Στοίχημα μπάσκετ στρατηγική

στοίχημα μπάσκετ στρατηγική

Πώς θα βγάλω χρήματα με το στοίχημα μπάσκετ; Μια σημαντική μερίδα παικτών ψάχνει απάντηση στην παραπάνω ερώτηση και γι’ αυτό ετοιμάσαμε τον συγκεκριμένο οδηγό στο bet-prognostika, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε την κορυφαία στοίχημα μπάσκετ στρατηγική για να βρείτε πιο εύκολα τον δρόμο για το ταμείο. Βλέπετε, το μπάσκετ μπορεί να είναι το δεύτερο σε δημοτικότητα άθλημα μετά το ποδόσφαιρο, ωστόσο το πάμε στοίχημα μπάσκετ σε πολλούς παίκτες του στοιχήματος φαίνεται αρκετά πιο δύσκολο, γι’ αυτό και αναζητούν βοήθεια, προκειμένου να φτάσουν στο κέρδος.

Στο bet-prognostika έχουμε αποδείξει πως αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις ανάγκες των παικτών και γι’ αυτό στον συγκεκριμένο οδηγό θα βρείτε κορυφαία στρατηγική στοίχημα μπάσκετ, αλλά και την κορυφαία στρατηγική μπάσκετ στο live betting. Επομένως, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να κρατήσετε ως bookmark τον συγκεκριμένο οδηγό για μελλοντική σας χρήση και όχι μόνο.

Πως θα κερδίσω με στοίχημα μπάσκετ στρατηγική

Αφού κάναμε την απαραίτητη εισαγωγή, πάμε να δούμε ορισμένες από τις καλύτερες στρατηγικές στο πάμε στοίχημα μπάσκετ. Προφανώς, κανένας δεν μπορεί να σας εγγυηθεί το κέρδος, ωστόσο είναι δεδομένο πως με τις παρακάτω στρατηγικές θα αυξήσετε σημαντικά υπέρ σας τις πιθανότητες!

Κάντε σύμμαχο τα εναλλακτικά χάντικαπ στο μπάσκετ

Η πρώτη στρατηγική στοιχήματος στο μπάσκετ έχει να κάνει με τα διαθέσιμα χάντικαπ στο πάμε στοίχημα μπάσκετ. Τα χάντικαπ «μπερδεύουν» αρκετό κόσμο, γι’ αυτό μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό. Μόλις σας λυθούν οι απορίες, θα καταλάβετε πως τα εναλλακτικά χάντικαπ που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες μπορούν να γίνουν σημαντικός σύμμαχος των παικτών.

Mπορείτε είτε να τα αυξήσετε-χαμηλώσετε για να πάρετε μεν μια μικρότερη απόδοση, αλλά να έχετε περισσότερη ασφάλεια, είτε να αυξήσετε-χαμηλώσετε για να «αγοράσετε» μια μεγαλύτερη απόδοση, η οποία αν επαληθευτεί σε ποσοστό 60-70% θα σας δώσει περισσότερο κέρδος από το να είχατε ποντάρει στο βασικό όριο.

Ψάξτε τη στοιχηματική λύση στα ειδικά στοιχήματα παικτών

Στο bet-prognostika σας έχουμε αναλύσει εκτενώς την αξία που έχουν τα ειδικά στοιχήματα παικτών στο μπάσκετ. Πρόκειται για μια τρομερή στοιχηματική λύση, καθώς οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες πλέον σπάνια κάνουν λάθη στις «παραδοσιακές» αγορές, ωστόσο στα special bets παικτών έχουν εντοπιστεί πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός βγαίνουν όλο και περισσότερα νέα στοιχήματα παικτών και δεδομένα εκεί θα μπορέσετε πολλές φορές να βρείτε τη λύση που θα σας στείλει στο ταμείο! Κρατήστε, λοιπόν, στις σημειώσεις σας την συγκεκριμένη στοίχημα στρατηγική μπάσκετ.

Εμπιστέψου ορισμένα φαβορί από το ημίχρονο

Το στοίχημα μπάσκετ στο ημίχρονο διαφέρει από το ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει το σενάριο της ισοπαλίας που μπλέκει κάπως την κατάσταση. Και στο μπάσκετ, βέβαια, υπάρχει ισοπαλία, ωστόσο σε γενικές γραμμές, είναι αρκετά πιο εύκολο μια ομάδα που είναι φαβορί να βρίσκεται μπροστά και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Επομένως μια καλή στοίχημα μπάσκετ στρατηγική κέρδους είναι να στηρίξετε ένα φαβορί του 1.40-1.50 από το πρώτο ημίχρονο για να «αγοράσετε» μια απόδοση παρόμοια σχεδόν με το χάντικαπ, για την οποία, όμως, θέλετε απλώς η ομάδας σας να είναι ένα πόντο μπροστά στο ημίχρονο και στο τέλος, επομένως δεν θα μπλέξετε με διαφορές. Είναι μια στρατηγική που πολλές φορές έχει αποδειχθεί καλύτερη από το να ρισκάρετε σε «πονηρά» χάντικαπ των 5,5 ή των 6,5 πόντων.

Προτιμότερο το ρίσκο στα over

Ακόμα μια χρήσιμη στο στοίχημα μπάσκετ στρατηγική είναι αυτή των… over. Το μπάσκετ είναι επιθετικό άθλημα. Προφανώς προκύπτουν πολλά under, ωστόσο συγκριτικά με το ποδόσφαιρο έχει τη διαφορά ότι οι ομάδες θα πάνε να σκοράρουν ακόμα και αν αρέσκονται στο σκληρό παιχνίδι και τη δυνατή άμυνα.

Συνεπώς, αν πρέπει να ρισκάρετε κάπου, καλύτερα να το κάνετε σε ένα πιθανό over. Εξάλλου, μόνο λίγες δεν είναι οι φορές που έχουμε δει το σκορ αγώνων να ανεβαίνει πολύ ψηλά στο τέλος επειδή είχαμε γρήγορες επιθέσεις και φάουλ για να σταματήσει ο χρόνος.

Κέρδισε με στοίχημα μπάσκετ στρατηγική στο live betting

Η live στοίχημα μπάσκετ στρατηγική μπορεί να αποφέρει σημαντικό κέρδος και είναι ίσως η κορυφαία στο στοίχημα μπάσκετ στρατηγική, σε μια εποχή μάλιστα όπου πολλές αναμετρήσεις είναι διαθέσιμες και μέσω live streaming. Βλέπετε, στο μπάσκετ οι ανατροπές γίνονται πολύ πιο εύκολα από ότι γίνονται σε άλλα αθλήματα, όπως φυσικά στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ δεν είναι διόλου απίθανο μια ομάδα που χάνει ακόμα και με 20 πόντους να κάνει τελικά την ανατροπή και να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Συνεπώς, αυτό εσείς μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε υπέρ σας.

Μάλιστα, οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στο live betting μπάσκετ προσφέρουν όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα αλλά και ορισμένα χάντικαπ, συνεπώς μπορείτε να ποντάρετε σε ακόμα πιο safe επιλογές. Η συγκεκριμένη στοίχημα στρατηγική μπάσκετ είναι δεδομένο πως όχι απλώς θα αυξήσει τις πιθανότητες κέρδους, αλλά παράλληλα θα σας «φανερώσει» και πολύ δυνατές στοιχηματικές ευκαιρίες!

Αξίζει να χρησιμοποιήσω στο στοίχημα μπάσκετ στρατηγική;

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, το στοίχημα μπάσκετ μπορεί να σας οδηγήσει στο κέρδος. Βέβαια, τίποτα στο στοίχημα δεν είναι εύκολο ή δεδομένο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στρατηγικές που μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες υπέρ σας. Για να κάνουμε και μια… σούμα, στο pre game μπασκετικό στοίχημα το βάρος καλό θα είναι να πέσει στα εναλλακτικά χάντικαπ και τα ειδικά στοιχήματα παικτών.

Παράλληλα, καλή στο στοίχημα μπάσκετ στρατηγική είναι το ποντάρισμα στα φαβορί από ημίχρονο, ενώ πολλές λύσεις θα προσφέρουν και τα over. Το περισσότερο «ζουμί», όμως, φαίνεται πως υπάρχει στο πάμε στοίχημα μπάσκετ live betting. Στη συγκεκριμένη στρατηγική στοιχήματος μπάσκετ χρειάζεται αρκετή υπομονή από τη μεριά σας και αν γίνει αυτό, είναι δεδομένο πως θα εντοπίσετε αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες για ποντάρισμα, καθώς -όπως αναλύσαμε- το μπάσκετ έχει γίνει πλέον άθλημα του live betting, λόγω των συχνών ανατροπών.