Πώς θα κερδίσω στο στοιχημα μπασκετ;

στοίχημα μπάσκετ

Πώς θα κερδίσω στο στοιχημα μπασκετ; Ένα ερώτημα που πολλοί έχουν αναρωτηθεί και ο βασικός λόγος είναι πως το στοίχημα μπάσκετ τους μοιάζει αρκετά πιο δύσκολο απ’ ότι το ποδοσφαιρικό στοίχημα. Βλέπετε, ο περισσότερος κόσμος δεν είναι εξοικειωμένος με τα χάντικαπ και όταν τα βλέπει στο μπασκετικό κουπόνι, αναπόφευκτα τον μπερδεύουν. Τα πράγματα, όμως, είναι διαφορετικά.

Το στοιχημα μπασκετ έχει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για ταμείο, ενώ έχει δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Το πρώτο είναι πως το ρεπορτάζ παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο συγκριτικά με το ποδόσφαιρο, αφού μια και μόνο απουσία μπορεί να αλλάξει πολύ περισσότερο τα δεδομένα από μια ποδοσφαιρική απουσία. Το προηγούμενο έρχεται σε συνέχεια με το δεύτερο πλεονέκτημα, το οποίο είναι πως οι bookmakers κάνουν πιο συχνά λάθη στις αποδόσεις, καθώς η ενημέρωση για το ποδόσφαιρο είναι περισσότερη και πιο εύκολα σε σχέση με το μπάσκετ που δεν είναι τόσο δημοφιλές.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Οι 5 καλύτεροι τρόποι για να κερδηθεί το στοιχημα μπασκετ

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, το Παμε στοιχημα μπασκετ έχει πολύ καλές ευκαιρίες για ταμείο, ωστόσο δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το ποδοσφαιρικό στοίχημα και γι’ αυτό πολλοί δεν μπορούν να τις εντοπίσουν. Εμείς, όμως, θα σας παρουσιάσουμε 5 τρόπους για να βρείτε πιο εύκολα τον δρόμο για το ταμείο μπάσκετ στοίχημα.

advantage

1) Βασιστείτε στο ρεπορτάζ. Το ρεπορτάζ στο στοιχημα μπασκετ είναι αρκετά πιο σημαντικό από το ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο, αν λείψει ένας μπακ (παράδειγμα) δεν θα αλλάξουν τόσα πολλά στην έκβαση του αγώνα, ούτε θα προκύψει κάποια σημαντική ευκαιρία στα ειδικά στοιχήματα μπάσκετ για παίκτες.

Αντίθετα, στο μπάσκετ η παραμικρή απουσία (ακόμα και αν ο παίκτης που θα λείψει δεν είναι βασικός στο ροτέισον), θα επηρεάσει σε κάποιο βαθμό την έκβαση της αναμέτρησης, ενώ είναι σίγουρο πως θα αλλάξει τα δεδομένα στα ειδικά στοιχήματα παικτών, καθώς κάποιοι θα πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής και πιο πολλά σουτ. Μάλιστα, πολλές φορές οι στοιχηματικές εταιρίες δεν διαβάζουν τόσο γρήγορα το ρεπορτάζ στο μπάσκετ συγκριτικά με το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό κάνουν λάθη στις αποδόσεις!

advantage

2) Εξειδίκευση στο στοιχημα μπασκετ. Η εξειδίκευση είναι γενικά ένα πολύ σημαντικό tip στο στοίχημα, καθώς δεν μπορεί ένας να ασχολείται με τα πάντα. Το ίδιο ισχύει και στο στοιχημα μπασκετ, με την πρώτη απόφαση που πρέπει να πάρετε να είναι αυτή του να διαλέξετε ανάμεσα στις ευρωπαϊκές λίγκες και το NBA. Το μπάσκετ διαφέρει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και εξίσου διαφορετικό είναι και το στοίχημα στο ΝΒΑ συγκριτικά με το στοίχημα -για παράδειγμα- στη EuroLeague.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

