για sure bet ευκαιρία και τα ποσά που θα πρέπει να στοιχηματίσουμε.

greek flag

GR

 • Σούπερ προσφορές*
 • Bet-Builder
 • Κορυφαίες αποκλειστικές προσφορές για κινητά

quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα
 • Καταθέσεις από 5 ευρώ
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Χωρίς φορολογία στα κέρδη
 • Ταχύτατες και δωρεάν αναλήψεις
 • Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Pulse bet
 • Μεγάλη γκάμα προσφορών*
 • 30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Χαμηλή γκανιότα στις μεγάλες λίγκες
 • Live Streaming & Partial Cash Out*
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Auto/Partial Cashout
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα