Stoixima: Τα κορυφαία tips για κέρδος

stoixima

Ένα λάθος που κάνουμε πολλές φορές πριν παίξουμε stoixima, είναι να μην έχουμε μελετήσει αρκετά τα σημεία που έχουμε επιλέξει. Αυτό βέβαια είναι απόλυτα λογικό, μιας και δεν έχουμε όλοι τον απαραίτητο χρόνο ώστε να διαβάσουμε όλα τα στατιστικά που πρέπει και δεν έχουμε λάβει υπόψη μας όλες τις στοιχηματικές επιλογές που έχουμε στη διάθεση μας.

Αυτό μπορεί να διορθωθεί πολύ εύκολα ακολουθώντας κάποια συγκεκριμένα tips ή ακόμα καλύτερα, αν διαβάζουμε τις protaseis stoixima που θα βρούμε στο bet-prognostika. Οι τιπστερ του site βγάζουν καθημερινά κορυφαία προγνωστικά, αναλύοντας όλο τον κουπόνι και προσφέροντας μας εξαιρετικές επιλογές για να παίξουμε stoixima online.

Πως θα κερδίσουμε όμως στο στοίχημα και ποια είναι τα καλύτερα tips που μπορούμε να ακολουθήσουμε; Στις επόμενες παραγράφους θα δούμε τους κορυφαίους τρόπους ώστε να βγούμε κερδισμένοι από την στοιχηματική μας δραστηριότητα, ακολουθώντας τις εξαιρετικές προβλέψεις του bet-prognostika. Ακόμα, θα αναλύσουμε τι θα πρέπει να προσέξουμε στο διαδικτυακό στοίχημα πριν τοποθετήσουμε το ποντάρισμά μας ώστε να γλυτώσουμε την οποιαδήποτε ζημιά και να βγάλουμε επιπλέον κέρδος.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Που θα βρω τις καλύτερες protaseis stoixima;

stoixima

Προτού κάνουμε την επιλογή των σημείων μας και τοποθετήσουμε το ποντάρισμά μας για stoixima online, θα πρέπει πάντα να ενημερωνόμαστε για τις επιλογές μας μέσα από τις εξαιρετικές προβλέψεις των συντακτών του bet-prognostika. Ειδικά όσον αφορά το on line stoixima, οι τιπστερ του site προτείνουν τις καλύτερες στοιχηματικές αγορές μέσα από το καθημερινό κουπόνι.

Το βάρος δίνεται στα value bets, δηλαδή τα σημεία με τις καλύτερες αποδόσεις και την υψηλότερη αξία. Στο bet-prognostika, θα βρούμε στοιχηματικές προτάσεις για τα πιο δημοφιλή σπορ και διοργανώσεις, τις οποίες έχουν επιμεληθεί οι τιπστερ της σελίδας, ρίχνοντας έτσι την επαγγελματική τους ματιά στα περισσότερα γεγονότα.

Στο Stoixima όλα τα διαθέσιμα δεδομένα παίζουν ρόλο για την πρόβλεψη ενός σημείου και την εξέλιξη μιας αναμέτρησης. Για να βγουν τα κορυφαία προγνωστικά, ελέγχονται όλα τα απαραίτητα δεδομένα, στατιστικά και νέα ομάδων, που έχουν οι τιπστερ στη διάθεση τους. Κάποια από αυτά είναι οι συνολικές νίκες και ήττες των ομάδων, η απόδοση τους εντός και εκτός έδρας, ο σύνολο τερμάτων που έχουν πετύχει και δεχτεί, και άλλα πολλά.

Σε κάθε αθλητικό γεγονός εξετάζονται και οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Με αυτόν τον τρόπο, τα προγνωστικά δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον τελικό νικητή της αναμέτρησης. Στο bet-prognostika θα βρούμε προβλέψεις για διάφορες αγορές, όπως για over/under, goal/ no goal, αποτελέσματα ημιχρόνου, κλπ. Σε αυτές τις προβλέψεις παίζει ρόλο και η απόδοση του κάθε σημείου. Γι αυτόν το λόγο, οι συντάκτες του site ελέγχουν πάντα τις αγορές σε όλα τα κορυφαία Ελληνικά στοιχηματικά site, ώστε να βρουν τα καλύτερα value bets.

Εκτός από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες οι οποίοι μαζεύουν και την περισσότερη προσοχή, οι κορυφαίες προβλέψεις του bet-prognostika περιλαμβάνουν σημεία και από άλλα αθλήματα και διοργανώσεις. Στα προγνωστικά της σελίδας θα βρούμε εξαιρετικές προτάσεις για μπάσκετ και την κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση της Euroleague, όπως επίσης προβλέψεις για τένις και τα μεγαλύτερα τουρνουά αντισφαίρισης στον κόσμο.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Οι πέντε κορυφαίοι τρόποι για κέρδος στο stoixima online

Για να κερδίσουμε στο on line stoixima θα πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένες μεθόδους για να βγούμε κερδισμένοι. Εκτός από τη στρατηγική η οποία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κάποια χαρακτηριστικά που μας προσφέρουν οι εταιρείες και αυξήσουμε σημαντικά τα κέρδη μας.

-Διάβασμα προγνωστικών

stoixima

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα είναι να ακολουθούμε τις protaseis stoixima του bet-prognostika. Ακόμα και αν έχουμε φτάσει σε ένα τελικό συμπέρασμα για μια αναμέτρηση, το διάβασμα της στήλης μπορεί να μας βοηθήσει δίνοντας μας μια διαφορετική οπτική γωνία τους αγώνα. Επίσης, μπορούμε να ενημερωθούμε για μια είδηση ή έναν παράγοντα που ενδεχομένως δεν γνωρίζαμε, και έτσι να μας αποτρέψει να κάνουμε εν τέλη μια λάθος επιλογή. 

-Διαχείριση κεφαλαίου

stoixima

Όσον αφορά τη στρατηγική, μια σημαντική συμβουλή είναι να κάνουμε σωστή διαχείριση κεφαλαίου. Αυτό σημαίνει ότι για να βγούμε κερδισμένοι στο Stoixima θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο ποντάρισμά μας χωρίς να ξεφεύγουμε. Έχοντας ένα σταθερό ποσό κάθε φορά για στοιχηματισμό, μπορεί να μας βοηθήσει σε περιόδους συνεχόμενων χαμένων δελτίων, και να μας αποτρέψει να χάσουμε όλο μας το κεφάλαιο.

-Μονά αποδεκτά

stoixima

Είναι προτιμότερο να αποφεύγουμε τα παρολί πολλών σημείων καθώς μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα επιτυχίας του δελτίου. Σχεδόν όλοι οι έμπειροι και επαγγελματίες παίκτες, συμφωνούν ότι ο καλύτερος τρόπος για να παίξουμε στοίχημα είναι επιλέγοντας μονά αποδεκτά σημεία. Επιπλέον, οι πιθανότητες νίκης μας αυξάνονται με τα στοιχήματα δύο πιθανών αποτελεσμάτων, όπως είναι το over/under, σε σχέση με μια αγορά τριών πιθανών αποτελεσμάτων, όπως είναι το 1Χ2.

-Συστήματα

stoixima

Σε περίπτωση πάντως που θέλουμε να επιλέξουμε κι άλλα σημεία για το δελτίο μας, τότε είναι προτιμότερο να βάλουμε τις επιλογές μας μέσα σε ένα σύστημα. Στις online εταιρείες θα βρούμε πολλές επιλογές συστημάτων όπως είναι το trixie, το yankee, το canadian και άλλα. Έτσι, ακόμα και αν δεν επαληθευτούν όλες μας οι επιλογές, ανάλογα με το σύστημα που έχουμε επιλέξει θα έχουμε και την αντίστοιχη επιστροφή.

-Εύρεση value bets

stoixima

Το στοίχημα πάντα εμπεριέχει ρίσκο, οπότε το κέρδος μας θα πρέπει να αξίζει αυτό το ρίσκο. Δεν θα πρέπει να αναλωνόμαστε σε σημεία του 1.10 – 1.20 καθώς δεν έχουν μεγάλο περιθώριο κέρδους και μπορούν να σπάσουν ούτως ή άλλως. Με τη βοήθεια των προβλέψεων του bet-prognostika μπορούμε να βρούμε πραγματικά value bets τα οποία έχουν μεγαλύτερο ποσοστό αποπληρωμής, άρα και υψηλότερο κέρδος.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Τι θα πρέπει να προσέξω στο on line stoixima?

stoixima

Πριν τοποθετήσουμε το δελτίο μας για stoixima online, θα πρέπει να προσέξουμε κάποιους συγκεκριμένους παράγοντες. Ένα παράδειγμα είναι αυτό των αποδόσεων, οι οποίες μπορεί να έχουν αλλάξει σε σχέση με αυτές που θα βρούμε στις protaseis stoixima. Ειδικά όταν μια απόδοση μειωθεί σημαντικά σε σχέση με την αρχική τιμή της, αυτό σημαίνει πως το σημείο έχει πονταριστεί αρκετά. Τέτοια σημεία έχουν δείξει ότι συχνά σπάνε, οπότε θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε πριν ποντάρουμε σε αυτά.

Επίσης, όσο και αν εμπιστευόμαστε τις κορυφαίες προβλέψεις του bet-pronostika, θα πρέπει πάντα να κάνουμε και τον δικό μας έλεγχο, τουλάχιστον όσον αφορά τις τελευταίες ειδήσεις. Συνήθως αυτές έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή ή όχι παικτών της τελευταίας στιγμής. Για παράδειγμα, αν ένας βασικός παίκτης είναι αμφίβολος όλη τη βδομάδα αλλά τελικά πάιξει στο ματς, αυτό μπορεί να αποτελέσει μεγάλο συν για την επιλογή μας.

Επίσης, στο διαδικτυακό Stoixima, έχουμε συνήθως τη δυνατότητα του cashout, με το οποίο μπορούμε να βγάλουμε κέρδος ακόμα και αν οι αγώνες που υπάρχουν στο δελτίο μας βρίσκονται σε εξέλιξη. Μια καλή συμβουλή είναι να παρακολουθούμε πάντα live την εξέλιξη των σημείων μας, έτσι ώστε αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε το cashout, να το κάνουμε άμεσα κλειδώνοντας τα κέρδη μας μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr