Στοιχημα Ημιχρονο

στοίχημα ημίχρονο ποδόσφαιρο μπάσκετ

Πολλοί συνηθίζουμε να ποντάρουμε ως επί το πλείστον σε αγορές που αφορούν το τελικό αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης, αφού αυτό είναι το πιο κλασικό στοίχημα που θα βρούμε στους bookies. Εκτός όμως από τις αγορές που θα βρούμε για ολόκληρη τη διάρκεια των αγώνων, έτσι υπάρχουν και οι αντίστοιχες που αφορούν αποκλειστικά το στοιχημα ημιχρονο.

Όταν αναφερόμαστε στο στοιχημα ημιχρονο στην Ελλάδα, συνήθως αναφερόμαστε στις αγορές που είναι διαθέσιμες συγκεκριμένα για το πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν επιλογές που αφορούν και το δεύτερο ημίχρονο ενός αγώνα ξεχωριστά. Τα αθλήματα που θα βρούμε συνήθως στοιχήματα ημιχρόνου είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, και οι αγορές περιλαμβάνουν σχεδόν όλες τις επιλογές που έχουμε για ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα.

Πως όμως λειτουργούν οι αγορές στο στοιχημα ημιχρονο και πως μπορούμε να κερδίσουμε από αυτές; Αυτές οι ερωτήσεις θα απαντηθούν στις παρακάτω παραγράφους σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika, όπως επίσης θα δούμε και ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς αγορές που θα βρούμε στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Τι είναι το στοιχημα ημιχρονο και πως λειτουργεί

στοιχημα ημιχρονο

Όταν μιλάμε για στοιχημα ημιχρονο, συνήθως εννοούμε τις αγορές που είναι διαθέσιμες για το πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα, αν και τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί η ευκαιρία στους παίκτες να ποντάρουν και στο δεύτερο μέρος στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Τα πιο γνωστά αθλήματα τα οποία παίρνουν ποντάρισμα στο στοιχημα ημιχρονο είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, οπότε αναφορικά με αυτού του είδους τα στοιχήματα θα επικεντρωθούμε κατά κύριο λόγο σε αυτά τα αθλήματα.

Για να κατανοήσουμε πως λειτουργεί το στοιχημα ημιχρονο, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το πρώτο ημίχρονο μια αναμέτρησης ως ένα ξεχωριστό στοιχηματικό γεγονός. Για παράδειγμα, όταν στο μπάσκετ ποντάρουμε στο νικητή ημιχρόνου, ας πούμε στον γηπεδούχο, θα πρέπει η γηπεδούχος ομάδα να προηγείται με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Δεν μας ενδιαφέρει ο τελικός νικητής της αναμέτρησης, καθώς η επιλογή μας αφορά μόνο το πρώτο ημίχρονο.

Ομοίως και στο ποδόσφαιρο. Αν για παράδειγμα ποντάρουμε στην ισοπαλία ως αποτέλεσμα ημιχρόνου, το στοίχημα μας θα είναι κερδισμένο αν το ημίχρονο του αγώνα λήξει ισόπαλο, χωρίς να μας νοιάζει ποιος θα νικήσει εν τέλη στην αναμέτρηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα της ισοπαλίας στο ημίχρονο στο ποδόσφαιρο είναι το σημείο το οποίο παίρνει το μεγαλύτερο ποντάρισμα, μιας και αν μη τι άλλο, επιβεβαιώνεται πιο συχνά, ειδικά σε αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων με σχετικά κοντινή δυναμικότητα.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Το στοιχημα ημιχρονο στην Ελλάδα δεν περιλαμβάνει μόνο το αποτέλεσμα της ανάπαυλας, αλλά ένα σύνολο από αγορές που θα βρούμε σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Κάποιες από αυτές το over/under γκολ στοιχημα ημιχρονο, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ημίχρονο, over/under κόρνερ ημιχρόνου, διπλή ευκαιρία ημιχρόνου και πολλές ακόμα. Στην ουσία θα βρείτε αρκετά στοιχήματα που θα βρίσκατε και για το τελικό αποτέλεσμα, όμως με διαφοροποιημένες αποδόσεις, σε άλλα υψηλότερες και σε άλλα χαμηλότερες. Αναμενόμενο, μιας και στην ουσία μιλκάμε για στοιχήματα που έχουν πολύ λιγότερο χρόνο για να επιβεβαιωθούν.

Πάντως, αν και συνήθως το πρώτο ημίχρονο είναι αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αντίστοιχες αγορές υπάρχουν και για το δεύτερο ημίχρονο. Η λογική είναι η ίδια. Λαμβάνουμε το δεύτερο ημίχρονο ως έναν ξεχωριστό αγώνα χωρίς να υπολογίζουμε τι έχει συμβεί στο πρώτο ημίχρονο.

Πχ, έστω ότι έχουμε ποντάρει over 75.5 πόντους στο β’ ημίχρονο σε μια αναμέτρηση μπάσκετ στη Stoiximan. Το στοίχημά μας θεωρείται κερδισμένο αν στον δεύτερο ημίχρονο του αγώνα επιτευχθούν 76 πόντοι ή περισσότεροι και από τις δύο ομάδες, χωρίς να υπολογίζουμε τους πόντους του πρώτου ημιχρόνου.

Το ίδιο ισχύει και στο ποδόσφαιρο, όπου έχουμε στο μυαλό μας το δεύτερο ημίχρονο ως έναν ανεξάρτητο αγώνα ο οποίος ξεκινάει από το 0-0. Στο στοιχημα ημιχρονο στην Ελλάδα, θα βρούμε πολλές αγορές που αφορούν και τα δύο ημίχρονα σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Πως θα βγάλω κέρδος με στοιχημα ημιχρονο στην Ελλαδα;

στοιχημα ημιχρονο

Μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι με τα στοιχήματα ημιχρόνου; Η απάντηση είναι ναι, αλλά θα πρέπει να έχουμε κάποιες συγκεκριμένες στρατηγικές πριν ξεκινήσουμε να ποντάρουμε. Όπως και όταν στοιχηματίζουμε σε ολόκληρους αγώνες, έτσι και στις αγορές ημιχρόνου θα πρέπει να έχουμε κάνει την σχετική μελέτη μας.

Ο νικητής ημιχρόνου είναι ένα σημείο που μπορεί να επιλεχθεί είτε ως μονό αποδεκτό, είτε μέσα σε ένα παρολί 2-3 αγώνων. Επίσης, σημαντικός μας σύμμαχος σε αυτές τις αγορές είναι η λειτουργία του cash out που έχουν οι περισσότερες εταιρείες. Για παράδειγμα, μπορούμε να επιλέξουμε τρεις νικητές ημιχρόνου σε αγώνες μπάσκετ και σε περίπτωση που προηγούνται, μπορούμε να “κασάρουμε” τα κέρδη μας μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το πλεονέκτημα που έχουμε στα στοιχήματα ημιχρόνου, είναι ότι επειδή το στοίχημα μας αφορά το ημίχρονο, το cash out του δελτίου μας αυξάνεται πιο γρήγορα από το να είχαμε ποντάρει σε ολόκληρο τον αγώνα. Έτσι έχουμε περισσότερα κέρδη.

Η τακτική του cash out μπορεί να εφαρμοστεί και στο ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με την ισοπαλία ως αποτέλεσμα ημιχρόνου. Αν για παράδειγμα έχουμε ποντάρει στην ισοπαλία στο ημίχρονο, όσο καμία ομάδα από τις δύο δεν πετυχαίνει κάποιο τέρμα, το cash out μας ανεβαίνει. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και στο 20’ ενός αγώνα, θα έχουμε κέρδος από το ποντάρισμα μας.

Επιστρέφοντας στο μπάσκετ, το over/under πόντων για στοίχημα ημίχρονο, αποτελεί μια καλή επιλογή σε ένα σύστημα με ζητούμενα. Μια επιλογή 4-5 αγώνων από τους οποίους ζητάμε δυάδες, είναι μια στρατηγική που ενδέχεται να μας βγάλει καρδισμένους. Σημαντικό είναι να επιλέξουμε αποδόσεις κοντά στο 2.00, ώστε ακόμα και αν μόνο δύο σημεία επαληθευτούν, να έχουμε κέρδος.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Ποια είναι τα κορυφαία στοιχήματα ημιχρόνου

Θα βρούμε πολλές αγορές στις στοιχηματικές εταιρείες αναφορικά με το στοιχημα ημιχρονο στην Ελλάδα. Ωστόσο δεν είναι όλες τόσο δημοφιλείς, με τους παίκτες να επικεντρώνονται συνήθως σε συγκεκριμένες επιλογές.

στοιχημα ημιχρονο

Στο μπάσκετ, το over/under πόντων στο στοιχημα ημιχρονο είναι από τις πιο γνωστές αγορές που μπορούμε να βρούμε. Τα lines που προσφέρονται τις περισσότερες φορές είναι πάνω από είκοσι, οπότε οι επιλογές που έχουμε στην διάθεση μας είναι αρκετές. Το over/under πόντων ημιχρόνου σαν σημείο, υπάρχει και για την κάθε ομάδα ξεχωριστά.

Το χάντικαπ ημιχρόνου είναι επίσης από τα καλύτερα στοιχήματα που θα βρούμε στο μπάσκετ. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή στην περίπτωση που θέλουμε να ανεβάσουμε την απόδοση του φαβορί ή να δώσουμε το πλεονέκτημα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα.

Επίσης μια πολύ καλή αγορά είναι αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες Χ πόντους στο ημίχρονο. Για παράδειγμα αν φτάσουν και οι δύο τους 35 πόντους. Συνήθως οι επιλογές που έχουμε σε αυτή την αγορά είναι λίγες, όμως είναι αρκετά δημοφιλής.

στοιχημα ημιχρονο

Στο ποδόσφαιρο, το over/under ημιχρόνου αποτελεί και εδώ μια σημαντική αγορά, όπου έχουμε να επιλέξουμε συνήθως μέσα από πέντε lines (0.5 – 4.5). Όπως και στο μπάσκετ, έτσι και εδώ η αγορά του over/under προσφέρεται και κάθε ομάδα ανεξάρτητα.

Η διπλή ευκαιρία ημιχρόνου είναι επίσης μια εξαιρετική αγορά (1Χ, Χ2, 12), ειδικά όταν θελήσουμε να ποντάρουμε σε κάποιο αουτσάιντερ, χρησιμοποιώντας την κάλυψη που χρειαζόμαστε στο Χ. Παρόμοια αγορά είναι και το Draw no Bet ημιχρόνου, όπου μας επιστρέφεται το ποντάρισμα στην περίπτωση της ισοπαλιας στο ημίχρονο.

Τέλος, στο στοιχημα ημιχρονο που αφορά το ποδόσφαιρο, ο ακριβής αριθμός γκολ ημιχρόνου είναι μια αγορά γι αυτούς που κυνηγάνε τις λίγο μεγαλύτερες αποδόσεις. Οι επιλογές που έχουμε είναι συνήθως τέσσερις (0, 1, 2, 3+) και η απόδοση των σημείων τις περισσότερες φορές είναι πάνω από 2.40.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων