Σύνολο πόντων μπάσκετ

σύνολο πόντων μπάσκετ

Το μπάσκετ ξεχωρίζει στοιχηματικά για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι οι πολλές στατιστικές κατηγορίες που έχει, οι περισσότερες εκ των οποίων προσφέρονται για ποντάρισμα στις Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες. Για παράδειγμα, εκτός από την επιλογή του νικητή, στο μπάσκετ θα βρούμε και σημεία για τα ριμπάουντ, τις ασίστ, τα κλεψίματα, τα τρίποντα, όπως και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα.

Από την παραπάνω λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά το ποντάρισμα στο σύνολο των πόντων. Άλλωστε οι πόντοι είναι και η ουσία του παιχνιδιού, όπως είναι τα τέρματα στο ποδόσφαιρο. Πως μπορούμε όμως να παίξουμε στοίχημα στο σύνολο πόντων μπάσκετ; Και εκεί οι επιλογές ποικίλουν, αφού θα βρούμε στοιχήματα που αφορούν συνολικά τους πόντους του αγώνα, σύνολο πόντων ξεχωριστά για κάθε ομάδα, σύνολο πόντων μπάσκετ στο ημίχρονο κλπ.

Το μπασκετικό σύνολο πόντων έχει πολλές παραλλαγές και αυτό θα αναλύσουμε στις παρακάτω γραμμές, σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika.com. Θα μάθουμε τι είναι ακριβώς και πως λειτουργεί, πως μπορούμε να βγάλουμε κέρδος από αυτό αλλά και ποιες στρατηγικές θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι είναι το σύνολο πόντων μπάσκετ και πως λειτουργεί

σύνολο πόντων μπάσκετ

Όταν αναφερόμαστε στο σύνολο πόντων μπάσκετ, συνήθως εννοούμε τους συνολικούς πόντους που θα πετύχουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα, συμπεριλαμβανομένου της παράτασης. Η επιλογή του σημείου γίνεται διαλέγοντας over ή under, και για να μπορέσει να γίνει η διαφορά του line, οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν αυτα τα στοιχήματα με μισό πόντο επιπλέον.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι σε έναν μπασκετικό αγώνα έχουμε ποντάρει στο over 160.5 σύνολο πόντων αγώνα. Για να κερδίσουμε θα πρέπει και οι δύο ομάδες να σκοράρουν συνολικά 161 πόντους ή περισσοτερους (πχ 85-80, 90-72, 75-89 κλπ.). Αν οι ομάδες συνολικά ποντάρουν 160 πόντους ή λιγότερους, το στοίχημα μας θεωρείται χαμένο.

Στο μπασκετ, το σύνολο πόντων προσφέρεται για ποντάρισμα και για κάθε ομάδα ξεχωριστά. Μπορούμε για παράδειγμα να ποντάρουμε αν η γηπεδούχος ομάδα βάλει under 82.5 πόντους. Σε αυτή την περίπτωση το στοίχημα μας είναι κερδισμένο μόνο αν η γηπεδούχος σκοράρει 82 πόντους ή λιγοτερους. Σε αντίθετη περίπτωση. το στοίχημα μας είναι χαμένο.

Οι συνολικοί πόντοι στο μπάσκετ προσφέρονται σε πολλές επιλογές και με διάφορες αποδόσεις στο στοίχημα για το σύνολο πόντων μπάσκετ. Αντίστοιχα στοιχήματα συνολικών πόντων θα βρούμε και ατομικά για τους παίκτες, αν και εκεί τα lines είναι λιγότερα. Μπορούμε να διαλέξουμε δηλαδή αν ένας παίκτης πετύχει συνολικά στον αγώνα over ή under 20.5 πόντους πχ.

Τα ίδια στοιχήματα θα τα βρούμε και χωρισμένα ανά περίοδο ή ανά ημίχρονο. Παραδείγματος χάρη, over/under συνολικών πόντων 1ης περιόδου, over/under συνολικών πόντων 1ου ημιχρόνου κλπ. Το ίδιο ισχύει και για τις ομάδες ξεχωριστά, όπως over/under πόντων φιλοξενούμενου 2ης περιόδου κλπ.

Τα στοιχήματα αυτά θα τα βρούμε συνήθως με γκανιότα περίπου στο 6-7% σε στοιχηματικές όπως η Betshop και το Pamestoixima.gr. Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις όπως της Stoiximan, όπου θα βρούμε την γκανιότα ακόμα και κάτω από το 5% σε κάποιες επιλογές.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν στη Novileague

Πως θα βγάλω κέρδος στο σύνολο πόντων μπάσκετ

Basketball PNG Clipart 842

Πριν ποντάρουμε στο σύνολο πόντων μπάσκετ, σε οποιοδήποτε άθλημα, πρέπει πάντα να κάνουμε τη μελέτη μας, επικεντρώνοντας τη προσοχή μας σε συγκεκριμένα σημεία που αφορούν το στοίχημα μας. Αυτό βέβαια ισχύει και στην περίπτωση που θέλουμε να ποντάρουμε στο σύνολο πόντων στο μπάσκετ.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η επίθεση αλλά και η άμυνα των ομάδων. Αυτό σημαίνει πόσους πόντους σκοράρουν και δέχονται ανά παιχνίδι. Επίσης θα πρέπει να γίνει και διαχωρισμός στο διάβασμά μας όσον αφορά τα εντός και εκτός έδρας ματς. Μπορεί να βρούμε μεγάλες διαφορές στο πόσο σκοράρει μια ομάδα, ανάλογα με το αν παίζει στην έδρα της ή οχι. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους πόντους που δέχεται, αφού εκτός έδρας πολλές ομάδες μπορεί να αποδεικνύονται ευάλωτες.

Όταν θέλουμε να παίξουμε στο σύνολο πόντων μπάσκετ, θα πρέπει να κοιτάμε και για ενδεχόμενες απουσίες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά το σκορ. Για παράδειγμα, αν λείπει ο βασικός σκόρερ μιας ομάδας με έναν μέσο όρο πόντων 25 πόντων ανά αγώνα, είναι πολύ πιθανό αυτή η ομάδα να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Σε αυτές τις περιπτώσει είναι προτιμότερο να επικεντρωνόμαστε στο under. Αντίστοιχα, όταν γυρνάει ο βασικός σκόρερ μιας ομάδα με μεγάλο μέσο όρο πόντων, το over θα πρέπει να είναι η βασική μας επιλογή.

Οι συνολικοί πόντοι στο μπάσκετ εξαρτώνται και από τη σημαντικότητα του εκάστοτε αγώνα. Ένα παράδειγμα είναι τα Final Four της Ευρωλίγκα, όπου παρόλο που αναμετρώνται ομάδες με μεγάλους μέσους όρους πόντων, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τελικούς να κρίνονται στους 120-140 πόντους. Όταν είναι τόσο σημαντικός ένας αγώνας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει νευρικότητα στις ομάδες και τελικά το σύνολο πόντων μπάσκετ να μείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Στρατηγική για το σύνολο πόντων μπάσκετ

σύνολο πόντων μπάσκετ

Ποιες είναι οι πιο κατάλληλες στρατηγικές ώστε να βγούμε κερδισμένοι από το σύνολο πόντων μπάσκετ; Σίγουρα οι επιλογές που έχουμε είναι πολλές, οπότε το πιο σωστό είναι να επικεντρωθούμε σε κάποια συγκεκριμένα στοιχήματα ώστε να έχουμε ένα πλάνο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όταν ποντάρουμε over/under σε έναν αγώνα σύνολο πόντων μπάσκετ, ουσιαστικά ψάχνουμε ένα συνδυαστικό αποτέλεσμα πόντων δύο ομάδων. Οπότε αυτό από μόνο του κάνει τις πιθανότητες νίκης μας λιγότερες. Έχοντας αυτό κατα νου, είναι προτιμότερο να επιλέγουμε μονά αποδεκτά στοιχήματα, και ας ρισκάρουμε λίγο παραπάνω σε απόδοση.

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν συνήθως ένα συγκεκριμένο μπασκετικό σύνολο πόντων σε κάθε αγώνα σαν βάση. Θα πρέπει να ρίχνουμε πάντα μια ματιά σε αυτό και έπειτα να αποφασίσουμε πόσο παραπάνω αξίζει να ρισκάρουμε ή όχι. Για παράδειγμα, αν σε έναν αγώνα το βασικό line είναι στο over/under 167.5, οι προβλέψεις μας θα πρέπει να ξεκινούν από εκεί.

basketball1

Για να ανεβάσουμε την απόδοση του δελτίου μας, μπορούμε να ποντάρουμε σε ένα παρολί 2-3 σημείων. Αλλα σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα να επιλέξουμε σύνολο πόντων για κάθε ομάδα ξεχωριστά και από διαφορετικούς αγώνες. Αν δηλαδή υποθέσουμε ότι έχουμε τρία ματς όπως τα Εφές – Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις, Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι, το δελτίο μας μπορεί να είναι το εξής: Εφές over 80.5 πόντους, Ζαλγκίρις under 76.5 πόντους και Ρεάλ over 85.5 πόντους. Είναι δελτία που μπορεί να έχουν τύχη, και με καλύτερη συνολικά απόδοση από το μονό αποδεκτό.

Στο προηγούμενο παράδειγμα του παρολί, μπορούμε κάλλιστα να προσθέσουμε και άλλα ματς. Ωστόσο σε εκείνη την περίπτωση, προτείνουμε κάποιο σύστημα με ζητούμενα. Αν για παράδειγμα επιλέξουμε 5-6 over/under, καλύτερα να ζητάμε δυάδες ή τριάδες ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πληρωθούμε. Το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί και με το σύνολο πόντων παίκτη, επιλέγοντας αυτούς που σκοράρουν περισσότερο ώστε να φτιάξουμε ένα σύστημα με ζητούμενα βασισμένο στα over.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop