Live στοίχημα σύστημα

live στοίχημα σύστημα

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς τρόπους πονταρίσματος είναι τα ζωντανά ματς. Εκτός όμως από την όποια διασκέδαση μπορεί να μας προσφέρει, είναι και ένας τρόπος παιχνιδιού που αν τον εκμεταλλευτούμε σωστά μπορεί να μας ανταμείψει. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να μάθουμε να παίζουμε live στοίχημα σύστημα.

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε στο Live στοίχημα σύστημα και να ακολουθούμε συγκεκριμένες στρατηγικές, καθώς πάνω στη ροή του ματς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να χάσουμε τον στόχο μας. Ειδικά σε αγώνες που προσφέρουν πολλές συγκινήσεις και με γρήγορες εναλλαγές στο σκορ, δεν είναι δύσκολο να χάσουμε αρκετά χρήματα αν δεν έχουμε στο μυαλό μας ένα καθορισμένο σχέδιο.

Τα συστήματα στο live στοίχημα που μπορούμε να ακολουθήσουμε είναι πολλά οπότε είναι καλό να τα γνωρίζουμε και να βασίσουμε τις στρατηγικές μας πάνω σε αυτά. Στις παρακάτω παραγράφους αυτού του οδηγού του Bet-Prognostika, θα δούμε τα πιο δημοφιλή και με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να τα εντάξουμε στο παιχνίδι μας ώστε να βγούμε κερδισμένοι.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Live στοίχημα σύστημα: Τα σημαντικότερα συστήματα στο live στοίχημα;

Ψάχνοντας στο ίντερνετ για live στοίχημα σύστημα, θα βρούμε πολλά συστήματα τα οποία εμπιστεύονται οι παίκτες ανά τον κόσμο, ενώ κάποια από αυτά χρησιμοποιούνται ακόμα εδώ και αιώνες. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα πιο σημαντικά από αυτά.

Martingale

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Πρόκειται για ένα σύστημα προοδευτικού πονταρίσματος στο οποίο κάθε φορά που χάνουμε, πρέπει να διπλασιάζουμε το ποντάρισμα μας. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε αποδόσεις 2.00 και πάνω, δηλαδή η νίκη μας να διπλασιάζει τουλάχιστον το ποσό που ποντάρουμε. Για παράδειγμα, έχουμε ποντάρει 5€ σε ένα σημείο που δίνει απόδοση 2.10. Στην περίπτωση που χάσουμε, το επόμενο ποντάρισμα μας πρέπει να είναι 10€, αν χάσουμε ξανά το αυξάνουμε στα 20€ και ούτω καθεξής, μέχρι να κερδίσουμε.

Labouchere

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ακόμα ένα σύστημα που προϋποθέτει αποδόσεις μεγαλύτερες του 2.00. Αρχικά, φτιάχνουμε μια ακολουθία όπως η 1-2-3-4-5-6-7 η οποία ορίζει και την κάβα που θα διαθέσουμε (σε αυτή την περίπτωση 28€, το άθροισμα όλων των αριθμών).

Έπειτα, προσθέτουμε τον πρώτο και τελευταίο αριθμό της ακολουθίας για να δούμε το ποσό που πρέπει να ποντάρουμε (πχ 1+7=8€). Εάν χάσουμε, βάζουμε το πόσο του πονταρίσματος μας στο τέλος της ακολουθίας, ενώ αν κερδίσουμε αφαιρούμε το πρώτο και τελευταίο αριθμό από την ακολουθία. Συνεχίζουμε με αυτή τη λογικά σε κάθε στοίχημα που βάζουμε μέχρι να διαγραφούν όλοι οι αριθμοί. Τότε θα είμαστε κερδισμένοι.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Kelly Criterion

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ένα μαθηματικό μοντέλο που ορίζει το μέγεθος του πονταρίσματος που πρέπει να τοποθετήσουμε και βασίζεται στις σωστές προβλέψεις του παίκτη, ανεξάρτητα από τις αποδόσεις. Ακολουθεί την εξίσωση P= W (απόδοση+1)-1/απόδοση και υπολογίζεται ως εξής: όπου P= το ποντάρισμα μας και W= η πιθανότητα νίκης βάση δικής μας εκτίμησης. Αν ένα σημείο δίνει απόδοση 2.00 και εμείς θεωρούμε πως έχει 55% πιθανότητες να έρθει, κάνουμε τη πράξη 2,00 x(55%-45%)/2,00=10%, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να ποντάρουμε το 10% της κάβας μας.

Fibonacci

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Επίσης ένα σύστημα το οποίο βασίζεται σε συγκεκριμένη ακολουθία και απαιτεί πονταρίσματα σε αποδόσεις άνω του 2.00. Η ακολουθία είναι η 0-1-1-2-3-5-8-13-21-34-55…. με τον κάθε επόμενο αριθμό να προκύπτει από την πρόσθεση των δύο προηγούμενων. Ξεκινάμε από τον αριθμό 1. Κάθε φορά που χάνουμε προχωράμε ένα νούμερο στην ακολουθία ενώ στην περίπτωση που κερδίσουμε κατεβαίνουμε δύο νούμερα, πολλαπλασιάζοντας με το αντίστοιχο νούμερο το ποντάρισμά μας.

D’Alembert

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο για να είναι κερδοφόρο θα πρέπει να έχετε συνολικά περισσότερα κερδισμένα δελτία παρά χαμένα. Ξεκινάμε με ένα αρχικό ποντάρισμα, ας πούμε 10€. Σε περίπτωση νίκης, μειώνουμε το ποντάρισμα μας για το επόμενο στοίχημα κατά 1€ ενώ αν χάσουμε αυξάνουμε το ποσό κατά ένα. Πρόκειται για ένα Live στοίχημα σύστημα το οποίο βοηθάει να κάνουμε αρκετά καλύτερη διαχείριση της κάβας μας.

Trixie

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Το trixie είναι ένα Live στοίχημα σύστημα με ζητούμενα στο οποίο επιλέγουμε τρία σημεία και ζητάμε να επαληθευτούν τουλάχιστον τα δύο για να έχουμε κέρδος. Για παράδειγμα, έχουμε επιλέξει έναν άσο στο 2.20, μια ισοπαλία στο 3.10 και ένα διπλό του 2.80. Αν έρθουν τουλάχιστον τα δύο, θα έχουμε μια δυάδα που θα μας αποφέρει κέρδος ενώ αν έρθουν και τα τρία τότε θα έχουμε πιάσει μία τριάδα και τρεις δυάδες. Ιδανικό για σημεία μεγάλων αποδόσεων όπως οι ισοπαλίες.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Patent

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ιδανικό για live στοίχημα, στο σύστημα Patent επιλέγουμε τρία σημεία τα οποία μας δίνουν εφτά συνδυασμούς. Έχουμε δηλαδή 3 μονά, 3 δυάδες και 1 τριάδα. Με αυτό τον τρόπο αυξάνονται κατά πολύ τα κέρδη μας, ακόμα και στην επιλογή μικρών αποδόσεων αφού όλα τα στοιχήματα συνδυάζονται.

Canadian

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ένα Live στοίχημα σύστημα είναι το Canadian ή αλλιώς Super Yankee. Πρόκειται για ένα στοίχημα το οποίο περιλαμβάνει πέντε προβλέψεις και μας δίνει 26 διαφορετικούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, μας δίνει 10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες και μία πεντάδα. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή καθώς το ποντάρισμα ανεβαίνει αρκετά καθώς πρόκειται στην ουσία για 26 στοιχήματα, αλλά από την άλλη ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας.

Yankee

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Το Live στοίχημα σύστημα Yankee αποτελείται από τέσσερις προβλέψεις και μας δίνει και αυτό ένα σύνολο συνδυασμών. Συνολικά έχουμε 11 συνδυασμούς οι οποίοι είναι 6 δυάδες, 4 τριάδες και μία τετράδα. Το ελάχιστο κέρδος προκύπτει αν προβλέψαμε σωστά τουλάχιστον 2 σημεία, ενώ σε περίπτωση που επαληθευτούν και οι 4 επιλογες μας τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Goliath

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Όπως μαρτυράει και το όνομά του, το Live στοίχημα σύστημα Goliath είναι σύστημα το οποίο αποτελείται από πάρα πολλά στοιχήματα. Συγκεκριμένα με μόλις οκτώ επιλογές έχουμε 247 συνδυασμούς. Στο σύνολο έχουμε 28 δυάδες, 56 τριάδες, 70 τετράδες, 56 πεντάδες, 28 εξάδες, 8 εφτάδες και μία οκτάδα. Αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί στο live στοίχημα το σύστημα αυτό, αλλά ε΄ναι μια επιλογή.

Lucky

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Στα Lucky συστήματα θα βρούμε το 15 και το 31. Το Lucky 15 μας δίνει με τέσσερις επιλογές 15 στοιχήματα (4 μονά, 6 δυάδες, 4 τριάδες, 1 τετράδα) ενώ το Lucky 31 μας δίνει με 5 επιλογές 31 στοιχήματα (5 μονά, 10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες, 1 πεντάδα). Η ιδιαιτερότητα αυτών των συστημάτων είναι τα μονά σημεία που προσφέρονται. Έτσι ο παίκτης έχει επιστροφή ακόμα και αν προβλέψει σωστά μόνο ένα ματς.

Heinz

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ακόμα ένα σύστημα συνδυασμών το οποίο με 6 επιλογές μας δίνει 57 συνδυασμούς (15 δυάδες, 20 τριάδες, 15 τετράδες, 6 πεντάδες, 1 εξάδα). Φυσικά απαιτεί το ανάλογο ποντάρισμα αλλά τα κέρδη από τις σωστές επιλογές μας θα είναι αρκετά πολλαπλάσια.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν στη Novileague

Πως κερδιζεις στο Live στοίχημα σύστημα

Live στοίχημα σύστημα

Ένας συνδυασμός των παραπάνω αποτελεί μια πολύ καλή λύση για να παίξουμε Live στοίχημα σύστημα. Αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει να βγάλουμε κέρδος με τα παραπάνω συστήματα στο live στοίχημα όταν επιλέγουμε πολλά σημεία για το δελτίο μας, είναι η δυνατότητα του cashout στην περίπτωση που τα ματς προχωράνε όπως περιμέναμε.

Επίσης, τα συστήματα προοδευτικού πονταρίσματος αν εφαρμοστούν σωστά μπορούν να μας αποφέρουν σημαντικό όφελος όπως για παράδειγμα, αν επιμένουμε να ποντάρουμε στο επόμενο γκολ, στο επόμενο κόρνερ ή στην επόμενη κάρτα.

Κάθε Live στοίχημα σύστημα έχει την δική του χρησιμότητα και μπορεί να φανεί χρήσιμο ανά περιπτώσεις. Το σημαντικό που πρέπει να γνωρίζουμε όμως είναι ότι τα συστήματα στο live στοίχημα είναι απαραίτητα αν θέλουμε να είμαστε κερδισμένοι μακροχρόνια.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία στοιχηματική εταιρία