Προγνωστικα τριαδες

προγνωστικά τριάδες

Οι τριάδες στο στοίχημα είναι από τους πιο διαδεδομένους τρόπους πονταρίσματος. Αν και συνήθως τα μονά αποδεκτά σημεία και οι δυάδες προτείνονται περισσότερο, οι παίκτες προτιμούν να ρισκάρουν λίγο παραπάνω ώστε να εκμεταλλευτούν όλα τα πλεονεκτήματα ενός παρολί με τρία σημεία. Επειδή όμως η πρόβλεψη τριών σημείων δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, χρειαζόμαστε πάντα και τα κατάλληλα προγνωστικα τριαδες.

Οι τριάδες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσουμε σημαντικά τα κέρδη μας, εφόσον εμπιστευτούμε τις κατάλληλες προβλέψεις. Στο bet-prognostika θα βρούμε ένα εξαιρετικό σύνολο από προγνωστικά, τα οποία καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος στοιχηματικών αγορών.

Όμως θα πρέπει να προσέξουμε κάποια συγκεκριμένα σημεία πριν ποντάρουμε σε τριάδες χρησιμοποιώντας τα κορυφαία προγνωστικα τριαδες της σελίδας. Στο παρακάτω κείμενο θα δούμε αναλυτικά που πρέπει να δωσουμε την προσοχή μας πριν τοποθετήσουμε το δελτίο μας, όπως επίσης πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα που έχει το ποντάρισμα με τριάδες.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Που θα βρω προγνωστικα τριαδες

προγνωστικα τριαδες

Αν ψάχνουμε τα καλύτερα προγνωστικα τριαδες, τότε μπορούμε να τα βρούμε στο site του bet-prognostika. Οι τίπστερ της σελίδας αναλύουν καθημερινά όλους τους αγώνες του κουπονιού ώστε να μας παραδώσουν τις καλύτερες προβλέψεις και να μας στείλουν στο ταμείο. Τα προγνωστικά που θα βρούμε στη σελίδα ξεχωρίζουν για πολλούς και διάφορους λόγους, τους οποίους θα αναφέρουμε παρακάτω.

Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι για να είναι οι προβλέψεις όσο πιο επιτυχημένες γίνεται, οι συντάκτες του bet-prognostika αναλύουν όλα τα δεδομένα που έχουν στη διάθεση τους. Όλα τα στατιστικά λαμβάνονται υπόψη καθώς και ειδήσεις που αφορούν τα τελευταία νέα των ομάδων μέχρι και τη στιγμή που γράφονται οι προβλέψεις. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα σημεία που προτείνονται είναι ιδανικά για ποντάρισμα με προγνωστικα τριαδες. Τα προγνωστικα τριαδες έρχονται μαζί με την αντίστοιχη ανάλυση ούτως ώστε να καταλάβουμε τη λογική πίσω από το κάθε προτεινόμενο σημείο.

Όμως οι τιπστερ του bet-prognostika δεν βασίζονται μόνο στα δεδομένα και στα στατιστικά για να προτείνουν τις προβλέψεις τους. Το κάθε σημείο θα πρέπει να έχει και την απαραίτητη αξία για ποντάρισμα, δίνοντας μας μια τουλάχιστον ικανοποιητική απόδοση. Έτσι λοιπόν, οι συντάκτες του site πριν κάνουν την τελική τους επιλογή, ελέγχουν όλες τις στοιχηματικές αγορές του κάθε γεγονότος. Ο έλεγχος και η σύγκριση αποδόσεων γίνεται ανάμεσα στις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες, ώστε να είμαστε σίγουροι πως ποντάρουμε στο καλύτερο σημείο με την υψηλότερη απόδοση. Αυτός είναι και ο λόγος που οι προβλέψεις του bet-prognostika είναι οι κορυφαίες στο χώρο.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι να προσέξω στις τριαδεσ και στα προγνωστικα τριαδες

προγνωστικα τριαδες

Πριν τοποθετήσουμε το δελτίο μας ακολουθώντας τα κορυφαία προγνωστικα τριαδες του bet-prognostika, θα πρέπει να προσέξουμε από την πλευρά μας ως παίκτες κάποιες συγκεκριμένες παραμέτρους.

Το πρώτο που θα χρειαστεί να κάνουμε, είναι να επιλέξουμε σημεία που θα μας αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης. Για παράδειγμα, είναι καλύτερο να προτιμήσουμε σημεία που οι πιθανότητες να επιβεβαιωθούν είναι 50/50. Αν μιλάμε για ποδοσφαιρικά γεγονότα, τέτοιες αγορές είναι τα over/under, goal/no goal, Ασιατικά κλπ. Δεν είναι μια τέτοια αγορά το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα, αφού εκεί υπάρχουν τρεις πιθανες περιπτώσεις (1Χ2). Άρα και οι πιθανότητες νίκης είναι μικρότερες, 1 στις 3. Αν συνυπολογίσουμε κιόλας ότι χρειαζόμαστε να επαληθευτούν τρία σημεία στο ίδιο δελτίο για να κερδίσουμε, τότε οι αγορές δύο πιθανών αποτελεσμάτων αποτελούν μονόδρομο.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όταν διαβάζουμε προγνωστικα τριαδες, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι τα τελευταία νέα και δεδομενα που έχει ο τίπτερ στη διάθεσή του είναι μέχρι τη στιγμή που γράφει την πρόβλεψη. Από εκεί και έπειτα θα πρέπει να κάνουμε και εμείς έναν δικό μας έλεγχο, για τυχόν σημαντικές εξελίξεις που θα έχουν αντίκτυπο σε μια αναμέτρηση και στο τελικό αποτέλεσμα.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Τριαδες στοιχημα προγνωστικα: Τα πλεονεκτήματά τους

προγνωστικα τριαδες

Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα των τριάδων ώστε να τις συνδυάσουμε με τα προτεινόμενα σημεία του bet-prognostika και τα κορυφαία προγνωστικα τριαδες; Οι τριάδες είναι ένα πολύ εύκολος τρόπος να ανεβάσουμε την απόδοση του δελτίου μας. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό αφού με τρία σημεία στο δελτίο μας ο πολλαπλασιαστής από τις αποδόσεις ανεβαίνει αρκετά.

Αυτό σημαίνει ότι με μικρότερο ποντάρισμα μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερο κέρδος. Πολλοί θα πουν, και ίσως συμφωνούμε, ότι ο καλύτερος τρόπος να παίζεις στοίχημα είναι ποντάροντας σε μονά αποδεκτά σημεία. Ωστόσο, τα πονταρίσματα σε μονά είναι συνήθως μεγάλα, οπότε σε περίπτωση που χάσουμε το σημείο, έχουμε και μεγαλύτερη χασούρα. Στις τριάδες ωστόσο μπορούμε να έχουμε μικρότερο ποντάρισμα, άρα και λιγότερη ζημιά σε περίπτωση που κάποιο σημείο μας δεν επαληθευτεί.

Τα προγνωστικα τριαδες όμως δεν αφορούν μόνο τα παρολί. Με τρία σημεία στο δελτίο μας έχουμε την επιλογή να ποντάρουμε και σε συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να επιλέξουμε ένα σύστημα με δυάδες ώστε ακόμα και στην περίπτωση που χάσουμε ένα σημείο, το δελτίο μας να παραμείνει κερδοφόρο. Επιπλέον, για όποιον θέλει να ποντάρει σε ένα πιο “δυνατό” σύστημα, υπάρχει πάντα η επιλογή του trixie. Αυτό το σύστημα περιλαμβάνει πολλαπλούς κερδοφορούς συνδυασμούς με μονά σημεία, δυάδες και φυσικά τριάδα.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα της τριάδας είναι ότι μπορεί να περιλαμβάνει οποιαδήποτε αγορά από οποιοδήποτε άθλημα. Έτσι, δεν χρειάζεται να είμαστε παγιδευμένοι στις επιλογές μας σε ένα σπορ, αλλά μπορούμε να ακολουθήσουμε τις κορυφαίες προβλέψεις του bet-prognostika για όλα τα αθλήματα, και έπειτα να κάνουμε την τελική μας επιλογή.

Τέλος, με τα εξαιρετικά προγνωστικα τριαδες που θα βρούμε από τους τίπστερ του site, είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσουμε μια στρατηγική βασιζόμενη στο bankroll management. Δεδομένου ότι τα σημεία που μας προτείνουν οι συντάκτες του bet-prognostika έχουν τις καλύτερες αποδόσεις, δεν χρειάζεται να αυξάνουμε ιδιαίτερα το ποντάρισμα μας. Μπορούμε να ακολουθήσουμε μια στρατηγική με σταθερό ποντάρισμα και να βγούμε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα.

Τριαδες στοιχημα: Τα μειονεκτήματά τους

προγνωστικα τριαδες

Διαβάζοντας τα κορυφαία προγνωστικα τριαδες, μπορούμε να βοηθηθούμε ως προς τις επιλογές μας και να αυξήσουμε τα κέρδη μας. Ωστόσο, το στοίχημα με τριάδες κρύβει και κάποια μειονεκτήματα τα οποία δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε.

Όταν ποντάρουμε σε ένα παρολί με τρία σημεία, οι πιθανότητες νίκης μας μειώνονται σημαντικά. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το δελτίο μας θεωρείται χαμένο ακόμα και αν ένα σημείο δεν επαληθευτεί. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με τη χρήση κάποιου συστήματος όπως αναφέραμε και παραπάνω ή απλά επιλέγοντας τα σημεόια που μας κάνουν περισσότερο από τα προγνωστικα τριαδες. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να έχουμε επιλέξει τις κατάλληλες αποδόσεις για να μην βγούμε ζημιωμένοι.

Επίσης, αφού το ρίσκο είναι ανεβασμένο και οι πιθανότητες νίκης είναι μειωμένες σε σχέση με μια δυάδα ή ένα μονό αποδεκτό, υπάρχει πάντα η περίπτωση να πέσουμε σε ένα μεγάλο σερί χαμένων δελτίων. Άλλωστε, όσο καλά και αν είναι τα προγνωστικα τριαδες που θα βρούμε στο site, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι το οποίο βασίζεται και στην τύχη.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop