Δυαδες στοιχημα

δυάδες στοίχημα

Οι δυάδες ίσως να είναι ο δημοφιλέστερος τρόπος πονταρίσματος στο στοίχημα μεταξύ των παικτών. Παρόλο που θεωρητικά η καλύτερη επιλογή είναι συνήθως τα μονά αποδεκτά σημεία, οι δυαδες στοιχημα μπορούν να μας βοηθήσουν να ανεβάσουμε την συνολικά απόδοση του δελτίου μας εύκολα.

Ωστόσο η επιλογή των σημείων μας σε μία δυάδα θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Γι αυτόν το λόγο τα προγνωστικά με δυαδες στοιχημα αποκτούν ιδιαίτερη αξία καθώς είναι απαραίτητα ως προς την επιλογή των στοιχηματικών αγορών. Άλλωστε, αν υποθέσουμε πως χρειαζόμαστε ένα συγκεκριμένο χρόνο για να μελετήσουμε ένα αθλητικό γεγονός και τις αγορές του, στην περίπτωση της δυάδας θα χρειαστούμε τον διπλάσιο χρόνο.

Σε αυτό το κείμενο του Bet-Prognostika.com θα δούμε που μπορούμε να βρούμε τα καλύτερα προγνωστικά για δυαδες στοιχημα και τι θα πρέπει να προσέξουμε πριν ποντάρουμε σε αυτές. Ακόμα, θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρουν τα προγνωστικά και αυτός ο τρόπος πονταρίσματος, όπως επίσης και κάποιες στρατηγικές που θα μας επιτρέψουν να αυξήσουμε τα κέρδη μας ποντάροντας σε δελτίο με δύο σημεία.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Που θα βρω προγνωστικα δυαδες στοιχημα

δυαδες στοιχημα

Το ποντάρισμα σε δυάδες στοίχημα φαίνεται εύκολη υπόθεση εκ πρώτης όψεως. Παρόλα αυτά θα πρέπει να υπολογίσουμε πολλές παραμέτρους πριν κάνουμε την επιλογή των σημείων μελετώντας ένα μεγάλο εύρος στατιστικών, ειδήσεων, προϊστορίας κλπ. Πρόκειται για μια διαδικασία δύσκολη και αρκετά χρονοβόρα για την οποία δεν έχουμε όλοι το χρόνο να την ακολουθήσουμε.

Σε αυτή την συνάρτηση έρχονται να προστεθούν τα κορυφαία προγνωστικά του Bet-prognostika. Οι τίπστερ του site ελέγχουν όλα τα απαραίτητα σημεία που χρειάζονται για μια σωστή πρόβλεψη, ρίχνοντας την προσοχή τους όχι μόνο στα αγωνιστικά αλλά και στοιχηματικά δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους.

Αυτό σημαίνει ότι στα προγνωστικά για δυαδες στοιχημα, θα βρούμε λεπτομέρειες όπως αυτές που αναφέραμε προηγουμένως. Η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, τελευταίες ειδήσεις που μπορεί να επηρεάσουν, η προϊστορία σε προηγούμενες αναμετρήσεις των ομάδων ή σε συγκεκριμένες διοργανώσεις, είναι σημεία στα οποία οι συντάκτες του bet-prognostika δίνουν ιδιαίτερη έμφαση.

Όμως για να βγουν τα κορυφαία προγνωστικά που χρειαζόμαστε, πρέπει να γίνει και η απαραίτητη μελέτη των στοιχηματικών αγορών που προσφέρονται από τις εταιρίες. Τι σημαίνει όμως αυτό; Στο bet-prognostika δεν θα βρούμε μόνο προβλέψεις για το νικητή μιας αναμέτρησης. Οι επιλογές που έχουμε είναι πολλές, όπως τα over/under, χάντικαπ, Ασιατικά, αποτελέσματα ημιχρόνου, ειδικά στοιχήματα, μακροχρόνια και πολλά άλλα. Για να βγουν τα κορυφαία προγνωστικά του site υπολογίζεται και το value που έχει η κάθε στοιχηματική αγορά ώστε το ποντάρισμα μας να αξίζει και να λάβουμε το μέγιστο κέρδος.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι να προσέξω στις δυαδεσ στοιχημα

Δυαδες στοιχημα

Οι προβλέψεις που θα βρούμε στο bet-prognostika είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν και θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε σημαντικά τα κέρδη μας. Ωστόσο θα πρέπει να βάζουμε πάντα και τη δική μας κρίση πριν κάνουμε την επιλογή μας, όπως επίσης και έρευνα σε κάποια σημεία που δεν μπορούν να προβλεφθούν στα προγνωστικά.

Αυτό έχει να κάνει συνήθως με τις τελευταίες ειδήσεις που αφορούν μια αναμέτρηση. Ένα παράδειγμα της τελευταίας στιγμής, είναι ο τραυματισμός κάποιου παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην έκβαση μιας αναμέτρησης. Είναι ένα δεδομένο που δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στα προγνωστικά και θα πρέπει να το συνυπολογίσουμε μόνοι μας.

Γενικά πριν τοποθετήσουμε ένα δελτίο με δυαδες στοιχημα, θα πρέπει να ενημερωνόμαστε για οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη ενός αγώνα. Μια απροειδοποίητη αλλαγή έδρας, η αλλαγή του καιρού σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο και το τένις ή κάποιο εξωαγωνιστικό πρόβλημα μπορεί να έχουν αρνητική επίπτωση στις προβλέψεις μας και πρέπει να ελέγχονται.

Ακόμα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως όσο εξαιρετικά και αν είναι τα προγνωστικά για δυαδες στοιχημα που θα βρούμε στο bet-prognostika, πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι πιθανότητες νίκης μας μειώνονται όταν έχουμε δύο σημεία στο δελτίο μας αντί για ένα. Οπότε η επιλογες μας πρέπει να γίνονται προσεκτικά, πάντα μαζί με τις καλύτερες προβλέψεις των tipster του site.

Προγνωστικα δυαδεσ: Τα πλεονεκτήματά τους

Δυαδες στοιχημα

Οι δυαδες στοιχημα αποτελούν η καλύτερη επιλογή για πολλούς παίκτες και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κερδοφόρα με τις προβλέψεις του bet-prognostika. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι τα κορυφαία κείμενα προβλέψεων που θα βρούμε στο site αφορούν διάφορα αθλήματα. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε πολύ εύκολα να συνδυάσουμε σημεία από διαφορετικά γεγονότα, πχ ένα σημείο ποδοσφαίρου με ένα σημείο μπάσκετ. Έτσι οι επιλογές που έχουμε για να φτιάξουμε το δελτίο μας είναι πολύ περισσότερες.

Το ίδιο ισχύει και για τις στοιχηματικές αγορές. Οι συνδυασμοί που έχουμε στη διάθεση μας είναι πολλοί για δυαδες στοιχημα, συνδυάζοντας όλα τα διαθέσιμα σημεία όπως νικητή αγώνα, επιλογές για over/under διαφόρων κατηγοριών, ειδικά στοιχήματα παικτών και πολλά ακόμα. Επίσης, διαβάζοντας τα προγνωστικά για δυάδες του bet-prognostika, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ποντάρουμε στις καλύτερες αποδόσεις και στα πιο value στοιχήματα που θα βρούμε στις Ελληνικές εταιρίες.

Επίσης, οι τίπστερ του bet-prognostika ελέγχουν όλα τα στατιστικά και δεδομένα που χρειάζονται ώστε να φτάσουν σε όσο καλύτερα συμπεράσματα γίνεται για την εξέλιξη ενός αγώνα. Η επαγγελματική ματιά των συντακτών του site θα μας δώσει εξαιρετικά προγνωστικά τα οποία, εφόσον τα χρησιμοποιήσουμε σωστά, θα φανούν πολύτιμα για να αυξήσουμε σημαντικά τα κέρδη μας.

Ακόμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι οι αυξημένες αποδόσεις που έχουν οι προβλέψεις του bet-prognostika και πως μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να μεγαλώσουμε εύκολα την απόδοση του δελτίου μας με τις δυαδες στοιχημα. Αν για παράδειγμα έχουμε βρει ένα σημείο στο οποίο θέλουμε να ποντάρουμε όμως δεν μας ικανοποιεί η απόδοση, ο συνδυασμός του με ένα σημείο από τα προγνωστικά του site θα βοηθήσει να αυξηθεί η συνολική απόδοση με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε όλα τα προγνωστικά του bet-prognostika, βασίζονται και στις υψηλότερες προσφερόμενες αποδόσεις των εταιριών.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Δυαδες στοιχημα: Στρατηγικές κέρδους

Δυαδες στοιχημα

Έχοντας στην διάθεσή μας τα κορυφαία προγνωστικά για δυάδες του bet-prognostika, θα πρέπει να δούμε ποιο είναι οι καλύτεροι τρόποι για να τα εκμεταλλευτούμε. Μια αρκετά καλή επιλογή είναι το σύστημα Martingale. Δεδομένου ότι η απόδοση του δελτίου μας συχνά θα είναι τουλάχιστον 4.00, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το παραπάνω σύστημα για να έχουμε κέρδος. Με αυτό, ορίζουμε αρχικά ένα συγκεκριμένο ποντάρισμα και κάθε φορά που χάνουμε, την επόμενη φορά το διπλασιάζουμε. Για παράδειγμα, αν ποντάρουμε 5 ευρώ στη δυάδα μας αλλά χάσουμε, το επόμενο ποντάρισμα θα είναι 10 ευρώ. Όταν εν τέλη οι προβλέψεις της δυάδας μας επαληθευτούν, τα κέρδη μας θα είναι σημαντικά περισσότερα από το συνολικό ποντάρισμα μας.

Επίσης μια καλή στρατηγική όταν παίζουμε δυάδες στο στοίχημα, είναι η επιλογή των σημείων να γίνεται από αγορές που έχουν δύο πιθανά αποτελέσματα. Τέτοιες αγορές είναι τα over/under σημεία, τα Ασιατικά χάντικαπ, κλπ. Με αυτόν τον τρόπο οι πιθανότητες το δελτίο μας να είναι κερδοφόρο αυξάνονται σημαντικά, ειδικά σε σχέση με τα σημεία τριών αποτελεσμάτων όπως είναι το 1Χ2.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop