Βγάλε κέρδος με patent

patent

Αν και ο καλύτερος τρόπος για να παίζει κάποιος στοίχημα είναι τα μονά αποδεκτά, τα συστήματα είναι επίσης μια μέθοδος που αξίζει την προσοχή μας. Ένα από αυτά είναι και το Patent το οποίο αν και σχετικά απλό, δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα διαδεδομένο. Ωστόσο, μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική περίπτωση για να βγούμε κερδισμένοι μέσα από τις επιλογές μας.

Το Patent στο στοίχημα δεν θα το βρούμε σε πολλές εταιρίες, τουλάχιστον σαν ονομασία ή αυτοποιημένη επιλογή. Υπάρχει πάντως η δυνατότητα να ποντάρουμε με αντίστοιχο τρόπο, αφού κατανοήσουμε πρώτα πως λειτουργεί το συγκεκριμένο σύστημα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δελτίο τριών σημείων στο οποίο ζητάμε συνδυασμούς.

Παρακάτω, σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika θα αναλύσουμε πιο διεξοδικά τι ειναι το συστημα patent και πως μπορούμε να ποντάρουμε με αυτό. Επίσης θα δούμε ποια είναι η καλύτερη στρατηγική για να αξιοποιήσουμε το συγκεκριμένο σύστημα, όπως επίσης και τα πλεονεκτήματα που το συνοδεύουν.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι είναι το σύστημα patent και πως παίζεται

Patent

Πριν προχωρήσουμε και δούμε τι είναι το σύστημα Patent, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ένα σύστημα στοιχηματισμού, στο οποίο καλούμαστε να κάνουμε τρεις επιλογές. Τα σημεία που θα επιλέξουμε δεν περιορίζονται ως προς την στοιχηματική αγορά. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές μας μπορεί να είναι από οποιοδήποτε άθλημα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, κλπ) και από όλες τις αγορές (πχ over/under, νικητής αγώνα, κλπ).

Η επιλογή των τριών σημείων στο σύστημα Patent, μας δίνει εφτά πιθανούς συνδυασμούς. Αυτοί είναι μία τριάδα, τρεις δυάδες και τρία μονά σημεία. Άρα, ακόμα και αν από τις επιλογές μας επαληθευτεί έστω ένα σημείο, τότε έχουμε επιστροφή. Όσον αφορά το ποντάρισμα, εμείς διαλέγουμε το ποσό που θέλουμε να τοποθετήσουμε ανά συνδυασμό. Για παράδειγμα, αν επιλέξουμε το ποντάρισμά μας να είναι 5 ευρώ, τότε η αξία του δελτίου μας συνολικά θα είναι 35 ευρώ (7 x 5€).

Πως υπολογίζεται όμως το κέρδος σε ένα δελτίο με Patent; Ας παρουμε σαν πρώτη περίπτωση ότι όλα τα σημεία μας επαληθεύονται. Οι νικηφόροι συνδυασμοί είναι εφτά, οπότε πολλαπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας με το γινόμενο του κάθε συνδυασμού. Έπειτα προσθέτουμε όλα τα ποσά και έτσι προκύπτει το συνολικό μας κέρδος.

Αν από τις τρεις επιλογές μας διευθετηθούν ως επικερδής μόνο οι δύο, τότε οι νικηφόροι συνδυασμοί συνολικά είναι τρεις. Πρόκειται για μία δυάδα και δύο μονά σημεία. Κάνοντας τις αντίστοιχες πράξεις και προσθέτοντας όλα τα ποσά, βρίσκουμε το κέρδος των τριών συνδυασμών. Στην περίπτωση που μόλις ένα σημείο έχει επαληθευτεί, τότε και πάλι έχουμε επιστροφή. Πολλαπλασιάζουμε το ποντάρισμα με την απόδοση αυτού του σημείου για να δούμε πόσα χρήματα έχουμε κερδίσει. Το στοίχημα μας θεωρείται χαμένο μόνο στην περίπτωση που δεν επαληθευτεί κανένα σημείο.

Το σύστημα αυτό θα το βρούμε με την ονομασία του και στην Ελληνική στοιχηματική αγορά. Το Pamestoixima και η Winmasters είναι αυτές που το προσφέρουν αυτοματοποιημένο, επιλέγοντας δηλαδή απευθείας το σύστημα και ποντάροντας σε αυτό. Ωστόσο θα το βρούμε και στις Stoiximan και Betshop, αλλά ποντάροντας ξεχωριστά στους συνδυασμούς, χωρίς να αναφέρεται πουθενά η ονομασία “Patent”. Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Patent στο στοιχημα: Η κορυφαία στρατηγική

Patent

Αφού είδαμε τι είναι το σύστημα Patent, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα απλό σχετικά σύστημα το οποίο αποτελείται από τρεις επιλογές. Κάτι αντίστοιχο είναι και το σύστημα trixie, το οποίο όμως έχει λιγότερους συνδυασμούς καθώς δεν υπολογίζει τα μονά σημεία. Από αυτήν την άποψη, το σύστημα Patent είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλουμε να ποντάρουμε σε τρία γεγονότα.

Η προσέγγιση μας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι να πάμε σε μια πιο συγκρατημένη στρατηγική. Μπορούμε να επιλέξουμε τρία σημεία τα οποία θεωρητικά δεν θα περιέχουν πολύ ρίσκο, ώστε στην περίπτωση που όλα επαληθευτούν, να βγάλουμε ένα σημαντικό κέρδος. Για παράδειγμα, αν υποθέσουμε ότι επιλέγουμε τρία σημεία με απόδοση 1.50 το καθένα και ποντάρισμα 5 ευρώ, τότε το συνολικό κέρδος μας θα είναι 73.13 ευρώ.

Αν ποντάραμε στα ίδια σημεία ως μονά αποδεκτά, τότε το κέρδος που θα είχαμε θα ήταν 22.50 ευρώ. Έτσι καταλαβαίνουμε πως το συγκεκριμένο σύστημα συμφέρει. Ωστόσο, όταν οι αποδόσεις που επιλέγουμε είναι σε αυτά τα επίπεδα, τότε είμαστε κερδισμένοι μόνο όταν και τα τρία σημεία επαληθευτούν. Σε αντίθετη περίπτωση που έχουμε δύο ή μία επιτυχίες στο δελτίο μας, τότε παίρνουμε μια μικρή επιστροφή και μειώνουμε τη ζημιά.

Ο άλλος τρόπος είναι να ακολουθήσουμε μια πιο επιθετική στρατηγική στο Patent, με σημεία που έχουν περισσότερο ρίσκο. Δηλαδή μπορούμε να επιλέξουμε σημεία με μεγαλύτερες αποδόσεις ώστε να έχουμε κέρδος ακόμα και στην περίπτωση που βγουν σωστές δύο από τις τρεις προβλέψεις μας. Για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο, μια τέτοια στρατηγική είναι καλή επιλογή για ισοπαλίες. Δεδομένου ότι τα X στο ποδόσφαιρο προσφέρουν αποδόσεις πάνω από 3.00, τότε ακόμα και αν βρούμε δύο μόνο σημεία, θα είμαστε κερδισμένοι.

Για παράδειγμα, έστω ότι έχουμε ποντάρει σε τρία σημεία με αποδόσεις 3.30 για το κάθε σημείο. Στην περίπτωση που έχουμε δύο σωστές προβλέψεις, το κέρδος μας θα είναι 54.45 ευρώ, ενώ αν και τα τρία σημεία είναι σωστά, τα κέρδη μας θα είναι 392.54 ευρώ.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Τα πλεονεκτήματα του να παίζεις με το συστημα patent

Γιατί όμως κάποιος να επιλέξει το Patent στο στοίχημα; Τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει ένα τέτοιο σύστημα είναι πολλά και μπορεί να αποδειχθεί σε έναν πολύ καλό τρόπο για να αυξήσουμε τα κέρδη μας.

patent

Ένα από τα σημαντικά προτερήματα του Patent είναι ότι στην περίπτωση που όλα τα σημεία μας επαληθευτούν, τότε το κέρδος μας είναι μεγαλύτερο από το αν παίζαμε τα ίδια σημεία ως μονά. Παρόλο που η αξία του δελτίου μας θα είναι πιο μεγάλη, το παραπάνω κέρδος που θα έχουμε αξίζει το ρίσκο.

patent

Στα πλεονεκτήματα μπορεί να προστεθεί επίσης, ότι δεν χρειάζεται να τοποθετήσουμε ένα μεγάλο ποντάρισμα για να έχουμε μεγάλο κέρδος. Επειδή οι συνδυασμοί που παίρνουμε από το σύστημα είναι πολλοί, ακόμα και με μικρό ποντάρισμα, τα κέρδη μας θα είναι μεγαλύτερα σε σχέση με ένα παρολί.

patent

Ακόμα, στο Patent bet είναι σημαντικό ότι έστω και με μία επιτυχία έχουμε επιστροφή. Αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά τη ζημιά που θα είχαμε από ένα χαμένο παρολί. Επιπλέον, θα μπορούσε να μας αποφέρει ακόμα και κέρδος, ανάλογα με τις αποδόσεις που έχουμε επιλέξει.

patent

Αναφορικά με το τι είναι το συστημα Patent, μπορούμε να πούμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει να ποντάρει σε μια τριάδα. Ειδικά σε σχέση με άλλα συστήματα, το συγκεκριμένο μπορεί να προσφέρει περισσότερα κέρδη και μεγαλύτερες επιστροφές από τα παραδοσιακά δυάδες, τριάδες ή trixie.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία