Bet-Prognostika: Τα πιο μελετημενα προγνωστικα

μελετημένα προγνωστικά

Μία λέξη που έχει συνδεθεί με το στοίχημα είναι η “μελέτη”. Και αυτό συμβαίνει επειδή από τότε που γεννήθηκε το αθλητικό στοίχημα, η μελέτη παίζει σημαντικό ρόλο πριν τοποθετήσουμε ποντάρισμα μας. Μέσω της μελέτης και του διαβάσματος θα βγάλουμε τα απαραίτητα συμπεράσματα για μια αναμέτρηση και θα επιλέξουμε το σημείο στο οποίο θέλουμε να ποντάρουμε. Ωστόσο υπάρχουν site τα οποία κάνουν την παραπάνω δουλειά επαγγελματικά δίνοντας μας κορυφαίες προβλέψεις. Στο bet-prognostika θα βρούμε τα καλύτερα μελετημενα προγνωστικα μέσα από μια μεγάλη ομάδα συντακτών και τιπστερ, οι οποίοι λαμβάνουν υπόψη τους όλα τα διαθέσιμα νέα και στατιστικά για κάθε αναμέτρηση.

Στη σελίδα του bet-prognostika θα βρούμε προβλέψεις για διάφορες στοιχηματικές αγορές, όπως για τελικό νικητή, αποτέλεσμα ημιχρόνου, μελετημενα προγνωστικα για over ή under, κλπ. Στο παρακάτω κείμενο θα δούμε πως προκύπτουν οι κορυφαίες προβλέψεις του site, για ποιο λόγο θεωρούνται τα καλύτερα μελετημενα προγνωστικα σημερα, και στρατηγικές με τις οποίες θα μπορέσουμε να αυξήσουμε το στοιχηματικό μας κεφάλαιο.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Πως προκύπτουν τα μελετημενα προγνωστικα over ή για τον τελικό νικητή

μελετημενα προγνωστικα

Δύο από τις πιο διαδεδομένες αγορές στο στοιχηματικό κόσμο είναι το σημείο του τελικού νικητή και η αγορά over/under. Πρόκειται για δύο αγορές που θα τις βρούμε συνήθως στα δύο πιο διάσημα αθλήματα, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Πως όμως βγαίνουν τα κορυφαία μελετημένα προγνωστικα του site; Αφου οι συντάκτες του bet-prognostika κάνουν την απαραίτητη έρευνα για κάθε αναμέτρηση και φτάσουν σε ασφαλή συμπέρασμα, μας προτείνουν το καλύτερο σημείο στην μέγιστη απόδοση της αγοράς.

Τα μελετημενα προγνωστικα σημερα προκύπτουν έπειτα από ανάλυση όλων των στατιστικών κατηγοριών, αλλά και των αγωνιστικών νέων της κάθε ομάδας. Ας πάρουμε για παράδειγμα το σημείο του τελικού νικητή. Οι τιπστερ του bet-prognostika θα ελέγξουν καταρχάς την κατάταξη των ομάδων, τα αποτελέσματά τους εντός και εκτός έδρας, την φόρμα των τελευταίων αγώνων, και την προϊστορία που έχουν οι ομάδες μεταξύ τους. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης και το κίνητρο της κάθε ομάδας, παράγοντας που δεν μπορεί να προβλεφθεί.

Έπειτα, ιδιαίτερη σημασία δίνεται και στο έμψυχο δυναμικό της κάθε ομάδας. Συγκεκριμένες ελλείψεις παικτών λόγω τραυματισμών ή τιμωρίας, μπορεί να γύρει την πλάστιγγα υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι επίσης παίζει ρόλο η διαιτητική ομάδα που  θα υπάρχει στην αναμέτρηση και κυρίως ο πρώτος διαιτητής. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι αρκετοί διαιτητές έχουν το δικό τους στυλ. Άλλοι εξωαγωνιστικοί παράγοντες είναι ο καιρός στην περίπτωση του ποδοσφαίρου, όπως επίσης και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

goalgoalstrategy

Όσον αφορά τα μελετημενα προγνωστικα για την αγορά του over/under, τα πράγματα εδώ είναι ίσως πιο απλά. Παρόλα αυτά, η ομάδα του bet-prognostika δίνει την πρέπουσα επαγγελματική της ματιά και σε αυτές τις περιπτώσεις. Στην περίπτωση του ποδοσφαίρου, ιδιαίτερη προσοχή απαιτούν τα τέρματα που έχει πετύχει και έχει δεχθεί κάθε ομάδα εντός και εκτός έδρας. Τα πρόσφατα ματς επίσης μπορούν να μας δώσουν πολύ καλές πληροφορίες ως προς την αγωνιστικότητα των ομάδων την τρέχουσα περίοδο, ενώ οι απουσίες παικτών και εδώ μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους. Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και στο μπάσκετ, μόνο που εκεί πλέον μιλάμε για πόντους υπέρ και κατά.

Ωστόσο τα προγνωστικά βασίζονται και στις αποδόσεις των σημείων. Στο bet-prognostika δεν θα βρούμε επιλογές του 1.20 – 1.30, καθώς πρόκειται για αποδόσεις που δεν έχουν ιδιαίτερη αξία. Αντιθέτως, οι τίπστερ του site σκανάρουν όλες τις αγορές που προσφέρουν οι κορυφαίοι Ελληνικοί πάροχοι ώστε τα σημεία που θα μας προταθούν να έχουν το μέγιστο value.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Που θα βρω τα πιο μελετημενα προγνωστικα σημερα

προγνωστικα σημερα

Τα κορυφαία μελετημενα προγνωστικα βρίσκονται στο bet-prognostika. Στις σελίδες του site θα βρούμε τις καλύτερες προβλέψεις του κουπονιού για τα πιο γνωστά αθλήματα, μέσα από το επαγγελματικό διάβασμα των τιπστερ. Μέσα από το καθημερινό κουπόνι, οι συντάκτες του bet-prognostika κάνουν τις καλύτερες προτάσεις, λαμβάνοντας υπόψη τους όλα τα διαθέσιμα στατιστικά και αναλύοντας την απαραίτητη ειδησεογραφία.

Τα σημεία που μας προτείνονται βγαίνουν έπειτα από έρευνα για όλες τις στοιχηματικές αγορές της κάθε αναμέτρησης. Με αυτόν τον τρόπο, οι προβλέψεις που θα βρούμε στο bet-prognostika δεν αφορούν μόνο τον τελικό νικητή ενός αγώνα. Στα άρθρα και αναλύσεις του site θα βρούμε μελετημενα προγνωστικα για over και under, goal/no goal, αποτέλεσμα ημιχρόνου, και πολλά ακόμα.

Τα μελετημένα προγνωστικα όμως δεν αφορούν μόνο το ποδόσφαιρο. Ανάμεσα στις κορυφαίες προβλέψεις του bet-prognostika θα βρούμε στήλες και για άλλα αθλήματα όπως το μπάσκετ. Οι στοιχηματικές αγορές του αθλήματος επίσης περιλαμβάνουν μια πλειάδα σημείων και προβλέψεων όπως είναι τα over/under πόντων, αποτέλεσμα περιόδου, over/under περιόδου ή ημιχρόνου και πολλά ακόμα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα προγνωστικά του site λαμβάνουν ως γνώμονα και την απόδοση του κάθε σημείου. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι πως ποντάρουμε στο καλύτερο value της αγοράς, αφου οι τιπστερ του bet-prognostika ελέγχουν τις αποδόσεις μεταξύ των κορυφαίων στοιχηματικών Ελληνικών παρόχων.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Στρατηγικές κέρδους μελετημενα προγνωστικα

μελετημενα προγνωστικα

Τα μελετημενα προγνωστικα που θα βρούμε στο site βασίζονται στις υψηλότερες αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. Ως εκ τούτου, αποτελούν ιδανικές επιλογές για συστήματα και στρατηγικές, με τις οποίες θα αυξήσουμε τις επιτυχίες και τα κέρδη μας. Ποιος όμως είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευτούμε τις εξαιρετικές προβλέψεις των τιπστερ του site;

Έχοντας διαβάσει τα καλύτερα μελετημενα προγνωστικα σημερα, μπορούμε να φτιάξουμε μια στρατηγική με συστήματα όπως το trixie, το yankee ή το Canadian. Συγκεκριμένα, μπορούμε να προσθέσουμε 3,4, ή 5 σημεία στο δελτίο μας (ανάλογα με το σύστημα που θέλουμε να παίξουμε) και να ποντάρουμε το ποσό που επιθυμούμε. Χάρη στις μεγάλες αποδόσεις των προβλέψεων, ακόμα και στην περίπτωση που δεν επαληθευτούν όλες οι επιλογές μας, στα περισσότερα συστήματα θα έχουμε κέρδος ή τουλάχιστον money back.

Κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει και με τα μελετημενα προγνωστικα over. Για παράδειγμα, να διαλέξουμε πέντε επιλογές με over από τις προβλέψεις του bet-prognostika και να ποντάρουμε με ένα σύστημα Canadian. Ακόμα και αν επιβεβαιωθούν τρεις από τις πέντε προτάσεις του site, θα έχουμε κέρδος.

Ωστόσο, με τα προγνωστικα του bet-prognostika μπορούν να συνδυαστούν πολύ πετυχημένα στρατηγικές προοδευτικού πονταρίσματος όπως είναι το Martingale ή το Labouchere. Στο Martingale για παράδειγμα, χρειαζόμαστε ένα σύνολο αποδόσεων το οποίο είναι πάνω από 2.00, πράγμα εύκολο με τις υψηλές αποδόσεις των μελετημένων προγνωστικών.

Εφόσον έχουμε φτιάξει το δελτίο μας με την απαιτούμενη απόδοση, ξεκινάμε ποντάροντας ένα συγκεκριμένο ποσό. Στην περίπτωση που το δελτίο μας βγει χαμένο,διπλασιάζουμε το ποσό του πονταρίσματος στο επόμενο δελτίο, μέχρι οι επιλογές μας να επαληθευτούν. Έτσι, μόλις κερδίσουμε και ανάλογα τα σημεία και τις αποδόσεις που έχουμε επιλέξει, θα έχουμε σημαντικό κέρδος.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr