Σύστημα D’Alembert στο στοίχημα

σύστημα d'alembert

Πέρασαν κιόλας πάνω από 250 χρόνια από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το σύστημα D Alembert, μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες στρατηγικές στα τυχερά παιχνίδια. Φυσικά πρώτη φορά βρήκε εφαρμογή στη ρουλέτα και αρκετά μετά μπήκε και στο κομμάτι του στοιχήματος, αλλά και σε άλλα τυχερά παιχνίδια, όπως το πόκερ και τα φρουτάκια.

Πατέρας του συστήματος αυτού ήταν ο Γάλλος μαθηματικός Jean-Baptiste le Rond d’Alembert, ο οποίος έζησε και διέπρεψε στον 18ο αιώνα, αφήνοντας φυσικά παρακαταθήκη μια στρατηγική η οποία είναι απλή μεν, αλλά βοηθάει τους παίκτες να πάρουν το μέγιστο από τη στοιχηματική τους δραστηριότητα δε.

Στο κείμενο που ακολουθεί θα έχεις τη δυνατότητα να μάθεις τα πάντα αναφορικά με τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου συστήματος καθώς και πως ακριβώς μπορείς να παίξεις με D’Alembert στοίχημα. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης στρατηγικής για να ξέρεις τι θα σε περιμένει όταν θα ξεκινήσεις να παίζεις με αυτή, αλλά και μία μίνι στρατηγική για το πως μπορείς να κερδίσεις με το σύστημα αυτό.

Συνέχισε να διαβάζεις αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika και στο τέλος του κειμένου θα ξέρεις με ποιον τρόπο θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μία από τις πιο δημοφιλής στοιχηματικές στρατηγικές.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Πως λειτουργεί η θεωρία του D Alembert

advantage

Όταν μιλάμε για το D’Alembert θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο βασίζεται κατά κύριο λόγο στην αύξηση του πονταρίσματος μετά από κάθε απώλεια και σε μείωση του στοιχήματός σου όταν θα έχεις κερδίσει. Πιθανότατα θα το έχεις κάνει και από μόνος σου κάποιες φορές, πιο πολύ από ένστικτο και από παρόρμηση το να ανεβάσεις το ποντάρισμά σου και όταν σου βγήκε και… ηρέμησες, επέστρεψες στις πρότερες συνήθειές σου στοιχηματικά.

Σε γενικές γραμμές το σύστημα D’Alembert έχει ως βάση του τη θεωρία ότι υπάρχει κάποια ισορροπία και αυτή πάμε να εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας. Πάντα επιλέγοντας στοιχήματα διπλής επιλογής κάνουμε το ποντάρισμά σας και δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει εφαρμοστεί αρχικά στη ρουλέτα και σε στοιχήματα όπως το κόκκινο/μαύρο. Η λογική λέει λοιπόν είναι ότι αν εμφανιστεί ένα σημείο μία φορά, δύσκολα θα εμφανιστεί δεύτερη φορά και με βάση αυτό, αυξάνουμε το ποντάρισμά μας στην έτερη επιλογή.

Όσο χάνουμε τόσο περισσότερο ανεβάζουμε το ποντάρισμα, όταν όμως κερδίσουμε είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ένα βήμα πίσω στο ποσό που θα ποντάρουμε. Με αυτόν τον τρόπο σε νίκη θα γυρίσουμε πίσω και θα έχουμε κέρδος, όσο μεγάλο και αν είναι το αρνητικό σερί, όμως στη συνέχεια δεν πιέζουμε επιπλέον, καταφέρνοντας να προστατέψουμε την μπάνκα μας. Πάμε όμως να δούμε πως ακριβώς έχει εφαρμογή το D’Alembert στο στοίχημα.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Χρήση του D Alembert στο στοίχημα

no goal

Όπως είπαμε και από πάνω, όταν επιλέγουμε να κάνουμε παιχνίδι με το D’Alembert, αυτό θα πρέπει να γίνει σε στοιχήματα διπλής και όχι τριπλής επιλογής. Δηλαδή σε στοιχηματικές επιλογές όπως είναι τα over/under, τα ασιατικά στοιχήματα και τα goal/no goal στο ποδόσφαιρο, νικητής αγώνα με χάντικαπ και σύνολο πόντων στο μπάσκετ, νικητής αγώνα και σύνολο games στο τένις και ούτω καθ εξής. Εξυπακούεται ότι για να υπάρχει κέρδος και μια σωστή στοιχηματική λογική, κάθε επιλογή μας θα πρέπει να τιμάται σε απόδοση 2.00 και άνω.

Για να καταλάβουμε τη λογική του συστήματος D’Alembert με βάση το στοίχημα πάντα, σε περίπτωση που ένα ματς έρθει Over 2.5, το αμέσως επόμενο που θα επιλεγεί έχει λιγότερες πιθανότητες να έρθει και αυτό over. Έτσι λοιπόν ξεκινάμε το ποντάρισμά μας στο Under 2.5 με 10 ευρώ. Αν χάσουμε, το επόμενο ποντάρισμά μας θα είναι και πάλι στο under 2.5 και θα φτάσει στα 20 ευρώ. Αν χάσουμε θα ποντάρουμε και πάλι σε under 2.5, αλλά 30 ευρώ αυτή τη φορά.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία στοιχηματική εταιρία

Όταν κερδίσουμε ωστόσο, θα επιστρέψουμε ένα βήμα πίσω στο ποσό πονταρίσματος, που ήταν τα 10 ευρώ, ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξουμε να ποντάρουμε. Στην ουσία πρόκειται για πυραμίδα πονταρίσματος και όταν χαθεί μια επιλογή, τότε οι πιθανότητες να είναι κερδισμένη η αμέσως επόμενη είναι αυξημένη. Αντίστοιχα όταν κερδίσουμε, μειώνονται οι πιθανότητες να επαληθευθούμε και πάλι, πάντα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η θεωρία του D’Alembert.

D'Alembert

Για να αποδείξουμε το κατά πόσο είναι επιτυχημένο το σύστημα, πάντα έχοντας στο νου μας τα όσα αναφέραμε (απόδοση 2.00), αν ένας παίκτης κάνει 9 πονταρίσματα ξεκινώντας από τα 10 ευρώ και σε αυτά έχει κερδίσει τέσσερις φορές και χάσει 5, θα έχει φέρει το συνολικό ποσό πονταρίσματος πίσω και ένα κέρδος της τάξης των 10 ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει και μία παραλλαγή στο σύστημα D’Alembert, η οποία ονομάζεται Contra D’Alembert. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε την αντιστροφή του συστήματος, σύμφωνα με την οποία το αρχικό ποντάρισμα αυξάνεται κατά μία φορά σε περίπτωση νίκης και μειώνεται κατά μία φορά σε περίπτωση ήττας. Αν ωστόσο ο παίκτης χάσει στο πρώτο του ποντάρισμα, συνεχίζει να ποντάρει με αυτό το ποσό. Πρόκειται για σύστημα το οποίο ελπίζει σε ένα καλό νικηφόρο σερί κατά κύριο λόγο.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Πως θα κερδίσεις με D’Alembert betting system

D'Alembert

Προφανώς και για να μπορέσεις να έχεις κέρδος χρησιμοποιώντας το σύστημα D’Alembert, αρχικά θα πρέπει να ορίσεις την κάβα σου και να μην την ξεπεράσεις. Στη συνέχεια, θα πρέπει να έχεις στο νου σου ότι δεν ισχύει πάντα ο κανόνας της ισορροπίας ο οποίος διέπει την θεωρία του D’Alembert, καθώς πάντα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν ξεκινάμε να ποντάρουμε σε μια αναμέτρηση.

Πολύ βασικό λοιπόν θα είναι να γυρίσουμε τις επιλογές μας και μαζί τις πιθανότητες με το μέρος μας. Και πως αλλιώς θα μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, αν όχι με τη μελέτη. Μέσα από τα στατιστικά, το ρεπορτάζ, την εικόνα των ομάδων και άλλα στοιχεία που θα πρέπει να γνωρίζεις πριν να ποντάρεις, κάνε την επιλογή σου στο αντίστοιχο διπλής επιλογής στοίχημα.

Εφόσον δεν επαληθευθείς, μην πας απλά στα… τυφλά στο επόμενο ματς, αλλά κάνε και πάλι την ανάλυσή σου για τις δύο ομάδες, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να έχεις περισσότερες επιτυχίες και να είναι πιο αποδοτικό για σένα το D’Alembert.

Γενικά είναι πολύ σημαντικό το να μην παρασυρθείς και να αρχίσεις να πετάς τα χρήματά σου βασιζόμενός και μόνο στη θεωρία της ισορροπίας. Ψυχραιμία, καθαρό κεφάλι, κάνε τις επιλογές σου για όλους τους σωστούς λόγους και στο τέλος είναι πολύ πιθανό – αλλά και πάλι όχι βέβαιο (άλλωστε μιλάμε για στοίχημα) – ότι θα βγεις κερδισμένος.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν στη Novileague

Πλεονεκτήματα του D’Alembert συστήματος

advantage

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη παράγραφο, αν χρησιμοποιηθεί με σύνεση το D’Alembert betting system, δεν είναι απίθανο να φύγεις με κέρδος. Πάμε να δούμε λοιπόν όλα τα θετικά στοιχεία τα οποία θα λάβεις παίζοντας με βάση το σύστημα D’Alembert.

  1. Είναι ένα καλό σύστημα για παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ένα μεγάλο αρχικό κεφάλαιο για να επενδύσουν στο στοίχημα και οι οποίοι παράλληλα θέλουν να περιορίσουν την πιθανότητα να χάσουν την κάβα τους αρκετά γρήγορα. Γενικά πρόκειται για ένα συντηρητικό σύστημα.
  2. Ακόμα και αν δεν μπεις στη διαδικασία της μελέτης για να παίξεις στοίχημα, μπορείς και πάλι να την εφαρμόσεις, στηρίζοντας σαφώς τις επιλογές σου περισσότερο στην τύχη. Όπως και να έχει όμως όταν επαληθευθεί ο κανόνας της ισορροπίας θα έχεις καταφέρει να έχεις κέρδος. Το μόνο που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις να κάνεις είναι να επιλέξεις στοίχημα διπλής επιλογής και φυσικά μια απόδοση άνω του 2.00.
  3. Είναι ακόμα καλύτερο ως σύστημα σε ημέρα στην οποία υπάρχει πληθώρα επιλογών στοιχηματικά, όπως είναι το Σαββατοκύριακο, όπου οι αναμετρήσεις είναι διαδοχικές.
  4. Επίσης, ένα ακόμα θετικό είναι ότι δύσκολα θα flagαριστείς από τις στοιχηματικές εταιρίες, ειδικά αν ξεκινήσεις από χαμηλό ποσό, μιας και πολύ δύσκολα θα φτάσει σε ψηλά επίπεδα το ποσό που θα ποντάρεις.

Κορυφαίες αποδόσεις στη Stoiximan

Μειονεκτήματα του στοιχήματος με σύστημα D’Alembert

png red round close x icon 31631915146jpppmdzihs

Φυσικά δεν υπάρχουν μόνο θετικά στο σύστημα που δημιούργησε ο D’Alembert, αλλά και μια σειρά από αρνητικά, τα οποία θα πρέπει να ξέρεις προτού πάρεις την απόφαση να το χρησιμοποιήσεις στη δική σου στοιχηματική δραστηριότητα. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

  1. Ακριβώς επειδή πρόκειται για ένα εξαιρετικά συντηρητικό σύστημα, κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι το D’Alembert betting system είναι όσο αποδοτικό και κερδοφόρο θα ήθελε ένα παίκτης. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το κέρδος που αφήνει είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα χρήματα που θα έχεις ποντάρει μακροπρόθεσμα.
  2. Για να έχεις καλό κέρδος θα πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη υπομονή και πειθαρχία, κάτι το οποίο σε βάθος χρόνου δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί. Και γενικά, ας μην κρυβόμαστε μεταξύ μας, λίγοι παίκτες τυχερών παιγνίων κατέχουν αυτό το γνώρισμα.
  3. Για να είμαστε ρεαλιστές δεν είναι εύκολο να υπάρχει ισορροπία, μιας και όπως είπαμε πιο πάνω, ειδικά στο στοίχημα το ποντάρισμα και η εξέλιξη ενός δελτίου καθορίζεται από μια σειρά από παράγοντες.

Συνολικά δεν είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα για στοίχημα που μπορεί να βρει ένας παίκτης το D’Alembert, ειδικά αν είσαι από εκείνους που σκοπεύει να επενδύσει στο αθλητικό στοίχημα μεγαλύτερα κεφάλαια, αντίστοιχα είναι μια καλή επιλογή για εκείνους που θέλουν να κρατήσουν το μπάτζετ και το παιχνίδι τους σε χαμηλά επίπεδα.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία στοιχηματική εταιρία