advantage

3) Μακριά από τα «παραδοσιακά» στοιχήματα. Το στοιχημα μπασκετ έχει εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, κάτι που επιτρέπει στους παίκτες να «φύγουν» από τα «παραδοσιακά» bets -όπως τα χάντικαπ και οι συνολικοί πόντοι- και να πάνε σε εναλλακτικά ειδικά στοιχήματα, όπως τα special bets ομάδων και παικτών. Μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε το over ενός παίκτη από το να «μπλέξετε» με την πρόβλεψη του τελικού νικητή, που έχει και ρίσκο και σίγουρα θα την έχει «διαβάσει» καλύτερα ο εκάστοτε bookmaker.

advantage

4) Τα εναλλακτικά χάντικαπ δίνουν πολλές λύσεις! Μια ακόμα πολύ καλή συμβουλή για να κερδίσετε στο στοιχημα μπασκετ είναι να αποφεύγετε το βασικό όριο στους συνολικούς πόντους ή το βασικό χάντικαπ. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διαβάζουν πολύ καλά το βασικό όριο ή το βασικό χάντικαπ, αλλά στην εποχή μας είναι σύνηθες να προσφέρουν εναλλακτικά όρια ή χάντικαπ, κάτι που προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να πάνε στο ταμείο.

Μπορείτε, λοιπόν, να χαμηλώσετε τα όρια, παίρνοντας βέβαια μια μικρότερη απόδοση, ή να ανεβάσετε για παράδειγμα ένα χάντικαπ και να αγοράσετε μια ακόμα μεγαλύτερη τιμή, αν θεωρείτε πως έχει γίνει λάθος στη «βασική ανάγνωση» του αγώνα από τις στοιχηματικές εταιρίες.

advantage

5) Ακολουθήστε τον tipster της επιλογής σας. Το στοιχημα μπασκετ δεν είναι όπως το ποδόσφαιρο και καλώς ή κακώς μια σημαντική μερίδα του κόσμου είναι πιθανό να μην έχει την απαραίτητη ενημέρωση, αλλά ούτε να μπορεί να εκτιμήσει ορθά το ρεπορτάζ. Η λύση σε αυτό είναι να ακολουθήσετε τον tipster της επιλογής και στο bet-prognostika.com μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε κορυφαίους tipsters του είδους.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Οι 3 κορυφαίοι bookmakers για κερδίσεις στο στοιχημα μπασκετ

Η επιλογή του σωστού bookmaker παίζει κομβικό ρόλο για την επιτυχία και το κέρδος ενός παίκτη στο στοιχημα μπασκετ. Πολλοί bookmakers έχουν όλο το πακέτο, κάποιοι, όμως, προσφέρουν περισσότερα στο ποδοσφαιρικό στοίχημα από το μπασκετικό ή και το αντίστροφο. Στην ενότητα αυτή θα αναλύσουμε τους καλύτερους bookmakers για το στοιχημα μπασκετ.

Stoiximan

advantage

Η Stoiximan έχει κάνει μια πολύ σοβαρή επένδυση στο στοιχημα μπασκετ. Είναι πλέον η κορυφαία όσον αφορά την ποικιλία, καθώς για τις περισσότερες αναμετρήσεις προσφέρει μια πληθώρα επιλογών και ειδικά στα special bets των παικτών κρίνεται ως κορυφαία, καθώς προσφέρει ειδικά στοιχήματα για κάθε γούστο! Για παράδειγμα, μπορείτε να προβλέψετε ακόμα και τον αριθμό των φάουλ ενός παίκτη, ή ακόμα και πόσες βολές θα εκτελέσει. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Bet Builder στο μπάσκετ, που σας επιτρέπει να συνδυάσετε πολλές επιλογές από τον ίδιο αγώνα.

Bet365

advantage

Η Bet365 ήταν η πρώτη που έβαλε το Bet Builder στο στοιχημα μπασκετ. Η «πράσινη» γενικά καινοτομεί κατά καιρούς και το έχει πράξει και στο μπάσκετ, αν και γενικά θεωρείται ως κυρίως ποδοσφαιρικός bookmakers. Η Bet365 εκτός από την ποικιλία της και το γεγονός ότι έχει Bet Builder, ξεχωρίζει ακόμα και για τις πολύ δυνατές αποδόσεις που προσφέρει.

Novibet

advantage

Πολύ σημαντική εξέλιξη στο στοιχημα μπασκετ έχει παρουσιάσει και η Novibet. Η συγκεκριμένη εταιρία ξεχωρίζει και για τις πρωτότυπες αγορές που προσφέρει κατά καιρούς στους παίκτες της και το ίδιο συμβαίνει και στο μπάσκετ. Επίσης, η Novibet βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και όσον αφορά την προσφερόμενη γκανιότα, συνεπώς έχει ένα «πακέτο» ικανό να καλύψει τους παίκτες που θέλουν να επενδύσουν στο στοίχημα μπάσκετ.

Πάμε Στοίχημα Μπάσκετ

advantage

Διαβάζοντας τα παραπάνω, θα έχετε αντιληφθεί πως το στοιχημα μπασκετ θα πρέπει να μπει στα «ραντάρ» σας, αν δεν έχει μπει ήδη, καθώς οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές για ταμείο. Το στοίχημα στο μπάσκετ έχει πολύ δυνατές ευκαιρίες και στο live betting, αφού θα πρέπει να θυμάστε πως οι ανατροπές στο μπάσκετ γίνονται με περισσότερη ευκολία από τις ανατροπές στο ποδόσφαιρο. Πάμε στοιχημα μπασκετ, λοιπόν, γι’ ακόμα περισσότερες ευκαιρίες κέρδους!

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Τι να προσέξω στο στοίχημα μπάσκετ;

στοίχημα μπάσκετ

Το στοίχημα μπάσκετ, βέβαια, έχει και ορισμένες «παγίδες» που θα πρέπει να αποφύγει ο παίκτης κι εμείς είμαστε εδώ για να τις σημειώσουμε και να σας βοηθήσουμε. Αρχικά, θα πρέπει να αποφύγετε τα μεγάλα όρια στα χάντικαπ στο στοίχημα μπάσκετ. Το να ποντάρετε, για παράδειγμα, σε χάντικαπ 15,5 πόντων είναι αρκετά «πονηρό», καθώς μπορεί η νίκη της ομάδας φαβορί να έχει κριθεί και στο τέλος να υπάρξει μια μικρή… χαλάρωση που δεν θα «χαλάσει» μεν τον άσο, αλλά μπορεί να επηρεάσει το χάντικαπ και να σας… στείλει στον κουβά!

Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε να κάνετε τα πονταρίσματά σας στο μπάσκετ στοίχημα σχετικά νωρίς. Ένα πολύ «κλασικό» παράδειγμα είναι αυτό της EuroLeague, που πολλές φορές έχουν προκύψει σημαντικά λάθη από τις στοιχηματικές εταιρίες την Δευτέρα και την Τρίτη. Μην αφήσετε, λοιπόν, τα πονταρίσματα για την τελευταία στιγμή.

Τέλος, στο μπάσκετ στοίχημα θα πρέπει πάντα να έχετε κατά νου το live betting είτε για να καλύψετε τα πονταρίσματά σας είτε για να εντοπίσετε νέες ευκαιρίες. Το μπάσκετ είναι άθλημα με συνεχόμενες ανατροπές, αυτό δυσκολεύει πάρα πολύ το έργο των bookmakers και ο παίκτης μπορεί δεδομένα να το εκμεταλλευτεί υπέρ του.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων

One thought on “Πώς θα κερδίσω στο στοιχημα μπασκετ;

Comments are closed.