Τα κυριότερα live στατιστικα μπασκετ

στατιστικά μπάσκετ

Τα στατιστικά μπάσκετ παίζουν κομβικό ρόλο προκειμένου να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο. Σε κάθε άθλημα θα πρέπει να μελετάτε τα στατιστικά πριν προχωρήσετε στις επιλογές σας -εφόσον κάνετε μόνος σας τη μελέτη και δεν επιλέγετε τα picks κάποιου tipster- ωστόσο στο μπάσκετ τα στατιστικά είναι πιο σημαντικά. Όλα τα στοιχήματα χάντικαπ ή πόντων βασίζονται στα live στατιστικα μπασκετ των δύο εκάστοτε αντιπάλων, επομένως θα πρέπει να έχετε κατά νου ποιοι είναι οι βασικοί αριθμοί των ομάδων στο μπάσκετ.

Φυσικά, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τη μεγαλύτερη αξία στο πάμε στοίχημα μπάσκετ έχουν οι πόντοι που σκοράρουν και δέχονται οι ομάδες κατά μέσο όρο. Από αυτά τα live στατιστικα μπασκετ μπορείτε να βγάλετε πολλά συμπεράσματα, ενώ την προσοχή σας αξίζουν ακόμα τα ριμπάουντ που κατεβάζουν ανά παιχνίδι, οι ασίστ που μοιράζουν ανά αγώνα, αλλά και τα τρίποντα που ευστοχούν κατά μέσο όρο στις αναμετρήσεις τους. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες εκείνες τς κατηγορίες από στατιστικά τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να φτάσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ταμείο. Συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό που ετοιμάσαμε για εσάς αποκλειστικά και να είσαστε σίγουροι ότι δεν θα μείνετε χαμένοι.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Ποια είναι τα βασικά live στατιστικα μπασκετ στο στοίχημα

live στατιστικα μπασκετ

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή αυτού του οδηγού του Bet-Prognostika.com, προκειμένου να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο, θα πρέπει να μελετήσετε αναλυτικά τα στατιστικά στο πάμε στοίχημα μπάσκετ. Πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες έχουν προκύψει από τη μελέτη των αριθμών, συνεπώς αξίζει να δούμε παρακάτω τις βασικές κατηγορίες, τις οποίες θα πρέπει να έχετε κατά νου.

Πόντοι υπέρ και κατά

Η πιο σημαντική κατηγορία στα live στατιστικα μπασκετ είναι οι πόντοι υπέρ και κατά της κάθε ομάδας κατά μέσο όρο. Όλα τα βασικά στοιχήματα βασίζονται στους πόντους που σκοράρουν και δέχονται οι ομάδες, ενώ αξίζει στο πάμε στοίχημα μπάσκετ να μελετήσετε και τους αριθμούς των ομάδων εντός και εκτός έδρας, καθώς έχουν παρατηρηθεί διαφορές όταν αγωνίζονται -για παράδειγμα- μακριά από το κοινό τους κάποιοι σύλλογοι.

Ριμπάουντ

Ακόμα μια βασική στατιστική στο πάμε στοίχημα μπάσκετ είναι τα συνολικά ριμπάουντ. Εδώ εκτός από τη μελέτη των συνολικών αριθμών, θα ήταν πολύ χρήσιμο στην προσπάθειά σας να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο, να διαβάσετε παράλληλα για τα επιθετικά και τα αμυντικά ριμπάουντ που μαζεύουν οι ομάδες κατά μέσο όρο. Με τον τρόπο αυτό θα βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα και θα βρείτε ευκαιρίες για ταμείο.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Ασίστ/Λάθη

Εξίσου σημαντικός αριθμός με τα ριμπάουντ είναι και οι ασίστ στα live στατιστικα μπασκετ. Το πόσες τελικές πάσες μοιράζει κάποια ομάδα θα σας βοηθήσει να βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και να εκτιμήσετε καλύτερα τις στοιχηματικές σας επιλογές με στόχο -τι άλλο- το ταμείο. Σημειώστε ακόμα πως καλό θα είναι να δείτε και την αναλογία ασίστ/λάθη, η οποία συνήθως κρίνει σε σημαντικό βαθμό την έκβαση μιας μπασκετικής αναμέτρησης.

Τρίποντα

στατιστικά μπάσκετ

Μια στατιστική κατηγορία που δεδομένα μπορεί να επηρεάσει την έκβαση ενός αγώνα και παράλληλα να προσφέρει σημαντικές στοιχηματικές ευκαιρίες για ποντάρισμα είναι τα τρίποντα και είναι σημαντικά live στατιστικα μπασκετ. Εδώ οι πυλώνες που πρέπει να μελετήσετε είναι δύο. Εκτός, δηλαδή, από το ποσοστό ευστοχίας μιας ομάδας, σημασία έχει να βλέπετε και τον απόλυτο αριθμό των εύστοχων προσπαθειών πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, καθώς επηρεάζει άμεσα το σκορ και το πως θα εξελιχθεί ο αγώνας.

Live στατιστικα μπασκετ παικτών

Πέρα από τα ομαδικά live στατιστικα μπασκετ, πολύ σημαντικά για τη μελέτη σας είναι και τα ατομικά μπασκετικά στατιστικά των παικτών. Έχουμε αναλύσει σε άλλο οδηγό στο Bet-Prognostika την αξία που κρύβουν πολλά από τα special bets παικτών, ωστόσο για να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο θα πρέπει να έχετε και εσείς οι ίδιοι μια εικόνα από το πόσους πόντους σημειώνει κατά μέσο όρο ένας παίκτης, πόσα ριμπάουντ κατεβάζει ανά παιχνίδι ή -για παράδειγμα- πόσα τρίποντα βάζει ανά αγώνα.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Live betting με live στατιστικα μπασκετ

στατιστικά μπάσκετ

Τα live στατιστικα μπασκετ είναι πολύ σημαντικά όχι μόνο για τα pre game πονταρίσματά σας, αλλά και για τα στοιχήματα που κάνετε στη διάρκεια του ζωντανού στοιχήματος, δηλαδή του live betting. Φυσικά, στο live betting το βάρος αναφορικά με τα στατιστικά μπάσκετ πέφτει στους πόντους που σκοράρουν και δέχονται οι ομάδες, στη διάρκεια του πρώτου μέρους και στη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Στον αναλυτικό οδηγό για το πάμε στοίχημα μπάσκετ στο ημίχρονο σας παρουσιάσαμε εκτενώς το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές μεταβολές στο σκορ ανάμεσα στα δύο ημίχρονα των αγώνων, επομένως οι συνολικοί πόντοι που σκοράρουν και δέχονται οι ομάδες είναι δεδομένα μπασκετικά στατιστικά που θα πρέπει να μελετήσετε, πριν καταλήξετε στις επιλογές σας.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων

Πως να αξιοποιήσω τα live στατιστικα μπασκετ σε ΝΒΑ και Ευρώπη

στατιστικά μπάσκετ

Παραπάνω διαβάσατε αναλυτικά ποια είναι τα πιο σημαντικά live στατιστικα μπασκετ, τα οποία φυσικά επηρεάζουν την έκβαση του αγώνα, επομένως και τα πονταρίσματά σας στο πάμε στοίχημα μπάσκετ. Πάμε τώρα να δούμε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τα live στατιστικα μπασκετ, προκειμένου να φτάσετε ακόμα πιο εύκολα στο ταμείο και να μεγαλώσετε τα πιθανά κέρδη σας. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες όπως η Stoiximan και η Bet365 έχουν φροντίσει γι’ αυτό, καθώς έχουν εμπλουτίσει τις λίστες τους με πολλά ειδικά στοιχήματα, τα οποία φυσικά βγάζουν σημαντικές στοιχηματικές ευκαιρίες με την κατάλληλη μελέτη.

Ξεκίνημα από τους συνολικούς πόντους. Οι νόμιμοι bookmakers προσφέρουν πολλά εναλλακτικά όρια εκτός από το βασικό line στο under/over, επομένως με τη μελέτη των κατάλληλων στατιστικών, αλλά και του ρεπορτάζ, μπορείτε να καταλήξετε στα πονταρίσματά σας. Εκτός αυτού, πλέον σε πολλές αναμετρήσεις είναι διαθέσιμα όρια over ή under για τα συνολικά ριμπάουντ του αγώνα ή της κάθε ομάδας ξεχωριστά, για τις συνολικές ασίστ, όπως και για τα τρίποντα που θα πετύχει κάποια ομάδα συγκεκριμένα ή για τα συνολικά εύστοχα τρίποντα ενός αγώνα. Συνεπώς, δεν έχετε παρά να μελετήσετε τα αντίστοιχα στατς μπάσκετ.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα ειδικά παικτών. Εκεί η μελέτη στα στατιστικά μπάσκετ (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ και τρίποντα) είναι κομβικής σημασίας, καθώς έχει παρατηρηθεί αρκετά συχνά το φαινόμενο του να κάνουν λάθη στις αποδόσεις οι bookmakers. Περισσότερα για το στοίχημα μπάσκετ με ειδικά παικτών, θα διαβάσετε στον σχετικό οδηγό του bet-prognostika.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan