Προγνωστικα μπασκετ για μεγάλα κέρδη

Προγνωστικά μπάσκετ

Τα προγνωστικα μπασκετ είναι μια καλή ευκαιρία για μεγάλα κέρδη! Το μπάσκετ είναι γενικότερα ένα άθλημα που έχει πολύ δυνατές ευκαιρίες να σας στείλει στο ταμείο και υπάρχουν ορισμένοι βασικοί λόγοι που εξηγούν το συγκεκριμένο γεγονός: Αρχικά, το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα, επομένως μπορείτε να το «διαβάσετε» αρκετά πιο εύκολα από το ποδόσφαιρο για παράδειγμα, ενώ παράλληλα το γεγονός ότι το μπάσκετ δεν είναι τόσο… διάσημο όσο το ποδόσφαιρο, είναι αρκετά πιο πιθανό να οδηγήσει τους bookmakers σε λάθη στις αποδόσεις.

Φυσικά, στον δρόμο για το ταμείο ο σύμμαχός σας είναι τα προγνωστικα μπασκετ, τα οποία μπορεί είτε να αποτελέσουν αποτέλεσμα δική σας μελέτης, είτε να είναι από κάποιον tipster που εμπιστεύεστε. Σε περίπτωση που ακολουθήσετε τον δεύτερο δρόμο, να κρατήσετε στις σημειώσεις σας πως στο bet-prognostika υπάρχουν αξιόπιστοι και επαγγελματίες tipsters του μπάσκετ, τους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε και εσείς με τη σειρά σας.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων

Πως να αξιοποιήσω τα προγνωστικα μπασκετ στο στοίχημα

προγνωστικα μπασκετ

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, το μπάσκετ έχει πολύ καλές ευκαιρίες κέρδους και τα προγνωστικα μπασκετ είναι αυτά που μπορούν να σε οδηγήσουν στο ταμείο. Τα προγνωστικα μπασκετ μπορείτε να τα αξιοποιήσετε προς όφελος σας με διάφορους τρόπους, καθώς μπορείτε να τα ποντάρετε σε μονά -ανάλογα φυσικά και τις αποδόσεις- είτε σε παρολί, ενώ φυσικά μπορείτε αν επιθυμείτε να συνδυάσετε ένα μπασκετικό προγνωστικό με σημείο από άλλο άθλημα.

Το σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση είναι το πως προκύπτουν τα προγνωστικα μπασκετ. Ο πρώτος τρόπος είναι μέσα από τη δική σας μελέτη. Είναι αρκετά πιθανό να σας αρέσει το συγκεκριμένο άθλημα, να το παρακολουθείτε, άρα να έχετε άποψη και να «παράγετε» τα δικά σας σημεία για ποντάρισμα.

Φυσικά, το μπάσκετ παίζει παντού, επομένως εσείς μπορείτε να ασχολείστε αποκλειστικά με 1 ή 2 διοργανώσεις, οι οποίες σας αρέσουν περισσότερο, με αποτέλεσμα να προκύπτουν από εκεί κυρίως τα προγνωστικα μπασκετ.

Προγνωστικα μπασκετ, όμως, μπορείτε να βρείτε και από τους tipsters. Εδώ υπάρχουν δύο υποκατηγορίες. Η πρώτη αφορά τους free tipsters και η δεύτερη αφορά τους paid tipsters. Στην πρώτη κατηγορία θα βρείτε προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ δωρεάν, τα οποία μπορεί να έχουν μεν ένα ενδεικτικό ποντάρισμα, αλλά δεν θα έχουν τον τρόπο διαχείρισης παιχνιδιού των paid tipsters.

Οι τελευταιοι, εκτός από το να σας δίνουν σημεία για ποντάρισμα, την ίδια στιγμή σας παρουσιάζουν τον ενδεικτικό τρόπο παιχνιδιού, για να μπορείτε να αξιοποιείτε καλύτερα το κεφάλαιο και την κάβα σας.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Προγνωστικα μπασκετ: Τι να προσέξω

προγνωστικα μπασκετ

Τα προγνωστικα μπασκετ μπορούν να αποφέρουν σημαντικό κέρδος, παράλληλα, όμως, έχουν και ορισμένες «παγίδες». Στη συνέχεια θα διαβάσετε μερικά tips, τα οποία δεδομένα θα σας βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνετε να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο.

  • Καλό είναι να πάντα να έχετε μια εικόνα για τις ομάδες. Το μπάσκετ εκτός όλων των άλλων έχει το πλεονέκτημα πως το εύρος των ομάδων είναι μικρότερο συγκριτικά με το ποδόσφαιρο, εκεί όπου μπορείτε να βρείτε προγνωστικό ακόμα και από την 5η κατηγορία της Αγγλία! Αυτό σημαίνει πως είναι σχετικά «εύκολο» να έχετε άποψη για τις ομάδες, συνεπώς ανεξάρτητα από προγνωστικα μπασκετ, να βάζετε στη ζυγαριά και τη δική σας εικόνα, όπου είναι αυτό εφικτό.
  • Καλό θα ήταν επίσης να μην «μπλέκετε» ούτε τις διάφορες κατηγορίες μεταξύ τους, αλλά ούτε και τα αθλήματα. Για παράδειγμα, αν έχετε εντοπίσει μια στοιχηματική ευκαιρία, η οποία αφορά special bet παίκτη στο μπάσκετ, τότε καλό θα είναι να ψάξετε -αν θέλετε- να την συνδυάσετε κυρίως με παίκτες και όχι με άλλη μπασκετική αγορά ή με pick από άλλο άθλημα.
  • Πολύ καλό tip για τα προγνωστικα μπασκετ είναι να ακολουθείτε tipsters που έχουν ακολουθήσει τα trends και δεν έχουν μείνει πίσω από τις εξελίξεις. Το στοίχημα μπάσκετ έχει εξελιχθεί, το live betting είναι must πλέον, ενώ έχουν προκύψει και πολλές νέες αγορές, ειδικά στα special bets παικτών (πχ πόσα φάουλ θα κάνει ένας παίκτης). Παράλληλα, υπάρχουν πολλά εναλλακτικά όρια ή χάντικαπ, συνεπώς αν δείτε κάποιον tipsters να επιμένει σε «παραδοσιακά» σημεία, τότε καλό θα είναι να τον αποφύγετε.
  • Τέλος, καλό θα είναι να έχετε πάντα το μυαλό σας και στο ζωντανό στοίχημα μπάσκετ. Στον αντίστοιχο οδηγό για το live betting μπάσκετ έχουμε αναλύσει εκτενώς τα πλεονεκτήματα που έχει αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει, επομένως θα πρέπει να είστε έτοιμοι και για να τις εντοπίσετε, αλλά και για να μπορέσετε να καλύψετε ορισμένα pre game προγνωστικά μπάσκετ.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Στρατηγική στοιχήματος με στοίχημα μπάσκετ και προγνωστικά μπάσκετ των tipster

προγνωστικα μπασκετ

Η βασικότερη στρατηγική στοιχήματος με στοίχημα μπάσκετ και προγνωστικά μπάσκετ ενός tipster είναι να βρείτε κάποιον που εμπιστεύεστε και να τον ακολουθείτε «τυφλά». Ο τρόπος επιλογής ποικίλει, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις ο κόσμος εμπιστεύεται έναν tipster που έχει ιστορικό με αρκετές σεζόν κέρδους. Βέβαια, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι πως αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποιον tipster, θα πρέπει να το κάνετε χωρίς παρεκκλίσεις και στο 100%.

Σε διαφορετική περίπτωση -αν για παράδειγμα βάλετε και δικά σας προγνωστικά μέσα στο παιχνίδι- δεν θα «φταίει» αυτός για ενδεχόμενη… αποτυχία. Τώρα, αν θα μπορείτε να ακολουθείτε προγνωστικά μπάσκετ από έναν ή δύο (ή παραπάνω) tipsters, αυτό είναι κυρίως θέμα της διαθέσιμης κάβας σας και του κεφαλαίου που μπορείτε να ποντάρετε χωρίς να έχετε κάποιο πρόβλημα.

Παραπάνω, λοιπόν, είδατε πως μπορείτε να ακολουθείτε τον τρόπο παιχνιδιού ενός tipster, τώρα πάμε να αναφέρουμε ορισμένα κριτήρια που πρέπει να έχετε, προκειμένου να δείτε αν αξίζει να εμπιστευτείτε κάποιον ή όχι. Αρχικά, θα πρέπει να ακολουθεί τα σύγχρονα μπασκετικά trends (διαβάστε παραπάνω) και παράλληλα να μην στέκεται αποκλειστικά στο pre game ή το live betting.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

προγνωστικα μπασκετ

Το ιδανικό και αυτό που μπορεί να αποφέρει κέρδος στο στοίχημα μπάσκετ είναι να υπάρχει συνδυασμός ζωντανού στοιχήματος και pre game επιλογών. Επίσης, ο tipster θα πρέπει να έχει εξειδίκευση και ιδανικά να μην ασχολείται και με το NBA (προγνωστικά μπάσκετ NBA) και με το ευρωπαϊκό μπάσκετ (προγνωστικά μπάσκετ ευρωλίγκα), καθώς υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα δύο, ενώ είναι πολύ διαφορετικές οι ώρες ενημέρωσης του ρεπορτάζ. Άρα αν κάποιος ασχολείται με τα πάντα, ενδεχομένως κάτι να μην πηγαίνει καλά…

Τέλος, κρατήστε ως συμβουλή ότι θα πρέπει να βρείτε τον tipster που ταιριάζει -σε ένα βαθμό- στο παιχνίδι σας και τα χρήματα σας. Κι αυτό το λέμε διότι αν ένας tipster δίνει μονά αλλά εσείς λόγω έλλειψης μπάτζετ τα ποντάρετε σε παρολί, δεν θα είναι αυτός υπεύθυνος για το αν θα είναι το τελικό αποτέλεσμα επιτυχημένο ή αποτυχημένο. Κοντολογίς, έναν tipster θα πρέπει να τον ακολουθείτε στο 100% όπως αναφέραμε και στο bet-prognostika θα πρέπει να θυμάστε πως έχουμε επενδύσει σε επαγγελματίες του στοιχήματος!

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία