Στοιχημα μονα αποδεκτα

στοίχημα μονά αποδεκτά

Οι περισσότεροι παίκτες στον κόσμο ακολουθούν τη δική τους στρατηγική και έχουν διαφορετικές προτιμήσεις σε αγορές. Ωστόσο, σχεδόν όλοι θα συμφωνήσουν πως ο καλύτερος τρόπος για να βγάλει κάποιος παίκτης κέρδος από το στοίχημα είναι ποντάροντας σε στοιχημα μονα αποδεκτα.

Το στοιχημα μονα αποδεκτα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παρολί και τα διάφορα συστήματα. Παρόλα αυτά, βλέπουμε συχνά περιπτώσεις όπου παίκτες παρασύρονται και φορτώνουν το δελτίο τους με περισσότερες από μία επιλογές, μειώνοντας έτσι αρκετά τις πιθανότητες επιτυχίας.

Όμως πόσο εύκολο είναι τελικά να κερδίσουμε ποντάροντας σε μονά παιχνίδια στο στοίχημα; Παρόλο που η παραδοχή για τη πιο σωστή μέθοδο πονταρίσματος είναι γενική, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που χρειάζονται πάντα την προσοχή μας πριν στοιχηματίσουμε σε ένα γεγονός.

Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika θα τα δούμε αυτά πιο αναλυτικά. Θα αναφέρουμε όλα τα πλεονεκτήματα των μονών σημείων, τι θα πρέπει να προσέξουμε πριν κάνουμε την επιλογή μας, και επίσης ποια στρατηγική φαντάζει η καλύτερη ώστε να αποκομίσουμε κέρδος. Επιπλέον, επειδή στοίχημα χωρίς κορυφαία προγνωστικά δεν υφίσταται, θα αναφέρουμε που μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες προβλέψεις στο διαδίκτυο.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Που θα βρω προγνωστικα για στοιχημα μονα αποδεκτα

στοιχημα μονα αποδεκτα

Αν θέλουμε να βρούμε τις καλύτερες προβλέψεις όσον αφορά το στοιχημα μονα αποδεκτα, τότε η σελίδα του bet-prognostika είναι μονόδρομος. Οι tipster του site αναλύουν καθημερινά το ημερήσιο κουπόνι, δίνοντας τις καλύτερες προβλέψεις μέσα από έρευνα πολλών στατιστικών και ειδήσεων.

Οι συντάκτες του bet-prognostika καλύπτουν όλα τα δημοφιλή αθλήματα και ελέγχουν όλες τις διαθέσιμες αγορές που προσφέρουν οι Ελληνικές στοιχηματικές εταιρείες. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους, προτείνουν τα καλύτερα σημεία για στοίχημα μονά αποδεκτά.

Αυτό σημαίνει ότι τα προτεινόμενα σημεία έχουν και το αντίστοιχο value, στα οποία αξίζει να ποντάρουμε τα χρήματα μας και να έχουμε το μέγιστο κέρδος. Για παράδειγμα, δεν θα βρούμε ποτέ προγνωστικά με απόδοση 1.10 ή 1.20, αλλά επιλογές που θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε σημαντικά τα κέρδη μας με τον καλύτερο τρόπο.

Άρα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τα προτεινόμενα σημεία που θα βρούμε στο bet-prognostika είναι τα καλύτερα που θα βρούμε στο διαδίκτυο. Συνδυάζουν μελέτη στατιστικών και τελευταίων εξελίξεων από τους tipster στο site, σε συνδυασμό με τις πιο συμφέρουσες αγορές με τις καλύτερες αποδόσεις που θα βρούμε στους Ελληνικούς παρόχους.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι να προσέξω στα μονα παιχνιδια στο στοιχημα

στοιχημα μονα αποδεκτα

Το στοιχημα μονα αποδεκτα είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος για να αυξήσουμε το κεφάλαιό μας μέσα από το στοίχημα. Όμως όσο εύκολο και αν ακούγεται, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στο στοίχημα μεγάλο ρόλο παίζει και η τύχη. Πάντως υπάρχουν κάποιοι παράμετροι που θα πρέπει να προσέξουμε πριν τοποθετήσουμε το ποντάρισμά μας ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να βγούμε κερδισμένοι.

Το στοιχηματικό κουπόνι περιλαμβάνει καθημερινά εκατοντάδες αθλητικά γεγονότα και αγορές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλα τα σημεία είναι άξια στοιχηματισμού. Στο στοιχημα μονα αποδεκτα, είναι προτιμότερο να επικεντρωνόμαστε σε ομάδες και διοργανώσεις που γνωρίζουμε και έχουμε εξοικείωση, για να κάνουμε όσο το δυνατόν την καλύτερη επιλογή.

Επίσης, μαζί με τις κορυφαίες προβλέψεις του bet-prognostika, θα πρέπει να βάζουμε και την δική μας κρίση. Πριν τοποθετήσουμε ένα στοίχημα με μονά αποδεκτά, είναι σωστό να κοιτάμε τις τελευταίες ειδήσεις που αφορούν την αναμέτρηση που μας ενδιαφέρει. Με αυτόν τον τρόπο θα προλάβουμε τυχόν εξελίξεις που μπορεί να επηρεάσουν την έκβαση του αποτελέσματος αλλά και του δελτίου μας.

Ακόμα κάτι που θα πρέπει να προσέχουμε και δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, είναι η εξέλιξη των αποδόσεων πριν από ένα γεγονός. Για παράδειγμα, αν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, η νίκη των γηπεδούχων έχει ξεκινήσει από απόδοση 2.30 και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης έχει πέσει στο 1.70, τότε σημαίνει ότι ο άσος έχει πονταριστεί αρκετά. Χωρίς να θέλουμε να είμαστε συνωμοσιολόγοι, τέτοια σημεία τείνουν να σπάνε οπότε θα πρέπει ίσως να το ξανασκεφτούμε πριν ποντάρουμε.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Στοιχημα μονα αποδεκτα: Τα πλεονεκτήματά του

στοιχημα μονα αποδεκτα

Το στοιχημα μονα αποδεκτα δεν είναι τυχαία η προτίμηση όλων των μεγάλων παικτών. Και αυτό επειδή τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και σημαντικά σε σχέση με άλλους τρόπους πονταρίσματος. Είναι όμως αρκετά ώστε να αποφασίσουμε να τα εντάξουμε στο παιχνίδι μας ή θα πρέπει να στραφούμε σε παρολί και ζητούμενα;

Η αλήθεια είναι ότι ένα στοιχημα μονα αποδεκτα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από ένα παρολί ή ένα σύστημα. Για παράδειγμα, μια αγορά με 50/50 πιθανότητες όπως τα over/under, έχει 50% πιθανότητες νίκης. Αλλά αν σε ένα παρολί προσθέσουμε δύο τέτοια σημεία, τότε οι πιθανότητες μειώνονται αυτομάτως στο μισό, δηλαδή 25%. Γενικά, όσα περισσότερα σημεία προσθέτουμε στο δελτίο μας, τόσο πέφτουν και οι μαθηματικές πιθανότητες να κερδίσουμε.

Δυαδες στοιχημα

Εκτός από τις περισσότερες πιθανότητες νίκης, το στοιχημα μονα αποδεκτα μας επιτρέπει να κάνουμε καλύτερη διαχείριση του κεφαλαίου μας. Επειδή οι επιλογές μας είναι συγκεκριμένες όπως και οι αποδόσεις, είναι ευκολότερο να υπολογίσουμε το κέρδος ή τη ζημιά μας ανάλογα με το ποντάρισμά μας και να φτιάξουμε την καλύτερη στρατηγική.

Επιπλέον είναι ευκολότερο να γίνουν καλύτερες προβλέψεις όταν επιλέγουμε να παίξουμε ένα μονό σημείο. Αν υποθέσουμε για παράδειγμα ότι έχουμε καλύτερη γνώση ενός πρωταθλήματος, είναι πιο εύκολο να βρούμε ένα μονό αποδεκτό σημείο από την αγωνιστική εκείνη παρά δύο ή παραπάνω αποτελέσματα.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop