Πως να βγάλεις κέρδος με το σύστημα heinz

σύστημα heinz

Στον κόσμο του στοιχήματος θα βρούμε πολλά είδη συστημάτων. Ένα από αυτά είναι το Heinz σύστημα, ένας τρόπος πονταρίσματος που βοηθάει αυτούς που προσθέτουν πολλά σημεία στο δελτίο τους. Για την ακρίβεια, το Heinz βασίζεται σε έξι επιλογές σημείων οι οποίες συνολικά βγάζουν 57 συνδυασμούς.

Αυτός είναι και ο λόγος που το εν λόγω σύστημα ονομάστηκε έτσι. Όσο και αν είναι περίεργο, η ονομασία “Heinz” αφορά μια Αμερικάνικη εταιρεία η οποία παράγει μαγειρεμένα φασόλια. Για την σύνδεση του συστήματος με το όνομα της εταιρείας, οφείλεται ο αριθμός 57. Τόσα ήταν τα διαφορετικά προϊόντα που πουλούσε η εταιρεία, όσοι και οι πιθανοί συνδυασμοί του συστήματος. Έτσι, οι Αμερικάνοι υιοθέτησαν την επωνυμία “Heinz” με αυτόν τον τύπο συστήματος.

Πέραν από το ιστορικό του πράγματος, θα πρέπει να δούμε τι ειναι το συστημα Heinz. Στις παρακάτω παραγράφους στο κείμενο αυτού του Bet-Prognostika θα αναλύσουμε πιο διεξοδικά πως λειτουργει το συγκεκριμένο σύστημα, πως μπορούμε να ποντάρουμε με αυτό, και ποια στρατηγική θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να βγούμε κερδισμένοι. Επίσης θα δούμε τα βασικά πλεονεκτήματα του Heinz και για ποιον λόγο αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν να ποντάρουν σε πολλά σημεία ταυτόχρονα.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι είναι το σύστημα heinz και πως παίζεται

Heinz

Ας δούμε πιο αναλυτικά τι είναι το σύστημα Heinz. Όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι ένα τρόπος πονταρίσματος που ζητάει από τον παίκτη να κάνει έξι επιλογές σημείων. Μέσα από αυτά τα έξια σημεία, το σύστημα βγάζει 57 πιθανούς συνδυασμούς. Αυτοί είναι: 1 εξάδα, 6 πεντάδες, 15 τετράδες, 20 τριάδες, και 15 δυάδες.

Αυτό θεωρητικά σημαίνει ότι ακόμα αν δύο από τα σημεία που έχουμε στο δελτίο μας επαληθευτούν, τότε έχουμε επιστροφή. Ωστόσο στην πράξη αυτό αλλάζει, αφού η επιστροφή που θα έχουμε δεν θα καλύπτει πιθανότατα την αξία του δελτίου μας. Αυτό συμβαίνει επειδή το ποντάρισμα που επιλέγουμε είναι για κάθε συνδυασμό ξεχωριστά. Οπότε αν για παράδειγμα το ποντάρισμα μας είναι 2 ευρώ, τότε η αξία του δελτίου μας θα είναι 114 ευρώ (2€ X 57 συνδυασμούς).

Όπως βλέπουμε, το σύστημα Heinz θέλει αρκετή προσοχή όσον αφορά το ποντάρισμα. Παρόλα αυτά, σε ιδανικές συνθήκες μπορεί να μας ανταμείψει σημαντικά. Για παράδειγμα, έστω ότι έχουμε επιλέξει 6 σημεία τα οποία έχουν απόδοση 2.00 το καθένα και το ποντάρισμα μας είναι στο 1 ευρώ (άρα η αξία του δελτίου μας είναι στα 57 ευρώ). Στην περίπτωση που όλα τα σημεία επαληθευτούν, τότε το κέρδος μας θα είναι στα 716 ευρώ.

Heinz

Είναι φυσικό όμως να μην προβλέψουμε σωστά όλα τα σημεία. Τι γίνεται στην περίπτωση που έχουμε 5 στις 6 επιτυχίες; Τότε η επιστροφή μας στο παραπάνω παράδειγμα θα είναι 232 ευρώ. Αυτό προκύπτει από 26 συνδυασμούς η οποίοι είναι: 1 πεντάδα, 5 τετράδες, 10 τριάδες και 10 δυάδες. Βλέπουμε ωστόσο ότι και πάλι είμαστε κερδισμένοι, αφού έχουμε καλύψει την αξία του δελτίου μας και έχουμε βγάλει κέρδος.

Ας δούμε την συνθήκη όπου οι προβλέψεις μας είναι σωστές για τα 4 από τα 6 σημεία. Ακόμα και τώρα παραμένουμε κερδισμένοι, έστω και οριακά. Η επιστροφή μας είναι 72 ευρώ, η οποία προκύπτει από 1 τετράδα, 4 τριάδες και 6 δυάδες. Με τις 4 επιτυχίες του δελτίου μας αυτοί είναι οι νικηφόροι συνδυασμοί. Ακόμα και έτσι, έχουμε θετικό πρόσημο στο υπόλοιπο μας.

Ωστόσο αν τα σωστά σημεία μας είναι λιγότερα, τότε θα έχουμε ζημιά. Αν οι επιτυχίες στο παράδειγμά μας είναι 3 στις 6, τότε η επιστροφή μας θα είναι 20 ευρώ. Επιπλέον, με 2 στις 6 επιτυχίες θα κερδίζαμε μόλις 4 ευρώ. Άρα καταλαβαίνουμε πως για να είμαστε κερδισμένοι με το σύστημα Heinz, θα πρέπει να προβλέψουμε σωστά τουλάχιστον 4 σημεία. Πάντως αυτό δεν είναι απόλυτο, καθώς οι αποδόσεις στις οποίες θα ποντάρουμε παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιστροφή που θα έχουμε.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Heinz στο στοιχημα: Η κορυφαία στρατηγική

Heinz

Αν ρωτήσουμε κάποιον επαγγελματία παίκτη στον χώρο του στοιχήματος, θα μας πει ότι ο καλύτερος τρόπος για να βγούμε κερδισμένοι είναι τα μονά σημεία. Αυτή η λογική μας βρίσκει και εμάς σύμφωνους καθώς ο παίκτης έτσι έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης. Ωστόσο, αν θέλουμε να κυνηγήσουμε μεγαλύτερα κέρδη και αποδόσεις, τα συστήματα είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ποντάρουμε.

Μπορούμε να πούμε ότι το σύστημα Heinz είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο, το οποίο μας επιτρέπει να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω. Καταρχάς θα πρέπει να μιλήσουμε για τις αποδόσεις. Όπως και στο παράδειγμά μας, οι αποδόσεις στις οποίες ποντάρουμε θα πρέπει να είναι πάνω από 2.00. Μόνο έτσι θα έχουμε την άνεση να “χάσουμε” έστω δύο σημεία. Φυσικά όσο μεγαλύτερες είναι οι αποδόσεις, τόσο μεγαλύτερο κέρδος θα έχουμε. Αν όμως οι αποδόσεις είναι μικρότερες (πχ να κυμαίνονται γύρω στο 1.50), τότε μπορεί να είναι απαγορευτικό να χάσουμε έστω και έναν αγώνα.

Οπότε, αφού ξέρουμε τι είναι το σύστημα Heinz και πως λειτουργεί, θα πρέπει να οργανώσουμε και την στρατηγική μας. Εφόσον θέλουμε υψηλές αποδόσεις, μπορούμε να φτιάξουμε ένα πλάνο όπου να ζητάμε ισοπαλίες. Αν υποθέσουμε ότι το σημείο της ισοπαλίας δίνει απόδοση περίπου 3.00 – 3.50, τότε θα είμαστε κερδισμένοι ακόμα και με τρεις σωστές προβλέψεις.

Ακόμα όμως και αν δεν θέλουμε να ποντάρουμε σε ισοπαλίες, υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε τις αποδόσεις των σημείων μας. Χρησιμοποιώντας τα χάντικαπ μπορούμε να ανεβάσουμε την απόδοση ενός σημείου ώστε να αξίζει να προστεθεί σε ένα σύστημα όπως είναι το Heinz.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Τα πλεονεκτήματα του να παίζεις με το συστημα heinz

PngItem 6796659

Παραπάνω είδαμε τι είναι το σύστημα Heinz και τις ιδιαιτερότητες του. Ωστόσο τα πλεονεκτήματα που έχουμε όταν τοποθετούμε ένα Heinz bet είναι πολλά, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα πολύ καλό εργαλείο.

Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι το Heinz είναι αρκετά διαδεδομένο και θα το βρούμε διαθέσιμο στις περισσότερες Ελληνικές εταιρείες. Συνήθως πρόκειται για αυτοματοποιημένη επιλογή, αφού κάνουμε την διαλογή των έξι σημείων που απαιτεί. Έπειτα, δεν μας περιορίζει ως προς τις αγορές που θα στοιχηματίσουμε. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα αθλήματα και στοιχήματα, κάνοντάς το έτσι ένα ευέλικτο σύστημα που δεν μας περιορίζει.

Επιπλέον, λόγο των πολλών συνδυασμών που προκύπτουν, μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη μας. Ανάλογα και με τις αποδόσεις που θα επιλέξουμε, ένα Heinz στοίχημα θα μας αποφέρει εξαιρετικά κέρδη στις καλύτερες συνθήκες, ενώ μπορούμε να έχουμε κέρδος ακόμα και στην περίπτωση που κάποια σημεία δεν επαληθευτούν.

Γενικά μπορούμε να πούμε ότι το συγκεκριμένο σύστημα είναι ιδανικό για παίκτες που προτιμούν να ποντάρουν σε πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα και κυνηγούν μεγάλες αποδόσεις. Η αλήθεια είναι ότι ίσως απευθύνεται σε πιο προχωρημένους παίκτες, παρόλα αυτά και με αρκετή προσοχή στο ποντάρισμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να δοκιμαστεί από όλους.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία