Στοιχημα Ημιχρονο ποδόσφαιρο

στοίχημα ημίχρονο ποδόσφαιρο μπάσκετ

Έχουμε συνηθίσει τα στοιχήματα που τοποθετούμε να αφορούν ολόκληρη τη διάρκεια ενός αγώνα. Όμως υπάρχει και μια ειδική κατηγορία που θα τη βρούμε σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες και αφορούν τo στοίχημα ημίχρονο ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο ειδικά είναι αρκετά διαδεδομένα και πολλοί παίκτες τα προτιμούν για ποντάρισμα έναντι των κλασικών επιλογών. Οι αγορές που προσφέρονται στο στοιχημα ημιχρονο ποδόσφαιρο είναι πολλές. Θα βρούμε επιλογές για αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου, σύνολο γκολ, ακριβες σκορ πρώτου ημιχρόνου, ακόμα και συνδυαστικά στοιχήματα. Κατά πόσο όμως συμφέρουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα σε σχέση με αυτά που αφορούν ολόκληρο το 90λεπτο;

Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com θα δούμε πιο αναλυτικά πως μπορούμε να παίξουμε στοιχημα ημιχρονο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Θα μάθουμε πως ακριβώς δουλεύει και ποια στοιχήματα είναι τα πιο διαδεδομένα ανάμεσα στους παίκτες. Επίσης, θα αναφέρουμε ποιες είναι οι στρατηγικές που μπορούμε να ακολουθήσουμε ώστε να εκμεταλλευτούμε τα σημεία αυτά και να βγούμε κερδισμένοι.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι είναι το στοιχημα ημιχρονο ποδόσφαιρο και πως λειτουργεί

στοιχημα ημιχρονο

Όταν αναφερόμαστε στο στοιχημα ημιχρονο ποδόσφαιρο, αυτό αφορά συνήθως το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Ουσιαστικά βλέπουμε το πρώτο ημίχρονο μια αναμέτρησης σαν έναν αυτόνομο αγώνα, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στο δεύτερο μέρος.

Ωστόσο υπάρχουν και στοιχήματα τα οποία με τον ίδιο τρόπο αφορούν και το δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, δεν είναι τόσο γνωστά και όταν μιλάμε για στοιχημα ημιχρονο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, συνήθως μιλάμε για το πρώτο. Όσον αφορά τις αγορές που θα βρούμε, αυτές είναι παρόμοιες με τις κλασικές.

Ας πάρουμε για παράδειγμα έναν αγώνα μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Ένα πολύ συνηθισμένο σημείο είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Αν επιλέξουμε τον 1, για να θεωρηθεί το σημείο μας κερδισμένο πρέπει να λήξει το ημίχρονο με την Ρεάλ να προηγείται. Αν η Μπαρτσελόνα κερδίζει ή το ματς είναι ισοπαλία στο ημίχρονο, τότε η επιλογή μας θεωρείται χαμένη.

Στη Novibet παίζεις σε μια τεράστια ποικιλία ειδικών στοιχημάτων

Ακόμα ένα σύνηθες ποντάρισμα, είναι αυτό των συνολικών τερμάτων. Για παράδειγμα, μπορούμε να ποντάρουμε στο over 1.5 ημιχρόνου σε μια εταιρία όπως η Betshop. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει στο πρώτο ημίχρονο να έχουν σημειωθεί δύο γκολ ή παραπάνω. Σε αντίθετη περίπτωση (ένα γκολ ή κανένα) το σημείο μας είναι χαμένο. Γενικά μας ενδιαφέρει μόνο τι θα συμβεί στο πρώτο ημίχρονο.

Το στοιχημα ημιχρονο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι από τα πιο δημοφιλή στοιχήματα και θα το βρούμε πλέον σε όλες τις εταιρίες. Στα περισσότερα ματς θα βρούμε ξεχωριστή κατηγορία για τα συγκεκριμένα στοιχήματα, απ’ όπου μπορούμε να διαλέξουμε. Μπορούν να επιλεγούν ως μονά αποδεκτά, σε παρολί ή και σε συστήματα.

Το στοιχημα ημιχρονο ποδόσφαιρο έχει αρκετά πλεονεκτήματα όπως είναι η διευθέτηση των δελτίων μας πιο γρήγορα και μεγαλύτερες αποδόσεις σε πολλές επιλογές. Παρακάτω θα δούμε ποιες στρατηγικές είναι οι καλύτερες για να βγάλουμε κέρδος από τα συγκεκριμένα στοιχήματα.

Πως θα βγάλω κέρδος με στοιχημα ημιχρονο ποδόσφαιρο στην Ελλαδα;

στοιχημα ημιχρονο

Θα πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα πριν αποφασίσουμε να ποντάρουμε σε στοιχημα ημιχρονο ποδόσφαιρο. Καταρχάς, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πρέπει να κάνουμε διαφορετικό διάβασμα των αγώνων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το τι θα γίνει σε όλο τον αγώνα, παρά μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

‘Ετσι λοιπόν θα πρέπει να κοιτάξουμε τις συμπεριφορές των ομάδων στο πρώτο σκέλος των αγώνων που έχουν δώσει. Για παράδειγμα, αν συνηθίζουν να προηγούνται ή να μένουν πίσω στο σκορ νωρίς, αν συνήθως το πρώτο ημίχρονο λήγει ισοπαλία, πως συμπεριφέρονται εντός και εκτός έδρας μέχρι το ημίχρονο κλπ.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Από εκεί και έπειτα υπάρχουν κάποιες στρατηγικές που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Αν και οι επιλογές μας συνήθως αφορούν μονά αποδεκτά σημεία, στα στοιχήματα ημιχρόνου στο ποδόσφαιρο μπορεί να εφαρμοστεί επιτυχημένα ένα σύστημα με ζητούμενα. Αυτό βασίζεται ότι αξίζει να ρισκάρουμε σε κάποια σημεία, αναλόγως των αποδόσεων.

στοιχημα ημιχρονο

Ένα σύστημα με ζητούμενα θα μπορούσε να αφορά την επιλογή over 1.5 γκολ. Συνήθως αυτό το σημείο έχει απόδοση πάνω από 2.00. Έτσι, μπορούμε να επιλέξουμε 4-5 αγώνες με ομάδες που σκοράρουν σχετικά συχνά, και να φτιάξουμε ένα σύστημα με ζητούμε δυάδες. Από την στιγμή που οι αποδόσεις αυτές είναι πάνω από δύο, ήδη από την πρώτη δυάδα που θα “πιάσουμε”, θα έχουμε κέρδος.

Η παραπάνω στρατηγική μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το αποτέλεσμα της ισοπαλίας στο ημίχρονο. Μιλάμε πάλι για ένα σημείο το οποίο δίνει απόδοση κοντα στο 2.00 και μπορεί να εφαρμοστεί σε αντίστοιχο σύστημα με δυάδες στο στοιχημα ημιχρονο στο ποδόσφαιρο. Η διαφορά είναι ότι σε αυτήν τη περίπτωση, είναι προτιμότερο να βρούμε ομάδες που δεν σκοράρουν πολύ και και δίνουν προτεραιότητα στην άμυνά τους. Οι πιθανότητες θα είναι περισσότερες να έρθει ισοπαλία στο ημίχρονο ενός τέτοιου αγώνα.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Ποια είναι τα κορυφαία στοιχημα ημιχρονο ποδόσφαιρο

στοιχημα ημιχρονο

Δεν είναι όλες οι αγορές δημοφιλείς στο στοιχημα ημιχρονο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Κάποιες μάλιστα περνάνε σχετικά απαρατήρητες, παρόλο τις μεγάλες αποδόσεις που προσφέρουν. Ωστόσο, υπάρχουν και αγορές που οι παίκτες εμπιστεύονται και είναι σημαντικό να τις αναφέρουμε.

  • Το τελικό αποτέλεσμα ημιχρόνου είναι από τις πρώτες αγορές που είχαν να κάνουν αποκλειστικά με το στοίχημα ημιχρόνου. Παρόλο που είναι από τις πιο απλές που μπορούμε να επιλέξουμε, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκειται ακόμα για μια αγορά τριών πιθανών αποτελεσμάτων. Οπότε ίσως θα ήταν προτιμότερο να επιλέξουμε κάποια άλλη στη θέση της.
  • Το Draw No Bet θα το βρούμε και αυτό στις αγορές ημιχρόνου και προτιμάται συνήθως από το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Η διαφορά είναι ότι εδώ επιλέγουμε μόνο μεταξύ του γηπεδούχου και του φιλοξενούμενου, ενώ με την ισοπαλία παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Οπότε οι πιθανότητες για κέρδος είναι περισσότερες και μπορούμε να το βρούμε αυτό το στοίχημα σε αρκετές εταιρίες, μεταξύ αυτών και το Pamestoixima.gr.
  • Οι αγορές που αφορούν το σύνολο των τερμάτων ανήκουν επίσης στις κορυφαίες στο στοίχημα ημίχρονο στο ποδόσφαιρο. Συνήθως τα over/under 0.5 και 1.5 είναι αυτά που ποντάρονται περισσότερο, ωστόσο υπάρχουν και επιλογές με μεγαλύτερα όρια. Εκτός από το σύνολο των γκολ, οι ίδιες επιλογές προσφέρονται και για κάθε ομάδα ξεχωριστά. Για παράδειγμα, ο γηπεδούχος να σημειώσει over/under 1.5 γκολ στο ημίχρονο κλπ.
  • Ακόμα μια αγορά που συγκεντρώνει αρκετή προσοχή και θεωρείται στις κορυφαίες, είναι το σύνολο των κόρνερ. Όπως και στο σύνολο τερμάτων, έτσι έχουμε και εδώ την επιλογή του over/under για το σύνολο των κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο. Αντίστοιχα, η ίδια επιλογή υπάρχει ξεχωριστά για τον γηπεδούχο και τον φιλοξενούμενο.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop