Δημοφιλη στοιχηματα

δημοφιλή στοιχήματα

Το αθλητικό στοίχημα έχει πλέον πολλές αγορές από τις οποίες ο παίκτης μπορεί να κάνει τις επιλογές του. Το παραδοσιακό 1Χ2 στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικά το ποντάρισμα υπέρ του νικητή, μοιάζουν μάλλον ξεπερασμένα είδη στοιχημάτων. Οι παίκτες φαίνεται να προτιμούν πιο ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες αγορές, οι οποίες τις περισσότερες φορές προσφέρονται σε πολύ καλές αποδόσεις. Όμως δεν είναι όλες οι στοιχηματικές κατηγορίες το ίδιο ψηλά στην προτίμηση των παικτών. Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα σημείων και αποδόσεων ξεχωρίζουν κάποια Δημοφιλη στοιχηματα στα οποία εμπιστεύονται οι παίκτες τα χρήματα τους περισσότερο από άλλα. Ποια όμως είναι αυτά τα δημοφιλή πονταρίσματα και αξίζει τελικά να ρισκάρουμε με αυτά;

Στη συνέχεια αυτού του κειμένου του Bet-Prognostika, θα δούμε πιο αναλυτικά τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές επιλογές και τι ακριβώς αφορούν. Επίσης, θα αναφέρουμε και κάποιες εναλλακτικές επιλογές οι οποίες αξίζουν να έχουν μια θέση στο δελτίο μας και είναι καλό να τις γνωρίζουμε.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Ποια είναι τα πιο δημοφιλη στοιχηματα

Υπάρχουν παραπάνω από ένας τρόποι για να παίξουμε στοίχημα. Το δελτίο μας μπορεί να είναι ένα παρολί, ένα σύστημα με ζητούμενα ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα μονά αποδεκτά σημεία αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Όποιος και αν είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας, τα παρακάτω δημοφιλή στοιχήματα μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε στρατηγική.

 • Τελικό σκορ
Δημοφιλη στοιχηματα

Ένα από τα πιο δημοφιλη στοιχηματα, το οποίο αφορά κατά κύριο λόγο τους αγώνες ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρει και το όνομα του, το ζητούμενο είναι να βρούμε το τελικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι εταιρείες προσφέρουν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς για να ποντάρουμε σε αυτό που θεωρούμε πιο πιθανό (πχ 1-0, 2-0, 1-1, 3-1 κλπ). Επίσης, στους bookies όπως η Stoiximan, θα βρούμε και την επιλογή του σκορ πολλαπλών επιλογών, όπου μπορούμε να ποντάρουμε σε μια επιλογή με διάφορα πιθανά αποτελέσματα (πχ 1-0 ή 2-0 ή 3-0).

 • Σύνολο (τερμάτων/πόντων)
520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Το σύνολο τερμάτων ή πόντων θα το βρούμε κυρίως στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και είναι από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλη στοιχηματα. Η επιλογή του σημείου έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο εύρος γκολ ή πόντων (2-3 γκολ, 4-6 γκολ, 171-180 πόντους κλπ.), όπου το στοίχημα μας θεωρείται κερδισμένο αν ο αριθμός των τερμάτων ή πόντων του τελικού σκορ βρίσκεται μέσα στο εύρος που έχουμε επιλέξει. Κάθε εταιρία προσφέρει τη συγκεκριμένη στοιχηματική επιλογή, μεταξύ αυτών και το Pamestoixima.gr.

 • Στοιχήματα ημιχρόνου
520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ανάμεσα στα δημοφιλη στοιχηματα, βρίσκονται επίσης και οι επιλογές ημιχρόνου. Σε αυτά θα βρούμε διάφορες επιλογές όπως αποτέλεσμα ημιχρόνου, over/under γκολ ή πόντοι ημιχρόνου, σύνολο γκολ ή πόντων, και πολλές ακόμα επιλογές που αφορούν ξεχωριστά το κάθε ημίχρονο. Στο μπάσκετ θα βρούμε και τα αντίστοιχα στοιχήματα περιόδου όπου αφορούν ξεχωριστά την κάθε περίοδο.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν στη Novileague

 • Να σκοράρουν / Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες
520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Το goal/no goal είναι ένα από τα βασικά πονταρίσματα των παικτών από τότε που άρχισε να προσφέρεται στις στοιχηματικές εταιρείες. Είναι ένα ιδιαίτερα διαδομένο στοίχημα δύο επιλογών, όπου έχουμε να επιλέξουμε αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι. Επίσης θα το βρούμε και ως συνδυαστικό στοίχημα μαζί με over/under επιλογές.

Εναλλακτικά δημοφιλη στοιχηματα

Εκτός από τις παραπάνω δημοφιλείς στοιχηματικές επιλογές, υπάρχουν και αρκετές εναλλακτικές τις οποίες θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε. Πολλές μπορούν να συμπεριληφθούν σε κάποιο πλάνο ή στρατηγική και χρησιμοποιούνται εξίσου συχνά από πολλούς παίκτες παγκοσμίως.

 • Lay/Back
520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Πρόκειται για έναν τρόπο πονταρίσματος τον οποίο θα βρούμε σε ανταλλακτήρια στοιχημάτων. Η ιδιαιτερότητα του στοιχήματος αυτού αφορά την επιλογή του Lay bet. Ενώ το Βack bet είναι το παραδοσιακό στοίχημα που όλοι γνωρίζουμε, με το Lay bet ποντάρουμε ενάντια στο αποτέλεσμα ενός αγώνα. Για παράδειγμα, αν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ποντάρουμε με lay bet στον γηπεδούχο, ουσιαστικα ποντάρουμε να μην κερδίσει ο γηπεδούχος.

 • Ημίχρονο/Τελικό
520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ένα από τα πιο παλιά και δημοφιλη στοιχηματα, το Ημίχρονο/Τελικό αφορά την συνδυαστική πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος και του ημιχρόνου. Παραδείγματος χάρη, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αν επιλέξουμε το 2/1, ποντάρουμε ότι στο ημίχρονο θα κερδίζει ο φιλοξενούμενος αλλά στο τέλος θα νικήσει ο γηπεδούχος.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

 • Ασιατικό Χάντικαπ- Ευρωοπαϊκά Χάντικαπ
520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Τα ασιατικά χάντικαπ είναι ένας τρόπος στοιχήματος που αρχίζει και κερδίζει αρκετό έδαφος ανάμεσα στους παίκτες και συμπεριλαμβάνεται, αναμφίβολα στα πιο δημοφιλη στοιχηματα. Αφορούν κατά βάση τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και το πλεονέκτημα που έχουν είναι ότι βγάζουν από το τελικό αποτέλεσμα την ισοπαλία. Έτσι ο παίκτης έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει. Τα χάντικαπ γενικότερα θα τα βρούμε και σε άλλα αθλήματα όπως το μπάσκετ, όπου μπορούμε να δώσουμε πλεονέκτημα ή μειονέκτημα σε μια ομάδα. Αυτό γίνεται ώστε να αυξήσουμε την απόδοση του σημείου μας ή τις πιθανότητες νίκης μας.

 • Head to Head
520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ένα από τα πιο δημοφιλη στοιχηματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι το H2H. Πρόκειται για το ποντάρισμα ανάμεσα σε δύο συγκεκριμένους οδηγούς, για το ποιος θα τερματίσει πιο ψηλά στο grid. Επίσης θα το βρούμε και στο μπάσκετ (ποιος από τους δύο παίκτες θα πετύχει περισσότερους πόντους, ασίστ, ριμπάουντ κλπ).

 • Late Goals
520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Υπάρχουν ολόκληρες στρατηγικές που βασίζονται στα late goals. Αφορά στοιχήματα στα οποία ποντάρουμε αν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα θα μπει κάποιο γκολ στο τέλος της αναμέτρησης (συνήθως μετά το 80’ ή το 85’).

 • Σκόρερ (πρώτος/τελευταίος/anytime)
520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Ανάμεσα στα εναλλακτικά δημοφιλη στοιχηματα θα βρούμε και αυτό του σκόρερ. Θα βρούμε τρεις παραλλαγές του συγκεκριμένου στοιχήματος. Οι επιλογές μας είναι να ποντάρουμε στον πρώτο παίκτη ή στον τελευταίο που θα σκοράρει. Επίσης, έχουμε και την επιλογή του anytime σκόρερ, όπου μας ενδιαφέρει ο παίκτης να σκοράρει ανά πάσα στιγμή του παιχνιδιού.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Δημοφιλη στοιχηματα σε μακροχρόνια

Στα δημοφιλη στοιχηματα περιλαμβάνονται και τα μακροχρόνια. Παρόλο που αρκετοί μπορεί να τα παραβλέπουν, η αλήθεια είναι ότι πολλοί παίκτες ποντάρουν σε μακροχρόνια στοιχήματα στην αρχή της σεζόν.

 • Νικητής διοργάνωσης.
tik check icon

Είτε πρόκειται για νικητή πρωταθλήματος, κυπέλλου ή τουρνουά, το στοίχημα για τον νικητή διοργάνωσης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πονταρίσματα. Οι bookmakers προσφέρουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα για όλα τα γνωστά πρωταθλήματα και διοργανώσεις, όπου μπορούμε να επιλέξουμε ποια ομάδα θεωρούμε πως θα κατακτήσει τον εκάστοτε τίτλο.

 • Νικητής ομίλων
tik check icon

Σε κάποιες διοργανώσεις, εκτός από τον τελικό νικητή, μπορούμε να επιλέξουμε και στον νικητή του ομίλου. Για παράδειγμα, στο Τσαμπιονς Λιγκ ή στο Μουντιάλ. Επίσης, μαζί με το νικητή ομίλου, έχουμε την επιλογή να ποντάρουμε στο ποιος θα προκριθεί από κάθε όμιλο.

 • Πρώτος Σκόρερ/Ασίστ
tik check icon

Δημοφιλη στοιχηματα υπάρχουν και για τους παίκτες. Τα πιο γνωστά είναι το ποντάρισμα στον πρώτο σκόρερ ή στον πρώτο σε ασίστ παίκτη μιας διοργάνωσης. Είναι στοιχήματα τα οποία θα τα βρούμε περισσότερο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ. Μάλιστα στο μπάσκετ, οι επιλογές μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερες καθώς υπάρχει η πιθανότητα να βρούμε επιλογές για πρώτο στα ριμπάουντ, στα κλεψίματα. στα τρίποντα κλπ κατά τη διάρκεια μιας διοργάνωσης.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop