Στοίχημα Under 2.5

under 2.5

Οι αγορές που βρίσκουμε στο ποδοσφαιρικό στοίχημα δεν είναι μόνο οι τυπικές που αφορούν τον τελικό νικητή ή αλλιώς γνωστό και ως 1Χ2. Το ποντάρισμα που βασίζεται στο σύνολο των γκολ είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και πολλές φορές προτιμάται από την επιλογή του νικητή ή της ισοπαλίας σε μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Ο πιο απλός λόγος που οι παίκτες το προτιμούν, είναι επειδή ο παίκτης έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης όταν ποντάρει σε ένα σημείο με over 2.5 ή under 2.5.

Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα στοίχημα δύο πιθανών αποτελεσμάτων σε αντίθεση με το 1Χ2 το οποίο έχει τρία πιθανά αποτελέσματα. Από τη μία πλευρά έχουμε ένα καθαρό ποσοστό 50% επιβεβαίωσης και από την άλλη 33% θεωρητικά, συν την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Το παραδοσιακό line του over/under είναι τα 2.5 γκολ. Βέβαια στο στοίχημα πλέον θα δούμε και άλλα όρια στο σύνολο τερμάτων, τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα με την εικόνα του ματς. Φυσικά αλλαγή στα όρια σημαίνει και αντίστοιχες διακυμάνσεις στην απόδοση, αλλά παράλληλα και στο ρίσκο της επιβεβαίωσης του σημείου. Σε αυτό το κείμενο θα μιλήσουμε για το στοίχημα με under, ίσως την λιγότερο επιθυμητή επιλογή από τις δύο (over/under).

Παρότι δεν προτιμάται ιδιαίτερα, μιας και είναι ενάντια στις… αρχές της ποδοσφαιρικής λογικής και ουσίας, που είναι το γκολ, το under 2.5 κρύβει στοιχηματικές ευκαιρίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χρήσιμες στρατηγικές για κέρδος. Οπότε μείνετε μαζί μας στον νέο οδηγό του Bet-Prognostika.com, για να δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε σε ένα τέτοιο στοίχημα καθώς και ποιες εναλλακτικές υπάρχουν ώστε να τις ενσωματώσουμε και αυτές στο παιχνίδι μας.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Τι είναι το Under 2.5

Under 2.5

Ας δούμε τι ακριβώς είναι το στοίχημα με under 2.5 γκολ σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο αριθμός 2.5 καθορίζει το όριο των τερμάτων που πρέπει να επιτευχθούν συνολικά σε έναν αγώνα για να είμαστε κερδισμένοι. Άρα όταν ποντάρουμε στο under 2.5 γκολ μιας αναμέτρησης, για να θεωρηθεί το δελτίο μας κερδισμένο θα πρέπει να επιτευχθούν το πολύ δύο γκολ και από τις δύο ομάδες συνολικά. Αν μπουν 3 γκολ ή περισσότερα, τότε το στοιχημά μας είναι χαμένο αφού θα έχουμε ξεπεράσει το όριο των δυόμιση γκολ.

Το στοίχημα με under είναι αρκετά απλό στην κατανόηση του και πρόκειται μία από τις βασικές επιλογές που κοιτάζουν οι παίκτες όταν φτιάχνουν το δελτίο τους. Συνήθως οι αποδόσεις που προσφέρει είναι αρκετά καλές, ανάλογα βέβαια την στοιχηματική εταιρία που προτιμάμε και την γκανιότα που αυτή προσφέρει.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Αρκετά καλές αποδόσεις όσον αφορά το under, θα βρούμε στη Stoiximan και στη Novibet. Η γκανιότα που θα βρούμε σε αυτές τις εταιρίες κυμαίνονται περίπου στο 4.5%, δίνοντας μας ικανοποιητικές τιμές. Αντιθέτως, υπάρχουν στοιχηματικές που η γκανιότα τους είναι πάνω από 5%, όπως η Bet365 και το Pamestoixima. Συγκεκριμένα οι τιμές της γκανιότας σε αυτές τις δύο εταιρίες μπορεί να φτάσει μέχρι και το 6% περίπου, κάνοντας το ποντάρισμα σε αυτές όχι και τόσο συμφέρον.

Πάντως σε αυτό τον τύπο στοιχήματος, την μικρότερη γκανιότα διαθέτει η Winmasters με ένα ποσοστό το οποίο κυμαίνεται περίπου στο 3%. Αναμενόμενα πρόκειται λοιπόν για μια εξαιρετική επιλογή, αν θέλετε να ποντάρετε σε σημεία με under 2.5.

Πως να κερδίσω με under 2.5 στοίχημα

under 2.5

Αφού είδαμε τι ακριβώς είναι το στοίχημα under 2.5 και ποιες εταιρίες δίνουν τις καλύτερες αποδόσεις, πάμε να σημειώσουμε τι θα πρέπει να προσέξουμε πριν κάνουμε την επιλογή μας.

Η φόρμα των ομάδων είναι από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κοιτάξουμε. Τα γκολ που πετυχαίνουν στις τελευταίες αναμετρήσεις θα μας δώσουν μια εικόνα εάν αξίζει να ποντάρουμε σε αυτές. Όπως είναι φυσικό, όσο λιγότερα γκολ έχουν πετύχει οι ομάδες, τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, κάποιες από αυτές λειτουργούν εντελώς διαφορετικά εντός και εκτός έδρας. Για παράδειγμα, υπάρχουν ομάδες όπου μπροστά στο κοινό τους είναι αρκετά επιθετικές και πετυχαίνουν τέρματα, ενώ μακριά από εκείνη παίζουν πιο συντηρητικά.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Η προϊστορία δύο ομάδων παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Υπάρχουν ζευγάρια όπου οι αναμετρήσεις τους δίνουν παραδοσιακά λίγα γκολ, καθώς πρόκειται για κλειστά παιχνίδια με σκληρά μαρκαρίσματα συνήθως ισοδύναμων ομάδων. Είναι και αυτό κάτι που θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας.

Επίσης, πολλές ομάδες βασίζουν το σκοράρισμα τους και την επιθετική τους λειτουργία σε συγκεκριμένους παίκτες. Πριν ποντάρουμε στο under 2.5 goal μιας αναμέτρησης, θα πρέπει να διαβάζουμε τα τελευταία νέα των ομάδων καθώς πιθανές απουσίες ή επιστροφές παικτών μπορεί να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα και το συνολικό αριθμό των γκολ.

Στρατηγική για under 2.5 goal

under 2.5

Ποια στρατηγική μπορούμε να ακολουθήσουμε για να βγούμε κερδισμένοι από το under 2.5 στο στοίχημα; Ένας καλός τρόπος θα ήταν να επικεντρωθούμε σε πρωταθλήματα και διοργανώσεις που συνήθως μπαίνουν λίγα γκολ. Το αντίθετο κοινώς από ότι όταν ψάχνουμε για over 2.5! Έχουμε περισσότερες πιθανότητες να βρούμε τέτοιες ευκαιρίες σε μικρότερα πρωταθλήματα και κατηγορίες, όπου οι ομάδες βασίζονται περισσότερο στη δύναμη, την τακτική και τη φυσική κατάσταση παρά στην τεχνική και το γρήγορο παιχνίδι με δημιουργία ευκαιριών.

Ακόμα, μπορούμε να συνδυάσουμε το under 2.5 με το live στοίχημα και τη δυνατότητα του cash out. Για παράδειγμα, εάν έχουμε επιλέξει μια αναμέτρηση για under δυόμιση και στο ημίχρονο το σκορ είναι 0-0, δεν θα πρέπει να διστάσουμε να κασάρουμε το όποιο κέρδος θα μας δίνει εκείνη τη στιγμή.

Εκτός από τα παραπάνω, μπορούμε να εφαρμόσουμε την συγκεκριμένη επιλογή σε μια στρατηγική τύπου martingale. Επειδή συνήθως η απόδοση του under κυμαίνεται κατά μέσο όρο πάνω από 2.00, μια τακτική με προοδευτικό ποντάρισμα και διπλασιασμό του πονταρίσματος μας κάθε φορά που χάνουμε όπως το martingale, μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά για ένα πλάνο μακροχρόνιου κέρδους.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Εναλλακτικοί τύποι στο στοίχημα under 2.5

Όπως αναφέραμε στην αρχή, to under 2.5 στο στοίχημα δεν είναι το μόνο όριο που θα βρούμε για να ποντάρουμε. Υπάρχουν και άλλες κλίμακες, κάποιες πιο εύκολες και άλλες πιο δύσκολες, όπου αναλογικά βέβαια αλλάζει και η απόδοσή τους. Ας δούμε κάποια σημεία από αυτά.

Under 3.5

advantage

Το under 3.5 θεωρητικά είναι πιο πιθανό σημείο από το under 2.5 goal καθώς μας δίνει το περιθώριο του ενός ακόμα γκολ το οποίο μπορεί να φανεί πολύτιμο σε πολλές περιπτώσεις. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αποδόσεις σε αυτό το σημείο είναι πιο μικρές από το under δυόμιση.

Under 1.5

advantage

Αντίστοιχα υπάρχει και το under 1.5, ένα σημείο σαφώς πιο δύσκολο αφού έχουμε περιθώριο να επιτευχθεί στον αγώνα μόλις ένα γκολ. Αν και οι αποδόσεις στο συγκεκριμένο σημείο είναι σχετικά μεγάλες, η επιλογή αυτή περιέχει αρκετό ρίσκο και θα ήταν προτιμότερο να το χρησιμοποιήσουμε σε κάποιο δελτίο με ζητούμενα για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες κέρδους.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων

Ασιατικά under

advantage

Τα ασιατικά under είναι μια ξεχωριστή κατηγορία, τα οποία προσφέρουν όμως ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Θα βρούμε και εδώ διάφορα όρια γκολ αλλά με τη διαφορά ότι μπορούν να συνδυαστούν. Για παράδειγμα, σε ένα Ασιατικό under μπορούμε να ποντάρουμε στην επιλογή 2.25.

Αυτό σημαίνει ότι ποντάρουμε ταυτόχρονα στο under 2.0 και στο under 2.5. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ότι εάν μπει ένα γκολ στην αναμέτρηση κερδίζουμε όλο το στοίχημα, ενώ αν μπουν δύο γκολ τότε μας επιστρέφεται το μισό από το συνολικό μας ποντάρισμα. Είναι μια καλή εναλλακτική επιλογή για το under 1.5 που είδαμε παραπάνω, καθώς μπορούμε να μετριάσουμε την ενδεχόμενη χασούρα μας ή να κερδίσουμε περισσότερα από το στοίχημα μας σε περίπτωση επιτυχίας.

greek flag

GR

 • Σούπερ προσφορές*
 • Bet-Builder
 • Κορυφαίες αποκλειστικές προσφορές για κινητά

quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα
 • Καταθέσεις από 5 ευρώ
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Χωρίς φορολογία στα κέρδη
 • Ταχύτατες και δωρεάν αναλήψεις
 • Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Pulse bet
 • Μεγάλη γκάμα προσφορών*
 • 30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Χαμηλή γκανιότα στις μεγάλες λίγκες
 • Live Streaming & Partial Cash Out*
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Auto/Partial Cashout
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα