Στοιχηματικές με Ασιατικο Στοιχημα

ασιατικό στοίχημα

Τα τελευταία χρόνια ακούγεται όλο και περισσότερο ο όρος ασιατικο στοιχημα και πολλοί παίκτες στρέφονται προς αυτό ως εναλλακτικό τρόπο πονταρίσματος εν αντιθέση με τις παραδοσιακές επιλογές που μπορεί να βρει κάποιος σε μια στοιχηματική εταιρία. Και υπάρχει λόγος καθώς τα ασιατικά στοιχήματα δίνουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον παίχτη. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας του παίχτη αφού μετατρέπουν ένα κλασικό στοίχημα τριών αποτελεσμάτων (νίκη γηπεδούχου, ισοπαλία, νίκη φιλοξενούμενου) σε δύο (νίκη γηπεδούχου, νίκη φιλοξενούμενου).

Επίσης σε περίπτωση ισοπαλίας ο παίχτης μπορεί να λάβει πίσω ένα μέρος, ακόμα και ολόκληρο το ποντάρισμά ή και μισό κέρδος, του ανάλογα με το τι έχει επιλέξει. Όπως καταλαβαίνετε το ασιατικό handicap είναι μια πολύ καλή επιλογή για μείωση της χασούρας και αύξηση των κερδών και αυτό ακριβώς είναι που το κάνει τόσο δημοφιλές.

Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika θα δούμε που μπορούμε να βρούμε τις περισσότερες αγορές και τις καλύτερες αποδόσεις όσον αφορά το ασιατικο στοιχημα και θα αναλύσουμε όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να μας δώσει έναντι των παραδοσιακών επιλογών.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Ασιατικο Στοιχημα – Lines: Που θα βρω τα περισσότερα

ασιατικο στοιχημα

Τα Ασιατικά στοιχήματα έχουν πλέον καθιερωθεί λίγο πολύ στις στοιχηματικές εταιρίες αν και η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές που μας παρέχονται είναι κάπως περιορισμένες. Παρ’ όλα αυτά, είναι κάποιες εταιρίες που ξεχωρίζουν με την πληθώρα των επιλογών που διαθέτουν και μπορούν να δώσουν στους παίχτες την ποικιλία που χρειάζονται.

Καταρχάς θα πρέπει να εξηγήσουμε τι εννοούμε με τον όρο lines. Το Ασιατικό χάντικαπ στις στοιχηματικές εταιρίες έχει ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών που μπορεί να επιλέξει ο παίχτης. Συγκεκριμένα οι επιλογές βασίζονται πάνω στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (ασιατικο στοιχημα τελικό αποτέλεσμα) ή στα συνολικά τέρματα (ασιατικο στοιχημα Under/Over) που θα επιτευχθούν στο παιχνίδι συνήθως, αν και μπορείτς να βρείτε και ασιατικά αναφορικά με τις κάρτες και τα κόρνερ.

Μπορείτε λοιπόν να βρείτε επιλογές από τα κλασικά από το κλασικά -1, +1, -0.5, +0.5, αλλά και τα ενδιάμεσα χάντικαπ, όπως είναι τα -0.25, + 0.25, το -0.75, +0.75 και πάει λέγοντας.

Όπως είπαμε, οι στοιχηματικές με ασιατικο στοιχημα είναι αρκετές πλέον, όμως ποιες είναι αυτές που θα ικανοποιήσουν περισσότερο τον παίχτη με βάση το σύνολο των lines που προσφέρουν; Αξιόλογη προσπάθεια σε αυτό το κομμάτι κάνει αρχικά η Stoiximan με περίπου 24 lines σε κάθε αγώνα ενώ στο ίδιο περίπου μήκος κύματος κυμαίνεται και το PameStoixima με 28.

Όμως η στοιχηματική εταιρία που πραγματικά ξεχωρίζει πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι η Bet365 με πάνω από 50 lines σε κάθε γεγονός, τόσο στο τελικό αποτέλεσμα, όσο και στο σύνολο τερμάτων, αλλά και από μερικές ακόμα καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών παικτών όσον αφορά το κάθε ασιατικο στοιχημα.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Ασιατικο στοιχημα σε στοιχηματική: Κορυφαίοι bookmakers με βάση τις αποδόσεις

Ασιατικό Στοίχημα

Βέβαια, από την στιγμή που μιλάμε για ασιατικο στοιχημα, δεν θα μπορούσε να λείψει από την συζήτηση το κομμάτι των αποδόσεων. Όπως είναι φυσικό, η κάθε στοιχηματική εταιρία έχει τις δικές της αποδόσεις. Εμείς από την πλευρά μας ως παίκτες θα πρέπει πάντα να ψάχνουμε και να συγκρίνουμε που θα βρούμε τις καλύτερες ώστε να δώσουμε στα πονταρίσματα μας την μεγαλύτερη πιθανή αξία. Τι γίνεται όμως όταν πρόκειται για στοίχημα με Ασιατικά και πόση διαφορά μπορεί να έχουν οι εταιρίες μεταξύ τους;

Γενικά το Ασιατικό χάντικαπ προσφέρεται συνήθως με αρκετά μικρή γκανιότα, πράγμα που το κάνει ακόμα πιο συμφέρον για τον παίκτη. Κάνοντας ένα πέρασμα από σημαντικούς αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στις στοιχηματικές με ασιατικο στοιχημα, η εταιρία με τις καλύτερες αποδόσεις (άρα και με την μικρότερη γκανιότα) αποδείχθηκε η Stoiximan και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις με αρκετά μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες, με το ποσοστό αποπληρωμής, ή αλλιώς την γκανιότα, να βρίσκεται στο 97% ή αντίστοιχα, στο 3%.

Πάντως, σχετικά κοντά σε αποδόσεις μπορούμε να πούμε πως ήταν επίσης το PameStoixima αλλά και η Novibet, εκεί όπου το payout ήταν στο λίγο χαμηλότερο 96%. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχνάτε πως το θέμα των αποδόσεων είναι αρκετά ρευστό καθώς υπάρχει περίπτωση να δούμε διακυμάνσεις ανά πάσα στιγμή, άρα και η συχνή παρακολούθηση των μεταβολών των αποδόσεων κρίνεται αναγκαία.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία στοιχηματική εταιρία

Καλύτερα sportsbook με ασιατικο στοιχημα με βάση τις αγορές

no goal

Όταν μιλάμε για στοίχημα με Ασιατικά συνήθως οι αγορές από τις οποίες καλούμαστε να διαλέξουμε είναι συγκεκριμένες. Κατά βάση, οι επιλογές μας κυμαίνονται στο τελικό αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης και το σύνολο των γκολ που θα πετύχουν οι ομάδες. Όμως όσο το Ασιατικό χάντικαπ γίνεται πιο διαδεδομένο, έτσι και οι εταιρίες ψάχνουν περισσότερες αγορές να προσφέρουν στον παίχτη, πάντα βέβαια στον βωμό του ανταγωνισμού.

Έτσι πλέον μπορούμε να δούμε Ασιατικά στοιχήματα που βασίζονται στο σύνολο των κόρνερ ενός αγώνα ή μόνο για το πρώτο ημίχρονο, όπως επίσης και στοιχήματα σχετικά με των αριθμό των καρτών που θα υποδείξει ο διαιτητής, πέραν των κλασικών αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα και το σύνολο τερμάτων. Όπως είναι φυσιολογικό, ο παίχτης που ασχολείται με ασιατικο στοιχημα σε στοιχηματική εταιρία, θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.

Έχοντας αυτό υπόψιν, η Bet365 φαίνεται να είναι πάλι η καλύτερη λύση μιας και συνδυάζει όλες τις αγορές που αναφέραμε παραπάνω, την ίδια ώρα που οι περισσότερες εταιρίες προσφέρουν Ασιατικά μόνο για τον τελικό νικητή και τα συνολικά τέρματα ενός αγώνα. Από πολύ κοντά πάντως ακολουθεί και η Winmasters δίνοντας και αυτή αρκετές επιλογές στο Ασιατικό χάντικαπ οι οποίες θα αφήσουν ικανοποιημένους του παίχτες που θα θελήσουν να ασχοληθούν με τα συγκεκριμένα πονταρίσματα.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Γιατί να παίξω ασιατικο στοιχημα;

Έχοντας διαβάσει όλα τα παραπάνω, η ερώτηση είναι προφανής. Αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με το Ασιατικό χάντικαπ; Όπως προφανής είναι και η απάντηση με τα παρακάτω πλεονέκτηματα που θα αναφέρουμε να δίνουν μία σημαντική βοήθεια στον παίχτη σε σχέση με τις παραδοσιακές στοιχηματικές επιλογές.

1) 2way στοίχημα

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Καταρχάς είναι πολύ σημαντικό από μόνο του το γεγονός ότι στο ασιατικο στοιχημα έχουμε την επιλογή δύο σημείων αντί για τρία. Με αυτόν τον τρόπο η πιθανότητα επιτυχίας είναι σημαντικά μεγαλύτερη, ανεβαίνει στο 50% αντί του 33%, μιας και βγαίνει από την εξίσωση η περίπτωση της ισοπαλίας.

2) Καλύτερη επιλογή για στοίχημα σε φαβορί

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Συμφέρει περισσότερο να τοποθετήσεις στοίχημα σε φαβορί στο ασιατικο στοιχημα. Η απόδοση του σημείου σε σχέση με την κλασική επιλογή μπορεί να μεγαλώσει αισθητά, ανάλογα βέβαια πάντα με το πλεονέκτημα του αουτσάιντερ. Εφόσον λοιπόν έχετε την τάση να ποντάρετε σε ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από τις αντιπάλους τους, μην φοβηθείτε να “αγοράσετε” Ασιατικό στοίχημα με μειονέκτημα στο φαβορί.

3) Κάλυψη στο στοίχημα σου

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Είναι αρκετά εύκολο να καλύψεις την επιλογή σου με τα διάφορα πλεονεκτήματα που μπορείς να βρεις, ιδιαίτερα όταν ποντάρεις στη – θεωρητικά – πιο αδύναμη ομάδα. Μπορείς να κυνηγήσεις την έκπληξη με μικρότερο ρίσκο, καθώς ακόμα και αν τελικά δεν έρθει το αποτέλεσμα που περιμένεις υπάρχει πάντα περίπτωση να πάρεις ένα μέρος ή ακόμα και ολόκληρο το ποντάρισμά σου πίσω. Και αν από την άλλη ποντάρεις σε ένα φαβορί, ανάλογα με την έκβαση της αναμέτρησης, θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις το μισό κομμάτι των κερδών σου πίσω.

4) Καλύτερες αποδόσεις

520 5209622 thumb signal computer icons smiley clip art youtube

Τέλος, το ασιατικο στοιχημα σε στοιχηματική έχουν ως επί το πλείστον καλύτερες αποδόσεις στις αγορές που προσφέρονται, κάνοντας τα ιδανική επιλογή για τους παίχτες που θέλουν να ανεβάσουν την αξία των δελτίων τους. Η γκανιότα πλησιάζει στο 3%, κάτι το οποίο κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή ως το μεγαλύτερο value bet σε κάθε περίπτωση, ειδικά αν αναλογιστείτε ότι το ποσοστό αποπληρωμής στις ελληνικές εταιρίες στο 1Χ2 κυμαίνεται από 92% ως και 95%.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν στη Novileague