Στοιχημα πρακτορειο vs διαδικτυακό στοίχημα

στοίχημα πρακτορείο

Το αθλητικό στοίχημα είναι συνυφασμένο με την έννοια του στοιχημα πρακτορειο. Πριν το ίντερνετ, η επίσκεψη στο τοπικό πρακτορείο της γειτονιάς αποτελούσε μια ευχάριστη και καθημερινή για πολλούς συνήθεια, ώστε να καταθέσει το δελτίο του. Ωστόσο αυτό άλλαξε από τη στιγμή που το ίντερνετ μπήκε στη ζωή μας και οι πρώτες online στοιχηματικές σελίδες έκαναν την εμφάνιση τους.

Η διαδικασία της επίσκεψης στο πρακτορείο για στοίχημα έχασε σιγά σιγά την αίγλη της. Οι παίκτες απέκτησαν με τον καιρό εξοικείωση με τους ιντερνετικούς παρόχους και με το διαδίκτυο γενικότερα, αφήνοντας το στοιχημα πρακτορειο σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα κάποιοι ρομαντικοί οι οποίοι συνεχίζουν αυτή την “ιεροτελεστία”, επισκεπτόμενοι σχεδόν καθημερινά το κοντινό τους πρακτορειο για στοιχημα.

Ωστόσο αυτό το σύνολο παικτών περιορίζεται συνήθως σε παίκτες μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι θα έλεγε κανείς ότι αρνούνται πεισματικά τον νέο τρόπο στοιχηματισμού μένοντας πιστοί στις παραδόσεις. Γιατί όμως ο κόσμος προτιμάει πλέον το διαδικτυακό στοίχημα αντί για το στοιχημα πρακτορειο;

Προσφέρει όντως τόσα πολλά πλεονεκτήματα από το επίγειο ή μήπως τελικά είναι μια μόδα που θα περάσει; Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com θα αναλύσουμε τις διαφορές των δύο δημοφιλέστερων τρόπων στοιχηματισμού, ώστε θα δούμε επίσης ποιος από τους δύο προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα και τελικά, που συμφέρει να ποντάρουμε.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Στοιχημα πρακτορειο ή online betting;

Στοιχημα πρακτορειο

Δεν είναι τυχαίο που οι παίκτες εγκαταλείπουν όλο και περισσότερο το στοιχημα πρακτορειο. Οι online στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν πλέον μια μεγάλη γκάμα από πλεονεκτήματα τα οποία δύσκολα κανείς μπορεί να τα παραβλέψει. Ποια είναι όμως τα πιο σημαντικά από αυτά;

Καταρχάς θα πρέπει να επισημάνουμε το θέμα των αποδόσεων. Δυστυχώς ή ευτυχώς, στη χώρα μας η επιλογή για επίγειο στοίχημα είναι μόνο μία. Τα πρακτορεία προσφέρουν συγκεκριμένες αποδόσεις με ιδιαίτερα υψηλή γκανιότα, το οποίο σημαίνει ότι το ποσοστό αποπληρωμής είναι αρκετά χαμηλότερο από αυτά των ιντερνετικών παρόχων.

Αντιθέτως, στο online betting θα βρούμε πολλές πλατφόρμες από τις οποίες μπορούμε να επιλέξουμε. Οι αποδόσεις είναι αρκετά μεγαλύτερες αφού η γκανιότα είναι μικρότερη, και επίσης θα βρούμε προσφόρες σε μεγάλους αγώνες με 0% γκανιότα με ακόμη υψηλότερες αποδόσεις.

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει το online betting σε σχέση με το στοιχημα στο πρακτορειο, είναι η αμεσότητα που έχουν οι παίκτες. Με τον όρο αμεσότητα, εννοούμε ότι το ιντερνετικό στοίχημα είναι διαθέσιμο 24/7, εν αντιθέσει με το πρακτορείο το οποίο όπως είναι φυσιολογικό, έχει ωράριο λειτουργίας.

Στοιχημα πρακτορειο

Επίσης, στην αμεσότητα συγκαταλέγεται και η δυνατότητα να ποντάρουμε οπουδήποτε και αν είμαστε, ανά πάσα στιγμή. Όλες οι ιντερνετικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω smartphones και φορητές συσκευές γενικότερα (tablets, laptops, klp), οπότε για την τοποθέτηση ενός δελτίου χρειάζονται παρά μόνο λίγες κινήσεις.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε βεβαίως την τεράστια ποικιλία αγορών που θα βρούμε online εν αντιθέση με το στοιχημα πρακτορειο. Το στοιχημα σε οποιονδήποτε ιντερνετικό πάροχο μας προσφέρει πολλές παραπάνω στοιχηματικές επιλογές, είτε αυτές πρόκειται για αθλήματα, είτε πρόκειται για ειδικά στοιχήματα σε διάφορα αθλητικά γεγονότα. Παρόλο που με τα χρόνια το στοιχημα πρακτορειο έχει εξελιχθεί αρκετά και τα πρακτορεία πλέον προσφέρουν πολλές παραπάνω επιλογές από παλιότερα, το online betting σε αυτή την κατηγορία υπερτερεί κατά πολύ.

Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέψουμε και το live betting. Οι online πλατφόρμες έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια προσφέροντας εξαιρετική live betting εμπειρία. Αυτο περιλαμβάνει κάλυψη με live streaming ενός μεγάλου όγκου αγώνων από τα πιο γνωστά πρωταθλήματα, με άμεσα πονταρίσματα μέσα από ένα εξαιρετικά ευρύ σύνολο στοιχηματικών αγορών. Στο πρακτορείο έχουμε επίσης τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε ζωντανά γεγονότα, ωστόσο δεν μπορεί να συγκριθεί σαν εμπειρία και σύνολο επιλογών με το online live betting.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Γιατί δεν προτιμά ο κόσμος το στοιχημα πρακτορειο;

Στοιχημα πρακτορειο

Όπως είδαμε και παραπάνω, η επιλογή του online στοιχήματος αποτελεί σχεδόν μονόδρομο στις μέρες μας. Οι επιλογές που υπάρχουν το διαδικτυακό στοίχημα είναι αρκετά περισσότερες από το στοιχημα πρακτορειο και γι’ αυτόν το λόγο οι παίκτες αφήνουν σιγά σιγά το επίγειο ποντάρισμα.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλοι λόγοι που ο κόσμος στρέφεται στον online στοιχηματισμό. Ένας από αυτούς, είναι τα διάφορα μπόνους που προσφέρουν οι εταιρείες. Προκειμένου να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, σχεδόν όλοι οι πάροχοι προσφέρουν εξαιρετικά μπόνους εγγραφής και πρώτης κατάθεσης. Για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το στοίχημα αλλά ακόμα και για παλιούς παίκτες, τα μπόνους αποτελούν συνήθως μεγάλο κίνητρο.

Οι προσφορές των εταιρειών όμως δεν σταματούν εκεί. Ήδη αναφέραμε τις περιπτώσεις όπου μεγάλα ματς προσφέρουν 0% γκανιότα με αποδόσεις αρκετά μεγαλύτερες απ’ ότι το στοιχημα πρακτορειο. Επιπλέον, κάποιοι online στοιχηματικοί πάροχοι παρέχουν αυξημένες αποδόσεις στα παρολί, επιστροφή χρημάτων στην ισοπαλία, επιβεβαίωση σημείου αν η ομάδα στην οποία έχουμε ποντάρει προηγηθεί με δύο γκολ, και πολλά ακόμα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να αιτηθούμε κάποιο στοίχημα το οποίο δεν υπάρχει, μέσω του live chat της εκάστοτε σελίδας.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό το οποίο δεν θα βρούμε στο στοιχημα πρακτορειο, είναι η δυνατότητα του cashout, του αυτόματου ή του μερικού cashout. Η πρώιμη πληρωμή, όπως λέγεται αλλιώς, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό όπλο στην προσπάθεια να έχουμε κέρδος από το δελτίο μας. Αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες και είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα κάνει κάποιον να προτιμήσει το online στοίχημα σε αντίθεση με το πρακτορείο.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Αξίζει τελικά να παίξω στοιχημα πρακτορειο

στοιχημα πρακτορειο

Το στοιχημα πρακτορειο θεωρείται, καλώς ή κακώς, ένας ξεπερασμένος πλέον τρόπος στοιχηματισμού. Κάποιοι βέβαια το προτιμούν ακόμα καθώς τους προσφέρει κάποια χαρακτηριστικά τα οποία όμως δεν είναι ουσιαστικά. Για παράδειγμα, είναι αυτοί που προτιμούν την ανθρώπινη επαφή και την ατμόσφαιρα που υπάρχει μέσα στο πρακτορείο. Έπειτα είναι και η αίσθηση του κερδισμένου δελτίου, λαμβάνοντας άμεσα τα κέρδη σου στο χέρι.

Ακόμα είναι πολλοί που δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ιντερνετικές χρηματικές συναλλαγές και στην αποστολή προσωπικών πληροφοριών σε οποιαδήποτε υπηρεσία, προτιμώντας έτσι το στοιχημα πρακτορειο. Η αλήθεια είναι όμως ότι το online στοίχημα είναι απόλυτα ασφαλές, αφού όλοι οι πάροχοι χρησιμοποιούν όλες τις τελευταίες τεχνολογίες κρυπτογράφησης, εξασφαλίζοντας έτσι όλα τα δεδομένα των παικτών.

Επίσης, είναι κάποιοι παίκτες που βλέπουν δύσκολη τη χρήση των online στοιχηματικών υπηρεσιών και βλέπουν το Πρακτορείο για στοίχημα ως την ευκολότερη λύση, μιας και εκεί θα είναι πάντα ο πράκτορας για να τους βοηθήσει όπου χρειαστεί. Παρόλα αυτά, είναι πλεονεκτήματα τα οποία στην πλειοψηφία των παικτών δεν παίζουν μεγάλο ρόλο.

Το online στοίχημα αποτελεί αδιαμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή. Τα προτερήματα που απολαμβάνουμε στοιχηματίζοντας διαδικτυακά είναι αρκετά περισσότερα από το επίγειο στοίχημα. Η αμεσότητα, η υψηλότερες αποδόσεις, η ποικιλία των στοιχηματικών αγορών, το live betting, τα extra μπόνους και τα επιπλέον χαρακτηριστικά που μας προσφέρουν οι διαδικτυακοί πάροχοι δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Είναι ένα σύνολο πλεονεκτημάτων που καθιστά την επιλογή του online στοιχήματος μονόδρομο για τους παίκτες.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr