Προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν

προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν

Το ποντάρισμα σε ένα σημείο είναι ουσιαστικά μια πρόβλεψη. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα, πόσα γκολ θα μπουν στην αναμέτρηση, το αποτέλεσμα του ημιχρόνου κλπ. Όταν όμως αυτές οι προβλέψεις μας δίνονται με έναν  επαγγελματικό τρόπο, τότε μιλάμε για προγνωστικά. Και είναι ακόμα καλύτερο όταν σε αυτές τις “επαγγελματικές προβλέψεις” έχουμε πρόσβαση προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν.

Μεγάλο μέρος του bet-prognostika βασίζεται σε αυτό το κομμάτι. Τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου που θα βρούμε στο site μπορούν να μας δώσουν την απαραίτητη γνώση που χρειαζόμαστε ώστε να ποντάρουμε στην θεωρητικά καλύτερη επιλογή. Πως προκύπτουν όμως τα κορυφαία pρογνωστικα στοιχηματος δωρεαν στο ποδόσφαιρο;

Οι τιπστερ της σελίδας έχουν τη δυνατότητα να μας βοηθήσουν να αυξήσουμε τα κέρδη μας μέσα από την ειδική ματιά που βλέπουν τις αναμετρήσεις και τα σημεία που προτείνουν. Στο παρακάτω κείμενο θα δούμε πως προκύπτουν αυτές οι προβλέψεις και τα πλεονεκτήματα τους. Επίσης, θα αναφέρουμε σε ποια σημεία θα πρέπει ως παίκτες να δώσουμε προσοχή, ώστε να βγούμε κερδισμένοι μέσα από τα στοιχήματα μας και τις προτάσεις των συντακτών του Bet-prognostika.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Που θα βρω δωρεαν προγνωστικα στοιχηματος ποδοσφαιρου

προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν

Στη σελίδα του bet-prognostika θα βρούμε πολλές ενότητες με Προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν. Φυσικά με τον όρο “δωρεάν” δεν θα πρέπει να νομίζουμε ότι γίνονται “εκπτώσεις” στις προβλέψεις των συντακτών. Τα προγνωστικά των tipster του site παραμένουν κορυφαία, με σημεία που προσθέτουν μεγάλη αξία στο δελτίο μας.

Η επιλογή των προτάσεων γίνεται μέσα από συνολική μελέτη, η οποία περιλαμβάνει πολλές ενότητες. Αρχικά, οι επαγγελματίες συντάκτες του bet-prognostika ξεκινούν την ανάλυση μιας αναμέτρησης ελέγχοντας τα στατιστικά. Για παράδειγμα, όταν πρόκειται για προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν στο ποδόσφαιρο, αυτά που παίζουν μεγάλο ρόλο είναι η βαθμολογία των ομάδων, η αγωνιστική απόδοση εντός και εκτός έδρας, τα τέρματα υπέρ και κατά κλπ. Η ίδια λογική αντίστοιχα ισχύει και σε άλλα αθλήματα όπως το μπάσκετ, υπολογίζοντας πάντα την βαθμολογία και την αγωνιστικότητα. Στα παραπάνω μπορούμε να προσθέσουμε και την φόρμα των ομάδων, η οποία μπορεί να μας δώσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με ένα επερχόμενο ματς.

Από εκεί και έπειτα, ελέγχεται και η προϊστορία της αναμέτρησης. Δηλαδή, πόσες φορές έχουν έρθει αντιμέτωπες οι ομάδες, τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων, πόσα τέρματα έχουν σημειωθεί κλπ. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η φράση ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Έτσι, έχοντας τη γνώση των περασμένων αγώνων υπάρχει περίπτωση να βρούμε πολύ καλές στοιχηματικές ευκαιρίες, και οι τιπστερ του bet-prognostika το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.

προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν

Εκεί όμως που τα προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν διαφέρουν, είναι ως προς την αξία τους. Τι σημαίνει όμως αυτό για εμάς σαν παίκτες; Οι συντάκτες του bet-prognostika κάνουν τις εξαιρετικές προτάσεις τους με μεγάλο γνώμονα την απόδοση του κάθε σημείου. Για παράδειγμα, ένα σημείο με απόδοση 1.20 δεν έχει καμία αξία για τον παίκτη.

Οι τιπστερ του site ελέγχουν όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές που υπάρχουν στους καλύτερους Ελληνικούς παρόχους, ώστε να μας προτείνουν σημεία με υψηλές αποδόσεις και να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη μας. Φυσικά γίνεται πάντα και σύγκριση αποδόσεων μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, με στόχο να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως τα σημεία που βλέπουμε στο bet-prognostika είναι τα καλύτερα της αγοράς και με τις υψηλότερες αποδόσεις. Επιπλέον, θα βρούμε και πολλά σημεία ειδικών στοιχημάτων, πχ παικτών, τα οποία και αυτά έχουν μελετηθεί και έχουν προταθεί σε εμάς πάντα υπολογίζοντας πάντα το υψηλότερο value.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν ποδόσφαιρο: Τι πρέπει να προσέξω

προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση για τα κορυφαία προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν του bet-prognostika. Ωστόσο, όσο ποιοτικές να είναι οι προβλέψεις των συντακτών, πάντα θα πρέπει να βάζουμε και τη δική μας κρίση στο παιχνίδι και τις επιλογές που κάνουμε. Αυτό συμβαίνει επειδή τα δεδομένα μιας αναμέτρησης είναι ρευστά και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Φυσικά δεν μιλάμε για δεδομένα όπως είναι τα στατιστικά των ομάδων, αλλά για περιπτώσεις τελευταίων εξελίξεων που μπορεί να παίξουν ρόλο στην έκβαση ενός αγώνα. Τέτοια παραδείγματα είναι ο τραυματισμός ενός βασικού παίκτη, όπου μπορεί να γύρει την πλάστιγγα στην αντίθετη πλευρά από αυτή που θέλουμε.

Άλλη περίπτωση είναι να εκκρεμεί κάποια απόφαση όπως για παράδειγμα η τιμωρία της έδρας. Είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί τη στιγμή που προκύπτουν τα προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν και θα πρέπει αυτή η εκτίμηση να γίνει από εμάς, διαβάζοντας πάντα τις τελευταίες ειδήσεις.

Επίσης κάτι εξωαγωνιστικό που θα πρέπει να πάντα να προσέχουμε και ειδικά στα προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν στο ποδόσφαιρο, είναι οι καιρικές συνθήκες στις οποίες θα λάβει μέρος ο αγώνας. Πολλές φορές φαβορί  έχουν πέσει θύματα κακών καιρικών συνθηκών και εν τέλη έχουν χάσει ή έχουν δυσκολευτεί αρκετά. Οπότε πρόκειται για έναν σημαντικό παράγοντα που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μόνοι μας.

Ακόμα μια σημαντική λεπτομέρεια που θα πρέπει να προσέξουμε σε σχέση με τα προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν, είναι η αλλαγή των αποδόσεων πριν ποντάρουμε στο επιθυμητό σημείο. Για παράδειγμα, μπορεί μία πολύ καλή πρόβλεψη που θα δούμε στο bet-prognostika να έχει απόδοση 2.15, ενώ όταν πάμε να ποντάρουμε σε αυτή να τη βρούμε στο 1.80. Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο σημείο έχει “φορτωθεί” όπως λέμε στοιχηματικά, και θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο επιφυλακτικοί πριν ποντάρουμε σε αυτό. Άλλωστε, μπορεί σε χαμηλότερη απόδοση το σημείο να μην έχει καλή αξία οπότε θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε εντελώς.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Πλεονεκτήματα που έχουν τα προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν

προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν

Τα προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε με διάφορους τρόπους ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν υψηλότερο κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι μας δίνουν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουμε όπως εμείς θέλουμε. Βάση των αποδόσεων που έχουν οι προβλέψεις του bet-prognostika, μπορούμε να αποφασίσουμε να ποντάρουμε σε μονά αποδεκτά, παρολί, ή στο σύστημα της επιλογής μας.

Συγκεκριμένα, στα προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν στο ποδόσφαιρο, οι αποδόσεις των σημείων μας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές στρατηγικές. Οι πιο διαδεδομένες είναι το σύστημα Martingale ή το Labouchere, τα οποία ταιριάζουν ιδανικά με τις προτάσεις των τίπστερ του bet-prognostika.

Οι προβλέψεις που θα βρούμε στο site δεν αφορούν μόνο προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν για ποδόσφαιρο. Οι συντάκτες του bet-prognostika καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος αθλημάτων όπως το μπάσκετ και το τένις, δίνοντας τις καλύτερες προτάσεις τους για τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Επίσης, τα προγνωστικά του site αναφέρονται σε όλες τις στοιχηματικές αγορές μια αναμέτρησης. Εκτός από το κλασικό σημείο του νικητή αγώνα, θα βρούμε προβλέψεις για over/under, goal/no goal, αποτέλεσμα ημιχρόνου, και πολλά ακόμα. Έτσι, έχουμε πολλές επιλογές από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε και να ποντάρουμε σε αυτές που επιθυμούμε.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία