Spread betting μπάσκετ

spread betting μπάσκετ

Το μπάσκετ αποτελεί επιλογή πολλών παικτών για ποντάρισμα. Ένας από τους πιο δημοφιλής και έξυπνους τρόπους να γίνει αυτό, είναι να στοιχηματίσετε στο spread betting μπάσκετ. Τα συγκεκριμένα σημεία μπορούν να δώσουν μειονέκτημα ή πλεονέκτημα σε μια ομάδα, το οποίο γίνεται προσθέτοντας ή αφαιρώντας πόντους από το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ενισχύσουμε την πιθανότητα νίκης μιας ομάδας ώστε να “σιγουρέψουμε το σημείο μας” ή αντίστοιχα να τη δυσκολέψουμε αγοράζοντας όμως έτσι καλύτερη απόδοση. Το στοίχημα μπάσκετ γενικά μας δίνει πάρα πολλές επιλογές πονταρίσματος μιας και το άθλημα είναι ένα φεστιβάλ πόντων, στατιστικών και γρήγορων εναλλαγών το οποίο ενδείκνυται για στοιχηματισμό, είτε pre-match είτε κατά την διάρκεια του live αγώνα.

Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com θα δούμε με πιο αναλυτικούς όρους τι είναι το μπασκετικό spread betting, παραδείγματα και στρατηγικές, αλλά και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλουμε κέρδος.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Τι είναι το spread betting μπάσκετ και πως λειτουργεί

Spread betting μπάσκετ

Όταν μιλάμε για spread betting μπάσκετ αναφερόμαστε συνήθως στη διαφορά πόντων ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτή διαφορά μπορεί να καλυφθεί με τα χάντικαπς, δηλαδή το πλεονέκτημα ή το μειόνεκτημα που μπορούμε να δώσουμε σε μια ομάδα προς όφελός μας. Ας μιλήσουμε όμως με παραδείγματα:

Σε έναν αγώνα NBA μεταξύ Σέλτικς-Μπάκς υποθέτουμε ότι ο άσος (η νίκη των Σέλτικς δηλαδή) δίνει απόδοση 1.80 ενώ το διπλό (νίκη των Μπακς) δίνει απόδοση 2.30 στο Pamestoixima.gr, γεγονός που κάνει τον γηπεδούχο φαβορί. Όμως τι γίνεται εάν δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του άσου και θέλουμε να την ανεβάσουμε;

Μπορούμε να δώσουμε ένα μικρό μειονέκτημα κάποιων πόντων στους Σέλτικς ώστε να ανεβάσουμε την απόδοση. Παραδείγματος χάρη, να επιλέξουμε εν τέλη την νίκη του γηπεδούχου αλλά με χάντικαπ -4.5 πόντων. Με αυτό τον τρόπο δυσκολεύουμε λίγο το σημείο μας καθώς για να είναι κερδισμένο πρέπει θα πρέπει οι Σέλτικς να κερδίσουν με διαφορά 5 πόντων και πάνω, αλλά από την άλλη το αγοράζουμε σε καλύτερη απόδοση η οποία από το 1.80 πλέον θα έχει ανέβει κοντά στο 2.00.

Αντίστοιχα το ίδιο μπορούμε να κάνουμε αν πιστεύουμε στη νίκη των φιλοξενουμένων ή ότι θα χάσουν με μικρή διαφορά. Μπορούμε για παράδειγμα να δώσουμε ένα πλεονέκτημα πόντων στους Μπακς, ας πούμε +5.5, για να ενισχύσουμε το σημείο μας.

Έτσι, το δελτίο μας θα είναι κερδισμένο εάν οι Μπακς κερδίσουν ή αλλιώς αν χάσουν με διαφορά μικρότερη των 5 πόντων. Η αντίθεση με το μειονέκτημα που δώσαμε πριν στους Σέλτικς, είναι ότι η απόδοση του διπλού σε αυτή την περίπτωση θα πέσει και θα κυμανθεί γύρω στο 2.10 περίπου.

Το spread betting μπάσκετ το βρίσκουμε σε διάφορες τιμές και για τις δύο μεριές του χάντικαπ (υπέρ και κατά) ενώ μπορούμε να το βρούμε και σε άλλες περιπτώσεις όπως στους συνολικούς πόντους αγώνα ή περιόδων. Επίσης στο μπάσκετ, το spread betting βρίσκει εφαρμογή και στα υπόλοιπα στατιστικά όπως ασσίστ, ριμπάουντ, λάθη κλπ είτε ομάδικά είτε ατομικά.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Πως θα βγάλω κέρδος στο spread betting μπάσκετ

Spread betting μπάσκετ

Το spread είναι αρκετά εύκολο για τον καθένα να το συλλάβει ως ιδέα, αλλά δεν πάει να πει ότι ειναι και σίγουρο κέρδος αφού θέλει αρκετή προσοχή πρώτου επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε. Ένα μεγάλο μέρος του μπάσκετ βασίζεται σε στατιστικά, γι αυτό τον λόγο πριν τοποθετήσουμε τα στοιχήματα μας θα πρέπει να έχουμε κάνει την μελέτη μας και έχοντας υπόψιν μας κάποια σημαντικά σημεία.

Καταρχάς πριν επενδύσουμε στο spread betting μπάσκετ, θα πρέπει να ελέγξουμε τους μέσους όρους πόντων που πετυχαίνουν οι ομάδες ώστε να γνωρίζουμε σε ποια επίπεδα κυμαίνεται η επίθεσή τους. Αντίστοιχα το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε σχετικά με τους πόσους πόντους δέχονται σε κάθε ματς για να ξέρουμε περίπου τι να περιμένουμε όσον αφορά τη διαφορά πόντων.

Spread betting μπάσκετ

Σε συνέχεια των παραπάνω, θα ήταν καλό να ξέρουμε τους μέσους όρους πόντων των ομάδων και ανά περίοδο. Υπάρχουν περιπτώσεις που ομάδες έχουν παραδοσιακά καλές και κακές συγκεκριμένες περιόδους. Έτσι μπορούμε να βρούμε μια ενδεχόμενη ευκαιρία για να ποντάρουμε.

Η παραπάνω μελέτη θα πρέπει να γίνεται και για τα υπόλοιπα στατιστικά καθώς spread betting μπάσκετ δεν είναι μόνο οι πόντοι. Πολλοί παίκτες επιλέγουν να ποντάρουν σε ασσίστ, ριμπάουντ, κλεψίματα, λάθη, συνολικά τρίποντα και πολλά άλλα. Γενικά στο μπάσκετ, όλα τα κύρια στατιστικά προσφέρονται για ποντάρισμα.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων

Στρατηγική spread betting μπάσκετ

basketball3

Το spread betting μπάσκετ μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε και να προσαρμόσουμε διάφορες στρατηγικές, είτε αυτές αφορούν ομαδικές επιδόσεις είτε ατομικές. Πάμε να δούμε πάνω σε ποιες περιπτώσεις μπορούμε να βασιστούμε ώστε να αυξήσουμε το μακροχρόνιο κέρδος μας.

  • Αρχικά, εάν η δυναμικότητα του φαβορί με το αουτσάιντερ είναι μεγάλη μπορούμε να στοιχηματίσουμε με μειονέκτημα υπέρ του φαβορί. Αυξάνοντας τη διαφορά νίκης ανεβάζουμε ταυτόχρονα και την απόδοση του σημείου, οπότε εκεί ίσως να αξίζει να ρισκάρουμε ακόμα και σε μια νίκη με διψήφια διαφορά πόντων (-9.5 στο φαβορί) στο Stoiximan.
  • Ακόμα έχουμε την επιλογή να ποντάρουμε στους συνολικούς πόντους μιας ομάδας ή και των δύο συνδυαστικά. Πχ, μπορεί η επιλογή μας να είναι αν μια ομάδα θα πετύχει πάνω από ένα ορισμένο αριθμό πόντων, ας πούμε 100 πόντους (+99.5),ή αν σε ένα ματς θα ξεπεράσουν μαζί και οι δύο ομάδες τους 180 πόντους (+179.5).

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

  • Αντίστοιχα το ίδιο μπορούμε να επιλέξουμε αν θέλουμε να στοιχηματίσουμε κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο πόντων. Για παράδειγμα, αν θέλουμε να ποντάρουμε ότι μια ομάδα θα πετύχει κάτω από 90 πόντους (-89.5) ή αν δεν ξεπεράσουν τους 160 πόντους συνολικά και οι δύο (-159.5).
  • Το spread betting μπάσκετ έχει εφαρμογή και σε ατομικά στατιστικά, το οποίο σημαίνει ότι έχουμε τη δυνατότητα να στοιχηματίσουμε αν ένας παίκτης θα πετύχει περισσότερους ή λιγότερους πόντους από ένα συγκεκριμένο line (πχ +/- 19.5 πόντους).
  • Το spread betting μπάσκετ μπορεί να εφαρμοστεί και στις ασσίστ, δηλαδή το πόσες συνολικά θα δώσει στο παιχνίδι (πχ +/- 4.5 ασσίστ), αλλά και γενικά σε όλες τις βασικές ατομικές στατιστικές κατηγορίες.

Οι πιο συνηθισμένες μαζί με τα παραπάνω είναι τα ριμπάουντ, τα κλεψίματα, τα κοψίματα, τα λάθη και τα συνολικά τρίποντα. Επίσης, θα βρούμε επιλογές για ποντάρισμα και σε συνδυαστικά στατιστικά των παραπάνω (πχ σύνολο πόντων+ριμπάουντ+ασσίστ με χάντικαπ +/- 30.5). Όπως καταλαβαίνουμε, στο μπάσκετ το spread betting είναι βασικό στοιχείο του τρόπου παιχνιδιού δίνοντας μας πάρα πολλές δυνατότητες στοιχηματισμού και μας βοηθάει σε κάποιες περιπτώσεις να γύρουμε τις πιθανότητες προς το μέρος μας.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan