Συστημα Yankee στο στοίχημα

σύστημα yankee

Στον κόσμο του στοιχήματος δεν υπάρχουν μόνο τα παρολί ή τα μονά σημεία. Πολλοί παίκτες χρησιμοποιούν διάφορα συστήματα στοιχηματισμού, ώστε να αυξήσουν το κέρδος τους. Ένα από τα αρκετά γνωστά συστήματα στον χώρο είναι το συστημα Yankee, το οποίο μας επιτρέπει να βγούμε κερδισμένοι μέσα από ένα σύνολο συνδυασμών. Το συστημα Yankee, όπως μαρτυρά και το όνομά του, φαίνεται να έχει τις ρίζες του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο χρησιμοποιείται παγκοσμίως από ένα μεγάλο σύνολο παικτών και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα αθλήματα. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν το συγκεκριμένο σύστημα αυτοματοποιημένο, χωρίς να χρειάζεται οι χρήστες να κάνουν πολύπλοκους συνδυασμούς ή επιλογές. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίκτες είναι να βρουν τέσσερα σημεία και να τοποθετήσουν το ποντάρισμα τους.

Πως όμως μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι παίζοντας στοίχημα με συστημα Yankee; Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com θα δούμε πως λειτουργεί το Yankee και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να εκμεταλλευτούμε ένα τέτοιο σύστημα. Αξίζει να το εμπιστευτούμε και ποιες είναι οι καλύτερες στρατηγικές; Οι απαντήσεις στη συνέχεια.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι είναι το Yankee σύστημα και πως λειτουργεί

συστημα Yankee

Το συστημα Yankee δεν είναι πολύπλοκο. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα στοίχημα τεσσάρων επιλογών, στο οποίο ζητάμε να επαληθευτούν τουλάχιστον οι δύο επιλογές ώστε να έχουμε επιστροφή. Οι συνδυασμοί που προκύπτουν από ένα system Yankee είναι συνολικά έντεκα. Τα τέσσερα σημεία που θα επιλέξουμε μας δίνουν μία τετράδα, τέσσερις τριάδες και έξι δυάδες. Αυτό είναι και το ιδανικό εφόσον όλες οι επιλογές μας βγουν σωστές. Από εκεί και έπειτα σημασία έχει πόσα σημεία θα επαληθευτούν.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το συστημα Yankee είναι πλέον αυτοματοποιημένη διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι εμείς σαν παίκτες επιλέγουμε τα τέσσερα σημεία μας, όπως θα κάναμε και σε ένα παρολί και συμπληρώνουμε το ποντάρισμα που επιθυμούμε στο πεδίο του συστήματος. Εδώ θα χρειαστεί να προσέξουμε ότι το ποντάρισμα που θα επιλέξουμε, αφορά κάθε συνδυασμό ξεχωριστά. Άρα, αφού οι συνολικοί συνδυασμοί του συστήματος είναι 11, αυτό σημαίνει ότι αν θέλουμε το ποντάρισμα μας να είναι πχ 5 ευρώ, τότε το συνολικό κόστος τους δελτίου θα είναι 55 ευρώ.

Για να δούμε πως υπολογίζονται τα κέρδη μας όταν παίζουμε στοίχημα με συστημα Yankee, θα δούμε παρακάτω κάποια παραδείγματα για καλύτερη κατανόηση. Έστω ότι έχουμε κάνει τέσσερις επιλογές με αποδόσεις 2.10, 1.90, 2.50 και 1.75, έχοντας ποντάρει 5 ευρώ σε κάθε συνδυασμό (συνολικό ποντάρισμα 55 ευρώ). Στην περίπτωση που όλα τα σημεία επαληθευτούν, αυτό σημαίνει ότι έχουμε 11 κερδισμένους συνδυασμούς.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

συστημα Yankee

Άρα πολλαπλασιάζετε η απόδοση του κάθε συνδυασμού με το ποσό των 5 ευρώ και το άθροισμα όλων των αποτελεσμάτων, είναι το κέρδος του δελτίου μας. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, η τετράδα δίνει κέρδος 87.28 ευρώ, οι τέσσερις τριάδες δίνουν συνολικό κέρδος 172.29 ευρώ και οι έξι δυάδες δίνουν επιστροφή 126.83 ευρώ. Οπότε το δελτίο μας έχει συνολικό κέρδος 386.39 ευρώ.

Άλλη περίπτωση, είναι αυτή στην οποία έχουμε παίξει system Yankee, και από τα τέσσερα σημεία που έχουμε επιλέξει επαληθευτούν τα τρία. Τότε οι νικηφόροι συνδυασμοί που θα προκύψουν είναι μία τριάδα και τρεις δυάδες. Ομοίως πολλαπλασιάζουμε το ποντάρισμα των 5 ευρώ, με κάθε συνδυασμό ξεχωριστά. Σε αυτή την περίπτωση, αν για παράδειγμα έχουμε χάσει το σημείο του 2.10, η τριάδα έχει επιστροφή 41.56 ευρώ και οι τρεις δυάδες έχουν κέρδος 62.25 ευρώ. Άρα το δελτίο θα μας αποφέρει επιστροφή 103.81 ευρώ συνολικά.

Τέλος, αν χάσουμε δύο σημεία του δελτίου μας, τότε έχουμε έναν πιθανό συνδυασμό και συγκεκριμένα μια δυάδα. Για παράδειγμα, αν υποθέσουμε ότι δεν επαληθεύτηκαν οι αποδόσεις του 2.10 και 1.90, τότε το κέρδος της δυάδας άρα και του δελτίου μας συνολικά είναι 21.88 ευρώ. Η χείριστη περίπτωση είναι να επαληθευτεί μόνο ένα ή κανένα σημείο του δελτίου μας, αφού εκεί δεν παίρνουμε καμία επιστροφή και όλο το δελτίο θεωρείται χαμένο.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Πως θα βγάλω κέρδος στο στοίχημα συστημα Yankee

συστημα Yankee

Στο στοίχημα γενικά πάντα είναι δύσκολη η επιλογή σημείου, πόσο μάλλον σε ένα συστημα Yankee στο οποίο επιλέγουμε τέσσερις αγώνες. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να μας βοηθήσει να αυξήσουμε το κέρδος μας, εφόσον όμως ακολουθήσουμε κάποιες συμβουλές για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες.

Το καλό είναι είναι ότι το Yankee συστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σημεία από όλα τα αθλήματα χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός. Ωστόσο θα πρέπει να προτιμάμε αγορές των δύο πιθανών αποτελεσμάτων. Για παράδειγμα, στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να αποφεύγουμε την επιλογή του 1Χ2 και να επιλέγουμε σημεία από αγορές όπως το over/under, goal/no goal κλπ, για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε.

Ακόμα, όταν τοποθετούμε ένα στοίχημα συστημα Yankee, είναι προτιμότερο οι αποδόσεις που επιλέγουμε να είναι πάνω από 2.00. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και αν τελικά μόλις δύο από τα σημεία μας επαληθευτούν, θα μειώσουμε σημαντικά τη ζημιά από τις χαμένες επιλογές μας.

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το system Yankee μπορεί να είναι ένας τρόπος στοιχηματισμού για μεγάλα κέρδη, αλλά περιλαμβάνει και αρκετό ρίσκο. Το ποντάρισμα μας πολλαπλασιάζεται με το 11, όσοι και οι συνολικοί πιθανοί συνδυασμοί. Οπότε, μια καλή διαχείριση του κεφαλαίου μας είναι σημαντική όταν χρησιμοποιούμε τέτοια συστήματα.

Στρατηγική για System yankee

Για να εκμεταλλευτούμε ένα συστημα Yankee υπάρχουν πολλές στρατηγικές. Όμως ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές; Ας δούμε παρακάτω κάποια παραδείγματα.

  • Over/under
Σύστημα Yankee

Οι αγορές δύο πιθανών αποτελεσμάτων είναι η καλύτερη επιλογή για ένα συστημα Yankee. Μια από αυτές είναι τα over/under, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να τα βρούμε σε ικανοποιητικές αποδόσεις. Για παράδειγμα, αν επιλέξουμε τρία σημεία τα οποία η απόδοση τους είναι 1,80 ή μεγαλύτερη, ακόμα και στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα 3 από τα 4, θα έχουμε κέρδος.

  • Ποντάρισμα σε ισοπαλίες
tik check icon

Μια στρατηγική η οποία έχει μεγαλύτερο ρίσκο, είναι το ποντάρισμα σε ισοπαλίες. Δεδομένου ότι οι αποδόσεις στα Χ είναι πάνω από 3.00, το στοίχημα με συστημα Yankee είναι μια καλή περίπτωση για να βγάλουμε ένα σεβαστό κέρδος. Επιπλέον, θα έχουμε κέρδος ακόμα και αν οι επιτυχία των σημείων μας είναι 2 στα 4.

  • Στοίχημα σε όλα τα αθλήματα
tik check icon

Το system Yankee δεν μας περιορίζει μόνο στο ποδόσφαιρο. Μπορούμε να συνδυάσουμε στοιχήματα και αγορές από όλα τα αθλήματα που υπάρχουν διαθέσιμα στην κάθε εταιρία. Ειδικά αν προκειται για άθλημα με αγορές δύο αποτελεσμάτων (μπάσκετ, τένις κλπ), τότε η πιθανότητες επιτυχίας μας αυξάνονται σημαντικά.

  • Προσεκτικές επιλογές σημείων
tik check icon

Αν πρόκειται να κάνουμε επιλογή σημείων με μικρές αποδόσεις, τότε οι επιλογές μας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα διαβασμένες και “σίγουρες”. Αυτό προτείνεται καθώς θα πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον τα τρία από τα τέσσερα σημεία που έχουμε επιλέξει ώστε να έχουμε κάποιο κέρδος.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία