Οι κατηγορίες στο ασιατικό

ασιατικό στοίχημα

Όταν ακούμε για Ασιατικό στοίχημα το μυαλό μας συνήθως πηγαίνει στα χάντικαπ, αφού αυτή είναι η αγορά με την οποία τα Ασιατικά έγιναν διαδεδομένα. Ωστόσο στις Ελληνικές εταιρείες θα βρούμε πολλές κατηγορίες Ασιατικού στοιχήματος στις οποίες μπορούμε να ποντάρουμε.

Τα Ασιατικά στοιχήματα θα τα δούμε διαθέσιμα κατά κύριο λόγο στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, σε ξεχωριστή κατηγορία από τις υπόλοιπες αγορές. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν τα Ασιατικά και τα κάνουν να ξεχωρίζουν είναι ότι αυξάνουν αρκετά τις πιθανότητες νίκης μας. Έτσι σε πολλές περιπτώσεις είναι προτιμότερο να ποντάρουμε σε ένα σημείο από την Ασιατική αγορά, παρά να επιλέξουμε ένα παραδοσιακό στοίχημα. Για παράδειγμα, στο ασιατικό, ο νικητής αγώνα σαν σημείο μπορεί να μας συμφέρει περισσότερο από το κλασικό 1Χ2.

Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com θα αναλύσουμε και άλλα στοιχήματα που θα βρούμε στην Ασιατική αγορά όπως το Ασιατικό γκολ κλπ. Θα δούμε τι έχουν να προσφέρουν οι Ελληνικές εταιρείες όσον αφορά τα Ασιατικά στοιχήματα, όπως επίσης που θα βρούμε τις περισσότερες επιλογές για να ποντάρουμε.

Στοίχημα με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Ασιατικό στις νόμιμες εταιρίες

Ασιατικό

Όλες οι κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες προσφέρουν Ασιατικά στοιχήματα. Ανάλογα με τον αγώνα στον οποίο θέλουμε να ποντάρουμε, θα βρούμε διάφορες επιλογές στην κατηγορία των Ασιατικών. Αυτές αφορούν το πλήθος των στοιχημάτων αλλά και των διαθέσιμων lines που προσφέρουν το κάθε ένα από αυτά.

Ικανοποιητικό αριθμό στοιχημάτων προσφέρει η Stoiximan, έχοντας διαθέσιμες τις πιο βασικές Ασιατικές αγορές. Από την κατηγορία αυτή, έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε με χάντικαπ στο νικήτη της αναμέτρησης, στο over/under συνολικών γκολ, στο νικητή πρώτου ημιχρόνου με χάντικαπ και στο over/under γκολ πρώτου ημιχρόνου. Τα lines που θα βρούμε διαθέσιμα συνολικά πάνω από 20.

Παρόμοιο αριθμό επιλογών έχει και η Novibet, ωστόσο τα lines εδώ είναι περισσότερα. Για παράδειγμα, στο Ασιατικό, ο νικητής αγώνα με χάντικαπ περιλαμβάνει 9 lines (η Stoiximan προσφέρει 7), ενώ στο Ασιατικό over/under για γκολ, η Novibet προσφέρει 15 lines (8 παραπάνω από τη Stoiximan). Από εκεί και έπειτα, υπάρχει και εδώ διαθεσιμο το over/under πρώτου ημιχρόνου, όπως επίσης είναι διαθέσιμο και το Ασιατικό χάντικαπ κόρνερ.

Όσον αφορά τη Bet365, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι προσφέρει από τις περισσότερες επιλογές για Ασιατικό στοίχημα στην Ελλάδα. Εκτός από τις πιο συνηθισμένες αγορές (χάντικαπ νικητή, over/under γκολ) όπου θα βρούμε πάνω από 30 διαφορετικά lines, έχουμε επίσης της επιλογή για Ασιατικό κόρνερ/κάρτες. Όλα τα στοιχήματα που θα βρούμε είναι διαθέσιμα για το σύνολο του αγώνα ή το πρώτο ημίχρονο.

Μια αξιόλογη περίπτωση για να ποντάρουμε σε Ασιατικά στοιχήματα είναι το Pamestoixima.gr, καθώς ο Ελληνικός πάροχος προσφέρει πάνω από 25 συνολικά lines. Συγκεκριμένα, τα διαθέσιμα στοιχήματα είναι τα χάντικαπ νικητή ημιχρόνου και αγώνα, όπως επίσης τα Ασιατικά συνολικά γκολ για το πρώτο ημίχρονο ή όλης της αναμέτρησης.

Ακόμα μια πολύ δυνατή Ελληνική εταιρεία σχετικά με τα Ασιατικά στοιχήματα που προσφέρει, είναι η Winmasters. Εκεί θα βρούμε στο σύνολο πάνω από 70 lines σε αγορές που περιλαμβάνουν νικητή αγώνα ή ημιχρόνου και over/under τερμάτων, καθώς επίσης και χάντικαπ κόρνερ και καρτών.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Ασιατικό νικητής αγώνα

advantage

Όταν αναφερόμαστε στο Ασιατικό για την αγορά του νικητή αγώνα, εννοούμε συνήθως το κλάσικο χάντικαπ. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε την επιλογή να ποντάρουμε στο νικητή της αναμέτρησης ανάλογα με το πλεονέκτημα ή μειονέκτημα που θα του έχουμε δώσει. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε να κερδίσουμε, ή να κυνηγήσουμε μια καλύτερη απόδοση.

Στο χάντικαπ νικητή αγώνα, αλλά και στο Ασιατικό ημίχρονο, το πλεονέκτημα ή το μειονέκτημα καθορίζεται από πρόσημο (+/-), και η ομάδα μας πρέπει να καλύψει ή να υπερασπιστεί το χάντικαπ για να κερδίσουμε. Κάποιες από αυτές τις επιλογές είναι τα 0.0, +/-0.25, +/-0.50, +/-0.75, +/-1.00, +/-1.25, +/-1.50, +/-1.75 κλπ. Ένα σημαντικό προτέρημα στο Ασιατικό χάντικαπ νικητή είναι ότι σε περίπτωση ισοπαλίας, αφού έχει υπολογιστεί και το χάντικαπ, τότε δεν χάνουμε το σημείο μας και μας επιστρέφεται το ποντάρισμα.

Ασιατικό γκολ

advantage

Το γνωστό σε όλους μας over/under είναι μια από τις βασικές αγορές που θα βρούμε στα Ασιατικά στοιχήματα. Είτε ποντάρουμε στο σύνολο του αγώνα ή μονο στο Ασιατικό ημίχρονο, η επιλογή μας έχει να κάνει με το αν θα επιτευχθούν περισσότερα ή λιγότερα τέρματα από το line που έχουμε επιλέξει.

Τα διαθέσιμα lines ξεκινούν από το 0.5 και ανεβαίνουν ανά 0.25, πχ 0.75, 1.00, 1.25, 1.50, 1.75, 2.00 κλπ. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αν ποντάρουμε σε ακέραιο αριθμό, για παράδειγμα over 2.00, και μπουν ακριβώς τόσα γκολ, τότε και σε αυτή την περίπτωση το ποντάρισμα επιστρέφεται. Αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και στο under.

Αναφορικά με τα δεκαδικά που τελειώνουν σε 0.25 και 0.75 (0.75, 1.25, 1.75 κλπ), πρόκειται ουσιαστικά για διπλά στοιχήματα τα οποία περιλαμβάνουν το προηγούμενο και το επόμενο line. Για παράδειγμα, το 1.25 αφορά τα 1.00 και 1.50, το 1.75 αφορά τα 1.50 και 2.00 κλπ. Σε αυτά, το ποντάρισμα μας μοιράζεται δια του δύο στις δύο επιλογές ταυτόχρονα. Πρακτικά, σα να παίζουμε δύο στοιχήματα.

Παίζεις με τις καλύτερες αποδόσεις

Ασιατικό κόρνερ/κάρτες

advantage

Στα Ασιατικά στοιχήματα που αφορούν κάρτες και κόρνερ θα βρούμε συνήθως λίγα lines. Η επιλογή που έχουμε να κάνουμε στις συγκεκριμένες αγορές είναι ποια ομάδα θα κερδίσει τα περισσότερα κόρνερ ή θα δεχτεί τις περισσότερες κάρτες (κίτρινες και κόκκινες συνολικά). Σχετικά με κόρνερ, τα lines που συνήθως προσφέρονται κυμαίνονται από -1.5 έως +1.5 ενώ στις κάρτες θα βρούμε τις περισσότερες φορές θα βρούμε την επιλογή του +/-0.5 ή του Ασιατικό 0.0.

Οι επιλογές αυτές προσφέρονται και για Ασιατικό ημίχρονο στους περισσότερους αγώνες. Να προσθέσουμε ότι στην περίπτωση του Ασιατικού 0.0, το ποντάρισμα επιστρέφεται στο λογαριασμό μας αν οι δύο ομάδες τελειώσουν τον αγώνα με ίδιο αριθμό κόρνερ ή καρτών, καθώς δεν υπάρχει στα Ασιατικά το σημείο της ισοπαλίας.

Ασιατικό ημίχρονο

advantage

Στην κατηγορία του Ασιατικού ημιχρόνου, θα βρούμε όλες τις παραπάνω αγορές με τη διαφορά ότι αφορούν μόνο το πρώτο ημίχρονο. Έτσι, στοιχήματα όπως το Ασιατικό γκολ ή το Ασιατικό κόρνερ/κάρτες, είναι διαθέσιμα και για αγορές πρώτου ημιχρόνου. Για παράδειγμα, αν ποντάρουμε με ασιατικό χάντικαπ γκολ over 1.5 στο πρώτο ημίχρονο, το δελτίο μας θα κερδίσει αν στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες συνολικά πετύχουν δύο ή περισσότερα τέρματα.

Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για το νικητή ημιχρόνου. Πχ, αν ποντάρουμε στον γηπεδούχο με χάντικαπ +1.5, τότε θα κερδίσουμε στις περιπτώσεις που το ημίχρονο λήξει ισόπαλο, η ομάδα μας νικάει, ή έστω χάνει με ένα γκολ διαφορά. Λαμβάνουμε στην ουσία το πρώτο ημίχρονο σαν έναν ξεχωριστό γεγονός.

Στη Novibet βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων