Βασικά στοιχήματα μπάσκετ

βασικά στοιχήματα μπάσκετ

Το στοίχημα μπάσκετ προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για κέρδος στους παίκτες του στοιχήματος. Μιλάμε άλλωστε για το δεύτερο πιο διάσημο άθλημα μετά το ποδόσφαιρο, ωστόσο πολλές φορές οι ευκαιρίες κέρδους είναι πολύ περισσότερες στο πάμε στοίχημα μπάσκετ. Φυσικά, για να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο θα πρέπει να έχετε την κατάλληλη στρατηγική, να διαβάζετε το ρεπορτάζ, να εμπιστεύεστε τους σωστούς ανθρώπους και παράλληλα να έχει πλήρη γνώση στα βασικά στοιχήματα μπάσκετ.

Δίχως να γνωρίζετε τα βασικά στοιχήματα μπάσκετ, δεν θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις πιθανές ευκαιρίες που θα προκύψουν, ενώ είναι αρκετά πιθανό να υποπέσετε σε λάθη που θα σας στοιχίσουν σημαντικά στο κεφάλαιό σας. Ως βασικά στοιχήματα μπάσκετ ορίζουμε φυσικά τον νικητή του αγώνα, τους συνολικούς πόντους της αναμέτρησης, το βασικό όριο στο χάντικαπ και ορισμένες ακόμα αγορές, τις οποίες θα σας τις παρουσιάσουμε αναλυτικά στη συνέχεια του παρακάτω οδηγού του Bet-Prognostika.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία στοιχηματική εταιρία

Ποια είναι στο μπάσκετ τα βασικά στοιχήματα

Πριν ασχοληθείτε με το στοίχημα σε ένα συγκεκριμένο σπορ και προτού προχωρήσετε στα πρώτα σας πονταρίσματα, θα πρέπει να έχετε γνώση από τις βασικές αγορές του συγκεκριμένου αθλήματος. Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά τα βασικά στοιχήματα μπάσκετ.

Νικητής Αγώνα

Βασικά στοιχήματα μπάσκετ

Όπως συμβαίνει σε κάθε άθλημα, έτσι και στο μπάσκετ, βασικότερη στοιχηματική αγορά αφορά τον νικητή της εκάστοτε αναμέτρησης. Στο μπάσκετ, φυσικά, όπως γνωρίζετε, δεν υπάρχει ισοπαλία. Παρόλα αυτά, οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν δύο είδη αγορών για τον νικητή, μια χωρίς ισοπαλία (στην οποία μετράει και η παράταση) και μια με την ισοπαλία. Σε καθεμία από τις περιπτώσεις σε αυτά τα βασικά στοιχήματα μπάσκετ διαμορφώνονται ανάλογα και οι αποδόσεις.

Over/Under στους πόντους

basketball

Ένα από τα σημαντικότερα Βασικά στοιχήματα μπάσκετ είναι και το over/under στους συνολικούς πόντους μιας αναμέτρησης. Εδώ το ζητούμενο είναι να εντοπίσετε αν οι συνολικοί πόντοι θα είναι πάνω (over) ή κάτω (under) από το προσφερόμενο line, ενώ ταυτόχρονα οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν και εναλλακτικά όρια, συνεπώς περισσότερες ευκαιρίες κέρδους, πάντα φυσικά με προσαρμοσμένες τις αποδόσεις.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Χάντικαπ Νίκης

basketball

Το χάντικαπ νίκης είναι η πιο διάσημη αγορά στο μπάσκετ και ίσως το πιο γνωστό από τα βασικά στοιχήματα μπάσκετ NBA. Είναι η πιο διάσημη αγορά, αλλά και αυτή που μπερδεύει περισσότερες παίκτες που δεν έχουν εξοικειωθεί με το πάμε στοίχημα μπάσκετ. Πρόκειται, όμως, για απλή αγορά, καθώς αν προσθέσετε στο τελικό σκορ το προσφερόμενο χάντικαπ, θα δείτε αν πρόκειται για άσο ή διπλό. Σημειώστε επίσης πως και στην αγορά του χάντικαπ υπάρχουν διαθέσιμα εναλλακτικά όρια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Αγορές ημιχρόνου

basketball

Βασικές αγορές στο Πάμε Στοίχημα μπάσκετ είναι και οι αγορές ημιχρόνου. Ουσιαστικά αυτό που καλείστε να προβλέψετε στις συγκεκριμένες αγορές είναι το ποιος θα είναι το νικητής, πόσοι πόντοι θα σημειωθούν, ενώ διαθέσιμες είναι και αγορές χάντικαπ.

Αγορές περιόδου

basketball

Αντίστοιχα με τις αγορές ημιχρόνου, στο στοίχημα μπάσκετ είναι διαθέσιμες και αγορές περιόδου. Ουσιαστικά εδώ μπορείτε να ποντάρετε στους συνολικούς πόντους της περιόδου, στο ποια ομάδα θα κλείσει την περίοδο ως νικήτρια, αλλά και στο αν θα υπερασπιστεί το χάντικαπ ή όχι.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν στη Novileague

Στρατηγική στο Live betting με μπασκετικά βασικά στοιχήματα

basketball1

Το live betting στο μπασκετικό στοίχημα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για ταμείο! Τα βασικά στοιχήματα μπάσκετ στο ζωντανό στοίχημα δεν διαφέρουν από το pre game. Τα βασικότερα όλων είναι η νικήτρια ομάδα, οι συνολικοί πόντοι και φυσικά το χάντικαπ νίκης. Σημειώστε επίσης πως στο live betting μπάσκετ είναι διαθέσιμα κανονικά και τα ειδικά στοιχήματα ημιχρόνου ή περιόδου.

Πώς θα βγάλετε κέρδος στο live betting με τα Βασικά στοιχήματα μπάσκετ ; Η πιο καλή στρατηγική κέρδους είναι να «κυνηγάτε» τις ανατροπές είτε στην αγορά νικητής αγώνα, είτε στο χάντικαπ νίκης. Βλέπετε, στο μπάσκετ οι ανατροπές είναι κάτι σύνηθες, μια ομάδα μπορεί να γυρίσει ακόμα και από το -20, συνεπώς μπορείτε να βρείτε σημαντικές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Αντίστοιχα, καλές ευκαιρίες κέρδους παρουσιάζουν και οι αγορές πόντων, καθώς είναι πιθανό να ξεκινήσουν εύστοχα οι ομάδες, αλλά στη συνέχεια να δυναμώσουν οι άμυνες και το σκορ να τελειώσει πιο χαμηλά, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να συμβεί και το αντίστροφο.

Το έχουμε δει αρκετές φορές το συγκεκριμένο σενάριο και ειδικά στα βασικά στοιχήματα στοίχημα nba, οι στοιχηματικές ευκαιρίες στις αγορές πόντων και χάντικαπ, είναι πολλές και σε καθημερινή βάση. Περισσότερο για το ζωντανό στοίχημα στο μπάσκετ, μπορείτε να διαβάσετε στον αναλυτικό οδηγό του bet-prognostika για το live betting.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Στρατηγική με βασικά στοιχήματα για το ΝΒΑ και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Nba Logo

Παραπάνω αναλύσαμε εκτενώς τα βασικά στοιχήματα μπάσκετ. Όπως αναφέραμε, είναι πολύ βασικό να γνωρίζετε τα μπάσκετ βασικά στοιχήματα, προκειμένου να μην πέσετε σε διάφορα λάθη. Τα μπασκετικά βασικά στοίχηματα δεν διαφέρουν ανάλογα με τη διοργάνωση, αφού όλα όσα θα βρείτε για παράδειγμα σε έναν αγώνα NBA, θα τα βρείτε διαθέσιμα και σε έναν αγώνα ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως λόγου χάρη η Ευρωλίγκα ή το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Αυτό που διαφοροποιείται ανάλογα με τη διοργάνωση είναι η στρατηγική και γενικότερα ο τρόπος προσέγγισης. Έχουμε αναλύσει και σε συγκεκριμένο οδηγό πως στην Ευρωλίγκα το άνοιγμα των αποδόσεων μπορεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για ποντάρισμα, επομένως θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις εντοπίσετε και να τις εκμεταλλευτείτε υπέρ σας.

euroleague basketball

Αντίθετα, στον «μαγικό κόσμο» του NBA, οι στοιχηματικές ευκαιρίες θα προκύψουν την τελευταία στιγμή, όταν δηλαδή θα γίνει γνωστό το ροτέισον των ομάδων και οι bookmakers δεν θα τις εντοπίσουν αμέσως.

Κοντολογίς, τα βασικά στοιχήματα μπάσκετ δεν αλλάζουν στην Αμερική ή στην Ευρώπη, ωστόσο είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος προσέγγισης και η προτεινόμενη στρατηγική. Μοναδικό κοινό σημείο είναι πως πάντα το ρεπορτάζ παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στο να καταλήξετε στις επιλογές σας για ποντάρισμα και συνήθως είναι αυτό που θα σας οδηγήσει στο ταμείο!

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr